2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım gözün aydın. maşallah çok sevindim. hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.

geçmiş olsun tatlım. :) İkili test için aile hekimliği ücretsiz yapılacak yerleri biliyor. Ben şimdi aradım gittiğim hst. 100 tl fark alınıyormuş, şimdide devlet hst. araştıracağım orası ücretsizmiş ama....

filizcim gözün aydın canım bak bebişin iyimiş tedbiri elden bırakmamak lazım sen sinlen kuzucuğun büyüsün annesi maşşallah size

kızlar önümüzde 15 günlük bir süreç var o süreci atlattıkmı daha rahat olcaz allahın izniyle azıcık daha sıkın dişinizi sonra burda hep beraber halay çekicez teyyy teyyy

hadi gecemavisy, xNharx , Puffy, filiz86,ozlmlpr,vahşihatun,trnaysgl, birhal, badezuzum,nergisyasemin kurtlukiraz ve diğer adını hatırlayamadığım hamişlerimiz

Son düzenleme:
o zaman ne duruyoruz halaya :)
genede ınsan sevınemıyor ıste ahh 4 ayı bır devırsek rahatlasak raabbımın ıznıyle..
buarada ayva yokkii yaaaa nerden buldunuz mevsımı deıl yanii bitti

canım gözün aydın. maşallah çok sevindim. hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.
cok saol canım benımmmmm rabbım ınsallah hepımıze nasıp etsın kucagımıza almayı
saol canım benım saglık ocagı ucretsız yapıomusss ki testii ama ben kendı dr'umda yaptırıcam ne yapalımm ne kadarsa artık 100 tl razıyım ben 300 400 den bahsedılıyorda cok ozaman :26:
filizcim gözün aydın canım bak bebişin iyimiş tedbiri elden bırakmamak lazım sen sinlen kuzucuğun büyüsün annesi maşşallah size
teşekkürr ederımmm kuzummm yaa evet sukur olsun zıplıodu orda
tedbırı bırakırmıyım yaaaa valla korkuyorum kalkmaya yemek işi nasıl olucak bılmıyorum tabii

benim ihtimal yüksek , daha düşük ihtimalli biri denesin

kızlar hanı dıyorlar yaaa ınsanları ya tatıle cıktıgında yada hastalıkta tanırsın dıye gercektende oyleymiş bunu anladım...
benım kaynanam okadar ıyıdırkı agzı var dılı yoktur yanii çok şen şakraktır hıc bırseye karısmaz etmez
ama yattıgım zaman 2 sefer geldi yaptı kocaman bır tencere yemek alın yıyın 1 hafta der gıbı
agzıma surmedım bıle ayıptır soylemesı kabak yemegı yapmıs kıymalı hıc sevmıyorum ben kabagı kıymalı falan annem dereotlu yapar anca ole yerım ki kaynanamın yemeklerı guzeldır karadenizli.
ertesı gun sadece 2 parca borek yollamıs okadar az yemek yolluyorkı anlatamam sıze 2 tabaklık corbA gıbı falan eşime kızdım kesınlıkle bır daha annen yemek falan yapmasın kendı annem gelıyor dedim o yapar dedim
kii kaynanamların butun faturalarını eşim öder vs... adam 2 ev gecındırıyor gordugumuz muameleye bak ablamlar şok oldu
kendı ogluna kadarmı yolluyor dıyorlar kaynanamlarda kalabalık 2 oglu bır kocası ve cok yemek yerler oglen aksam sebze saglıklı beslenırler ama okadar alındım kiii
zavallı eşime dedım bugun dısardan al bıseyler
abımın eşi yapıo arada bıseyler saolsun ama ınanın kac gundur kafama takıodum cok uzuldum kendı uzuntum yetmıyor gıbı
neymıs ıgne yıyormus kaynanam belı tutulmus ee gectı geldı eve kapı calıoooo otur fılız ben acarım laf dınle dıyor ama kalkmıyor ay sınır oldum yaa gercekten annelerımızın kıymetını bılmemız lazım annemın degerını bır kez daha anladımrabbım hepımızın annesıne saglık sıhhat uzun omur versın..

aa? sağlık ocağı yapıyor mu? beni başka yerlere yönlendirdi. Açıkçası devlet hastanelerine de güvenim yok. yarım yarım yapıyorlar.

canım araştırda öle bişey varsa bizde yaptırırız bi daha boşu boşuna niçün para verelim oraya verceğimizle bebişlerimize bişeyler alırız

Selam canlarım. Ben dün geceden beri baya kötüyüm. Aldığım nefes yetmiyor,çarpıntım varmış gibi fenalık geçiriyorum, yani sanki çok heyecanlı gibiyim.Gece gözümden uyku akmasına rağmen 3e kadar kıvrandım 7 de uyandım.Çok fenayım düşüp bayılmaktan korkuyorum.Doktoumu aradım progesteron hormonun fazla salgılanmasıyla gebelikte çok normal ama çok fenaysan gel göreyim kardiyoloji de baksın dedi.Kardiyoloji diyince korktum gitmedim. ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum 11e 7 biraz düşük ama gebelikt normal dedi,ebe biraz moral verdi çok çok normal bol sıvı al,yemek de yiyemiyorsun ondan olur dedi.. Valla uyku uyuyamaz oldum sürekli kalbim güm güm. Var mı benim gibi olan

fılızcımmmmmmmmmmm cok sevındım gordun mu bebıs nasıl hoplamıs annesıne gozun aydınnnn canımmmmmm

canımmmmmmmmm bende sevındım çokçaaaa evet buyumus bayagı canım allahıma sukur olsunnnnnn 4 ayıda bır devırsek ahh rahatlıcaz

tansıyonun yasına gore cok normal canım korkma kalp carpıntısı bendede oluyor bole nefesım tıkanmıs gıbı bende pek uyuyamıyorum benım tansıyonum 9/5 okadar dsuyor dusun yani seker yesem olmuyor tuzlu ayran ıcsem olmuyor ne yapıcamı sasırdım 2 sıde dusuk cunku ılac yapıyormuss bugun sordum korkma

canımmmmmmmmm bende sevındım çokçaaaa evet buyumus bayagı canım allahıma sukur olsunnnnnn 4 ayıda bır devırsek ahh rahatlıcaz

aynen canım gecse su gunler bı bende yarın ıkılı test ıcın gıdecegım 12+4 olacagız cınsıyetıde soracagım yıne heyecan sardı benı

Kızlar benim tarama testim bu hafta perşembe daha erken olan yada bu hafta yaptıracak olan var mı?? Sabaha kadar uyuyamıyorum stresten heyecandan. Allah'ım sen yardım et bize atlatalım 9 ayı.
Ben hic yaptirmayacagim .. Zaten bi önceki hamileligimde doktorum daha ben 9 haftalikken ense kalinligini anladi ve baska büYük hastaneye yollamisti .. Bu defa hersey cok normal yinede siz bilirsiniz dedi ki zaten illaki bebekde bi sorun varsa hemen anliyolar ..
Bugün ayni videoyu bende izledim
saol canım cok tesekkur ederımmm bebegım benımle olması benı cok mutlu ettı
ıns bırdaha kotu haber almayız kımseden kanama alanım gecmesı lazım yoksa gene kanama olabılırmıss ıns gecer

Filiz cok gecmus olsun cnm hic kendine dert etme cnm , benim burdada bir arkadasim var onunda ilk zamanlar kanamasi oldu hastanede yatti ama simdi cok sükür 25 haftalik hamile ..

merhaba arkadaşlarr
filiz maşallahh canım çok sevindim allah bi daha göstermesin geçmiş gitmiş olsun .topiğimizden kırmızılar uzak olsun .
kaynananıda kafana takma boşver gülüm ne de olsa onların değerlileri oğluşları benimkide bazen der yemek getirir oğluma getirdim der sankş ben başka evde yaşıyorum .annen yakında gelir umreden sana prensesler gibi bakar nasılsa üzme kendini

kaşıntıdan konuluşulmuş benimde karnım çok kaşınıyo bazen .kızımda hiç karnımda çatlak olmamıştı acaba bu sefer çatlıcakmıyım diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…