2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba;
Ben de Ankara dayım.Doktorumdan memnunum fakat hastanede çalışmıyor.Anlaşmalı olduğu kurumlar varmış doğumu o şekilde yaptırıyormuş.Testler için 2.bir dr.gitmek istiyorum.Başket Ünv.ucuz olduğu için çok kalabalık ve randevu almak zor diye duymuştum doğru mu? Sen ne kadar ücret ödüyorsun?[/QUOTE]

cnm benim durum biraz farklı. ben endometriozis hastasıyım. ekim/2012 de ameliyat oldum mecburi. sonrasında kistler ta makata kadar sıçradı heryerimi sardı. tüm organlarım birbirine yapıştı. birsürü profosöre gittim hepsi de hemen ameliyat tekrar dediler. ben de daha yeni ameliyat olmuştum zaten tekrar bıçak altına girmek aptalca geldi. sonra hulusi beyin metini duydum, çok başarılı bir prof olduğu konusnda araştırmalar yaptım. ancak bu doktordan randevu alamadım; çok sayıda hastası olduğundan randevu kabul etmiyordu. araya kıramayacağı birini bulman gerekiyordu. ve sonunda bi aracı buldum ve randevu aldım. bana oda acil ameliyat gerekriğini ve eğer ameliyatı hemen yaparsa birdaha hiçbi şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. ve hemen tüp bebek yapmaya karar verdik. çok hızlı bir şekilde tedaviye başladık. ilk denememde ve bukadar sorunlu olmama rağmen bni ikiz hamile bıraktı. şimdi doğumdan hemn snra ameliyatımı yapacak ve allahın izniyle kurtulacam.

gebe kalana kadar randevu sırası çok oluyordu çok bekliyorduk çnkü adama talep çpk fazla yetişemiyordu artık. ama gebe kaldıktan sonra hiç bekltmyor. önce gebeleri alıyor.

ücretlre gelince çok çok uygun. adam kendini halka adamış yoksa sizinde bildğiniz gibi muayene paraları 300den aşağı değil. ama ben buraya 54,90 gibi komik bi rakam veriyorum. ve 15 gün geçerli oluyor

dua edeceksın bol bol ve kafana takmıcaksın

ayyy ne güzel yaaa valla okadar mutlu oluyorumki herkes ne güzel kahkalar atıyo şakalar yapıyo allahım mutluluğumuzu daim etsin hiç bozmasın

amin kuzuuuuummm maşAllahımız var. Artık yavaş yavaş ilk 3 ayımızı doldurmaya başlıyoruz risklerimiz azalıyor, mide bulantıları hafifliyor, cinsiyetler başladı oooooohhhh maşAllahh bizeeee

cnm benim durum biraz farklı. ben endometriozis hastasıyım. ekim/2012 de ameliyat oldum mecburi. sonrasında kistler ta makata kadar sıçradı heryerimi sardı. tüm organlarım birbirine yapıştı. birsürü profosöre gittim hepsi de hemen ameliyat tekrar dediler. ben de daha yeni ameliyat olmuştum zaten tekrar bıçak altına girmek aptalca geldi. sonra hulusi beyin metini duydum, çok başarılı bir prof olduğu konusnda araştırmalar yaptım. ancak bu doktordan randevu alamadım; çok sayıda hastası olduğundan randevu kabul etmiyordu. araya kıramayacağı birini bulman gerekiyordu. ve sonunda bi aracı buldum ve randevu aldım. bana oda acil ameliyat gerekriğini ve eğer ameliyatı hemen yaparsa birdaha hiçbi şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. ve hemen tüp bebek yapmaya karar verdik. çok hızlı bir şekilde tedaviye başladık. ilk denememde ve bukadar sorunlu olmama rağmen bni ikiz hamile bıraktı. şimdi doğumdan hemn snra ameliyatımı yapacak ve allahın izniyle kurtulacam.

gebe kalana kadar randevu sırası çok oluyordu çok bekliyorduk çnkü adama talep çpk fazla yetişemiyordu artık. ama gebe kaldıktan sonra hiç bekltmyor. önce gebeleri alıyor.

ücretlre gelince çok çok uygun. adam kendini halka adamış yoksa sizinde bildğiniz gibi muayene paraları 300den aşağı değil. ama ben buraya 54,90 gibi komik bi rakam veriyorum. ve 15 gün geçerli oluyor[/QUOTE]

geçmiş olsun canımmmm ALLAH acil şifalar versinnn Rabbım kuzuları nasıp etmıs sana duygulandım heeee

çay delisinin biride benım çaydanlığın içine yatıcam nerdeyse kendimi zor tutuyorum aslında eşim tutuo :))))))) sigaradan tiksinmene çok sevındım umarım meleğin bırakmana sebep olur canım:)
ooyyy bi daha asla içmem hele ki kuzum bizi görcek onun karşısında ıyyy yok yok içmem,eşim bile bırakmaya çalışıyo

bende içiyordum canımmm bıraktım ve acayıp tısındımmmmm ewet hamılelık cok tuaf ama ben dahada tuaf herbısey tıksındıryor benı dıyorumya survıvorculara dondum

survivor burcu

Yaa kızlar benim göğüslerim 1,5 aydır hiç inmedi,ağrısı geçmedi, balon gibi, çok sert ve çok acıyoooooooorrrr. Sizde durumlar nasıl?

ooyyy bi daha asla içmem hele ki kuzum bizi görcek onun karşısında ıyyy yok yok içmem,eşim bile bırakmaya çalışıyo

survivor burcu
inş canım benımmm çok çok sevındım valaa:))))) yahuu bende bir iştah var görmenız lazım kızlarrr :))))) böyle gidersemmmm ohooooo:)))))))) dün itibariyle 2. kilomuda aldım:))))) zaten troidten kilo alıp üstüne hamile kaldım dahası gelioooo yaşadım:))))))) kilo alan var mı?

Yaa kızlar benim göğüslerim 1,5 aydır hiç inmedi,ağrısı geçmedi, balon gibi, çok sert ve çok acıyoooooooorrrr. Sizde durumlar nasıl?

aynı aynı bende de aynı ;DD sdyenler ufak geliyo hastalıgıma 10 gün kala agrımaya başladı 2 aydırda hiç geçmedi

aynenn benımde ole canımm

9 ay böyle mi olcak bu anam

kuzum kiloyu sorun etme doğurunca gidiyomuş hepsi Zaten okuduğum makalelerde hep ilk 6 aya kadar her ay 1 kilo alınabilirmiş.
Ben 56yla bşladım daha da almamışım çok şükür. Her pazartesi tartılıyorum.12 kilo almak hedefim ya da maksimum 70 kiloyla kapatayım isterim ama bilmeeeecemm şanslıyız aslında yaz geliyo hep meyveyle hafif şeylerle geçiştiririz.

geçmiş olsun canım... az yavas gıt bence tatlım yaa ılerıkı aylarda dahada alacaksın

ola bılır canım adat donemlerı gecıyor e bıde sut toplama olayıııı varr

cnm acaba canınız bişey çekti de yemediniz mi aşerip yemeyince göğüs şişermiş

yok benim normal heralde zaten normalde de Allah bir gögüs vermiş 90 B di dar geliyo aksmdkşasm olurmuş böle canım ne çektiyse yiiyorum çünkü tosun oldum şimdidien;Ddd

aynı aynı bende de aynı ;DD sdyenler ufak geliyo hastalıgıma 10 gün kala agrımaya başladı 2 aydırda hiç geçmedi

o dediğiniz bende de aynı yafff gayet balon varmış gibi hissediyorum önceden hiç olmayıp sonradan böyle oluncada gayet rahatsız

ediyo insanı valla :S bu arada benimde tiroidlerim çalışmıyo her gün 100MG lik levat. alıyorum . fena valla sonumuz :):)

hamile olduğumu bilmeden önce deli gibi yiyodum o arada aldım iki kilo son iki ayda da 2 kilo daha aldım :S:S:S bildiğin tırsıyorum.

hala da yemeğe devam ediyorum. doktor ilk 5 ayda 5 kg alabilirsin dedi normal dedi ama ben kendimden ve boğazımdan korkuyorum

Son düzenleme:

o dediğiniz bende de aynı yafff gayet balon varmış gibi hissediyorum önceden hiç olmayıp sonradan böyle oluncada gayet rahatsız

ediyo insanı valla :S

hamile olduğumu bilmeden önce deli gibi yiyodum o arada aldım iki kilo son iki ayda da 2 kilo daha aldım :S:S:S bildiğin tırsıyorum.

hala da yemeğe devam ediyorum. doktor ilk 5 ayda 5 kg alabilirsin dedi normal dedi ama ben kendimden ve boğazımdan korkuyorum

bu arada benimde tiroid lerim çalışmıyor hergün 100MG lik levat. alıyorum. onlardan mı acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…