leeeeeennn kasım ayının ilk anneleri 1i 2si 3ünde doğuracaklar herşeyi biz geridekilerden önce yaşıyosunuz valla heyecandan çatlıyoz burda
öpüldünüz iyi geceleeeeeeeerrr
gunaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm nasılsınızzzzzzz
ben yıne bulantılı bır gune merhaba dedım
günaydın anneler... dün doktordaydım...
ay inanmıcaksiniz ama bebeği gördüğümüz an eşimle birbirimize baktık o kadar şaşırdık ki... nokta kadar şey gitmiş kocaman çocuk gelmiş...kımıl kımıldı... sanki ilk çocuğum muş gibi çok heycanlandım...
nasılgeçecek bu aylar..:26:
Tebrik ederim canim .. Siz boyle anlattikcanasil heycan yapiyorum :)) haftaya carsambaya benimkide elini kkolunu sallar aannesine insallah :))günaydın anneler... dün doktordaydım...
ay inanmıcaksiniz ama bebeği gördüğümüz an eşimle birbirimize baktık o kadar şaşırdık ki... nokta kadar şey gitmiş kocaman çocuk gelmiş...kımıl kımıldı... sanki ilk çocuğum muş gibi çok heycanlandım...
nasılgeçecek bu aylar..:26:
gunaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm nasılsınızzzzzzz
ben yıne bulantılı bır gune merhaba dedım
Kizlar kahverengi kanamam geldi dua edin nolur bebegge birsey olmasin
korkma cnm bişi olmaz inşallah doktoruna git mutlaka benim kızımda çok olmuştu progestan kullandım pek yatmadımda bişey olmadı çok şükür bi de kız çocuklarında leke görülüyo genelde diyolar
Öncelikle günaydın kızlar ...
tatlım korkma ama bir doktorunu ara ve durmu anlat sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy. allahın izniyle inş. bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?