- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Selam canlarım. Ben dün geceden beri baya kötüyüm. Aldığım nefes yetmiyor,çarpıntım varmış gibi fenalık geçiriyorum, yani sanki çok heyecanlı gibiyim.Gece gözümden uyku akmasına rağmen 3e kadar kıvrandım 7 de uyandım.Çok fenayım düşüp bayılmaktan korkuyorum.Doktoumu aradım progesteron hormonun fazla salgılanmasıyla gebelikte çok normal ama çok fenaysan gel göreyim kardiyoloji de baksın dedi.Kardiyoloji diyince korktum gitmedim. ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum 11e 7 biraz düşük ama gebelikt normal dedi,ebe biraz moral verdi çok çok normal bol sıvı al,yemek de yiyemiyorsun ondan olur dedi.. Valla uyku uyuyamaz oldum sürekli kalbim güm güm. Var mı benim gibi olan
arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye[/QUO
Daha bugün diş röntgeninin zararsız olduğuna dair bir yazı okudum.Bir arkadaşımda hamileliği boyunca çiğ köfte yemişti :)
arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye[/QUO
Daha bugün diş röntgeninin zararsız olduğuna dair bir yazı okudum.Bir arkadaşımda hamileliği boyunca çiğ köfte yemişti :)
inşallah simay arkadaşım da 2 yıl önce hamileyken röntgen çektirmiş dizlerinden 5 doktora gitmiş rahimle alakası yok birşey olmaz demişler ama korkuyorum test istedi doktor acaba belli olur mu test sonucu
arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
inşallah simay arkadaşım da 2 yıl önce hamileyken röntgen çektirmiş dizlerinden 5 doktora gitmiş rahimle alakası yok birşey olmaz demişler ama korkuyorum test istedi doktor acaba belli olur mu test sonucu
Dr. zararlı ya da değil gibi bir bilgi vermedi mi?
tatlım ayva ayva :) ayva yiyenin bebişinin gamzesi olur diyolar :) yiyoz bakalım nolcak
dün gece bende öyleydim canım bildiin yerlerde süründüm. ağladım eşime dedim heralde bebek öldü içimde beni zehirlio ölüom ben. allahtan eşim sakin. annem falan olsa heralde oda oturur başımda ağlardıbugün şükür iyiyim ama ara ara oluo öle. benimde tansiyonum hep 9a 6 özellikle azcık sıcak yıkaniim ölüp bayılıom. dünde böle kalbim pır pır. içimde bişey varda uçup gitcek gibi. öle bi hırpalanmışki vücudum bugün resmen sopa yemişim gibi heryerim acıo
canım korkma hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbirşye bebeğe zarar vermezmiş. bende dünyanın hapını kullanmıştım. içini ferah tut. bende sen gibiydim doktorum etkilenseydi durmazdı zaten merak etme dedio yüzden hiç sıkılma
Dr. zararlı ya da değil gibi bir bilgi vermedi mi?
röntgen o anda aklıma gelmedi ki sadece ilacı ve çiğ köfteyi söyledim o anki şokla..perşembe gidicem doktora o zaman didik didik sorucam
röntgen o anda aklıma gelmedi ki sadece ilacı ve çiğ köfteyi söyledim o anki şokla..perşembe gidicem doktora o zaman didik didik sorucam
Ben de 3. ve 4. haftalarda ateşli hastalık geçirdiğim için çok tedirgin olmuştum ama dr.etkilenseydi gebelik sonlanırdı dedi.Doğanın " ya hep ya hiç " kanunu varmış,erken dönemlerde dış etkenlerden dolayı meydana gelen anormal gebelikler kendi kendine sonlanırmış.
canım aynen bin bir türlü şey geliyor aklımıza. normalde ben sıcak suda saatlerce duş almaya bayılırdım, şimdi bayılacak gibi oluyorum.Duşa kabinin kapısını da banyonun kapısını da açık bırakıyorum,eşimi de banyo kapısına dikiyorum, çok fenalaşıyorum ne yapayım
ben de şimdi aradım tekrar danışmak için bazı hastaneler söyledi bana. Bakıyoruz filan demedi. ilginç gerçekten aynı prosedürlere sahip olmaları lazım.
nergiscim dediğin ilginç bi okadar da doğru gibi geldi..perşembeye kadar beklicez artık
bende sudan çıkmayan bi insanken şimdi yıkanmak bile istemiorumılık suyla yıkanıyorum hatta kendim diil eşim yıkıyo azcık hareket etsem ölüp bayılıom. heralde şu progestan yapıo. yutmak istemiorum artık. bu cuma gidicem bakalım inşallah bıraktırır. bide böle göbeim tüylendi gibi. o hapı hiç sevmedim ya şimdi ne olsa o haptan biliorum
bende sudan çıkmayan bi insanken şimdi yıkanmak bile istemiorumılık suyla yıkanıyorum hatta kendim diil eşim yıkıyo azcık hareket etsem ölüp bayılıom. heralde şu progestan yapıo. yutmak istemiorum artık. bu cuma gidicem bakalım inşallah bıraktırır. bide böle göbeim tüylendi gibi. o hapı hiç sevmedim ya şimdi ne olsa o haptan biliorum
toksoplazman negatifmi..ya eskiden hiç yoktu bu çiğköfte ..millet hüpletiyodu..
benim acayip canım istiyo ama yiyemiyorum
allah allah aslıdna aynı olması lazım ama anlamadım bana hemsıre yapıoz dedı ama anlamadım zaten ben orda yaptırmıcam ıcın onemsemedım pekben de şimdi aradım tekrar danışmak için bazı hastaneler söyledi bana. Bakıyoruz filan demedi. ilginç gerçekten aynı prosedürlere sahip olmaları lazım.
canım röntgen ılk aylarda zararlı deılmıs benım yengemde sokturucu hap ıcmıstıı sapasaglam suan 10 yasında hıc korkmaarkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
ay aynı benim kaynanahoş benimki zaten iyi diildi. seninkide büyük ihtimal eşin herşeylerini ödüo die gerçek yüzünü göstermemiştir benimkide lafa geldimi dio hazine taşıosun ne istersen söyle bak ben yaparım die. bi kere sölemesi ayıp kuru biber dolması istedim. sesi değişti kadının. nasıl isteksiz yaptıysa artık 2 tane yedim öğüre öğüre bi kaldım geçende eşim dedi kıyma alalımda anne köfte vap nergisin çiğ et allememesi lazım diye. hiç oralı bile olmadı. bi keresindede misafir gelcekti bende çalışıom die eşim aramış bişiler yap demiş heralde. artık ona ne dediyse eşim beni aradı annemi bi ara die aradım. yok onla bu olmaz şunna bu olmaz. ki ben yap da demedim eşim demiş o olmaz dedikçede alternatif sölemiş sanki ben demişim gibi bana sölüo. bende dedim benim haberim yok ben yaparım zahmet etme die. artık dilim yandı töbe istemem bişey. eşim saolsun aramıo öle yemek falan sıkıştıkmıda dışarda yiyoruz napalım. annem olsa her türlü nazım geçer oda gelmek istemio zamanında çok üzdüler. bende öle olunca yansıtmıyorum ona yapamıyorum falan demiyorum. yapıyorum bişeyler diyorum sırf üzülmesin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?