2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gecmiş olsun canımmm.. benımde bogazımda bır yanma var bugun yedıgım bıseyde yok nee yanıyorsa zıkkım anlamadım

korkma neharcım.ben onu doktoruma sordum sureklı cok heyecanlı gıbıyım dedım.hamılelıkte kalp atısı hızlanırmıs.nasıl eskıden 1 evı temızlıyordun sımdı 2 evı bırden temızlıyormussun gıbı dusun dedı.sorun yokmus yanı hıc korkma

filiz cok gecmus olsun cnm hic kendine dert etme cnm , benim burdada bir arkadasim var onunda ilk zamanlar kanamasi oldu hastanede yatti ama simdi cok sükür 25 haftalik hamile ..
ınsallah canım cok saol ınsallah bızlerde goruruz o gunleri.rabbım saglık versınde bız yatalım bosver

çokkk saol canım benım Ay ınsallah uzak dursun
Takmıyorum aslında kaynanamıda eşime uzuluyorum yemek yıyemıyor adam:) anca oglen dısarda napalım artık dayanıcak annem gelıo sukur yarına nasıpse

canım araştırda öle bişey varsa bizde yaptırırız bi daha boşu boşuna niçün para verelim oraya verceğimizle bebişlerimize bişeyler alırız

kızlar ben saglık ocagında yapılan ıkılı teste pek guvenmem acıkcası.cunku orada doktorun bılgısı cok onemlı.aıle hekımlerı bu gıbı konular ıcın egıtımı yetersız olabılır.ıyıce arastırın derım.

aynen canım gecse su gunler bı bende yarın ıkılı test ıcın gıdecegım 12+4 olacagız cınsıyetıde soracagım yıne heyecan sardı benı
ayy cnmm ne guzell hadı guzel haberlerle gel cınsıyetıde sor tabı ıns ogrenırsın gonlune gore olur

bende pek guvenemem acıkcası herkez gıttıgı dr yaptırsın bence onemlı sonucta :44:

canım araştırda öle bişey varsa bizde yaptırırız bi daha boşu boşuna niçün para verelim oraya verceğimizle bebişlerimize bişeyler alırız

evet çözdüm. Aile hekimliğimi aradım, bana bir iki yer söyledi. Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesine de gidebilirsin deyince internetten randevu aldım. http://hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ belki size de lazım olur.

yarın sabahtan gideceğim bakalım... Kan tahlili için yine bu hst. gitmiştim 5 er 5er hasta almışlardı ama tahliller konusunda oldukça güvenilir bir yermiş. hadi bakalım....

amann takma kafana fılızım.benım kaynanam sehır dısında.mayısta gelecegız dıyorlar.sımdıden onun stresı aldı benı.ne yemek yapar ne temızlık.onlara gezme olsun yeter.hıcbırseyden de memnun kalmazlar.3 senelık evlıyım ben gıttıgımde bıle evde yemek yemezler hep dısarıda.bakalım napıcaz gelınce

gecmiş olsun canımmm.. benımde bogazımda bır yanma var bugun yedıgım bıseyde yok nee yanıyorsa zıkkım anlamadım

Teşekkür ederim kızlar.Evet progestan da yapıyomuş. Bıktım ilaç içmekten inşAllah 3 ayı doldurunca bıraktırır. 1 santim boyları var türlü türlü huyları var sıpaların,bize ettiklerine bakın

benim astım olduğudan nefes darlığı yaşıyorum ama çarpıntı öyle sık olmuyor tatlım. Tansiyon değil de nabız yüksek olabilir. Kan basıncımız artıyor belki de bu da bir etken? Korku nabzını daha çok hızlandırır, içini rahat tutmaya çalış.

yapıyor canım hemsıre dedı bana 3 lu testlerı yapmıyoruz dedı sadece

ben de şimdi aradım tekrar danışmak için bazı hastaneler söyledi bana. Bakıyoruz filan demedi. ilginç gerçekten aynı prosedürlere sahip olmaları lazım.

canım aile hekiminin ultrason bilgisine sahip olması zaten ilginç geldi ki sıradan bir kontrol değil bu? Devlete bağlı araştırma hast. veya tıp. fak. olabilir onları araştırmak lazım.

tatlım dikkatli ol sakin olmaya çalış. Bende de nefes darlığı oluyo derin nefes almak istediğimde zorlanıyorum sanki 9 aylık hamileyim nefesim öyle daralıyo. heyecandan kalbim hızlanıyo ama bebeğimi düşününce oluyo o :)

bide cadı kv ile tartıştığımda. geçen gün yine delirtti beni sinir krizi geçirdim baygınlık geçirdim kızlar halinize şükredin... keşke benimki de bikaç günlüğüne gelip gitse.

hadi gecemavisy, xNharx , Puffy, filiz86,ozlmlpr,vahşihatun,trnaysgl, birhal, badezuzum,nergisyasemin kurtlukiraz ve diğer adını hatırlayamadığım hamişlerimiz

Göbüşlü bebişli halay çekiyoruz hea

ben de gamzesi olsun diye yiyom ama bakalım tutacak mı?

Neymiş kız o ne yersek gamzeli oluyomuş ben kaçırmışım da:26: ayva diye biliyorum da

Geçmiş olsun canım az kaldı inşallah

YOK be canım takmıyorumda normalde cok ıyıdır aslında severım yanı ama neblım ınsan bole yapınca uzuluyor .
neysekı sımdı aradı esım annem gelıyor yemek yapmaya dıye benımı duydu ne şok oldum gelmesın dedım ama gelıcekmıss

arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişim çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye

ay aynı benim kaynana hoş benimki zaten iyi diildi. seninkide büyük ihtimal eşin herşeylerini ödüo die gerçek yüzünü göstermemiştir benimkide lafa geldimi dio hazine taşıosun ne istersen söyle bak ben yaparım die. bi kere sölemesi ayıp kuru biber dolması istedim. sesi değişti kadının. nasıl isteksiz yaptıysa artık 2 tane yedim öğüre öğüre bi kaldım geçende eşim dedi kıyma alalımda anne köfte vap nergisin çiğ et allememesi lazım diye. hiç oralı bile olmadı. bi keresindede misafir gelcekti bende çalışıom die eşim aramış bişiler yap demiş heralde. artık ona ne dediyse eşim beni aradı annemi bi ara die aradım. yok onla bu olmaz şunna bu olmaz. ki ben yap da demedim eşim demiş o olmaz dedikçede alternatif sölemiş sanki ben demişim gibi bana sölüo. bende dedim benim haberim yok ben yaparım zahmet etme die. artık dilim yandı töbe istemem bişey. eşim saolsun aramıo öle yemek falan sıkıştıkmıda dışarda yiyoruz napalım. annem olsa her türlü nazım geçer oda gelmek istemio zamanında çok üzdüler. bende öle olunca yansıtmıyorum ona yapamıyorum falan demiyorum. yapıyorum bişeyler diyorum sırf üzülmesin die

tatlım ilk 6,7 hafta çekilen röntgen vs bebeğe zarar vermiyo diye biliyorum çükü bende koluma ve ayağıma çektirmiştim çok araştırdım ama adet olmak için kullandığın ilacı bilmiyorum onu sormalısın dr a. İnşallah bişe olmamıştır sıkma canını.Hayırlı olsun bitanem :) aramıza hoşgeldin...

kızlarr şimdi sancaktepe yaşam tıp merkezini aradım kadın doğum doktoru arif bey ikili test fiyatı 70 tl muayane ücreti de 25 tl

bilginizeeeee

haklısın canım aslında dün gece eşim nöbetçiydi, birden onu kaybetme korkusu sardı içimi, o da etken olabilir sanırım

oyyy bitanem benim yaa kıyamam sana.Allahından bulsun başka da bişey demiyorum. Ama ben senin yerinde olsam hiiiçç söylemeden eşimle çıkar ev bulur ertsinde taşınırım.ister ayılsın ister ölsün umurumda olmaaazzzz.tabi imkanın varsa kuzum

Geçmiş olsun canım az kaldı inşallah
teşekkür ederimmm canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…