toksoplazman negatifmi..ya eskiden hiç yoktu bu çiğköfte ..millet hüpletiyodu..
benim acayip canım istiyo ama yiyemiyorum
Sen de bol acılı,ekşili mercimek köftesi ye,işe yarıyor :)
yedim yaa kesmedi..geçen ben bilmem eşim bilirde adam yedi ağzım kucağıma düştü..
ben haftada bir çiğköfte yiyen biriydim..
Allah nasip eder doğum yaparsam sağlıkla 1 çiğköfte yiycem 2 yüz üstü uyuycam
mercimek gaz yapar vallahi etsiz çiğ köfte yiyorum ama dayanamıyorum çok da güzel oluyor:)
allah allah aslıdna aynı olması lazım ama anlamadım bana hemsıre yapıoz dedı ama anlamadım zaten ben orda yaptırmıcam ıcın onemsemedım pek
canım röntgen ılk aylarda zararlı deılmıs benım yengemde sokturucu hap ıcmıstıı sapasaglam suan 10 yasında hıc korkma
ama cıgkoftenın ne zararı olur ??? yıyebılırsın kı zaten
kız yok eskıden odemıodu ama ıyıydı yanii agzı var dılı yok kadının okadar yanı ama kayınpederı hıc sevmemo kaynanadan fena..aman bende ıstemem kuru ekmek peynır yerım gene ıstemem ben zaten yolladıgıda anca gunluk az az paylasıyoruz esımle cok komık yaa.rabbım yardım etsın bıze valla bızde ısterdık kalkıp yapmayı bıseyler ama olmuyorr iştee rabbım kımsenın elıne dusurmesın kımseyiiii ..
yedim yaa kesmedi..geçen ben bilmem eşim bilirde adam yedi ağzım kucağıma düştü..
ben haftada bir çiğköfte yiyen biriydim..
Allah nasip eder doğum yaparsam sağlıkla 1 çiğköfte yiycem 2 yüz üstü uyuycam
O kadar canın istiyorsa yesene,artık etsiz yapıyorlar çiğ köfteyi.Sağlık Bakanlığı yasaklamıştı etlisini.
Yüzüstü uyuma özlemi bende de başladı şimdiden.
bana dr bu teste gerek yok dedi hıc yaptırmadım saglık ocagındakı aıle hekımıne sordum gerek yok dedi hemsıreye sordum gerek yok dedi nıe dedıyseler baktırsam ıyı olurdu bende yıyorum cıgkofte hatta etede elledım kıymaya ılk zamanlar 1 sefercık:44: normalde et yemem ole cok anca kofte yada kıyma agzımda etı cıgneyemıyorum balıgıda yıyemem ama zorla yedım bır kac sefer benım ozaman kesın negatıftırtoksoplazman negatifmi..ya eskiden hiç yoktu bu çiğköfte ..millet hüpletiyodu..
benim acayip canım istiyo ama yiyemiyorum
mercimek gaz yapar vallahi etsiz çiğ köfte yiyorum ama dayanamıyorum çok da güzel oluyor:)
dışardan hazırmı alıyosun:26:
aman sakın onlara bulyon atıyolar çok zararlı..evde yapılan vardı midem bulanmasa yapardım
boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye kuşum .. valla ben iş çıkışı direk anneciğime gidiyorum eşimde oraya geliyo anneme yük olmak istemiyorum ama napim kaynanamda uzakta kimin kapısına gidim başka annemde gelemiyo yiğenler var onlara bakıyo napim az daha idare edim geçer inşllah da rahat ederiz.
bana dr bu teste gerek yok dedi hıc yaptırmadım saglık ocagındakı aıle hekımıne sordum gerek yok dedi hemsıreye sordum gerek yok dedi nıe dedıyseler baktırsam ıyı olurdu bende yıyorum cıgkofte hatta etede elledım kıymaya ılk zamanlar 1 sefercık:44: normalde et yemem ole cok anca kofte yada kıyma agzımda etı cıgneyemıyorum balıgıda yıyemem ama zorla yedım bır kac sefer benım ozaman kesın negatıftır
O kadar canın istiyorsa yesene,artık etsiz yapıyorlar çiğ köfteyi.Sağlık Bakanlığı yasaklamıştı etlisini.
Yüzüstü uyuma özlemi bende de başladı şimdiden.
omlarda bulyon kullanılıyor..bulyonda malum sakatattan filan yapılıyo..
bulantım kesilirse evde sahtesini yaparım inş.
sen de mi o hapı kullanıyosunnnnncanım tabiki bu hale o getiriyo bizi. Doktorum bana şöyle dedi. Gebelikte progesteron hormonu salgılanır ve bu hamileleri kötü etkiler ki sen takviye bu hormondan bi daha alıyosun ve bu olumsuzluklar 2-3 katına çıkyo. Naaaalleeetttt hhaaaapp göbüşüm tüylüydü azcık ama şimdi daha da arttıı ooofffff bıraksak artık yaa benim de kontrolüme 2 hafta var
etsız cıgkofteler var artık bnde cok severım esımde alır cok sık yerız yaa anammm yemesekmii şimdii bunudA
off kızlar ona bakarsak dısarda etlerdende yemememiz lazım
lahmacun vs yıyebılırmıyız kı bak sımdı kafam karıstı
Aynen oyle tatlım..oh ne guzel gıt tabı canım yaa annen sonucta senın ne olucakkk analar dayanamaz evlatlarına agır gelmez merak etme
dün gece bende öyleydim canım bildiin yerlerde süründüm. ağladım eşime dedim heralde bebek öldü içimde beni zehirlio ölüom ben. allahtan eşim sakin. annem falan olsa heralde oda oturur başımda ağlardıbugün şükür iyiyim ama ara ara oluo öle. benimde tansiyonum hep 9a 6 özellikle azcık sıcak yıkaniim ölüp bayılıom. dünde böle kalbim pır pır. içimde bişey varda uçup gitcek gibi. öle bi hırpalanmışki vücudum bugün resmen sopa yemişim gibi heryerim acıo
arkadaşlar ben 9. haftamdayım ve bunu 5 gün önce öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğim için adet olamadım ve hamile olabileceğimi tahmin etmedim 1 ay kadar önce diş röntgeni çektirdim ve 4 tane dolgu yaptırdım aynı zamanda adet olabilmek için hap kullandım çiğ köfte yedim farkında olmadan çok zarar vermişimçok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye[/QUO
Daha bugün diş röntgeninin zararsız olduğuna dair bir yazı okudum.Bir arkadaşımda hamileliği boyunca çiğ köfte yemişti :)
bende hamileyken dolgu yaptırmıştım. bilmiyordum, sorun olduğunu da sanmıyorum. Çiğ köfte eğer et ile yapılmışsa zararlı. Ama ben etsiz patates ile yapıyorum. Canınız çekerse patatesli yaparsınız
Ayrıca doğulu bir hatun olmama rağmen, asla! etli çiğ köfte yemem. hamile olmasaydım da yemem.
Sakin olun kızlar ya.. :) bu ne telaş bu ne korku? Bende de oluyor. Ben ne zaman ilaç içsem midem bulanıp rengim gidiyor gibi oluyor. Psikolojik bunlar. İlaç içtiğimde suçluluk hissediyorum bu yüzden. Valla bebekler de panik atak olacak böyle sakin olun birazDoktorum, kötü bir şey olsa ilk kanaman olur zaten demişti.
Relaxxx :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?