2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

amin canım... valla en iisinide gördüm ben o yüzden pek yorum yapmiim. bizimkinin kendi kızıda var benle yaşıt bekar öyleyken peşinde döner. eşim bi kaç kere ütü muhabbeti yaptıda ütücüye verin dedi çıktı hatun. ben zaten istemem. allah kimsenin eline düşürmesin. c.tesi hanfendiyle beyefendi bunalmışlar diye pikniğe götürdük. ben zaten normalde üşüyen bi insanken hamilelikte iki hatta üç katına çıktı. onları eylicez diye üşüttüm dün kabus gibi geçti. benim halimi göre göre istekleri bitmiyo. evime misafir çaırmaya kalkıo. cuma günü teyzleri aramışta h.sonu bize gelceklermişmiş. eşimde aradı kız kafasını kaldıramıo misafir ağırlayamaz. 4. ayını bitirsin bakarız dedi. saolsun o bari anlıo halimden. yoksa halim harap. ben fayda beklemiom zatende zararları olmasın yeter bazen çok düşüncesiz oluolar. ama tabi sadece bana karşı. o gün kalan tavukları bana koyuyo ben pişircekmişimde oğlu yicekmiş. ben ayakta zor duruom ki eti normalde sevmem şimdi hiç sevmiorum. eşimde dedi o yapamıo ben yaparım. o öle dedikçe iice garip oluo kıskanıomu nedir anlamadım geçen isim mevzusu oldu önerim var dedi çıktı. kocasının adını koycakmışız erkek olursa kız olursada kendininkini isticekti heralde allahtan eşim kapattı hemen. benim babam yok koycak olsam onun adını koyarım kp kadar bazen sinir katsayımı zorluolar. eşim cevabı verio oturtuo allahtan yoksa düşünemiyorum. o susturduğu halde böyleler bide sessiz bi kocam olsaydı vay halime

ama ultrason ile aynı gün yapılmalıymış. farklı günler olmaz. e sağlık ocağı ultrason yapıyor mu yapıyorsa da ne kadar bilgililer?
en güzeli işi bilen bir yere gitmek

ben normalde de duşakabini açık bırakıp duş alıyorum. Sadece saçımı sabunlayacak kadar vaktim oluyor. kendimi liflersem eğer elim ayağım titremeye başlıyor, gözüm kararıyor. 6 senedir eşim, banyodan sonra hızır ekip olarak suyumu getirir.

kıs yumurtadan noluooo ben hergun yıyommmmmmmmmm
hatamı ettım yoksam yemıyımmmiii

pöff eşim eve geliyor evde yemek yok..ne yapacağını şaşırdı adam..
aklıma yemek de gelmiyor unuttum herşeyi:))
ev tam takır pazara çıkmaya halim yok..
aneeeeeeeeee imdaat

senin yazıda çatlaklardan bahsetmiş..başladınmı bişey kullanmaya..

Hayatım annem sürekli bazı yağlardan bahsediyor al sür diye ama daha karnım belirgin bile değil. bende henüz önemsemedim açıkçası. bebek yağı sürüyorlar galiba?

kıs yumurtadan noluooo ben hergun yıyommmmmmmmmm
hatamı ettım yoksam yemıyımmmiii

yanlış hatırlamıyosam puffy söylemişti..
ço iyi pişir diye..onuda elledikten sonra elini yıka..rafadan yeme iyice haşlansın..
ben zaten yiyemiyorum..ye canım hiçbişeyden kısma yiyebiliyoken ama iyice pişmiş olsun herşey buna dikkat et..

canım çok geçmiş olsun.ben de aynıyım gece bir sıkıntı bir sıkıntı kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyorum.gündüz de 2 saat kadar ancak uyuabiliyorum ama uyumasamda kafamı yastıktan kaldırasım gelmiyor.oğluşumla bile ilgilenemiyorum,anne babam ve kardeşim sağolsun,üst katta oturduğum için çok şanslıyım,eşim de sağolsum çok yardımcı oluyor şu günlerde.

Gecen hafta ozellikle sordum doktoruma sakincasi yokmus , oglumdada yuz ustu yatardim hep
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim
canım sol tarafa yatılmaz kalbe zararlıymış. sağa dönük yan yatmalıyız :)
Cicekcigim rahim damarlari sol tarafta oldugu icin hamilelkte plazentayi beslemek amacli sol tarafa yatmak oneriliyor
Ayy cok sevindim bu habere hadi gozun aydin canim ..
aynı ben canım kendımden gectım hıc bısey yıyemedgım ıcın bebğime bişey olur sa dıye korkuyorum
Bebek sendeki rezerveden besleniyor korkma hic :)

hoşbuldum ciceek ilacın üzerine hamile kalan hastaları olmuş zararı olmayabilir dedi doktor ama tahlil sonucunu beklicez tabi..o kalp atışlarını tekrar duymak için sabırsızlanıyorum:)
Hamileligin ilk baslarinda ya hep ya hic diyor doktorlar .. Birsey olsaydi devam etmezdi simdiye kadar diye dusunuyorum .. Hayirli olsun ...
Benimkide negatif cikti .. Cig ete ccok dikkat etmelisin yeme canim cig kofte ..

Bilge.....gerisini hatirlayamadim nickin :) kusura bakma canim gozumden kacmis kanaman oldugun cok gecmis olsun

Nehar , nergisyasemin cok gecmis olsun sizede kizlar dikkat edin kendinize ..

evet iyice haşlamak çok önemliymiş. Hamilelikten sonra et, sucuk, yumurta elledikten sonra sabunluyorum elimi. Yeşillikler de çok önemli kızlar!!! Adamlar toprağa o kadar gübre atıyorlar, sikeli suda bekletmek lazım aslında.

Hayatım annem sürekli bazı yağlardan bahsediyor al sür diye ama daha karnım belirgin bile değil. bende henüz önemsemedim açıkçası. bebek yağı sürüyorlar galiba?

evet sürüyolar onu..ya anneannem şey demişti
bazı kadınların iç karnı dar olur..hemen karnı çıkar ve çatlağı çok olur..galiba alt katmanları söylüyor:)
bazılarınında geniş olur karnı anca 6. ayda çıkar çatlağıda az olur derdi..
bakalım bizimki hangisinden:))

anladım kuzu bı sefer elledım ete mecbur ki hayatımda elleyemem dıyordum ılk oldu yani ıns bısey olmaz

benım utulerı kocam yapar ezelınden berı hıc utu yapmam cunku nefret edıyorum bekarkende hıc utulemezdım hepsı lıkralıydı :))
aman kuzum ya dıkkat et mıllet ıcın degmıyor ınan bak bunu anladım ben.....yapsa yardım etseler ne olur ellerınemı dokunur
geldı suan bende esım getırdı mutfaga gırdı bulasıkları dızıyor makıneye mutfagı topluyor yemek yapıcak hayret :))
bunada sukur ne dıyımmm ne guzel esın anlıo senınde sanslısın kuzucummmm uzulmeee
anammm benım esım asla ole bısey dıyemez ben babasını sevmıyorum baba dahı demedım daha!!!! haketmıyor bunu cunku muhattap olmam esımde ses cıkarmaz...hıcte koyma senın ılk cocugun ve onun anne babası onlar deıl siz olucaksınız.....benım kocam sessızdır cok maaleseff

valla ıycene pısırıyoruz zaten yumurtayıda cok sevmem ama ıste yemege calısıyorum..
ins yanlıs yapmıorumdur :44:

Kızlarrr merhabaaaaa işlerimin yoğunluğu nedeniyle giremedim hiç. bir de nezle oldum burnumu çekip duruyom hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sizler napıyosunuzzz geçmişi okuyamadım bi değişiklik var mı???

ben bebişlerime hergün yazmak ve ultrason görüntülerini koymak için BEBEK ANI DEFTERİ aldım. Heranlarını yazmaya çalışıcam. fotoğrafınıda ekleyim çok cici

benim vücudum hatta derim çok esnek. sanki çatlak sorunum fazla olmayacak gibi ama belli olmaz tabi. azcık karnım çıkarsa yağ alırım. ama üşengeçliğimden sürermiyim orası belli değil

evet sirkeli su çok önemli,büyükbabamın geçen sen bu zamanlarda kanser olduğunu öğrendik ve kemoterapi alırken eğitim hemşiresinin kesin talimatı vardı,bizlerin bile sirkeli suya bastırmadan çiğ sebze tüketmememiz gerektiğini söylemişti.babacığım 2 ay içinde vefat etti,ben ona kurtuldu diyorum artık.

Başın sağ olsun canım. Allah kalanlara uzun sağlıklı ömür versin. Bazen üşeniyorum yıkıyorum hemen ama bekletmek gerekir önemli ve basit şeyler aslında. Hasta olunca kıymet biliyoruz.

benim vücudum hatta derim çok esnek. sanki çatlak sorunum fazla olmayacak gibi ama belli olmaz tabi. azcık karnım çıkarsa yağ alırım. ama üşengeçliğimden sürermiyim orası belli değil

cnm banada doktorum bunu aldırdı hem göğüs uçlarına hemde göbeğine kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…