2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlarr günaydın simdi doktordan geldik bebegimiz gayet iyi masallah kalp atışını duyduuum ilkkez grdüm kipirdiyoduuu :) 8,5 haftalık olmuss cok mutluyumm resmini de yüklicem simdi dger konu basligina ♡♡

gözün aydın canımmm

bakarızzz hele bi iyi geçinmeye bakın da siz benle. çoook tecrübeler paylaşırım. hahahhaaaaaaaaaahhhhhhh ayyy bu çok hoşuma gittiii yerim ben seniiiii

Canım hadi gözünüz aydınnn artık rahat rahat yat valla. senin yerinde olmak varrrr. hastayım zaten iyice boğazlarım fln şişti yutkunamıyorum bu halde birde çalışıyorumm:18:

çok gecmiş olsun tatlımmmm...dikkat et kendine...benımde eşim çok hasta bana bulaştırmasına ramak kaldı..:)

Kizlarr günaydın simdi doktordan geldik bebegimiz gayet iyi masallah kalp atışını duyduuum ilkkez grdüm kipirdiyoduuu :) 8,5 haftalık olmuss cok mutluyumm resmini de yüklicem simdi dger konu basligina ♡♡

e hadi seninde gözün aydınnnnnnnn. artık bugünn için içine sığmaz

geçmiş olsun canım bek ne gusel bebısını gormussun cok sukur hersey yolunda dınlen ıycene
Cok sükür canim .. Biraz karnimda agrim var ama bebegimi gördümya cok sükür herseye deger kipir kipirdi yavrum ..
Tatlim gozun aydin. Dr ne icin fitil verdi sana kanama filan mi olmustu?
Banada verdi ismi endol, ama pek kullanmiyorum prospektusunde yan etki olarak kanama y apar diyeyazıyor, onun icin bi sorayim dedim.
Evt canim bugün sabah uyandigimda kahverengi akinti vardi .. Daha ben yan etkilerini felan okumadim 10 gün boyunca kullan dedi
Canım hadi gözünüz aydınnn artık rahat rahat yat valla. senin yerinde olmak varrrr. hastayım zaten iyice boğazlarım fln şişti yutkunamıyorum bu halde birde çalışıyorumm:18:

Gecmis olsun canim .. Cok sükür icim okadar rahatki bu defaki doktorum süper ya insallah böyle devam eder .. En basta alttan kontrol etti sonra karnimdan benim icin tekrardan bebegin heryerini gösterdi .. Agla agla bi hal oldum

naber yavru kusssssss

ben cayı bıle artık sevmıyorumm cok sevdıgım cayı

oyyy yırım senın kıpır kıpır yavrunuuuu

alttan neden muayene etti..haftan ilerlemiş tehlikeli olmasın..

çok gecmiş olsun tatlımmmm...dikkat et kendine...benımde eşim çok hasta bana bulaştırmasına ramak kaldı..:)

saol bitanemm amannn dikkaatt cnmm valla bana da nerden bulaştı bilmiyorum. cumartesi pazar bile evden çıkmadım. ama yine de yakalandım işte. çok zor ilaç içmeden, yatmadan da geçmiyor bu meret.

bakarızzz hele bi iyi geçinmeye bakın da siz benle. çoook tecrübeler paylaşırım. hahahhaaaaaaaaaahhhhhhh ayyy bu çok hoşuma gittiii yerim ben seniiiii
hehehhehhe accuk şımar bişe olmaz hastaymışsın canım geçmiş olsun

naber yavru kusssssss

ben cayı bıle artık sevmıyorumm cok sevdıgım cayı

iyiyim yavrımmmm yatıyom kalkıyom yuvarlanıyom Aslında bazen canım çok istiyo bazen de tiksiniyorum. Hamilelik çok tuhaf bişe yaaa. Siz bilmezsiniz çok farklı Neyse mesela ben sigara içen bi insandım günde 5-6 tane. Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım, 10 gün kadar canım çok istedi,ama şimdi adını duymaya tahammülüm yok

alttan neden muayene etti..haftan ilerlemiş tehlikeli olmasın..

Burda belirli zamana kadar hep alttan bakiyorlar .. Kizimdaykende öyleydi alt tarafdan her defasinda bi sivi aliyolar zaten doktor okadar rahatlatiyorki konusmasiyla hareketleriyle kendini rahat birakinca agri bile hissetmiyorsun

saol bitanemm amannn dikkaatt cnmm valla bana da nerden bulaştı bilmiyorum. cumartesi pazar bile evden çıkmadım. ama yine de yakalandım işte. çok zor ilaç içmeden, yatmadan da geçmiyor bu meret.

evet canım bulaşırsa fenaaa ama sende dikkat et..bende dikkat etmeye çalışıyorum..en korktugum şey şu anda...bol bol meyve ye balla aran nasıl bilmıorum ama öksürükten korur oda... acil şifalar diliyorum canımmm:)

ayyy ne güzel yaaa valla okadar mutlu oluyorumki herkes ne güzel kahkalar atıyo şakalar yapıyo allahım mutluluğumuzu daim etsin hiç bozmasın

oyyy yırım senın kıpır kıpır yavrunuuuu

Cok saol teyzesi :) bende bi önceki hamilelikde cok sorunlar yasadigim icin simdi cok sükür hersey cok güzel ilerliyor hatta doktor cok aktiv bir bebek dedi kipir kipirdi yavrum ama icimde bir korku var . Nasil yenecegim bu korkuyu bilmiyorum

çay delisinin biride benım çaydanlığın içine yatıcam nerdeyse kendimi zor tutuyorum aslında eşim tutuo :))))))) sigaradan tiksinmene çok sevındım umarım meleğin bırakmana sebep olur canım:)

bende içiyordum canımmm bıraktım ve acayıp tısındımmmmm ewet hamılelık cok tuaf ama ben dahada tuaf herbısey tıksındıryor benı dıyorumya survıvorculara dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…