2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

dün gece bende öyleydim canım bildiin yerlerde süründüm. ağladım eşime dedim heralde bebek öldü içimde beni zehirlio ölüom ben. allahtan eşim sakin. annem falan olsa heralde oda oturur başımda ağlardı bugün şükür iyiyim ama ara ara oluo öle. benimde tansiyonum hep 9a 6 özellikle azcık sıcak yıkaniim ölüp bayılıom. dünde böle kalbim pır pır. içimde bişey varda uçup gitcek gibi. öle bi hırpalanmışki vücudum bugün resmen sopa yemişim gibi heryerim acıo

Son düzenleme:

Daha bugün diş röntgeninin zararsız olduğuna dair bir yazı okudum.Bir arkadaşımda hamileliği boyunca çiğ köfte yemişti :)

canım korkma hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbirşye bebeğe zarar vermezmiş. bende dünyanın hapını kullanmıştım. içini ferah tut. bende sen gibiydim doktorum etkilenseydi durmazdı zaten merak etme dedi o yüzden hiç sıkılma

hoşbuldum ciceek ilacın üzerine hamile kalan hastaları olmuş zararı olmayabilir dedi doktor ama tahlil sonucunu beklicez tabi..o kalp atışlarını tekrar duymak için sabırsızlanıyorum:)

canım aynen bin bir türlü şey geliyor aklımıza. normalde ben sıcak suda saatlerce duş almaya bayılırdım, şimdi bayılacak gibi oluyorum.Duşa kabinin kapısını da banyonun kapısını da açık bırakıyorum,eşimi de banyo kapısına dikiyorum, çok fenalaşıyorum ne yapayım

nergiscim dediğin ilginç bi okadar da doğru gibi geldi..perşembeye kadar beklicez artık

ablacım ben de şuan öyle sıradan bi ajandaya yazıyorum.bebek günlükleri de ya pembe ya mavi,çok saçma cinsiyet belli değil ki nasıl alayım. butig bebe ve gittigidiyorda var. Ben d&r mağazasına baktım yoktu.görerek almak istiyorum. biraz daha aricam olmazsa düz beyaz çok hoş eskitme defterler var ondan alırım istediğim gibi boyar karalar bişeler yapıştırırım diyorum.zaten günü gününe tutmuyorum, bazen her gün yazıyorum bazen de 1-2 gün de bir. yine bulursam haber veririm sana.

bende sudan çıkmayan bi insanken şimdi yıkanmak bile istemiorum ılık suyla yıkanıyorum hatta kendim diil eşim yıkıyo azcık hareket etsem ölüp bayılıom. heralde şu progestan yapıo. yutmak istemiorum artık. bu cuma gidicem bakalım inşallah bıraktırır. bide böle göbeim tüylendi gibi. o hapı hiç sevmedim ya şimdi ne olsa o haptan biliorum

ben de şimdi aradım tekrar danışmak için bazı hastaneler söyledi bana. Bakıyoruz filan demedi. ilginç gerçekten aynı prosedürlere sahip olmaları lazım.

canım bağzı sağlık ocakları şöyle yapıyor senden kan alıyor tahlil için ilgili hastaneye gönderiyor sonuçlarda ya 2-3 güne yada bir sonraki güne çıkmış oluyor. belki öyle yapıyor olabilirler.

nergiscim dediğin ilginç bi okadar da doğru gibi geldi..perşembeye kadar beklicez artık

canım benim hayırlısı olsun hakkında. benimde planlanmayan bi gebelik olduu için bhertürlü şeyi yaptım. yememem gerekenleride yedim. hapta içtim bşde ağır antibiyotiklerdi. ağırda kaldırdım. sonrasında öğrenince çok kötü oldum doktorada hepsini sordum. bide bunları üstüne spor yapıodum mekik falan çekiodum düşün yani. doktorda güldü. hiçbiri bişey yapmaz dedi. sadece kemoterapide kullanılan ağır ilaçlar kullanıldığında sıkıntı olabiliyormuş. onun dışındakilerin hiç bir zararı yok dedi. ve etrafmdaki herkesde hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbirşey bebeğe zarar vermez dedi. öle olunca rahatlamıştım. şimdi maşallah bak 11. haftamı bitircem. rabbim nasip ederse kucağımızada alırız. hiç takılma bunlara. o bebişin yiyip içeceği varsa hiçbirşey olmaz

sen de mi o hapı kullanıyosunnnnn canım tabiki bu hale o getiriyo bizi. Doktorum bana şöyle dedi. Gebelikte progesteron hormonu salgılanır ve bu hamileleri kötü etkiler ki sen takviye bu hormondan bi daha alıyosun ve bu olumsuzluklar 2-3 katına çıkyo. Naaaalleeetttt hhaaaapp göbüşüm tüylüydü azcık ama şimdi daha da arttıı ooofffff bıraksak artık yaa benim de kontrolüme 2 hafta var

bende öyleyim kızlar üstelik ilaçta kullanmıyorum zorla banyoya giriyorum banyonun kapısı açık eşim ikide bir sesleniyo bana arada gelip bakıyo anca öle hatta geçen gün az kalsın bayılıyodum sabunlu çıktım duştan sonra biraz kendime gelince eşim yıkadı benide

ben de şimdi aradım tekrar danışmak için bazı hastaneler söyledi bana. Bakıyoruz filan demedi. ilginç gerçekten aynı prosedürlere sahip olmaları lazım.
allah allah aslıdna aynı olması lazım ama anlamadım bana hemsıre yapıoz dedı ama anlamadım zaten ben orda yaptırmıcam ıcın onemsemedım pek
canım röntgen ılk aylarda zararlı deılmıs benım yengemde sokturucu hap ıcmıstıı sapasaglam suan 10 yasında hıc korkma
ama cıgkoftenın ne zararı olur ??? yıyebılırsın kı zaten

kız yok eskıden odemıodu ama ıyıydı yanii agzı var dılı yok kadının okadar yanı ama kayınpederı hıc sevmem o kaynanadan fena..aman bende ıstemem kuru ekmek peynır yerım gene ıstemem ben zaten yolladıgıda anca gunluk az az paylasıyoruz esımle cok komık yaa.rabbım yardım etsın bıze valla bızde ısterdık kalkıp yapmayı bıseyler ama olmuyorr iştee rabbım kımsenın elıne dusurmesın kımseyiiii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…