saol tatlım..ömür boyu sürecek kalıtsal hastalık anneden gecme :/ en büyük getirisi kilo malesef bu hastalığın hmilelikle çıktı ortaya tam zamanında... kilo almamaya gayret etsemde troid hormonu alıyorum onunda kiloda etkisi var sanırım..artık görücess kaçla doğum yapıcam:))geçmiş olsun canım... az yavas gıt bence tatlım yaa ılerıkı aylarda dahada alacaksın
9 ay böyle mi olcak bu anam
kuzum kiloyu sorun etme doğurunca gidiyomuş hepsiZaten okuduğum makalelerde hep ilk 6 aya kadar her ay 1 kilo alınabilirmiş.
Ben 56yla bşladım daha da almamışım çok şükür. Her pazartesi tartılıyorum.12 kilo almak hedefim ya da maksimum 70 kiloyla kapatayım isterim ama bilmeeeecemmşanslıyız aslında yaz geliyo hep meyveyle hafif şeylerle geçiştiririz.
saol tatlım..ömür boyu sürecek kalıtsal hastalık anneden gecme :/ en büyük getirisi kilo malesef bu hastalığın hmilelikle çıktı ortaya tam zamanında... kilo almamaya gayret etsemde troid hormonu alıyorum onunda kiloda etkisi var sanırım..artık görücess kaçla doğum yapıcam:))
ben bişey sormuştum ama ya cevap verildi kaçırdım yada verilmedi bilmiyorum kasıklarınızın alt kısmında şişkinlik büyüme genişleme gibi birşey hissediyomusunuz kızlar. bana sanki öleymiş gibi geliyoda:26:
ben bişey sormuştum ama ya cevap verildi kaçırdım yada verilmedi bilmiyorum kasıklarınızın alt kısmında şişkinlik büyüme genişleme gibi birşey hissediyomusunuz kızlar. bana sanki öleymiş gibi geliyoda:26:
[sıze=3] ayy annişler dün akşam 9 gibi evden çıkacaktım merdivenleri inerken ayağım bir kaydı popo üstü 5 6 basamak indim ayy oturdum sinirden nasıl ağladım. Eşimde yoktu evde kalktım eşimle buluşacaktık zaten sinirimi ondan çıkardım dubleks evde hep senin yüzünden oturuyoz bebeğe bişi olursa gösreririm diye. Ayy zavallım çok korktu. Sonra tüm gece uyuymadım bebişime bişi mi oldu diye sabah erkenden dr a gittim ayy çok şükür taş gibi bebeişim bi kıpraştı bi kıpraştı :) eve girmeye korkuyom kalan 7 ay nası geçcek artık bilmiyom. Kalbini duyduk hareket ettiğii gördük ya şükür[/sıze]
vala troid oldugumu hamileliğimi kan testinde öğrendiğimde öğrendim canım...ben daha yenı evliyim ama 4. ay hamile kaldım Allahıma şükür...Sorun yaşamadım...Troid hastalarının zor hamile kaldıgınıda bilmiodum senden öğrendim şimdi...İlacımı alabiliyorum sabahları aç karnına bulantı yapıo ama napalımmm..İlacımın hiçbir yan etkisi olmadıgını söledi doktorum emzirikende rahat araht kullanacaksın dedii..Hamileliğim boyunca heray degerlerime bakılacak umarım normale döner değerlerim ...Başlarda biras korktum ama doktorum rahatlattı benı... Umarım bir sorun çıkmazzz...Sende dikkate et ilk regl dönemi hamilelik yada menapozda çıkıyomuş öle dedi doktorum.umarım sende çıkmaz kuzummm:)benım annemde de var mağlesef bende her kan verdıgımde kontrol etırırım kendımı inşallah yakalnmam.ilaçlarını labılyormusun canım aslında tiroid rahatsızlıgı olanlar zor hamıle kalırlar.
[sıze=3] ayy annişler dün akşam 9 gibi evden çıkacaktım merdivenleri inerken ayağım bir kaydı popo üstü 5 6 basamak indim ayy oturdum sinirden nasıl ağladım. Eşimde yoktu evde kalktım eşimle buluşacaktık zaten sinirimi ondan çıkardım dubleks evde hep senin yüzünden oturuyoz bebeğe bişi olursa gösreririm diye. Ayy zavallım çok korktu. Sonra tüm gece uyuymadım bebişime bişi mi oldu diye sabah erkenden dr a gittim ayy çok şükür taş gibi bebeişim bi kıpraştı bi kıpraştı :) eve girmeye korkuyom kalan 7 ay nası geçcek artık bilmiyom. Kalbini duyduk hareket ettiğii gördük ya şükür[/sıze]
cnm benim durum biraz farklı. ben endometriozis hastasıyım. ekim/2012 de ameliyat oldum mecburi. sonrasında kistler ta makata kadar sıçradı heryerimi sardı. tüm organlarım birbirine yapıştı. birsürü profosöre gittim hepsi de hemen ameliyat tekrar dediler. ben de daha yeni ameliyat olmuştum zaten tekrar bıçak altına girmek aptalca geldi. sonra hulusi beyin metini duydum, çok başarılı bir prof olduğu konusnda araştırmalar yaptım. ancak bu doktordan randevu alamadım; çok sayıda hastası olduğundan randevu kabul etmiyordu. araya kıramayacağı birini bulman gerekiyordu. ve sonunda bi aracı buldum ve randevu aldım. bana oda acil ameliyat gerekriğini ve eğer ameliyatı hemen yaparsa birdaha hiçbi şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. ve hemen tüp bebek yapmaya karar verdik. çok hızlı bir şekilde tedaviye başladık. ilk denememde ve bukadar sorunlu olmama rağmen bni ikiz hamile bıraktı. şimdi doğumdan hemn snra ameliyatımı yapacak ve allahın izniyle kurtulacam.
gebe kalana kadar randevu sırası çok oluyordu çok bekliyorduk çnkü adama talep çpk fazla yetişemiyordu artık. ama gebe kaldıktan sonra hiç bekltmyor. önce gebeleri alıyor.
ücretlre gelince çok çok uygun. adam kendini halka adamış yoksa sizinde bildğiniz gibi muayene paraları 300den aşağı değil. ama ben buraya 54,90 gibi komik bi rakam veriyorum. ve 15 gün geçerli oluyor
oyyyy kuzummm çok gecmış olsunnn benım evde dublex ve merdivenlerden çok korkuyorum çunkü mutfagım alt katta pıyır pıtır inip çıkıyorum ..Allahım korusunn ...Çok sevındım iyi oldugunaaa canım.[sıze=3] ayy annişler dün akşam 9 gibi evden çıkacaktım merdivenleri inerken ayağım bir kaydı popo üstü 5 6 basamak indim ayy oturdum sinirden nasıl ağladım. Eşimde yoktu evde kalktım eşimle buluşacaktık zaten sinirimi ondan çıkardım dubleks evde hep senin yüzünden oturuyoz bebeğe bişi olursa gösreririm diye. Ayy zavallım çok korktu. Sonra tüm gece uyuymadım bebişime bişi mi oldu diye sabah erkenden dr a gittim ayy çok şükür taş gibi bebeişim bi kıpraştı bi kıpraştı :) eve girmeye korkuyom kalan 7 ay nası geçcek artık bilmiyom. Kalbini duyduk hareket ettiğii gördük ya şükür[/sıze]
canım çok beğendim. Ben de ilk 6 ay yanımda yatırmak için şunun gibi bişey düşündüm.Zaten odasını yapcaz o yüzden sepet beşiği çok pahalı almaya gerek yok. Gittigidiyorda 85 tl, bi sürü rengi de var:
Eki Görüntüle 686968
geçmiş olsun canımmmm ALLAH acil şifalar versinnn Rabbım kuzuları nasıp etmıs sana duygulandım heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?