2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye kuşum .. valla ben iş çıkışı direk anneciğime gidiyorum eşimde oraya geliyo anneme yük olmak istemiyorum ama napim kaynanamda uzakta kimin kapısına gidim başka annemde gelemiyo yiğenler var onlara bakıyo napim az daha idare edim geçer inşllah da rahat ederiz.

toksoplazman negatifmi..ya eskiden hiç yoktu bu çiğköfte ..millet hüpletiyodu..
benim acayip canım istiyo ama yiyemiyorum
bana dr bu teste gerek yok dedi hıc yaptırmadım saglık ocagındakı aıle hekımıne sordum gerek yok dedi hemsıreye sordum gerek yok dedi nıe dedıyseler baktırsam ıyı olurdu bende yıyorum cıgkofte hatta etede elledım kıymaya ılk zamanlar 1 sefercık:44: normalde et yemem ole cok anca kofte yada kıyma agzımda etı cıgneyemıyorum balıgıda yıyemem ama zorla yedım bır kac sefer benım ozaman kesın negatıftır

ya kızlar bişey sorucam kasıklarınızın alt taraflarına doğru nasıl anlatsam bir büyüme genişleme yada şişlik gibi birşey hissediyomusunuz

Aynen oyle tatlım..oh ne guzel gıt tabı canım yaa annen sonucta senın ne olucakkk analar dayanamaz evlatlarına agır gelmez merak etme

nasıl gerek yok..o rutin testlerdendir..
evinde kedi köpek beslemediysen negatiftir..dikkat et..
ilk 3 ay en zarar veren dönemmiş..diğer aylarda pek zarar vermiyomuş..
ben hiç et yemedim,ellemedim,yumurta bile yemedim hoş bulantı izin vermedide..yinede dikkat ettim

etsız cıgkofteler var artık bnde cok severım esımde alır cok sık yerız yaa anammm yemesekmii şimdii bunudA
off kızlar ona bakarsak dısarda etlerdende yemememiz lazım
lahmacun vs yıyebılırmıyız kı bak sımdı kafam karıstı

arkadaslar ıgg pozıtıf ımg ngatıfse korkmayın yıyın siz zamanında gecirdiniz demektir. ama ıkısı de pozıtıfse ve negatıfse kötü o zaman dıkkat edın. çokda takılmayın esirgeyen Rabbim herseyden esirger. ben piskolojık bulanıma gırcektım bu testler yuzunden.. hep de tedırgınım kanamam agrım yok şükür ama hep ıltrasyona gormek ıstıyorum

off o hap yapıo bunnarı dimi biliodum. valla bazen yutmayı unutuyorum. o zaman başım falan ağrımıo. eşime diorum o da kızıo psikolojik sen taktın o hapa die. demek tüylenmeide o yapıo offf neyse benim cuma kontrolüm. ben öreniim sanada sölerim. bana o hapı devlet hastanesinin acilindeki doktor verdi. kendi doktoruma gidincede keşke başlamasaydın ama başlamışsın bi kere şimdi bırakırsan ona bağlı kanama olabilir dedi. o yüzden devam etmek zorunda kaldım. inşallah bu gidişimde bıraktırır. direk doktoruma gidebilseymişim hiç başlatmıcakmış demek. ama azcık kanamam olunca aklım çıktı kendi doktorum olmayınca mecbur başka hastaneye gittim gitmez olaydım. hap hap hap boyna hap yutuyorum bide günde 3 tane

bu bakteri ilk 3 ayda en düşük bulaşma riski gösterir..ama bulaştığında en büyük zararı bu aylarda verir..
ilerleyen aylarda bulaşma riski en yüksek seviyededir..ama verdiği zarar çok düşüktür.
o yüzden bebeğin organ gelişimini etkilediğinden ilk aylar çok dikkat etmek gerek

Aynen oyle tatlım..oh ne guzel gıt tabı canım yaa annen sonucta senın ne olucakkk analar dayanamaz evlatlarına agır gelmez merak etme

üzülüyorum ama ya kadıncağız zaten rahatsız dün akşam kötüydü doktora götürdük tansiyonu çıkmış 20 ye 10 okadar yükselmiş ödüm patladı

Sakin olun kızlar ya.. :) bu ne telaş bu ne korku? Bende de oluyor. Ben ne zaman ilaç içsem midem bulanıp rengim gidiyor gibi oluyor. Psikolojik bunlar. İlaç içtiğimde suçluluk hissediyorum bu yüzden. Valla bebekler de panik atak olacak böyle sakin olun biraz Doktorum, kötü bir şey olsa ilk kanaman olur zaten demişti.

Relaxxx :)

senin yazıda çatlaklardan bahsetmiş..başladınmı bişey kullanmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…