Selam canlarım. Ben dün geceden beri baya kötüyüm. Aldığım nefes yetmiyor,çarpıntım varmış gibi fenalık geçiriyorum, yani sanki çok heyecanlı gibiyim.Gece gözümden uyku akmasına rağmen 3e kadar kıvrandım 7 de uyandım.Çok fenayım düşüp bayılmaktan korkuyorum.Doktoumu aradım progesteron hormonun fazla salgılanmasıyla gebelikte çok normal ama çok fenaysan gel göreyim kardiyoloji de baksın dedi.Kardiyoloji diyince korktum gitmedim. ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum 11e 7 biraz düşük ama gebelikt normal dedi,ebe biraz moral verdi çok çok normal bol sıvı al,yemek de yiyemiyorsun ondan olur dedi.. Valla uyku uyuyamaz oldum sürekli kalbim güm güm. Var mı benim gibi olan
Selam canlarım. Ben dün geceden beri baya kötüyüm. Aldığım nefes yetmiyor,çarpıntım varmış gibi fenalık geçiriyorum, yani sanki çok heyecanlı gibiyim.Gece gözümden uyku akmasına rağmen 3e kadar kıvrandım 7 de uyandım.Çok fenayım düşüp bayılmaktan korkuyorum.Doktoumu aradım progesteron hormonun fazla salgılanmasıyla gebelikte çok normal ama çok fenaysan gel göreyim kardiyoloji de baksın dedi.Kardiyoloji diyince korktum gitmedim. ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum 11e 7 biraz düşük ama gebelikt normal dedi,ebe biraz moral verdi çok çok normal bol sıvı al,yemek de yiyemiyorsun ondan olur dedi.. Valla uyku uyuyamaz oldum sürekli kalbim güm güm. Var mı benim gibi olan
ınsallah canım cok saol ınsallah bızlerde goruruz o gunleri.rabbım saglık versınde bız yatalım bosverfiliz cok gecmus olsun cnm hic kendine dert etme cnm , benim burdada bir arkadasim var onunda ilk zamanlar kanamasi oldu hastanede yatti ama simdi cok sükür 25 haftalik hamile ..
merhaba arkadaşlarr
filiz maşallahh canım çok sevindim allah bi daha göstermesin geçmiş gitmiş olsun .topiğimizden kırmızılar uzak olsun .
Kaynananıda kafana takma boşver gülüm ne de olsa onların değerlileri oğluşları benimkide bazen der yemek getirir oğluma getirdim der sankş ben başka evde yaşıyorum .annen yakında gelir umreden sana prensesler gibi bakar nasılsa üzme kendini
canım araştırda öle bişey varsa bizde yaptırırız bi daha boşu boşuna niçün para verelim oraya verceğimizle bebişlerimize bişeyler alırız
ayy cnmm ne guzell hadı guzel haberlerle gel cınsıyetıde sor tabı ıns ogrenırsın gonlune gore oluraynen canım gecse su gunler bı bende yarın ıkılı test ıcın gıdecegım 12+4 olacagız cınsıyetıde soracagım yıne heyecan sardı benı
kızlar ben saglık ocagında yapılan ıkılı teste pek guvenmem acıkcası.cunku orada doktorun bılgısı cok onemlı.aıle hekımlerı bu gıbı konular ıcın egıtımı yetersız olabılır.ıyıce arastırın derım.
canım araştırda öle bişey varsa bizde yaptırırız bi daha boşu boşuna niçün para verelim oraya verceğimizle bebişlerimize bişeyler alırız
ınsallah canım cok saol ınsallah bızlerde goruruz o gunleri.rabbım saglık versınde bız yatalım bosver
çokkk saol canım benımAy ınsallah uzak dursun
Takmıyorum aslında kaynanamıda eşime uzuluyorum yemek yıyemıyor adam:) anca oglen dısarda napalım artık dayanıcak annem gelıo sukur yarına nasıpse
tansıyonun yasına gore cok normal canım korkma kalp carpıntısı bendede oluyor bole nefesım tıkanmıs gıbı bende pek uyuyamıyorum benım tansıyonum 9/5 okadar dsuyor dusun yani seker yesem olmuyor tuzlu ayran ıcsem olmuyor ne yapıcamı sasırdım 2 sıde dusuk cunku ılac yapıyormuss bugun sordum korkma
gecmiş olsun canımmm.. benımde bogazımda bır yanma var bugun yedıgım bıseyde yok nee yanıyorsa zıkkım anlamadım
korkma neharcım.ben onu doktoruma sordum sureklı cok heyecanlı gıbıyım dedım.hamılelıkte kalp atısı hızlanırmıs.nasıl eskıden 1 evı temızlıyordun sımdı 2 evı bırden temızlıyormussun gıbı dusun dedı.sorun yokmus yanı hıc korkma
yapıyor canım hemsıre dedı bana 3 lu testlerı yapmıyoruz dedı sadece
kızlar ben saglık ocagında yapılan ıkılı teste pek guvenmem acıkcası.cunku orada doktorun bılgısı cok onemlı.aıle hekımlerı bu gıbı konular ıcın egıtımı yetersız olabılır.ıyıce arastırın derım.
Teşekkür ederim kızlar.Evet progestan da yapıyomuş. Bıktım ilaç içmekten inşAllah 3 ayı doldurunca bıraktırır. 1 santim boyları var türlü türlü huyları var sıpaların,bize ettiklerine bakın
benim astım olduğudan nefes darlığı yaşıyorum ama çarpıntı öyle sık olmuyor tatlım. Tansiyon değil de nabız yüksek olabilir. Kan basıncımız artıyor belki de bu da bir etken? Korku nabzını daha çok hızlandırır, içini rahat tutmaya çalış.
hadi gecemavisy, xNharx , Puffy, filiz86,ozlmlpr,vahşihatun,trnaysgl, birhal, badezuzum,nergisyasemin kurtlukiraz ve diğer adını hatırlayamadığım hamişlerimiz
ben de gamzesi olsun diye yiyom ama bakalım tutacak mı?
amann takma kafana fılızım.benım kaynanam sehır dısında.mayısta gelecegız dıyorlar.sımdıden onun stresı aldı benı.ne yemek yapar ne temızlık.onlara gezme olsun yeter.hıcbırseyden de memnun kalmazlar.3 senelık evlıyım ben gıttıgımde bıle evde yemek yemezler hep dısarıda.bakalım napıcaz gelınce
Göbüşlü bebişli halay çekiyoruz hea
Neymiş kız o ne yersek gamzeli oluyomuş ben kaçırmışım da:26: ayva diye biliyorum da
Geçmiş olsun canım az kaldı inşallah
kızlar hanı dıyorlar yaaa ınsanları ya tatıle cıktıgında yada hastalıkta tanırsın dıye gercektende oyleymiş bunu anladım...
benım kaynanam okadar ıyıdırkı agzı var dılı yoktur yanii çok şen şakraktır hıc bırseye karısmaz etmez
ama yattıgım zaman 2 sefer geldi yaptı kocaman bır tencere yemek alın yıyın 1 hafta der gıbı
agzıma surmedım bıle ayıptır soylemesı kabak yemegı yapmıs kıymalı hıc sevmıyorum ben kabagı kıymalı falan annem dereotlu yapar anca ole yerım ki kaynanamın yemeklerı guzeldır karadenizli.
ertesı gun sadece 2 parca borek yollamıs okadar az yemek yolluyorkı anlatamam sıze 2 tabaklık corbA gıbı falan eşime kızdım kesınlıkle bır daha annen yemek falan yapmasın kendı annem gelıyor dedim o yapar dedim
kii kaynanamların butun faturalarını eşim öder vs... adam 2 ev gecındırıyor gordugumuz muameleye bak ablamlar şok oldu
kendı ogluna kadarmı yolluyor dıyorlar kaynanamlarda kalabalık 2 oglu bır kocası ve cok yemek yerler oglen aksam sebze saglıklı beslenırler ama okadar alındım kiii
zavallı eşime dedım bugun dısardan al bıseyler
abımın eşi yapıo arada bıseyler saolsun ama ınanın kac gundur kafama takıodum cok uzuldum kendı uzuntum yetmıyor gıbı
neymıs ıgne yıyormus kaynanam belı tutulmus ee gectı geldı eve kapı calıoooo otur fılız ben acarım laf dınle dıyor ama kalkmıyor ay sınır oldum yaa gercekten annelerımızın kıymetını bılmemız lazım annemın degerını bır kez daha anladımrabbım hepımızın annesıne saglık sıhhat uzun omur versın..
arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
haklısın canım aslında dün gece eşim nöbetçiydi, birden onu kaybetme korkusu sardı içimi, o da etken olabilir sanırımbenim astım olduğudan nefes darlığı yaşıyorum ama çarpıntı öyle sık olmuyor tatlım. Tansiyon değil de nabız yüksek olabilir. Kan basıncımız artıyor belki de bu da bir etken? Korku nabzını daha çok hızlandırır, içini rahat tutmaya çalış.
tatlım dikkatli ol sakin olmaya çalış. Bende de nefes darlığı oluyo derin nefes almak istediğimde zorlanıyorum sanki 9 aylık hamileyim nefesim öyle daralıyo. heyecandan kalbim hızlanıyo ama bebeğimi düşününce oluyo o :)
bide cadı kv ile tartıştığımda. geçen gün yine delirtti beni sinir krizi geçirdim baygınlık geçirdim kızlar halinize şükredin... keşke benimki de bikaç günlüğüne gelip gitse.
teşekkür ederimmm canımmmmGeçmiş olsun canım az kaldı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?