2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o kadar çok sevindim ki anlatamam gözünüz aydın.düşük yapmanın acısını en iyi bilenlerden biriyim üstelik tüpbebekle elde edilmiş bir gebeliği kaybettım 3 yıl önce ben.normal yoldan kesınlıkle olmaz derken evlendıkten tam 8 yıl sonra bir mucize oldu ve ben normal yoldan hamile kaldım.şimdi 9 ay boyunca yatmaya da razıyım.Allahım hiçbirimize o acıyı yaşatmasın o kadar zor kı.hep dua ettım sizin için kanamayı öğrendiğimden beri.çok şükür iyi haberlerınızı aldık.Allahım hepimize bebeklerımızı sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

hu hu kızlar ben geldım nasılsınız cok şükür ben ıyıyım bulantım hiç olmadı denecek kadar az o da sadece acıkınca oldu sadece bıraz iştahsızlık var bır de hıç karnınız kasınıyomu benım çok kasınıyo neden acaba çatlayacak mı kı:44:

Aynen, suda içemiyorum yararlı hiçbişey yiyemiyorum.Herşeyden tiksindim Bugun uzun aradan sonra işe geldim herkes şok oldu.bitik durumdayım solgun,yorgun,halsiz.Bebeğim iyi olsunda razıyım herşeye.

ohhh çok şükür bak gördünmü bebişin sana sıkı sıkı tutunmuş annesi kurban olsunlar ona sen yinede doktorunun sözünden çıkmıyosun bişey yok diyerekten. güzel güzel dinlenmeye devam..
bebegım cok saol ayy yok canım yaaa kalkmıyorum devam valla yatmaya
oyyy kuzum benımmmmm bak çok sukur gectı bu gunlerde sımdı moralın yerınde yat dınlen
evet allaha sukur olsun canımmmm kanama alanı var ama ıns onlarda gecer progestanla sonucta 4 tane ıcıyorum gunde

çok teşekkür ederım canımm benım .allah razı olsunn dua edenlerın sayesınde bu gunlerıde gordum.
inşallah rabbım sanada bır daha yasatmasın o duyguyu emınım zordur ablamda 2 tane kaybetmıstı
bende asılama ıle hamıle kaldım asılamada sansın %10 dıyenlere ınat oldu allaha sukur olsunnn bınlerce kez

Aynen, suda içemiyorum yararlı hiçbişey yiyemiyorum.Herşeyden tiksindim Bugun uzun aradan sonra işe geldim herkes şok oldu.bitik durumdayım solgun,yorgun,halsiz.Bebeğim iyi olsunda razıyım herşeye.

aynı ben canım kendımden gectım hıc bısey yıyemedgım ıcın bebğime bişey olur sa dıye korkuyorum

Ben internettekileri beğenmedim görüp almak istiyorum, nerden bulabiliriz acaba kırtasiyede bulunur mu yada avm lerde.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

benım ara ara kasınıyor sankı

Son düzenleme:

geçicek canım tamamıyle bıtıcek sapasağlam olacaksın ALLAHIN izniyle sen moralını duzgun tut dıkkat et

filiz gözün aydın canım..maşallah kuzuna..inş. o alanda geçecek zamanla..
ohh güzel haberler almak ne güzel

evet canım önce ultrasonla ense kalınlığı şeffaflığa vss bakıyormuş, sonra da ultrasonun tarihi ile aynı gün kan veriyorsun. 2-3 güne çıkıyormuş sanırım. Bugün bir doktoru izledim uzmantvde ilk 3 ayı atlattıysak hiçbir kontrol yapmaksızın bebek %90 sağlıklı, geri kalan %10 kısmında araştırma olası araştırma yapılıyor anlamına geliyormuş. İnşallah güzel haberler vereceğim canım. İyi düşüneyim , iyi olsun dimi :?

Benim de kaşınmaya başladı yaa.. Zaten ilk hamilelikten biraz çatlağım var ama ben ilkinde susam yağıyla kayısı yağını karıştırıp hergün yatmadan önce sürmüştüm onun için heralde fazla olmadı çok az yani, bu sefer de aynını yapıcam bir an önce başlamam lazım size de tavsiye ederim.

hahahh gamze doku bozukluğuymuş biliyor muydun? Benim görünen 2 görünmeyen 3 gamzem var. yeğenlerime de birer tane verdim benim tombik yanaklıya veremezsem yazıklar olsun bana

kızlar önümüzde 15 günlük bir süreç var o süreci atlattıkmı daha rahat olcaz allahın izniyle azıcık daha sıkın dişinizi sonra burda hep beraber halay çekicez teyyy teyyy

filiz gözün aydın canım..maşallah kuzuna..inş. o alanda geçecek zamanla..
ohh güzel haberler almak ne güzel

saol canım cok tesekkur ederımmm bebegım benımle olması benı cok mutlu ettı
ıns bırdaha kotu haber almayız kımseden kanama alanım gecmesı lazım yoksa gene kanama olabılırmıss ıns gecer

o zaman ne duruyoruz halaya :)

ben de kaşınıyorum acayip hemde

hahahh gamze doku bozukluğuymuş biliyor muydun? Benim görünen 2 görünmeyen 3 gamzem var. yeğenlerime de birer tane verdim benim tombik yanaklıya veremezsem yazıklar olsun bana

hehe biliyorum . ama bayılıyorum gamzelilere açelya akkoyunda aşık oldum ben gamzeye benim yiğenlerimde de var ama benim

bebeğimde de olsun çok isterim :):) öyle eksikliğe can kurban :):) sen yine de ayvayı ye bakalım tezimiz bizim dönemde de tutacak mı :):) ben koca bir ayvayı yuttum demincek :)

anladım canım ben daha bışey sürmedım zaten ne surecegımıde bılmmıyorum kı ya tavsıyenı dıkkate alacagım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…