cnm banada doktorum bunu aldırdı hem göğüs uçlarına hemde göbeğine kullan dediEki Görüntüle 686297
sat a gore 8 gun ılerıde gıdıyoruz benım mercımek buyumek ıcın acelecı davranıyor yoksa bende daha kucuk sanıyordum
günaydın annecikler bende haftasonları bakamıyorum.
çok kötü geçen iki günün ardından daha iyiyim. panik atak krizi geçirdim cuma akşamı ve eşimin yanındaki ilk krizimdi.ve benden daha çok korktuhastanelerin çoğu bakmadı ne iğne ne ilaç . tek korkum küçük meleğime bişey olması .sinirlerim daha yeni yeni kendine geldiği için üzerimden tır geçmiş gibi dilerim daha uğramaz
Hey maşallahseninki bayağı önden gidiyormuş
bızde bızde canım 12+3 bugun oleyyyyyyyy darısı herkesee
Eki Görüntüle 686332merhaba gebe hatunlar nasilsiniz...biz allaha sukurler olsun cok iyiyiz bugun dr gittik dayanamadik yavrum kimil kimildi kollari bacaklari allahim yarabbim yok bole biseyy esimle sasrdik kaldik oylece10+1 iz bugun...allahimm cok guzel bir duygu..sizlerle paylasmak istedim..
11+3 değil mi kuzum?? sanki öyle gibi geldi bana. 12+3 olsa takvim 13. haftayı gösterirdi sanki??
heves kırmış gibi oldum sanki ama :?
selam kızlar ben geldim ne kadar sukretsem azdır bebegım zıplıyorduoyle mutlu oldum ki anlatamam 2 hafta sonra gene cagırdı 2 lı test ıcın 12+5 de yapıcakmış fıyatı ne kadar bılmıyorum ama ozel muayene oldugu ıcın ssk gecmedıgı ıcın oldukca pahalıdır napıyım saglık olsun bebegım saglıklı olsunda razıyım
progestana devam edıcem ıgneye suan gerek yok dedii bebegın eşinin orda deılmıs kanama dıer tarafta dedi o yuzden korkma dedi ama yatmaya devam dedi kalkma iş yapma dedi allahıma sukur olsun bınlerce kez
yaa benimki hiç kımıldamadııı uyuyor muydu acaba :?
canım sat a gore oylede doktora gore 8 gun onde bebektakvımı degıstırmedım sat a gore kalsın dıye 25 ekım gorunuyor dogum dedı doktor bakalım degısecek mı
benımkıde elını emıyordu doktor uyandırdı hopladı zıpladıkalktı sonra
canım sat a gore oylede doktora gore 8 gun onde bebektakvımı degıstırmedım sat a gore kalsın dıye 25 ekım gorunuyor dogum dedı doktor bakalım degısecek mı
Selam canlarım. Ben dün geceden beri baya kötüyüm. Aldığım nefes yetmiyor,çarpıntım varmış gibi fenalık geçiriyorum, yani sanki çok heyecanlı gibiyim.Gece gözümden uyku akmasına rağmen 3e kadar kıvrandım 7 de uyandım.Çok fenayım düşüp bayılmaktan korkuyorum.Doktoumu aradım progesteron hormonun fazla salgılanmasıyla gebelikte çok normal ama çok fenaysan gel göreyim kardiyoloji de baksın dedi.Kardiyoloji diyince korktum gitmedim. ben de sağlık ocağına gittim tansiyonum 11e 7 biraz düşük ama gebelikt normal dedi,ebe biraz moral verdi çok çok normal bol sıvı al,yemek de yiyemiyorsun ondan olur dedi.. Valla uyku uyuyamaz oldum sürekli kalbim güm güm. Var mı benim gibi olan
evet canım yaaaa rahatladım cok sukurrr çok saol canım benımmm yaaaoh be Filizcigim rahatladik valla :))) insallah bir daha yasamayacaksin oyle bir sey, hic birimiz yasamayacagiz. cok sevindim :) masallah.
Eki Görüntüle 686332merhaba gebe hatunlar nasilsiniz...biz allaha sukurler olsun cok iyiyiz bugun dr gittik dayanamadik yavrum kimil kimildi kollari bacaklari allahim yarabbim yok bole biseyy esimle sasrdik kaldik oylece10+1 iz bugun...allahimm cok guzel bir duygu..sizlerle paylasmak istedim..
1 hafta once 4.50 cm idi canimcanım peki bebiş kaç cm mişşş??
evet sürüyolar onu..ya anneannem şey demişti
bazı kadınların iç karnı dar olur..hemen karnı çıkar ve çatlağı çok olur..galiba alt katmanları söylüyor:)
bazılarınında geniş olur karnı anca 6. ayda çıkar çatlağıda az olur derdi..
bakalım bizimki hangisinden:))
kizlar benim karnim cikti yaa... dun fotosunu bile cekti esim. yurtdisindayim ya,annemle kayinvalideme yolladik. annem tabi ah benim canim kizim diye costu :) ilerde bu kdr hizli buyumez korkma,ben de sana hamileyken senin gibiydim dedi. kayinvalidem basladi yok o karin ne,karni bosver de kollarin da masallah olmus vs...yani insan bi masallah der daha aralikta bir bebek kaybettim karnim cikti diye seviniyorum yok illa moral bozulacak. zaten hassasiz uzuldum yani
bakalım yarın ne cıkacak belkıde aradakı fark kapanır zamanla
2 li test icin cagirmisti birde yaptirdigim testler var onlari gostercem bende cinsiyet icin zorlayacagim insallah ogreniriz ya heyecan basti yine offfYarın muayenen mi var? çoook merak ettim seninkiyle benimki aynı ya bidebenim daha 2 haftam var muayeneme sabırsızlanıyorum büyük ihtimalle cinsiyeti de belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?