2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sizden 7 saat geriden geliyorum ya, insallah forumu actigimda yarin kontrolu olanlardan guzel haberler okurum kizlar!!

Dun yemek yapayim dedim 1 saatte yapılacak yemegi 4 saatte yaptim :)) zaten ondan sonrada kafam ve midem tuttu yemeden gittim yattim :))
Simdi gecmisi bir okuyayım bakalim ben yokken neler kaynatmissiniz. :))

günaydın güzel annişler ve minnak tavşanları hepinize güzel günler diliorum. benim gibi bulantısı olanlarada bulantısız günler

günaydın anneler... dün doktordaydım...
ay inanmıcaksiniz ama bebeği gördüğümüz an eşimle birbirimize baktık o kadar şaşırdık ki... nokta kadar şey gitmiş kocaman çocuk gelmiş...kımıl kımıldı... sanki ilk çocuğum muş gibi çok heycanlandım...
nasılgeçecek bu aylar..:26:

gunaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm nasılsınızzzzzzz

ben yıne bulantılı bır gune merhaba dedım

gunaydın tatlım.bende rahatsızım.parfum kokuları benı olduruyor.bı de adını soylemıyım sımdı kokulu ama hamılelere yasak olan bısey yedıler sabah sabah yanımda.cok anlayıssız bu ınsanlar

günaydın canım günlerimiz aynı. bende cuma gidicem çok heycanlıyım. cinsiyet öğrenenler olmuş sana bişey dedimi doktor? bide ikili tarama için ne zaman gel dedi?

Günaydın arkadaslar nasılsınız?

Sizlerde bebişlerde bomba gibidir inşallah:)

3 gündür bulantım yoktu kendimi de iyi hissedince korkuya kapılmıştım biraz ama sabah bulantım oldu sevindim diyebilrim:)))

Aslında kötü düşünmemeye calısıyorum ama acabalar insanı bırakmıyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşallah bizlere.

geçmişi çok okuyamadım ama çig köfte muhabbeti olmuş. ben cok severek yiyorum valla sorun olacagını da sanmıyorum snuçta etin çig yenmesi yasak toksoplazma nedeniyle etsiz çig köfteden ne olacakki.

hamile olmadn önce de severdim simdi de yiyorum ama bilindik guvenilir yerden alıyorum...

Bir de kkzlar bişey sorucam ben sabahtan saat 3-4 e kadar bişey yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama iştah sıfır.
akşam sa tam tersi iştahım acılıyor ve ac olunca da acayip yiyrum , karnım davul gibi oluyor tabiki...

sizde iştah durumu nasıl?

Tebrik ederim canim .. Siz boyle anlattikcanasil heycan yapiyorum :)) haftaya carsambaya benimkide elini kkolunu sallar aannesine insallah :))
gunaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm nasılsınızzzzzzz

ben yıne bulantılı bır gune merhaba dedım

Bendende herkeslere gunaydin .. Allah dayanma gucu versin canim sen ve senin gibi bulananlara

Vahsihatun vahsihatun
Tebrik ederim canim 3 ayinizi darisi bizlere insallah ..

Gunaydin guzel anneler ve cilekleri.
Bikacgundur giremiyordum maşallah sayfalar cosmus okuyamadim geçmişi umarim herkez cok iyidir lekesi kanamasi olan arkadaslar insallah daha iyidir. Kontrolu olan anneler hepiniZ guzel haberlerle gelin
Filiz umarim hersey yolundadir bebeginde sende iyisinizdir inşallah

korkma cnm bişi olmaz inşallah doktoruna git mutlaka benim kızımda çok olmuştu progestan kullandım pek yatmadımda bişey olmadı çok şükür bi de kız çocuklarında leke görülüyo genelde diyolar

Öncelikle günaydın kızlar ...

tatlım korkma ama bir doktorunu ara ve durmu anlat sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy. allahın izniyle inş. bişey yoktur

Zaten solugu doktorda aldim siyah kahve ortasi bi renkti simdi sira bekliyorum dua edin benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…