2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hadi bakalım :13: hayırlısı olsun, benimkine bi tane de kız diyen çıkmadı ben erkeğe alıştırdım kendimi

seninkinin nub u rahat goronuyormus benim bacaklari mi kapali anlamadim goremedim demis diger topikte orkide bakalim yarin icin heyecanliyim.benim cevremde hep erkek rahat hamilelik atlatiyorsun kusman bulantin cirkinlesme olmadi erkek diyorlar :)bakalim bunlar ne kadar hurafe

Bir şey sorucam kızlar ben ayıptır söylemesi yine kustum ve boğazım tahriş olmuş artık bademciklerim yok o yüzden çok acıyor benim gibi olan varmı ve de çaresini bulmuş olan

benim annem 2 kizinda cok rahat gecirmis erkek kardesimde hep kustu. bunyem ona benzedigi icin kaybettigim bebiste kiz bunda erkek mi acaba diyoruz cunku diger hamileligim cok rahatti bunda cok bulantim tiksinmem var. bazi bunyeler bazi cinsiyeti daha rahat tasiyormus bilmiyorum bu da mi hurafe

merhaba kızlarr ben yaklaşık 3 yıl önce çikolata kistinden laparaskopi ameliyat oldum yaklaşık 7 cm lik kist vardı.o zamanlar bekardım tabi:))sonra 2,5 yıl doğum kontrol hapıyla devam ettim doktor doktor gezmiştim o zamanlar korkmuştum hepsi bana çocugun olmaz tüp bebekle olur dedi...şimdiki doktorum ise moralimi yüksek tutup ameliyatı yapan doktordan başka kimse bilemez bunu sen onların hepsini unut yumurta kapasiten çok güzel neden olmasın dedi..e bukadar uzun zaman da dogum kontrol hapı kullanınca benim olmaz diee hiç takmadım.hapı bıraktıgımın 2. ayı hamile kaldım...okadar şaşırdım kii bebek isteyen kızlara tavsiyem sakın kafanıza takmayın koyverin gitsin..stres çok etkili..şimdi okadar mutluyum ki allah bana bir mucize bağışladı..onu kaybetmekten çok korkuyorum..herşeyimm benimmm

benim annem ve kv tam tersi erkeklerde cok rahatmislar bakalim gorecegiz canim hurafeleri

Gozun aydin canim . Birdahaki kontrole insallah bende ayni sevinci yasarim ve harejetleri henuz görmeyen annelerede ayni ani biran one yasamalarini dilerim :) ..
Gecmis olsun sanadacanim , bendede aksine yuksek tansiyon cikiyor .. (
Takma kafana bunlari sonuna kadar yasa sevincini , kimsenin uzmesine izin verme canim
2 li test icin cagirmisti birde yaptirdigim testler var onlari gostercem bende cinsiyet icin zorlayacagim insallah ogreniriz ya heyecan basti yine offf
Yarin iyi gecer insallah , rabbim gonlune gore versin ..
Gozun aydin olsun .. Insallah kucagina almak basil olur ..
Inan hepimizdw endiseler var .. Rabbim hicbirimizin duasini geri cevirmez insallah..

Merakla bekliyor olcam dr.dan gelir gelmez yaz bize :97:

evet canım doktor olcume gore haftasını belırlıyor :) senin bebisede masallahh

şuan minik minik kasılmalarım var biraz solda sonra sağda bebiş mi yapıyor acaba çay içtim azcık canım çekti uykusunu kaçırdım heralde.

leeeeeennn kasım ayının ilk anneleri 1i 2si 3ünde doğuracaklar herşeyi biz geridekilerden önce yaşıyosunuz valla heyecandan çatlıyoz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…