Yaa kızlar benim göğüslerim 1,5 aydır hiç inmedi,ağrısı geçmedi, balon gibi, çok sert ve çok acıyoooooooorrrr. Sizde durumlar nasıl?
Tamam anladım tombul tombul memişler sendromu bir tek bende değilmiş
ben bişey sormuştum ama ya cevap verildi kaçırdım yada verilmedi bilmiyorum kasıklarınızın alt kısmında şişkinlik büyüme genişleme gibi birşey hissediyomusunuz kızlar. bana sanki öleymiş gibi geliyoda:26:
[sıze=3] ayy annişler dün akşam 9 gibi evden çıkacaktım merdivenleri inerken ayağım bir kaydı popo üstü 5 6 basamak indim ayy oturdum sinirden nasıl ağladım. Eşimde yoktu evde kalktım eşimle buluşacaktık zaten sinirimi ondan çıkardım dubleks evde hep senin yüzünden oturuyoz bebeğe bişi olursa gösreririm diye. Ayy zavallım çok korktu. Sonra tüm gece uyuymadım bebişime bişi mi oldu diye sabah erkenden dr a gittim ayy çok şükür taş gibi bebeişim bi kıpraştı bi kıpraştı :) eve girmeye korkuyom kalan 7 ay nası geçcek artık bilmiyom. Kalbini duyduk hareket ettiğii gördük ya şükür[/sıze]
evet bunlarda çok güzel ben de büyüyen 6 7 yasa kadar kullanılabilen cekmeceli yataklardan alcam önce yatak odama kurarız bi sene sonrada diger odaya geçiririm diyodum bu cok iyi oldu tekerlekleride var pazar arabası gibi cok kolay gidiyo ;D yazın balkona falan cıkartabiliriiimm üstünde tülüde var sinekler içinn çok iyi oldu ya evet cok pahalı 600 1000 liralardan bahsediliyo 1 sene içinde veremezdim açıkçası
canımsınnnnnnn aminnn bebeğimm allah tüm dertlere derman versin inş. çok ama çok zor günler yaşadım atlatmak hiç kolay olmadı. psikolojim bozuldu, hayattan zevk alamıyordum ağrılardan iki büküm olmuştum artık. normal bi insan gibi kaliteli bi yaşam süremiyordum. eşimle birliktelik bile çok zor oluyordu ağrılardan inliyordum. çocuk hiç düşünmezken birdaha çocuk sahibi tedaviyle bile olamayacağımı duyunca deli gibi istedim. rabbime şükürler olsun beni mükafatlandırdı ve birde değil 2 tane birden verdi. inşallah sonuna kadar taşıyabilirim ve hayatımı anlamlandıran minik mucizelerime biran önce kavuşurum. benim gebeliğim sizlerden farklı hala çok sancılarım ağrılarım oluyor. zaten riskli bir gebelikti üstüne ikiz olunca risk 2ye katlandı. ve endometriosizleden dolayı da 5 e katlandı diyebilirim. ama artık ağrılar vız geliyor. sanki bebişlerim içerde yaramazlık yapıyor ve bnmde canım yanıyor gibi bakıyorum olaya. ozaman daha katlanası bir ağrı haline geliyor. gerçekten sizler çook şanslısınız en azından 9 ay sonra rahata erecksiniz. ama ben sezeryanla zaten bi ameliyat geçircem ardından çok değil 1 hafta sonra tekrar o karın açılacak ve makattan da açacaklar tüm organlar dışarı çıkacak temizlenip geri konulacak. ve ben çok ağır bi ameliyat geçircem bi süre kalkamıcam. düşünsenize bebişlere hasret kalıcam kim bakacak o sürede hemde 2 çocuğa hiçç bilmiyorum. şuan bunları düşünmek de istemiyorumm. tek bildiğim rabbimeee şükürler olsunnnn ki bana bu duyguyu yaşattı. gerisi hiç önemli değil. herşeye hazırım.
vala troid oldugumu hamileliğimi kan testinde öğrendiğimde öğrendim canım...ben daha yenı evliyim ama 4. Ay hamile kaldım allahıma şükür...sorun yaşamadım...troid hastalarının zor hamile kaldıgınıda bilmiodum senden öğrendim şimdi...ilacımı alabiliyorum sabahları aç karnına bulantı yapıo ama napalımmm..ilacımın hiçbir yan etkisi olmadıgını söledi doktorum emzirikende rahat araht kullanacaksın dedii..hamileliğim boyunca heray degerlerime bakılacak umarım normale döner değerlerim ...başlarda biras korktum ama doktorum rahatlattı benı... Umarım bir sorun çıkmazzz...sende dikkate et ilk regl dönemi hamilelik yada menapozda çıkıyomuş öle dedi doktorum.umarım sende çıkmaz kuzummm:)
ayyy kuzum benım yaaaaaa ınankı cok etkılendım ALLAH sag salım kucagına almayı nasıp etsın sanada bol bol sıhat versın.Iyleşeceksın kuzucuklarını sevecek buyuteceksın bunlerde cok gerılerde kalıcak İNŞALLAH canımmmm cok dıkkat et kendıne moral motuvasyon yuksek olsun ALLAH yardımcın olsun canım benım
geçmiş olsun canımmmm ALLAH acil şifalar versinnn Rabbım kuzuları nasıp etmıs sana duygulandım heeee
Mrb arkadaşlar.Bende kasım 11de anne olucam inşlh.Aranıza yeni katılıyorum benide kabul edermsiniz..
Mrb arkadaşlar.Bende kasım 11de anne olucam inşlh.Aranıza yeni katılıyorum benide kabul edermsiniz..
Merhaba;
Ben de Ankara dayım.Doktorumdan memnunum fakat hastanede çalışmıyor.Anlaşmalı olduğu kurumlar varmış doğumu o şekilde yaptırıyormuş.Testler için 2.bir dr.gitmek istiyorum.Başket Ünv.ucuz olduğu için çok kalabalık ve randevu almak zor diye duymuştum doğru mu? Sen ne kadar ücret ödüyorsun?
evet canım tekerlekli olması çok iyi olur.bunu alırsak eşim tekerlek yaparım dedi. Salonda balkonda da uyutulur iyi olur haklısın. Ben odasını ikea dan alcam gibi, hansvik beşiklerden.Sana tavsiyem büyüyen beşik almaman yönünde.Alan arkadaşlarım hiç memnun değil.Bana sakın alma dediler, hem çok kaba bi yere sığmıyo,hem çok gıcırdıyo ,3-4 yaşına gelince baza alırsın dediler.Mantıklı geldi çünkü biz tayinciyiz öyle 7-8 senelik mobilya düşünemeyiz.tabi yine senin tercihin.Bak benim almak istediğim takımın beşiği şu:
Eki Görüntüle 686976 Eki Görüntüle 686977
Eki Görüntüle 686991 bunu istiyorum kullanışını bilemedim şimdi ben ömür boyu burdayım kafama göre bi ev alana kadar tasınma derdimiz yok cok şükür kndi evimiz ama bunu da şey için istiyorum ben odamı bozmycam 4 5 sene bunun çekmecesi dolabı var bide 4 5 cekmeceli bi dolap alırım dedim cocugun esyalarını sıgdırırım o yüzden böyle cekmeceli faalan bi yatak istedim büyümesinden ziyade
bu gün karnım ağrıyo..kyfi yok sanki fasulyemin
ayy beşik konuşulmuş :) bende hemen oda yapmak istemiyorum. zaten şu an kiradayız. 1-1,5 yaşına kadar Allah izin verirse kendi evimizi alırız o zaman odanın şekline göre almak istiyorum bide bebişin renk zevkine göre. çünkü yiğenimden biliyorum 1,5 yaşındayken bile renk seçiyordu :) zaten o zamana kadar bizle uyur. beşik olarakda oyun parkı tarzlarından düşünüyorum. sonrasında ayağa falan kalkmaya başlıyorlar bunlar derin ya o yüzden daha güvenli geldi bana. yiğenimde öyle büyüdü. hatta büyüdükten sonrada oyun parkı olarak kullandılar. herkesin tercihi :) hatta yiğeniminde resmini koyayım onların içindeEki Görüntüle 686994 Eki Görüntüle 686997
büyüyodur annesibenimde ağrıyordu bu ara ağrımayınca hissetmiyorum gibi oldu. eşimde hala dalga geçiyor benimle. bizde bi garibiz ağrısa bi dert ağrımasa bi dert bulansak bi dert bulanmasak bi dert ne zormuş anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?