yedim yaa kesmedi..geçen ben bilmem eşim bilirde adam yedi ağzım kucağıma düştü..
ben haftada bir çiğköfte yiyen biriydim..
Allah nasip eder doğum yaparsam sağlıkla 1 çiğköfte yiycem 2 yüz üstü uyuycam
Ayni ilk zamanlar bende cok yemistim hemde bol acili .. Ayni bende senin gibi hep nasip olurda dogum yaparsam yapacaklarimi siraliyorum .. Zaman hayirlisi ile bi gecseydi
Öyel pis bir huyum varki kusarken kıstuğumdan iğrenip tekrar kusuyorum elma rahatlatıyor beni de eğer mutfakta işim varsa elma yiyip öyle başlıyorum işime buzdolabını atasım geliyor açamıyorum gebe kalayım herşeye katlanırım diyordum ama çok zormuş artık yavrumu kucağıma alınca unutucam bunları
Ayni ben insan kendi kustugundandami bulanir ama elimde degil lavobodan bile midem kalkiyor
Kizlar bu arada sac kestirme olayiba ne diyorsunuz ??benim sacim cok uzadi tasiyamiyorum artik bi andanda korkuyorum
2 li test icin cagirmisti birde yaptirdigim testler var onlari gostercem bende cinsiyet icin zorlayacagim insallah ogreniriz ya heyecan basti yine offf
Ayni ilk zamanlar bende cok yemistim hemde bol acili .. Ayni bende senin gibi hep nasip olurda dogum yaparsam yapacaklarimi siraliyorum .. Zaman hayirlisi ile bi gecseydi
Ayni ben insan kendi kustugundandami bulanir ama elimde degil lavobodan bile midem kalkiyor
Kizlar bu arada sac kestirme olayiba ne diyorsunuz ??benim sacim cok uzadi tasiyamiyorum artik bi andanda korkuyorum
Ben saçlarımı çoktan kestirdim , kestirme bence hurafe de boya olayı benim de canımı sıkıyo, bayagı bi arastırdım ama bitkisel boyalarda zarar veriyomuş 9 ay bekleyebilceğimi sanmıyorum, biraz daha zaman geçsin de...
Hadi bakalım :13: hayırlısı olsun, benimkine bi tane de kız diyen çıkmadı ben erkeğe alıştırdım kendimi
seninkinin nub u rahat goronuyormus benim bacaklari mi kapali anlamadim goremedim demis diger topikte orkide bakalim yarin icin heyecanliyim.benim cevremde hep erkek rahat hamilelik atlatiyorsun kusman bulantin cirkinlesme olmadi erkek diyorlar :)bakalim bunlar ne kadar hurafe
Ben saçlarımı çoktan kestirdim , kestirme bence hurafe de boya olayı benim de canımı sıkıyo, bayagı bi arastırdım ama bitkisel boyalarda zarar veriyomuş 9 ay bekleyebilceğimi sanmıyorum, biraz daha zaman geçsin de...
benim sacim 3 renk oldu bilebeyazlar-kendi rengim ve kizil boyali yerler. muthisim yani :)
benim annem 2 kizinda cok rahat gecirmis erkek kardesimde hep kustu. bunyem ona benzedigi icin kaybettigim bebiste kiz bunda erkek mi acaba diyoruz cunku diger hamileligim cok rahatti bunda cok bulantim tiksinmem var. bazi bunyeler bazi cinsiyeti daha rahat tasiyormus bilmiyorum bu da mi hurafe
Gozun aydin canim . Birdahaki kontrole insallah bende ayni sevinci yasarim ve harejetleri henuz görmeyen annelerede ayni ani biran one yasamalarini dilerim :) ..Eki Görüntüle 686332merhaba gebe hatunlar nasilsiniz...biz allaha sukurler olsun cok iyiyiz bugun dr gittik dayanamadik yavrum kimil kimildi kollari bacaklari allahim yarabbim yok bole biseyy esimle sasrdik kaldik oylece10+1 iz bugun...allahimm cok guzel bir duygu..sizlerle paylasmak istedim..
Gecmis olsun sanadacanim , bendede aksine yuksek tansiyon cikiyor ..canim ben senin gibi oluyorum son gunlerde gece bir anda uyaniyorum nefesim tikanmis gibi,tuvalete kalkiyorum tansiyonum dusuyor tabii bayilacak gibi oluyorum,sonra o dusuk tansiyonla uyuyamiyorum bir turlu sabaha karsi uykusuzluktan bayiliyorum resmen.
Takma kafana bunlari sonuna kadar yasa sevincini , kimsenin uzmesine izin verme canimkizlar benim karnim cikti yaa... dun fotosunu bile cekti esim. yurtdisindayim ya,annemle kayinvalideme yolladik. annem tabi ah benim canim kizim diye costu :) ilerde bu kdr hizli buyumez korkma,ben de sana hamileyken senin gibiydim dedi. kayinvalidem basladi yok o karin ne,karni bosver de kollarin da masallah olmus vs...yani insan bi masallah der daha aralikta bir bebek kaybettim karnim cikti diye seviniyorum yok illa moral bozulacak. zaten hassasiz uzuldum yani
Yarin iyi gecer insallah , rabbim gonlune gore versin ..2 li test icin cagirmisti birde yaptirdigim testler var onlari gostercem bende cinsiyet icin zorlayacagim insallah ogreniriz ya heyecan basti yine offf
Gozun aydin olsun .. Insallah kucagina almak basil olur ..merhaba kızlarr ben yaklaşık 3 yıl önce çikolata kistinden laparaskopi ameliyat oldum yaklaşık 7 cm lik kist vardı.o zamanlar bekardım tabi:))sonra 2,5 yıl doğum kontrol hapıyla devam ettim doktor doktor gezmiştim o zamanlar korkmuştum hepsi bana çocugun olmaz tüp bebekle olur dedi...şimdiki doktorum ise moralimi yüksek tutup ameliyatı yapan doktordan başka kimse bilemez bunu sen onların hepsini unut yumurta kapasiten çok güzel neden olmasın dedi..e bukadar uzun zaman da dogum kontrol hapı kullanınca benim olmaz diee hiç takmadım.hapı bıraktıgımın 2. ayı hamile kaldım...okadar şaşırdım kii bebek isteyen kızlara tavsiyem sakın kafanıza takmayın koyverin gitsin..stres çok etkili..şimdi okadar mutluyum ki allah bana bir mucize bağışladı..onu kaybetmekten çok korkuyorum..herşeyimm benimmm
seninkinin nub u rahat goronuyormus benim bacaklari mi kapali anlamadim goremedim demis diger topikte orkide bakalim yarin icin heyecanliyim.benim cevremde hep erkek rahat hamilelik atlatiyorsun kusman bulantin cirkinlesme olmadi erkek diyorlar :)bakalim bunlar ne kadar hurafe
benim sacim 3 renk oldu bilebeyazlar-kendi rengim ve kizil boyali yerler. muthisim yani :)
Sorma ya dip boyam geldi:76:
1 hafta once 4.50 cm idi canim
evet canım doktor olcume gore haftasını belırlıyor :) senin bebisede masallahhmaşallah canımönden gidiyormuş gerçekten. Benim cuma günü 3.5 cm yazıyordu ultrasonda.
Merakla bekliyor olcam dr.dan gelir gelmez yaz bize:97:
yazarim canim habersiz birakmaam
evet canım doktor olcume gore haftasını belırlıyor :) senin bebisede masallahh
şuan minik minik kasılmalarım var biraz solda sonra sağdabebiş mi yapıyor acaba çay içtim azcık canım çekti uykusunu kaçırdım heralde.
yok canim rahimden o ya da gazdan :))fazla gazli seyler yeme
dur iki dk ayol hayal kurdum şuradabebiştir bebiş (kedidir kedi... )
evet evet tekme atmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?