Cok saol teyzesi :) bende bi önceki hamilelikde cok sorunlar yasadigim icin simdi cok sükür hersey cok güzel ilerliyor hatta doktor cok aktiv bir bebek dedi kipir kipirdi yavrum ama icimde bir korku var . Nasil yenecegim bu korkuyu bilmiyorum
ayyy ne güzel yaaa valla okadar mutlu oluyorumki herkes ne güzel kahkalar atıyo şakalar yapıyo allahım mutluluğumuzu daim etsin hiç bozmasın
Merhaba;
Ben de Ankara dayım.Doktorumdan memnunum fakat hastanede çalışmıyor.Anlaşmalı olduğu kurumlar varmış doğumu o şekilde yaptırıyormuş.Testler için 2.bir dr.gitmek istiyorum.Başket Ünv.ucuz olduğu için çok kalabalık ve randevu almak zor diye duymuştum doğru mu? Sen ne kadar ücret ödüyorsun?
ooyyy bi daha asla içmem hele ki kuzum bizi görcek onun karşısında ıyyy yok yok içmem,eşim bile bırakmaya çalışıyoçay delisinin biride benım çaydanlığın içine yatıcam nerdeyse kendimi zor tutuyorum aslında eşim tutuo :))))))) sigaradan tiksinmene çok sevındım umarım meleğin bırakmana sebep olur canım:)
bende içiyordum canımmm bıraktım ve acayıp tısındımmmmm ewet hamılelık cok tuaf ama ben dahada tuaf herbısey tıksındıryor benı dıyorumya survıvorculara dondum
ooyyy bi daha asla içmem hele ki kuzum bizi görcek onun karşısında ıyyy yok yok içmem,eşim bile bırakmaya çalışıyo
survivor burcu
Yaa kızlar benim göğüslerim 1,5 aydır hiç inmedi,ağrısı geçmedi, balon gibi, çok sert ve çok acıyoooooooorrrr. Sizde durumlar nasıl?
inş canım benımmm çok çok sevındım valaa:))))) yahuu bende bir iştah var görmenız lazım kızlarrr :))))) böyle gidersemmmm ohooooo:)))))))) dün itibariyle 2. kilomuda aldım:))))) zaten troidten kilo alıp üstüne hamile kaldım dahası gelioooo yaşadım:))))))) kilo alan var mı?ooyyy bi daha asla içmem hele ki kuzum bizi görcek onun karşısında ıyyy yok yok içmem,eşim bile bırakmaya çalışıyo
survivor burcu
Yaa kızlar benim göğüslerim 1,5 aydır hiç inmedi,ağrısı geçmedi, balon gibi, çok sert ve çok acıyoooooooorrrr. Sizde durumlar nasıl?
aynı aynı bende de aynı ;DD sdyenler ufak geliyo hastalıgıma 10 gün kala agrımaya başladı 2 aydırda hiç geçmedi
aynı aynı bende de aynı ;DD sdyenler ufak geliyo hastalıgıma 10 gün kala agrımaya başladı 2 aydırda hiç geçmedi
aynenn benımde ole canımm
inş canım benımmm çok çok sevındım valaa:))))) yahuu bende bir iştah var görmenız lazım kızlarrr :))))) böyle gidersemmmm ohooooo:)))))))) dün itibariyle 2. kilomuda aldım:))))) zaten troidten kilo alıp üstüne hamile kaldım dahası gelioooo yaşadım:))))))) kilo alan var mı?
inş canım benımmm çok çok sevındım valaa:))))) yahuu bende bir iştah var görmenız lazım kızlarrr :))))) böyle gidersemmmm ohooooo:)))))))) dün itibariyle 2. kilomuda aldım:))))) zaten troidten kilo alıp üstüne hamile kaldım dahası gelioooo yaşadım:))))))) kilo alan var mı?
9 ay böyle mi olcak bu anam
kuzum kiloyu sorun etme doğurunca gidiyomuş hepsiZaten okuduğum makalelerde hep ilk 6 aya kadar her ay 1 kilo alınabilirmiş.
Ben 56yla bşladım daha da almamışım çok şükür. Her pazartesi tartılıyorum.12 kilo almak hedefim ya da maksimum 70 kiloyla kapatayım isterim ama bilmeeeecemmşanslıyız aslında yaz geliyo hep meyveyle hafif şeylerle geçiştiririz.
cnm acaba canınız bişey çekti de yemediniz mi aşerip yemeyince göğüs şişermiş
cnm acaba canınız bişey çekti de yemediniz mi aşerip yemeyince göğüs şişermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?