selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
HAAA ewet almak istiyor ınsan dimiii..
ya bende bak sabahtan berı azcık peynır kucuk emek yedım sımdıde ıhlamur ıcyorum İNŞALLAH bebeğime bişey olmaz cokkorkyorum survıvorcılardan farkım yok onlar hıc olmazsa balık falan bulup yıyorlar.Bi insan herseyden tıksınırmı yaa benım sansım
bebegım cok saolohhh çok şükür bak gördünmü bebişin sana sıkı sıkı tutunmuş annesi kurban olsunlar ona sen yinede doktorunun sözünden çıkmıyosun bişey yok diyerekten. güzel güzel dinlenmeye devam..
evet allaha sukur olsun canımmmm kanama alanı var ama ıns onlarda gecer progestanla sonucta 4 tane ıcıyorum gundeoyyy kuzum benımmmmm bak çok sukur gectı bu gunlerde sımdı moralın yerınde yat dınlen
o kadar çok sevindim ki anlatamam gözünüz aydın.düşük yapmanın acısını en iyi bilenlerden biriyim üstelik tüpbebekle elde edilmiş bir gebeliği kaybettım 3 yıl önce ben.normal yoldan kesınlıkle olmaz derken evlendıkten tam 8 yıl sonra bir mucize oldu ve ben normal yoldan hamile kaldım.şimdi 9 ay boyunca yatmaya da razıyım.Allahım hiçbirimize o acıyı yaşatmasın o kadar zor kı.hep dua ettım sizin için kanamayı öğrendiğimden beri.çok şükür iyi haberlerınızı aldık.Allahım hepimize bebeklerımızı sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Aynen, suda içemiyorum yararlı hiçbişey yiyemiyorum.Herşeyden tiksindimBugun uzun aradan sonra işe geldim herkes şok oldu.bitik durumdayım solgun,yorgun,halsiz.Bebeğim iyi olsunda razıyım herşeye.
Kizlar ben hamile günlüğü tutuyordum ama oyle not kağıtlarına simdi su hamile günlüklerinden alayım dedim İnternet'e baktım bir iki model beğendim sizin bana tavsiyeniz varmı , siz neler yaptınız bu konuda
selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
hu hu kızlar ben geldım nasılsınız cok şükür ben ıyıyım bulantım hiç olmadı denecek kadar az o da sadece acıkınca oldu sadece bıraz iştahsızlık var bır de hıç karnınız kasınıyomu benım çok kasınıyo neden acaba çatlayacak mı kı:44:
bebegım cok saolayy yok canım yaaa kalkmıyorum devam valla yatmaya
evet allaha sukur olsun canımmmm kanama alanı var ama ıns onlarda gecer progestanla sonucta 4 tane ıcıyorum gunde
çok teşekkür ederım canımm benım .allah razı olsunn dua edenlerın sayesınde bu gunlerıde gordum.
inşallah rabbım sanada bır daha yasatmasın o duyguyu emınım zordur ablamda 2 tane kaybetmıstı
bende asılama ıle hamıle kaldım asılamada sansın %10 dıyenlere ınat oldu allaha sukur olsunnn bınlerce kez
benım ara ara kasınıyor sankı
bizide rahatlatırsın inşallahhayırlı haberlerle. hemen belli oluomuki o testin sonucu. yoksa beklemekmi gerekio. o detaylı ultrason nası oluoki aynı aletlemi. benim doktoruma giden bi arkaradışm var da o söledi aynı ultrasondan baktı diye. arkasındanda kan vermiş ama kan sonuçları geç çıkıomuş öle demişti. bilemedim :26:
hu hu kızlar ben geldım nasılsınız cok şükür ben ıyıyım bulantım hiç olmadı denecek kadar az o da sadece acıkınca oldu sadece bıraz iştahsızlık var bır de hıç karnınız kasınıyomu benım çok kasınıyo neden acaba çatlayacak mı kı:44:
turşuları yedim yedim geldim şimdi de içim yanıyorrrr kanıyorrr ama mide bulantım gitti :)):):
kızlar dün bi arkadaşım ayva çok yersen bebeğin cildi güzel olur dedi :) hem büyüdüğünde de pürüssüz oluyomuş falan dedi :) ben
ayva yı gamzesi olsun diye yemiştim ilk öğrendiğimde belki hurefe ama insan inanıyor yine de işte :):)
filiz gözün aydın canım..maşallah kuzuna..inş. o alanda geçecek zamanla..
ohh güzel haberler almak ne güzel
hahahhgamze doku bozukluğuymuş biliyor muydun? Benim görünen 2 görünmeyen 3 gamzem var. yeğenlerime de birer tane verdim benim tombik yanaklıya veremezsem yazıklar olsun bana
hahahhgamze doku bozukluğuymuş biliyor muydun? Benim görünen 2 görünmeyen 3 gamzem var. yeğenlerime de birer tane verdim benim tombik yanaklıya veremezsem yazıklar olsun bana
Benim de kaşınmaya başladı yaa.. Zaten ilk hamilelikten biraz çatlağım var ama ben ilkinde susam yağıyla kayısı yağını karıştırıp hergün yatmadan önce sürmüştüm onun için heralde fazla olmadı çok az yani, bu sefer de aynını yapıcam bir an önce başlamam lazım size de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?