2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar günaydın,birazdan kontrolüm var,ultrasonda bebeği daha iyi görebilmek için idrara sıkışık gitmemiz gerekiyor mu?oğluma hamliyeken konya da hastanede öyle yaptırıyorlardı,ama burada bir şey demediler .bilgisi olan?

canım çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın peki? allah yar ve yardımcın olsun herşey yoluna giricek üzülme sen iyleş hepimize nasıl atlamışız sor hesabını bırak herşey olduğu kadar olsun yok mu hiç kimse başka size yardımcı olabilecek?

gunaydın tatlım.bende rahatsızım.parfum kokuları benı olduruyor.bı de adını soylemıyım sımdı kokulu ama hamılelere yasak olan bısey yedıler sabah sabah yanımda.cok anlayıssız bu ınsanlar

ayyy anladım s.c.k dımı bende gelemıyorum prfum detarjan yumusatıcı heturlu koku benı mahvedıyor. dun nevresımlerı yenı yıkamıstım ınankı uyuyamadım.kokudan

bende öle biliyorum canım eline bir şişe su al gidene kadar iç herhalde sıkışmış olursun muayeneye kadar :)

Sıkışık olunca rahmin daha iyi görüneceğini söyler doktorlar devlet hastanesindeki eski doktorum öyle derdi ama özeldeki hiçbir şey demedi ama alışkanlık olmuş hep sıkışık girerim ultrasona bir sorun olmadı şimdiye kadar inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu topikte sıkışık olunca bebek daha iyi görünüyor dediler ben de artık sıkışık gidiyorum muayenelere :82:

bende iştah sıfır canım mağlesef

saol bebegim amin

ayyy anladım s.c.k dımı bende gelemıyorum prfum detarjan yumusatıcı heturlu koku benı mahvedıyor. dun nevresımlerı yenı yıkamıstım ınankı uyuyamadım.kokudan

bende seninle aynı durumdayım geçen gün hırkamı giydim sonra zor çıkardım üzerimden ölüyorum zannettim şirketin de içinde maşallah her yerde oda spreyi var herhalde onların kokuları ölüyorum resmen hiç gücüm kalmadı vallahi yaaa zaman çabuk geçsin yarabbim.

EWET cok zor bı durum canım ya benım basıma agrı gırıyor anıden bole durumlarda ınanırmısın normaldede kokulara karsı hahssım ama sımdı en uclarda yasıyorum bu durumu esımi 10 yıldır tanırım ılk defa bana bı garıp kokyor ınankı

aynı durum bendede var yaaaaa eşimin de moralini bozmak istemiyorum bişey söyleyemiyorum ama hep arkamı dönüyorum eşime yatarken yazık oda napsın parfüm bile sıktırmıyorum ki her gün duş alır eşim yani ben hergün alamıyorum bile ama gel görki tuhaf oluyorum işte

Bendeiştah fena çıkarıyorum hemen peşinden hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorum. ama tatlı yiyemiyorum .ekşi tuzlu ne varsa

mide mi çok güzel bastırıyor.sabah kahvaltı etmezsem o zaman midem bulanıyor. annem bu tosun olucak heralde diyo çok yiyorum

diye ekşi meyveleri ağzıma koymazdım nerdeyse ne varsa tıkınıyorum valla çok bulantısı olanları okuyunca üzülüyorum ve halime şükrediyorum gerçekten.

Kizlar kahverengi kanamam geldi dua edin nolur bebegge birsey olmasin

geçmiş olsun canım nolur korkmayın hemen biraz aldırışsızlığa vursanız.dinlen bol bol eminim geçer. bir sürü kuzular kanama yaprı

annelerine ama tutunmak isteyen gitmiyo sımsıkı sarılıyor.

inanılmaz heyecanlı inanılmaz panik bir insanım ama hayatımda gösterdiğim en büyük sakinliği şu hamilelik döneminde gerçkeleştiriyorum inşallah sonuna kadar böyle gider.

aynen benım esımde cok tıtızdır ınankı ama bole ter deılde tan kokusu gıbı degısık daha once hıc almadıgım bı koku bende soleyemedım ona ben zatan banyoda bıle zor duyorum bıan once cıkmak ıstıyorum banyodan

Kızlarr ultrasondaki görüntünün sağ tarafı bizim rahmin solu, ultrasonda sağdaki görüntü ise bizim rahmimizin solu mu oluyor acaba?

saol kuzucummmm iyiymiş şukur olsun rabbımeeee
Bu topikte sıkışık olunca bebek daha iyi görünüyor dediler ben de artık sıkışık gidiyorum muayenelere :82:
eskı makınelerde sıkısık yenı makınelerde dr sıkısık kabul etmıyor mesela ben her gıtmemde asıstan sorar wc gırdınız dımı dıye
Kızlarr ultrasondaki görüntünün sağ tarafı bizim rahmin solu, ultrasonda sağdaki görüntü ise bizim rahmimizin solu mu oluyor acaba?

ay bende cok merak edıyorum sanırım oleeee ama benım kafası sagda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…