2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gözün aydın filiz inşallah rahatlamışsındır şimdi girebildim nete anca gördüm allah bir daha göstermesin

İçin rahatlar mı bilmem ama ben söyliyim dedim vucudumuz bebeği beynimizle algılayana kadar korurumuş yani sen gebeliğini öğrendikten sonra başlıyor süreç arkadaşımda senin gibi adet gününü bilmezdi 2 ay geçince ben adet olmadım uzun süre diyip doktora gidip öğrendi gebe olduğunu ve o zamana kadar senin gibi yapmadığı kalmamıştı ve şimdi maşallah turp gibi kızı va sıkma canını allahın izniyle iyidir

Canım içeriginde paraben varmı yoksa bende alıyım ya benım iç karnım dar catlıcam sanırım

cnm paraben yok içerisinde;
İÇERİĞİ:

WATER (AQUA). ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT. EQUISETUM ARVENSE EXTRACT. HEDERA HELIX (IVY) EXTRACT. PROPYLENE GLYCOL. BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE. CARBOMER. TROMETHAMINE. POLYSORBATE 80. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. CETYL ACETATE. ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL. PHENOXYETHANOL*. METHYLPARABEN*. ETHYLPARABEN*. PROPYLPARABEN*. BUTYLPARABEN*. ISOBUTYLPARABEN* BOTANICAL ORIGIN (D’ORIGINE VÉGÉTALE) PRESERVATIVE* (CONSERVATEUR*)

benimde
göğüslerim çok fena oldu. karnımda çok gerildi damarlar fln çıktı. doktorum önerdi. kötü bişi önermez zaten. sende rahatlıkla alabilirsin bitanem​

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben iyi değilim kusmak ve öğürmekten yoruldum mutfağın önünden geçsem ögürmeye başlıyorum eşim yapıyor artık yemekleri ben sadece kahvaltı hazırlıyabiliyorum o da ağzımda tülbent bağlı piskolojikmidir nedir mutfağa su içmeye gitsem öğürüyorum ( gün geçtikce iyi olacağıma kötüleşiyorum (

iyi akşamlar cnm. ya bende hiç kusma fln yok. sadece çok ağır kokulara midem hassas onda da aklıma getirmiyorum kendimi frenliyorum. daha bu haftaya kadar hiç sıkıntım olmadı şükür. işte kimi insanda da senin gibi oluyor. geçicek cnm az kaldı. biraz daha dayan. mide bulantısı ve istifar berbat bişi ne yaşadığını anlayabiliuorum. ama minik mucizelerimiz için değer. camları aç nefes almaya çalış.tülbent bağlamak daha kötü eder. bol tuzlu domates salatalık tüket. hatta ben yeşil elmaya da tuz döküp yiyorum. bunlar beni çok rahatlatıyor hatta hiç kusmuyorum bunlar sayesinde. ha birde buaralar bol limonlu siyah zeytine taktım. öyle güzel midemi bastırıyor ki tabak tabak yiyorum.

hadi gecemavisy, xNharx , Puffy, filiz86,ozlmlpr,vahşihatun,trnaysgl, birhal, badezuzum,nergisyasemin kurtlukiraz ve diğer adını hatırlayamadığım hamişlerimiz
e
Canim ciceeem moral depolarimi doldurdun.zaten esimi koydum yaban ellerde geldim is basi yaptim ustune ustluk yarin dogum gunum.nasil olmam gerek bilemedim ki..

3 ayı doldurduk

çok şükür kazasız belasız

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

gitti gidiyordan aldım cnm 30tl ye. süslü bir kalemide var. çook şekerr

BUTYLPARABEN varmıs cANIm yaa ıcınde paraben olan hıcbırseyı tavsıye etmıyorlar sampuanlarda cok var kuafor arkadasım soledı banada bende o gundur almıyorum bıde her bebek reklamında yaglarda dıolar ya paraben ıcermez vs dıye yanı onemlı bısey demekki
ay bayıldım defterıne yaaaaaaaaaaaa bakım bende kapıda odeme olsa daha ıyı olur gıttıgıdıyorda kartla pek guvenemedım

Gözün aydın filiz inşallah rahatlamışsındır şimdi girebildim nete anca gördüm allah bir daha göstermesin
çok saoll canımm evet rahatladım ama yatmaya devam ıste
3 ayı doldurduk

çok şükür kazasız belasız

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ayyyyyyyyy ne guzelllllllllllll darısı bıze ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

Öyel pis bir huyum varki kusarken kıstuğumdan iğrenip tekrar kusuyorum elma rahatlatıyor beni de eğer mutfakta işim varsa elma yiyip öyle başlıyorum işime buzdolabını atasım geliyor açamıyorum gebe kalayım herşeye katlanırım diyordum ama çok zormuş artık yavrumu kucağıma alınca unutucam bunları

Maşallah allah nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza

Maşallah allah nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza

Amin darısı sizin başınıza kızlar

amanın sen bizden 2 gün fazlaymışsın ben de topiğin en büyük bebişi benim bebiş sanıyodum ama dr. 2 gün ilerde gidiyor dedi o hesaptan aynıyız günü gününe

sat a gore 8 gun ılerıde gıdıyoruz benım mercımek buyumek ıcın acelecı davranıyor yoksa bende daha kucuk sanıyordum

gecmis olsun canim. insallah gecmistir kanaman ve bir daha ne kirmizi ne kahverengi gelir...az kaldi 3.ayimizin bitmesine insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…