eşimde aynı şeyi sölüo nasıl hissediodunki diye. ama garip böle ince bi sızı gibi sürekli hissettiriodu kendini. bilemedimki acaba o zaman plesanta oluşuo diemi öyleydi. dün baş ağrım bulantım olmasına rağmen karnımda hiç ağrı falan hissetmedim. bugünde öyle. yani hamile gibi hissetmiyorum iki gündür kendimi. belkide göbüşüm alıştı artık tepki vermiyor. bilmiyorumki garip bişey bakalım cuma gününe kadar sıkıcam dişimi. ben normalde evhamlı bir insanım eşimde aksine öle evhamdan falan hiç hoşlanmaz. öyle olmasına rağmen sabaha kadar uyuyamamışsöz konusu bebiş olunca o da korkuo sanıom :18:
Oraya çok yakın bir yerde çalışıyorum bende:):) modern tıp ve medi time var oralarada bakılabilir bu civardaysanız tabi.
ben sancaktepe de yaşam tıp merkezine gidiyorum. doktoruma çok güveniyorum. ve bir çok yere göre inanılmaz uygun. geçen sene kardeşimin eşi herşey dahil sanırım 140 tl ye falan yaptırmıştı. bu yıl için sormadım ama o civarlardadır yine
turşuları yedim yedim geldim şimdi de içim yanıyorrrr kanıyorrr ama mide bulantım gitti :)):):
kızlar dün bi arkadaşım ayva çok yersen bebeğin cildi güzel olur dedi :) hem büyüdüğünde de pürüssüz oluyomuş falan dedi :) ben
ayva yı gamzesi olsun diye yemiştim ilk öğrendiğimde belki hurefe ama insan inanıyor yine de işte :):)
canım merhaba, atasehir modern tıp merkezi var internetten de bakabilirsin orasıda yapıo ve çok komik bi rakam.. ben ama artık başka doktora başladığımdan onun olduğu yerde yaptırıcam.. bu cuma yaptırıcam bende.. bana doktorum tek bir gün verdi çok önemli dedi zamanı geçerse net sonuç alamassın dedi istediğin yerde yaptır dedi ama artık başladım bi hastaneye o yüzden orda yaptırıcam.. ben de anadolu yakasında oturuyorum.. dur özelden mesaj atiim sen nereye gidiosun devamlı ??
Bu haftalarda bebeğin hissedilmesi garip zaten...Hissediyorum diyenlerde sadece bağırsaklarını hissediyorlar :)
ağzımın içi bir tuhaf demir yemiş gibiyim:26:
bebei hissetmek diilde böle karnımda bi seyrime oluyordu ağrı gibi yani sürekli bişi var gibi. iki gündür öle diilim. normal gibi o yüzden huzursuz oldum biraz
ya kızlar 2-3 gündür bir baş ağrısı tutuyor beni gözlerim de çok ağrıyor,bildiğim kadarıyla migrenim yok ama varsa da bilemeyeceğim artık.size de oluyor mu böyle,ilaç falan alıyor musunuz?yarın kontrole gidince soracağım dra.
selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
gözün aydın :):) sabrın sonu selamettir:) allah korusun meleklerimizi güzel haberler vermeye devam et lütfen ve bol bol dinlen :)
bebei hissetmek diilde böle karnımda bi seyrime oluyordu ağrı gibi yani sürekli bişi var gibi. iki gündür öle diilim. normal gibi o yüzden huzursuz oldum biraz
Selam herkese.Bayadır giremedim, geçmişi okumadım.Herkes iyidir umarım.
Ben iş başı yaptım. vira Bismillah...
Usg ye gireli 12 gün oldu ben sürekli gidip görmek istiyorum.Ama öyle olmuyor işte,benim keyfime göre değil:))
Hala halsizim yemek kuru gıda az az yiyorum.
ayy canımm cok sevındım inankııııı ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
çok sukur okadar kokrtum kiii anlatamam kalp atısımm cok hızlıydı bogazımda hıssettım okadar korktum
sukur olsun canım cooook saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?