Kizlarr günaydın simdi doktordan geldik bebegimiz gayet iyi masallah kalp atışını duyduuum ilkkez grdüm kipirdiyoduuu :) 8,5 haftalık olmuss cok mutluyumm resmini de yüklicem simdi dger konu basligina ♡♡
Yaaa sormaa ben de Bora'nın elinde çayı gördükçe hop oturdum hop kalktım. Zaten çayı çok seven biriyim ama hamile kaldım kalalı pek içmiyorum içsem de ancak 1 bardak..Neyse dün yalvardım eşime yapmadı, uykumuz kaçar diye, portakal suyuyla yetindim
Canımmmmmmm çok dua ettişm sana inşallah güzel haberlerle gel. Sıkışık olmak lazım demişti doktorum bana
Burcak0606 apppplaaammsııınn, canımsııınn nolur nolur bizle doğum deneyimlerini paylaş appplllaaaaa
Canım hadi gözünüz aydınnn artık rahat rahat yat valla. senin yerinde olmak varrrr. hastayım zaten iyice boğazlarım fln şişti yutkunamıyorum bu halde birde çalışıyorumm:18:
Kizlarr günaydın simdi doktordan geldik bebegimiz gayet iyi masallah kalp atışını duyduuum ilkkez grdüm kipirdiyoduuu :) 8,5 haftalık olmuss cok mutluyumm resmini de yüklicem simdi dger konu basligina ♡♡
Cok sükür canim .. Biraz karnimda agrim var ama bebegimi gördümya cok sükür herseye deger kipir kipirdi yavrum ..geçmiş olsun canım bek ne gusel bebısını gormussun cok sukur hersey yolunda dınlen ıycene
Evt canim bugün sabah uyandigimda kahverengi akinti vardi .. Daha ben yan etkilerini felan okumadim 10 gün boyunca kullan dediTatlim gozun aydin. Dr ne icin fitil verdi sana kanama filan mi olmustu?
Banada verdi ismi endol, ama pek kullanmiyorum prospektusunde yan etki olarak kanama y apar diyeyazıyor, onun icin bi sorayim dedim.
Canım hadi gözünüz aydınnn artık rahat rahat yat valla. senin yerinde olmak varrrr. hastayım zaten iyice boğazlarım fln şişti yutkunamıyorum bu halde birde çalışıyorumm:18:
gözün aydın canımmm
e hadi seninde gözün aydınnnnnnnn. artık bugünn için içine sığmaz
ben ankaradayım canım. doktorum başkent üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu. doktoruma okadar çok güveniyorum ki... içim çok rahat önce allaha sonra doktoruma emanet ettim kendimi.
şampuana gelince valla ben kendi adıma çok dikkat etmiyorum öyle şeylere. belki etsem iyi olacak. ama okadar yoruldum ki evden işe işten eve temizlik yemek halsizlik derken onlara kafa yoramıyorum. birde çok evham yapmak istemiyorum açıkçası. çevremde onca insan patır patır doğuruyor kimse bizler kadar dikkat bile etmiyor. onlara bişi olmuyoda bizemi olacak diyorum. şu devirde yediğimiz içtiğimiz kulladığımız ne doğal ki... hepsi kimyasal hepsi sıkıntılı. hangi birine engel olabiliriz ki. ben allaha emanet ettim kendimide bebeklerimi de. hakkımızda hayırlısı inşallah
Merhaba;
Ben de Ankara dayım.Doktorumdan memnunum fakat hastanede çalışmıyor.Anlaşmalı olduğu kurumlar varmış doğumu o şekilde yaptırıyormuş.Testler için 2.bir dr.gitmek istiyorum.Başket Ünv.ucuz olduğu için çok kalabalık ve randevu almak zor diye duymuştum doğru mu? Sen ne kadar ücret ödüyorsun?
Yaaa sormaa ben de Bora'nın elinde çayı gördükçe hop oturdum hop kalktım. Zaten çayı çok seven biriyim ama hamile kaldım kalalı pek içmiyorum içsem de ancak 1 bardak..Neyse dün yalvardım eşime yapmadı, uykumuz kaçar diye, portakal suyuyla yetindim
Canımmmmmmm çok dua ettişm sana inşallah güzel haberlerle gel. Sıkışık olmak lazım demişti doktorum bana
Burcak0606 apppplaaammsııınn, canımsııınn nolur nolur bizle doğum deneyimlerini paylaş appplllaaaaa
Cok sükür canim .. Biraz karnimda agrim var ama bebegimi gördümya cok sükür herseye deger kipir kipirdi yavrum ..
Evt canim bugün sabah uyandigimda kahverengi akinti vardi .. Daha ben yan etkilerini felan okumadim 10 gün boyunca kullan dedi
Gecmis olsun canim .. Cok sükür icim okadar rahatki bu defaki doktorum süper ya insallah böyle devam eder .. En basta alttan kontrol etti sonra karnimdan benim icin tekrardan bebegin heryerini gösterdi .. Agla agla bi hal oldum
Cok sükür canim .. Biraz karnimda agrim var ama bebegimi gördümya cok sükür herseye deger kipir kipirdi yavrum ..
Evt canim bugün sabah uyandigimda kahverengi akinti vardi .. Daha ben yan etkilerini felan okumadim 10 gün boyunca kullan dedi
Gecmis olsun canim .. Cok sükür icim okadar rahatki bu defaki doktorum süper ya insallah böyle devam eder .. En basta alttan kontrol etti sonra karnimdan benim icin tekrardan bebegin heryerini gösterdi .. Agla agla bi hal oldum
gözün aydın canımmmmmmmm
çok gecmiş olsun tatlımmmm...dikkat et kendine...benımde eşim çok hasta bana bulaştırmasına ramak kaldı..:)
hehehhehhe accuk şımar bişe olmazbakarızzz hele bi iyi geçinmeye bakın da siz benle. çoook tecrübeler paylaşırım. hahahhaaaaaaaaaahhhhhhh ayyy bu çok hoşuma gittiii yerim ben seniiiii
naber yavru kusssssss
ben cayı bıle artık sevmıyorumm cok sevdıgım cayı
alttan neden muayene etti..haftan ilerlemiş tehlikeli olmasın..
saol bitanemm amannn dikkaatt cnmm valla bana da nerden bulaştı bilmiyorum. cumartesi pazar bile evden çıkmadım. ama yine de yakalandım işte. çok zor ilaç içmeden, yatmadan da geçmiyor bu meret.
oyyy yırım senın kıpır kıpır yavrunuuuu
çay delisinin biride benım çaydanlığın içine yatıcam nerdeyse kendimi zor tutuyorum aslında eşim tutuo :))))))) sigaradan tiksinmene çok sevındım umarım meleğin bırakmana sebep olur canım:)hehehhehhe accuk şımar bişe olmazhastaymışsın canım geçmiş olsun
iyiyim yavrımmmm yatıyom kalkıyom yuvarlanıyomAslında bazen canım çok istiyo bazen de tiksiniyorum. Hamilelik çok tuhaf bişe yaaa. Siz bilmezsiniz çok farklı Neyse mesela ben sigara içen bi insandım günde 5-6 tane. Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım, 10 gün kadar canım çok istedi,ama şimdi adını duymaya tahammülüm yok
hehehhehhe accuk şımar bişe olmazhastaymışsın canım geçmiş olsun
iyiyim yavrımmmm yatıyom kalkıyom yuvarlanıyomAslında bazen canım çok istiyo bazen de tiksiniyorum. Hamilelik çok tuhaf bişe yaaa. Siz bilmezsiniz çok farklı Neyse mesela ben sigara içen bi insandım günde 5-6 tane. Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım, 10 gün kadar canım çok istedi,ama şimdi adını duymaya tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?