Kızlarr ultrasondaki görüntünün sağ tarafı bizim rahmin solu, ultrasonda sağdaki görüntü ise bizim rahmimizin solu mu oluyor acaba?
sorma canım yaaaa sureklı donme dolapta donuyor gıbıyım gerısını sen dusun annemın doguma kadar surmus sen bızı koru yarabbb
Herkese günaydın.
Bende doğumumu işallah Kasımda yapacağım. Şuanda 8 haftalık hamileyim. Hamileliğimi 6.haftada aşırı kanamayla acile gittiğimde öğrendim. Bebeğim planlanmamış bir süpriz yumurta yani:) 10 gün evde yattım, kanama aralıklarla devam etti. Son 2 gündür kanamam yok. Bakalım işallah düşük riskini atlatacağım. İşede başladım ama inanılmaz zorluyor beni. Bulantım yok. Ancak sürekli uykum var, enerjim sıfır. 2 kat merdiven çıkayım kendimi dağa tırmanmış kadar yorgun hissediyorum. Ne zmn geçer bu yorgunluk acaba
Herkese günaydın.
Bende doğumumu işallah Kasımda yapacağım. Şuanda 8 haftalık hamileyim. Hamileliğimi 6.haftada aşırı kanamayla acile gittiğimde öğrendim. Bebeğim planlanmamış bir süpriz yumurta yani:) 10 gün evde yattım, kanama aralıklarla devam etti. Son 2 gündür kanamam yok. Bakalım işallah düşük riskini atlatacağım. İşede başladım ama inanılmaz zorluyor beni. Bulantım yok. Ancak sürekli uykum var, enerjim sıfır. 2 kat merdiven çıkayım kendimi dağa tırmanmış kadar yorgun hissediyorum. Ne zmn geçer bu yorgunluk acaba
gecmis olsun canim. insallah gecmistir kanaman ve bir daha ne kirmizi ne kahverengi gelir...az kaldi 3.ayimizin bitmesine insallah.
Günaydın arkadaslar nasılsınız?
Sizlerde bebişlerde bomba gibidir inşallah:)
3 gündür bulantım yoktu kendimi de iyi hissedince korkuya kapılmıştım biraz ama sabah bulantım oldu sevindim diyebilrim:)))
Aslında kötü düşünmemeye calısıyorum ama acabalar insanı bırakmıyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşallah bizlere.
geçmişi çok okuyamadım ama çig köfte muhabbeti olmuş. ben cok severek yiyorum valla sorun olacagını da sanmıyorum snuçta etin çig yenmesi yasak toksoplazma nedeniyle etsiz çig köfteden ne olacakki.
hamile olmadn önce de severdim simdi de yiyorum ama bilindik guvenilir yerden alıyorum...
Bir de kkzlar bişey sorucam ben sabahtan saat 3-4 e kadar bişey yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama iştah sıfır.
akşam sa tam tersi iştahım acılıyor ve ac olunca da acayip yiyrum , karnım davul gibi oluyor tabiki...
sizde iştah durumu nasıl?
Kizlar kahverengi kanamam geldi dua edin nolur bebegge birsey olmasin
canım çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın peki? allah yar ve yardımcın olsun herşey yoluna giricek üzülme sen iyleş hepimize nasıl atlamışız sor hesabını bırak herşey olduğu kadar olsun yok mu hiç kimse başka size yardımcı olabilecek?
e
Canim ciceeemmoral depolarimi doldurdun.zaten esimi koydum yaban ellerde geldim is basi yaptim ustune ustluk yarin dogum gunum.nasil olmam gerek bilemedim ki..
3 ayı doldurduk
çok şükür kazasız belasız
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
BUTYLPARABEN varmıs cANIm yaa ıcınde paraben olan hıcbırseyı tavsıye etmıyorlar sampuanlarda cok var kuafor arkadasım soledı banada bende o gundur almıyorum bıde her bebek reklamında yaglarda dıolar ya paraben ıcermez vs dıye yanı onemlı bısey demekki
ay bayıldım defterıne yaaaaaaaaaaaa bakım bende kapıda odeme olsa daha ıyı olur gıttıgıdıyorda kartla pek guvenemedım
CNM BEN ELİDOR KULLANIYORUM ŞAMPUAN. SEN NE ALDIN ŞİMDİ?
çok saoll canımm evet rahatladım ama yatmaya devam ıste
ayyyyyyyyy ne guzelllllllllllll darısı bıze ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kozmetik mi? yoksa ecz. mi satılıyor canım? fiyatı nedir?
Eki Görüntüle 686332merhaba gebe hatunlar nasilsiniz...biz allaha sukurler olsun cok iyiyiz bugun dr gittik dayanamadik yavrum kimil kimildi kollari bacaklari allahim yarabbim yok bole biseyy esimle sasrdik kaldik oylece10+1 iz bugun...allahimm cok guzel bir duygu..sizlerle paylasmak istedim..
kizlar benim karnim cikti yaa... dun fotosunu bile cekti esim. yurtdisindayim ya,annemle kayinvalideme yolladik. annem tabi ah benim canim kizim diye costu :) ilerde bu kdr hizli buyumez korkma,ben de sana hamileyken senin gibiydim dedi. kayinvalidem basladi yok o karin ne,karni bosver de kollarin da masallah olmus vs...yani insan bi masallah der daha aralikta bir bebek kaybettim karnim cikti diye seviniyorum yok illa moral bozulacak. zaten hassasiz uzuldum yani
leeeeeennn kasım ayının ilk anneleri 1i 2si 3ünde doğuracaklar herşeyi biz geridekilerden önce yaşıyosunuz valla heyecandan çatlıyoz burda
Günaydın arkadaslar nasılsınız?
Sizlerde bebişlerde bomba gibidir inşallah:)
3 gündür bulantım yoktu kendimi de iyi hissedince korkuya kapılmıştım biraz ama sabah bulantım oldu sevindim diyebilrim:)))
Aslında kötü düşünmemeye calısıyorum ama acabalar insanı bırakmıyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşallah bizlere.
geçmişi çok okuyamadım ama çig köfte muhabbeti olmuş. ben cok severek yiyorum valla sorun olacagını da sanmıyorum snuçta etin çig yenmesi yasak toksoplazma nedeniyle etsiz çig köfteden ne olacakki.
hamile olmadn önce de severdim simdi de yiyorum ama bilindik guvenilir yerden alıyorum...
Bir de kkzlar bişey sorucam ben sabahtan saat 3-4 e kadar bişey yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama iştah sıfır.
akşam sa tam tersi iştahım acılıyor ve ac olunca da acayip yiyrum , karnım davul gibi oluyor tabiki...
sizde iştah durumu nasıl?
çok şükür ıyıyım artık sadece yatıyorum bişi yiyemiyorum Aman bebişer ıyı olsun da gerisini hallederiz
aynen bende de istah sıfır ama istah gelmıyor canım hıc bısı ıstemiyor içim yanıyor su ıcıyorum midem bulanıyor gececek insallah
Allah yardımcın olsun benımde aklım cıkmıstı Çok şükür bi sorun yok simdilik sende içini ferah tut
iyiyim cok sukur hala yatıyorum istahım yok bulantım cok Ama kırmızılar gctı ya cok iyiyim
Allahım Çocuklarımızı bıze bagıslasın Sağlıkla sıhatle kucagımıza alalım
CANIMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN NİCE MUTLUUU YAŞAM DOLU SENELEREEEE
OHHHHHHHHHHH SÜPPERRRR DARISIIIII BİZLEREEEEEEEEEEE İNŞALLAHHHHHHHH
KOZMETİK DEĞİL ECZANELERDE SATILIYOR BİTANEM. FİYATI 70 Dİ GALİBA. AMA KULLANAN HERKES ÇOK MEMNUN %100 ETKİLİ DİYORLAR
burçak ben de çiğköfteyi çok seviodum ama hiç yiyemiyorum artık sen ankarada mısın doktorun kim :) ben hala bir doktorda sebat edememişlerdenim de. bir de şampuan ne kullanmamız gerekiyor peki şimdi
Canımmmmm çoook güzelllll hadiii gözünüz aydınnnnnn
canlarımmm kayınvalde konusunda hassasiyeti bi kenara bırakıyoruz bu dönemde. onları tiye bile almayınnnn boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnn
he valla yaaaaaaaaa ikiye ayrıldımmm. ama şuda bi gerçek ki ben bu topikteki herkesden önce doğurcam kesinikiz gebelik normal doğum olmayacağına göre sezeryan ve erken doğum. bana iyi davranın bakkk size doğumtecrübelerimi anlatırım
aynen valla canım bende senin gibi düşünyorum et olmadıktan sonra çiğköfte yemekte sakınca yok. valla gün aşırı yiyorum diyebilirim. zaten çok seviyordum gebelikte daha da çok aşermeye başladım[/QUOT
ben de çiğköfteyi çok severdim bir zamanlar ah ahhh şimdilerde hiç yiyemiyorum daha çok tatlı şeyleri yiyebiliyorum . burçak sen ankarada mısın doktorun kim memnunmusun ben hala bir doktorda sebat edemedim de :) doktor adı arıyorum :) bir de şampuan hangi markayı kullanabilirz.
canm benim de başım çok dönüyor demir değerim çok düşük 4 resmen o yüzden dönüyordur diyorlar ama özellikle tansiyonu ve kan şekerini düşürmemeye dikkat edersem daha az dönüyor
Herkese günaydın.
Kizlar hepinizden allah razi olsun.. Az önce geldim eve cok sükür bebegim kipir kipirdi hersey cok normal dedi doktorum ve ense kalinligini ölctü cok normal dedi .. Bu sayede onuda ögrenmis olduk iki gün dinlenmemi hic birsey yapmamami söyledi ve fitil verdi geceleri kullanacagim ..
Kizlar hepinizden allah razi olsun.. Az önce geldim eve cok sükür bebegim kipir kipirdi hersey cok normal dedi doktorum ve ense kalinligini ölctü cok normal dedi .. Bu sayede onuda ögrenmis olduk iki gün dinlenmemi hic birsey yapmamami söyledi ve fitil verdi geceleri kullanacagim ..
merhaba güsellll annecikler:)))))
CANIMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN NİCE MUTLUUU YAŞAM DOLU SENELEREEEE
OHHHHHHHHHHH SÜPPERRRR DARISIIIII BİZLEREEEEEEEEEEE İNŞALLAHHHHHHHH
KOZMETİK DEĞİL ECZANELERDE SATILIYOR BİTANEM. FİYATI 70 Dİ GALİBA. AMA KULLANAN HERKES ÇOK MEMNUN %100 ETKİLİ DİYORLAR
burçak ben de çiğköfteyi çok seviodum ama hiç yiyemiyorum artık sen ankarada mısın doktorun kim :) ben hala bir doktorda sebat edememişlerdenim de. bir de şampuan ne kullanmamız gerekiyor peki şimdi
Canımmmmm çoook güzelllll hadiii gözünüz aydınnnnnn
canlarımmm kayınvalde konusunda hassasiyeti bi kenara bırakıyoruz bu dönemde. onları tiye bile almayınnnn boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnn
he valla yaaaaaaaaa ikiye ayrıldımmm. ama şuda bi gerçek ki ben bu topikteki herkesden önce doğurcam kesinikiz gebelik normal doğum olmayacağına göre sezeryan ve erken doğum. bana iyi davranın bakkk size doğumtecrübelerimi anlatırım
aynen valla canım bende senin gibi düşünyorum et olmadıktan sonra çiğköfte yemekte sakınca yok. valla gün aşırı yiyorum diyebilirim. zaten çok seviyordum gebelikte daha da çok aşermeye başladım[/QUOT
ben de çiğköfteyi çok severdim bir zamanlar ah ahhh şimdilerde hiç yiyemiyorum daha çok tatlı şeyleri yiyebiliyorum . burçak sen ankarada mısın doktorun kim memnunmusun ben hala bir doktorda sebat edemedim de :) doktor adı arıyorum :) bir de şampuan hangi markayı kullanabilirz.
ben ankaradayım canım. doktorum başkent üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu. doktoruma okadar çok güveniyorum ki... içim çok rahat önce allaha sonra doktoruma emanet ettim kendimi.
şampuana gelince valla ben kendi adıma çok dikkat etmiyorum öyle şeylere. belki etsem iyi olacak. ama okadar yoruldum ki evden işe işten eve temizlik yemek halsizlik derken onlara kafa yoramıyorum. birde çok evham yapmak istemiyorum açıkçası. çevremde onca insan patır patır doğuruyor kimse bizler kadar dikkat bile etmiyor. onlara bişi olmuyoda bizemi olacak diyorum. şu devirde yediğimiz içtiğimiz kulladığımız ne doğal ki... hepsi kimyasal hepsi sıkıntılı. hangi birine engel olabiliriz ki. ben allaha emanet ettim kendimide bebeklerimi de. hakkımızda hayırlısı inşallah
Yaaa sormaa ben de Bora'nın elinde çayı gördükçe hop oturdum hop kalktım. Zaten çayı çok seven biriyim ama hamile kaldım kalalı pek içmiyorum içsem de ancak 1 bardak..Neyse dün yalvardım eşime yapmadı, uykumuz kaçar diye, portakal suyuyla yetindimiyi geceler canım. Ben çay içtim 'yalan dünya' yüzünden canım çektiuyku tutmaz, sabah olmaz artık.
kızlar günaydın,birazdan kontrolüm var,ultrasonda bebeği daha iyi görebilmek için idrara sıkışık gitmemiz gerekiyor mu?oğluma hamliyeken konya da hastanede öyle yaptırıyorlardı,ama burada bir şey demediler .bilgisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?