Geçmiş olsun bişey olmaz inşallah hemen hemen hepimizin başına geldi hiçbirimizin bebeğine de bişeycik olmadı korkma
kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
bir haftadır kımıldamadan yatıyorum
kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı
iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım
yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan
aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim
önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden
herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse
gunaydın tatlım.bende rahatsızım.parfum kokuları benı olduruyor.bı de adını soylemıyım sımdı kokulu ama hamılelere yasak olan bısey yedıler sabah sabah yanımda.cok anlayıssız bu ınsanlar
Kizlar kahverengi kanamam geldi dua edin nolur bebegge birsey olmasin
kızlar günaydın,birazdan kontrolüm var,ultrasonda bebeği daha iyi görebilmek için idrara sıkışık gitmemiz gerekiyor mu?oğluma hamliyeken konya da hastanede öyle yaptırıyorlardı,ama burada bir şey demediler .bilgisi olan?
kızlar günaydın,birazdan kontrolüm var,ultrasonda bebeği daha iyi görebilmek için idrara sıkışık gitmemiz gerekiyor mu?oğluma hamliyeken konya da hastanede öyle yaptırıyorlardı,ama burada bir şey demediler .bilgisi olan?
günaydın arkadaslar nasılsınız?
Sizlerde bebişlerde bomba gibidir inşallah:)
3 gündür bulantım yoktu kendimi de iyi hissedince korkuya kapılmıştım biraz ama sabah bulantım oldu sevindim diyebilrim:)))
aslında kötü düşünmemeye calısıyorum ama acabalar insanı bırakmıyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşallah bizlere.
Geçmişi çok okuyamadım ama çig köfte muhabbeti olmuş. Ben cok severek yiyorum valla sorun olacagını da sanmıyorum snuçta etin çig yenmesi yasak toksoplazma nedeniyle etsiz çig köfteden ne olacakki.
Hamile olmadn önce de severdim simdi de yiyorum ama bilindik guvenilir yerden alıyorum...
Bir de kkzlar bişey sorucam ben sabahtan saat 3-4 e kadar bişey yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama iştah sıfır.
Akşam sa tam tersi iştahım acılıyor ve ac olunca da acayip yiyrum , karnım davul gibi oluyor tabiki...
Sizde iştah durumu nasıl?
tebrik ederim canim .. Siz boyle anlattikcanasil heycan yapiyorum :)) haftaya carsambaya benimkide elini kkolunu sallar aannesine insallah :))
bendende herkeslere gunaydin .. Allah dayanma gucu versin canim sen ve senin gibi bulananlara
vahsihatun vahsihatun
tebrik ederim canim 3 ayinizi darisi bizlere insallah ..
ayyy anladım s.c.k dımı bende gelemıyorum prfum detarjan yumusatıcı heturlu koku benı mahvedıyor. dun nevresımlerı yenı yıkamıstım ınankı uyuyamadım.kokudan
bende seninle aynı durumdayım geçen gün hırkamı giydim sonra zor çıkardım üzerimden ölüyorum zannettim şirketin de içinde maşallah her yerde oda spreyi var herhalde onların kokuları ölüyorum resmen hiç gücüm kalmadı vallahi yaaa zaman çabuk geçsin yarabbim.
EWET cok zor bı durum canım ya benım basıma agrı gırıyor anıden bole durumlarda ınanırmısın normaldede kokulara karsı hahssım ama sımdı en uclarda yasıyorum bu durumu esımi 10 yıldır tanırım ılk defa bana bı garıp kokyor ınankı
Günaydın arkadaslar nasılsınız?
Sizlerde bebişlerde bomba gibidir inşallah:)
3 gündür bulantım yoktu kendimi de iyi hissedince korkuya kapılmıştım biraz ama sabah bulantım oldu sevindim diyebilrim:)))
Aslında kötü düşünmemeye calısıyorum ama acabalar insanı bırakmıyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşallah bizlere.
geçmişi çok okuyamadım ama çig köfte muhabbeti olmuş. ben cok severek yiyorum valla sorun olacagını da sanmıyorum snuçta etin çig yenmesi yasak toksoplazma nedeniyle etsiz çig köfteden ne olacakki.
hamile olmadn önce de severdim simdi de yiyorum ama bilindik guvenilir yerden alıyorum...
Bir de kkzlar bişey sorucam ben sabahtan saat 3-4 e kadar bişey yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama iştah sıfır.
akşam sa tam tersi iştahım acılıyor ve ac olunca da acayip yiyrum , karnım davul gibi oluyor tabiki...
sizde iştah durumu nasıl?
Kizlar kahverengi kanamam geldi dua edin nolur bebegge birsey olmasin
aynı durum bendede var yaaaaa eşimin de moralini bozmak istemiyorum bişey söyleyemiyorum ama hep arkamı dönüyorum eşime yatarken yazık oda napsın parfüm bile sıktırmıyorum ki her gün duş alır eşim yani ben hergün alamıyorum bile ama gel görki tuhaf oluyorum işte
gunaydın balımmmmm
saol kuzucummmm iyiymiş şukur olsun rabbımeeeeGunaydin guzel anneler ve cilekleri.
Bikacgundur giremiyordum maşallah sayfalar cosmus okuyamadim geçmişi umarim herkez cok iyidir lekesi kanamasi olan arkadaslar insallah daha iyidir. Kontrolu olan anneler hepiniZ guzel haberlerle gelin
Filiz umarim hersey yolundadir bebeginde sende iyisinizdir inşallah
eskı makınelerde sıkısık yenı makınelerde dr sıkısık kabul etmıyor mesela ben her gıtmemde asıstan sorar wc gırdınız dımı dıyeBu topikte sıkışık olunca bebek daha iyi görünüyor dediler ben de artık sıkışık gidiyorum muayenelere :82:
Kızlarr ultrasondaki görüntünün sağ tarafı bizim rahmin solu, ultrasonda sağdaki görüntü ise bizim rahmimizin solu mu oluyor acaba?
Kurudunuz iyice kurudunuzneyse şu bulantınız bi geçsinde diğer aylarda aradaki kilo farkını eminim kapatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?