2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese günaydın.
Bende doğumumu işallah Kasımda yapacağım. Şuanda 8 haftalık hamileyim. Hamileliğimi 6.haftada aşırı kanamayla acile gittiğimde öğrendim. Bebeğim planlanmamış bir süpriz yumurta yani:) 10 gün evde yattım, kanama aralıklarla devam etti. Son 2 gündür kanamam yok. Bakalım işallah düşük riskini atlatacağım. İşede başladım ama inanılmaz zorluyor beni. Bulantım yok. Ancak sürekli uykum var, enerjim sıfır. 2 kat merdiven çıkayım kendimi dağa tırmanmış kadar yorgun hissediyorum. Ne zmn geçer bu yorgunluk acaba

sorma canım yaaaa sureklı donme dolapta donuyor gıbıyım gerısını sen dusun annemın doguma kadar surmus sen bızı koru yarabbb

canm benim de başım çok dönüyor demir değerim çok düşük 4 resmen o yüzden dönüyordur diyorlar ama özellikle tansiyonu ve kan şekerini düşürmemeye dikkat edersem daha az dönüyor

kan kaybettiğin için enerjin sıfır olabilir canım kan yapıcı şeyler tüketebilirsin

geçmiş olsun canım inş bulantın olmaz işte olmak hamilelik döneminde gerçekten çok zor biraz önce kendimi kötü hissediyodum bayılcak gibi tansiyonumu ölçtü arkadaşlar sağolsunlar 8-6 düşük gerçi hep düşük ama napıcam böle bilmiyorum

gecmis olsun canim. insallah gecmistir kanaman ve bir daha ne kirmizi ne kahverengi gelir...az kaldi 3.ayimizin bitmesine insallah.

çok şükür ıyıyım artık sadece yatıyorum bişi yiyemiyorum Aman bebişer ıyı olsun da gerisini hallederiz

aynen bende de istah sıfır ama istah gelmıyor canım hıc bısı ıstemiyor içim yanıyor su ıcıyorum midem bulanıyor gececek insallah

Kizlar kahverengi kanamam geldi dua edin nolur bebegge birsey olmasin

Allah yardımcın olsun benımde aklım cıkmıstı Çok şükür bi sorun yok simdilik sende içini ferah tut

iyiyim cok sukur hala yatıyorum istahım yok bulantım cok Ama kırmızılar gctı ya cok iyiyim
Allahım Çocuklarımızı bıze bagıslasın Sağlıkla sıhatle kucagımıza alalım

e
Canim ciceeem moral depolarimi doldurdun.zaten esimi koydum yaban ellerde geldim is basi yaptim ustune ustluk yarin dogum gunum.nasil olmam gerek bilemedim ki..

CANIMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN NİCE MUTLUUU YAŞAM DOLU SENELEREEEE

3 ayı doldurduk

çok şükür kazasız belasız

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

OHHHHHHHHHHH SÜPPERRRR DARISIIIII BİZLEREEEEEEEEEEE İNŞALLAHHHHHHHH

kozmetik mi? yoksa ecz. mi satılıyor canım? fiyatı nedir?

KOZMETİK DEĞİL ECZANELERDE SATILIYOR BİTANEM. FİYATI 70 Dİ GALİBA. AMA KULLANAN HERKES ÇOK MEMNUN %100 ETKİLİ DİYORLAR

Canımmmmm çoook güzelllll hadiii gözünüz aydınnnnnn

canlarımmm kayınvalde konusunda hassasiyeti bi kenara bırakıyoruz bu dönemde. onları tiye bile almayınnnn boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnn

leeeeeennn kasım ayının ilk anneleri 1i 2si 3ünde doğuracaklar herşeyi biz geridekilerden önce yaşıyosunuz valla heyecandan çatlıyoz burda

he valla yaaaaaaaaa ikiye ayrıldımmm. ama şuda bi gerçek ki ben bu topikteki herkesden önce doğurcam kesin ikiz gebelik normal doğum olmayacağına göre sezeryan ve erken doğum. bana iyi davranın bakkk size doğumtecrübelerimi anlatırım

aynen valla canım bende senin gibi düşünyorum et olmadıktan sonra çiğköfte yemekte sakınca yok. valla gün aşırı yiyorum diyebilirim. zaten çok seviyordum gebelikte daha da çok aşermeye başladım

amin canımm aminnnnn inşallah sen yinede dikkatli ol dinlenmeye devam en azından salatalık havuç elma gibi bişeyler yemeye çalış

Kizlar hepinizden allah razi olsun.. Az önce geldim eve cok sükür bebegim kipir kipirdi hersey cok normal dedi doktorum ve ense kalinligini ölctü cok normal dedi .. Bu sayede onuda ögrenmis olduk iki gün dinlenmemi hic birsey yapmamami söyledi ve fitil verdi geceleri kullanacagim ..

canm benim de başım çok dönüyor demir değerim çok düşük 4 resmen o yüzden dönüyordur diyorlar ama özellikle tansiyonu ve kan şekerini düşürmemeye dikkat edersem daha az dönüyor

canım kan değerlerim ıyı cok sukur benımkısı donmek degıl donmenın yarattıgı bulantı var ve asırı derece tıksınme

hos geldın canım hayırlı olsun bebısınnn

geçmiş olsun canım bek ne gusel bebısını gormussun cok sukur hersey yolunda dınlen ıycene

Tatlim gozun aydin. Dr ne icin fitil verdi sana kanama filan mi olmustu?
Banada verdi ismi endol, ama pek kullanmiyorum prospektusunde yan etki olarak kanama y apar diyeyazıyor, onun icin bi sorayim dedim.

Canım hadi gözünüz aydınnn artık rahat rahat yat valla. senin yerinde olmak varrrr. hastayım zaten iyice boğazlarım fln şişti yutkunamıyorum bu halde birde çalışıyorumm:18:

iyi geceler canım. Ben çay içtim 'yalan dünya' yüzünden canım çekti uyku tutmaz, sabah olmaz artık.
Yaaa sormaa ben de Bora'nın elinde çayı gördükçe hop oturdum hop kalktım. Zaten çayı çok seven biriyim ama hamile kaldım kalalı pek içmiyorum içsem de ancak 1 bardak..Neyse dün yalvardım eşime yapmadı, uykumuz kaçar diye, portakal suyuyla yetindim

Canımmmmmmm çok dua ettişm sana inşallah güzel haberlerle gel. Sıkışık olmak lazım demişti doktorum bana

Burcak0606 apppplaaammsııınn, canımsııınn nolur nolur bizle doğum deneyimlerini paylaş appplllaaaaa

Kizlarr günaydın simdi doktordan geldik bebegimiz gayet iyi masallah kalp atışını duyduuum ilkkez grdüm kipirdiyoduuu :) 8,5 haftalık olmuss cok mutluyumm resmini de yüklicem simdi dger konu basligina ♡♡

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…