2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gecmis olsun canim benim hamilelikte olabiliyormus panik atak krizleri. insallah bir daha ugramaz sana.

Eki Görüntüle 686332 merhaba gebe hatunlar nasilsiniz...biz allaha sukurler olsun cok iyiyiz bugun dr gittik dayanamadik yavrum kimil kimildi kollari bacaklari allahim yarabbim yok bole biseyy esimle sasrdik kaldik oylece10+1 iz bugun...allahimm cok guzel bir duygu..sizlerle paylasmak istedim..

Son düzenleme:

yaa benimki hiç kımıldamadııı uyuyor muydu acaba :?

11+3 değil mi kuzum?? sanki öyle gibi geldi bana. 12+3 olsa takvim 13. haftayı gösterirdi sanki??

heves kırmış gibi oldum sanki ama :?

canım sat a gore oylede doktora gore 8 gun onde bebek takvımı degıstırmedım sat a gore kalsın dıye 25 ekım gorunuyor dogum dedı doktor bakalım degısecek mı

oh be Filizcigim rahatladik valla :))) insallah bir daha yasamayacaksin oyle bir sey, hic birimiz yasamayacagiz. cok sevindim :) masallah.

canim ben senin gibi oluyorum son gunlerde gece bir anda uyaniyorum nefesim tikanmis gibi,tuvalete kalkiyorum tansiyonum dusuyor tabii bayilacak gibi oluyorum,sonra o dusuk tansiyonla uyuyamiyorum bir turlu sabaha karsi uykusuzluktan bayiliyorum resmen.

oh be Filizcigim rahatladik valla :))) insallah bir daha yasamayacaksin oyle bir sey, hic birimiz yasamayacagiz. cok sevindim :) masallah.
evet canım yaaaa rahatladım cok sukurrr çok saol canım benımmm yaaa

ay aynı tarıhımızzz benım bebısımdeeeee aynı buna benzıyor 4 boyutluya gırdın sanırım bende gırdımde
kaç cm olmusssss

Son düzenleme:

kizlar benim karnim cikti yaa... dun fotosunu bile cekti esim. yurtdisindayim ya,annemle kayinvalideme yolladik. annem tabi ah benim canim kizim diye costu :) ilerde bu kdr hizli buyumez korkma,ben de sana hamileyken senin gibiydim dedi. kayinvalidem basladi yok o karin ne,karni bosver de kollarin da masallah olmus vs...yani insan bi masallah der daha aralikta bir bebek kaybettim karnim cikti diye seviniyorum yok illa moral bozulacak. zaten hassasiz uzuldum yani

annene sadece yollasaydın :)
genelde anneler kızlarının karnını severken eşinin tarafı toton büyümüş çirkinleşmişsin derler:)
sevincinizi annenize şikayetlerinizi eş taraına bildirin:))

Yarın muayenen mi var? çoook merak ettim seninkiyle benimki aynı ya bide benim daha 2 haftam var muayeneme sabırsızlanıyorum büyük ihtimalle cinsiyeti de belli olur.
2 li test icin cagirmisti birde yaptirdigim testler var onlari gostercem bende cinsiyet icin zorlayacagim insallah ogreniriz ya heyecan basti yine offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…