- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
kızlar önümüzde 15 günlük bir süreç var o süreci atlattıkmı daha rahat olcaz allahın izniyle azıcık daha sıkın dişinizi sonra burda hep beraber halay çekicez teyyy teyyy
genede ınsan sevınemıyor ıste ahh 4 ayı bır devırsek rahatlasak raabbımın ıznıyle..o zaman ne duruyoruz halaya :)
cok saol canım benımmmmm rabbım ınsallah hepımıze nasıp etsın kucagımıza almayıcanım gözün aydın. maşallahçok sevindim. hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.
saol canım benım saglık ocagı ucretsız yapıomusss ki testii ama ben kendı dr'umda yaptırıcam ne yapalımm ne kadarsa artık 100 tl razıyım ben 300 400 den bahsedılıyorda cok ozaman :26:geçmiş olsun tatlım. :) İkili test için aile hekimliği ücretsiz yapılacak yerleri biliyor. Ben şimdi aradım gittiğim hst. 100 tl fark alınıyormuş, şimdide devlet hst. araştıracağım orası ücretsizmiş ama....
teşekkürr ederımmm kuzummm yaa evet sukur olsun zıplıodu ordafilizcim gözün aydın canım bak bebişin iyimiş tedbiri elden bırakmamak lazım sen sinlen kuzucuğun büyüsün annesi maşşallah size
geçmiş olsun tatlım. :) İkili test için aile hekimliği ücretsiz yapılacak yerleri biliyor. Ben şimdi aradım gittiğim hst. 100 tl fark alınıyormuş, şimdide devlet hst. araştıracağım orası ücretsizmiş ama....
hehe biliyorum . ama bayılıyorum gamzelilere açelya akkoyunda aşık oldum ben gamzeye benim yiğenlerimde de var ama benim
bebeğimde de olsun çok isterim :):) öyle eksikliğe can kurban :):) sen yine de ayvayı ye bakalım tezimiz bizim dönemde de tutacak mı :):) ben koca bir ayvayı yuttum demincek :)
benim ihtimal yüksek , daha düşük ihtimalli biri denesin
genede ınsan sevınemıyor ıste ahh 4 ayı bır devırsek rahatlasak raabbımın ıznıyle..
buarada ayva yokkii yaaaa nerden buldunuz mevsımı deıl yanii bitti
cok saol canım benımmmmm rabbım ınsallah hepımıze nasıp etsın kucagımıza almayı
saol canım benım saglık ocagı ucretsız yapıomusss ki testii ama ben kendı dr'umda yaptırıcam ne yapalımm ne kadarsa artık 100 tl razıyım ben 300 400 den bahsedılıyorda cok ozaman :26:
teşekkürr ederımmm kuzummm yaa evet sukur olsun zıplıodu orda
tedbırı bırakırmıyım yaaaa valla korkuyorum kalkmaya yemek işi nasıl olucak bılmıyorum tabii
geçmiş olsun tatlım. :) İkili test için aile hekimliği ücretsiz yapılacak yerleri biliyor. Ben şimdi aradım gittiğim hst. 100 tl fark alınıyormuş, şimdide devlet hst. araştıracağım orası ücretsizmiş ama....
bende aile hekımıme sorayım bari
aa? sağlık ocağı yapıyor mu? beni başka yerlere yönlendirdi. Açıkçası devlet hastanelerine de güvenim yok. yarım yarım yapıyorlar.
fılızcımmmmmmmmmmm cok sevındım gordun mu bebıs nasıl hoplamıs annesınegozun aydınnnn canımmmmmm
Selam canlarım. Ben dün geceden beri baya kötüyüm. Aldığım nefes yetmiyor,çarpıntım varmış gibi fenalık geçiriyorum, yani sanki çok heyecanlı gibiyim.Gece gözümden uyku akmasına rağmen 3e kadar kıvrandım 7 de uyandım.Çok fenayım düşüp bayılmaktan korkuyorum.Doktoumu aradım progesteron hormonun fazla salgılanmasıyla gebelikte çok normal ama çok fenaysan gel göreyim kardiyoloji de baksın dedi.Kardiyoloji diyince korktum gitmedim. ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum 11e 7 biraz düşük ama gebelikt normal dedi,ebe biraz moral verdi çok çok normal bol sıvı al,yemek de yiyemiyorsun ondan olur dedi.. Valla uyku uyuyamaz oldum sürekli kalbim güm güm. Var mı benim gibi olan
canımmmmmmmmm bende sevındım çokçaaaa evet buyumus bayagı canım allahıma sukur olsunnnnnn 4 ayıda bır devırsek ahh rahatlıcaz
Ben hic yaptirmayacagim .. Zaten bi önceki hamileligimde doktorum daha ben 9 haftalikken ense kalinligini anladi ve baska büYük hastaneye yollamisti .. Bu defa hersey cok normal yinede siz bilirsiniz dedi ki zaten illaki bebekde bi sorun varsa hemen anliyolar ..Kızlar benim tarama testim bu hafta perşembe daha erken olan yada bu hafta yaptıracak olan var mı?? Sabaha kadar uyuyamıyorum stresten heyecandan. Allah'ım sen yardım et bize atlatalım 9 ayı.
Bugün ayni videoyu bende izledimevet canım önce ultrasonla ense kalınlığı şeffaflığa vss bakıyormuş, sonra da ultrasonun tarihi ile aynı gün kan veriyorsun. 2-3 güne çıkıyormuş sanırım. Bugün bir doktoru izledim uzmantvde ilk 3 ayı atlattıysak hiçbir kontrol yapmaksızın bebek %90 sağlıklı, geri kalan %10 kısmında araştırma olası araştırma yapılıyor anlamına geliyormuş. İnşallah güzel haberler vereceğim canım. İyi düşüneyim , iyi olsun dimi :?
saol canım cok tesekkur ederımmm bebegım benımle olması benı cok mutlu ettı
ıns bırdaha kotu haber almayız kımseden kanama alanım gecmesı lazım yoksa gene kanama olabılırmıss ıns gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?