2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
turşuları yedim yedim geldim şimdi de içim yanıyorrrr kanıyorrr ama mide bulantım gitti :)):):

kızlar dün bi arkadaşım ayva çok yersen bebeğin cildi güzel olur dedi :) hem büyüdüğünde de pürüssüz oluyomuş falan dedi :) ben

ayva yı gamzesi olsun diye yemiştim ilk öğrendiğimde belki hurefe ama insan inanıyor yine de işte :):)

Bu haftalarda bebeğin hissedilmesi garip zaten...Hissediyorum diyenlerde sadece bağırsaklarını hissediyorlar :)

hıımm bende orda bölge hastenesıne gıtmıstım baska bı rahtsızlktan dolayı kadın doguma hıc begenmedım.yaşam tıp merkezini görmedim hiç.taramalar için doktorum ısteyınce bakıcam artık.Bende medincana ya gıdıyorum üsküdar

bakk benım annem bunu soler bana hamıleyken yemıs cıldımde guzeldır hanı gamzemde varr bend eyıyyeyım ıyı hatırlatın

ben erdem hastanesine gidiyorum sürekli .Ama orda 300 lira 2 li test fiyat canım .

Bu haftalarda bebeğin hissedilmesi garip zaten...Hissediyorum diyenlerde sadece bağırsaklarını hissediyorlar :)

bebei hissetmek diilde böle karnımda bi seyrime oluyordu ağrı gibi yani sürekli bişi var gibi. iki gündür öle diilim. normal gibi o yüzden huzursuz oldum biraz

ahhhh ne çektim gçen hafta o baş ağrısından direndim direndim ilaç almadım bi gece artık başımı sıktım ovdum sabaha hala ağrıodu başım.. doktoruma gittim yeni .. sakın dedı o kadar zonklıcak kadar ağrıosa kendini sıkman uykusuz kalman daha kötü normal minoset içebilirsin o kriz anlarında dedi.. ki benim migrenim falan yok ama herkesde olabilirmiş bu baş ağrısı kan basıncımız sürekli değişiomuş.. içini rahat tut bitanem yiğenim her gün kriz içindeydi ilaç içiodu dayanamadıımızda bizde içiçez ama tabi insan kötü oluyo kıyamıyo bebişe

selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyordu oyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez

Selam herkese.Bayadır giremedim, geçmişi okumadım.Herkes iyidir umarım.
Ben iş başı yaptım. vira Bismillah...
Usg ye gireli 12 gün oldu ben sürekli gidip görmek istiyorum.Ama öyle olmuyor işte,benim keyfime göre değil:))
Hala halsizim yemek kuru gıda az az yiyorum.

gözün aydın :):) sabrın sonu selamettir:) allah korusun meleklerimizi güzel haberler vermeye devam et lütfen ve bol bol dinlen :)

ayy canımm cok sevındım inankııııı ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN

gözün aydın :):) sabrın sonu selamettir:) allah korusun meleklerimizi güzel haberler vermeye devam et lütfen ve bol bol dinlen :)

valla allaha sukur olsun cok dua ettım zor kavustugum ıcın bıdaha olmaz dıye cok korkuyorum ınsallah canım hepımız guzel haberler verelım

bebei hissetmek diilde böle karnımda bi seyrime oluyordu ağrı gibi yani sürekli bişi var gibi. iki gündür öle diilim. normal gibi o yüzden huzursuz oldum biraz

Zaman zaman bende de oluyor o.Bir gün hissettiklerim ertesi gün tamamen geçmiş de olabiliyor.Gönlünü ferah tut,stres zararlı biliyorsun :)

HAAA ewet almak istiyor ınsan dimiii..

ya bende bak sabahtan berı azcık peynır kucuk emek yedım sımdıde ıhlamur ıcyorum İNŞALLAH bebeğime bişey olmaz cokkorkyorum survıvorcılardan farkım yok onlar hıc olmazsa balık falan bulup yıyorlar.Bi insan herseyden tıksınırmı yaa benım sansım

ohhh çok şükür bak gördünmü bebişin sana sıkı sıkı tutunmuş annesi kurban olsunlar ona sen yinede doktorunun sözünden çıkmıyosun bişey yok diyerekten. güzel güzel dinlenmeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…