2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yaa kızlar benim göğüslerim 1,5 aydır hiç inmedi,ağrısı geçmedi, balon gibi, çok sert ve çok acıyoooooooorrrr. Sizde durumlar nasıl?

cnm üstüne bile yatamıyorum nasıl canım yanıyor top gibi oldular ağzıma girecekler diye korkuyorum

Tamam anladım tombul tombul memişler sendromu bir tek bende değilmiş

değil değil cümleten tombul tombuluz

canım benimki resmen içi su dolmuş gibi şişti. rahim suyla doluyormuş ondan dediler.

amannn iyi olsun bebecik. sende dikkat et gerekirse milim milim in canım ya allah esirgesin

evet canım tekerlekli olması çok iyi olur.bunu alırsak eşim tekerlek yaparım dedi. Salonda balkonda da uyutulur iyi olur haklısın. Ben odasını ikea dan alcam gibi, hansvik beşiklerden.Sana tavsiyem büyüyen beşik almaman yönünde.Alan arkadaşlarım hiç memnun değil.Bana sakın alma dediler, hem çok kaba bi yere sığmıyo,hem çok gıcırdıyo ,3-4 yaşına gelince baza alırsın dediler.Mantıklı geldi çünkü biz tayinciyiz öyle 7-8 senelik mobilya düşünemeyiz.tabi yine senin tercihin.Bak benim almak istediğim takımın beşiği şu:

Eki Görüntüle 686976 Eki Görüntüle 686977

ayyy kuzum benım yaaaaaa ınankı cok etkılendım ALLAH sag salım kucagına almayı nasıp etsın sanada bol bol sıhat versın.Iyleşeceksın kuzucuklarını sevecek buyuteceksın bunlerde cok gerılerde kalıcak İNŞALLAH canımmmm cok dıkkat et kendıne moral motuvasyon yuksek olsun ALLAH yardımcın olsun canım benım[/QUOTE]

çok saol bitanem allah razı olsun... ya sayenizde işten kovulacam. daha hiç bi iş yapmadım sabah beri çen çen çen bırakamıyorum ki sizleriii aklım hep burda kalıyor. hadi kapatm ben yoksa işler kalacak. çok öptüm hepiniziiiiii sizlerii çook seviyorummmm

canım yenı oldun belkıde ondan cabuk kaldın hamıs bıde allahın bılecegı ış tabıkısı ama ole bılıyorum ben.benım annemın bastacok calısyordu canım kılo kaybı olyordu.sonra ılacla ve en sonunda atom suyu ıctı bu seferde çalışmamaya basladı bu seferde kılo aldı kadıncagız ılaclara devam edıyor.amin canım inşallah bende olmaz hıç bu rahatsızlık.

çok saol bitanem allah razı olsun... ya sayenizde işten kovulacam. daha hiç bi iş yapmadım sabah beri çen çen çen bırakamıyorum ki sizleriii aklım hep burda kalıyor. hadi kapatm ben yoksa işler kalacak. çok öptüm hepiniziiiiii sizlerii çook seviyorummmm
[/QUOTE]

AYNEN BENDE OLE 2 LAF ARASINDA IS YAPIYORUM.BIZDE SENI ÇOK SEVIYORUZZZZZ CANIMMMMMMMMM

geçmiş olsun canımmmm ALLAH acil şifalar versinnn Rabbım kuzuları nasıp etmıs sana duygulandım heeee

canımsınnnnnnn aminnn bebeğimm allah tüm dertlere derman versin inş. çok ama çok zor günler yaşadım atlatmak hiç kolay olmadı. psikolojim bozuldu, hayattan zevk alamıyordum ağrılardan iki büküm olmuştum artık. normal bi insan gibi kaliteli bi yaşam süremiyordum. eşimle birliktelik bile çok zor oluyordu ağrılardan inliyordum. çocuk hiç düşünmezken birdaha çocuk sahibi tedaviyle bile olamayacağımı duyunca deli gibi istedim. rabbime şükürler olsun beni mükafatlandırdı ve birde değil 2 tane birden verdi. inşallah sonuna kadar taşıyabilirim ve hayatımı anlamlandıran minik mucizelerime biran önce kavuşurum. benim gebeliğim sizlerden farklı hala çok sancılarım ağrılarım oluyor. zaten riskli bir gebelikti üstüne ikiz olunca risk 2ye katlandı. ve endometriosizleden dolayı da 5 e katlandı diyebilirim. ama artık ağrılar vız geliyor. sanki bebişlerim içerde yaramazlık yapıyor ve bnmde canım yanıyor gibi bakıyorum olaya. ozaman daha katlanası bir ağrı haline geliyor. gerçekten sizler çook şanslısınız en azından 9 ay sonra rahata erecksiniz. ama ben sezeryanla zaten bi ameliyat geçircem ardından çok değil 1 hafta sonra tekrar o karın açılacak ve makattan da açacaklar tüm organlar dışarı çıkacak temizlenip geri konulacak. ve ben çok ağır bi ameliyat geçircem bi süre kalkamıcam. düşünsenize bebişlere hasret kalıcam kim bakacak o sürede hemde 2 çocuğa hiçç bilmiyorum. şuan bunları düşünmek de istemiyorumm. tek bildiğim rabbimeee şükürler olsunnnn ki bana bu duyguyu yaşattı. gerisi hiç önemli değil. herşeye hazırım.[/QUOTE]

rabbim yar ve yardımıcın olsun şafi ismiyle muamele etsin bu günlerde geçicek allahın izniyle sen bebişlerini hiç düşünme hayırlısıyla doğsunlar da sende hayırlısıyla ameliyatını olda onlar bakılır bi şekilde allahım her daim yanında olsun dualarımız sizinle

cnm benim durum biraz farklı. ben endometriozis hastasıyım. ekim/2012 de ameliyat oldum mecburi. sonrasında kistler ta makata kadar sıçradı heryerimi sardı. tüm organlarım birbirine yapıştı. birsürü profosöre gittim hepsi de hemen ameliyat tekrar dediler. ben de daha yeni ameliyat olmuştum zaten tekrar bıçak altına girmek aptalca geldi. sonra hulusi beyin metini duydum, çok başarılı bir prof olduğu konusnda araştırmalar yaptım. ancak bu doktordan randevu alamadım; çok sayıda hastası olduğundan randevu kabul etmiyordu. araya kıramayacağı birini bulman gerekiyordu. ve sonunda bi aracı buldum ve randevu aldım. bana oda acil ameliyat gerekriğini ve eğer ameliyatı hemen yaparsa birdaha hiçbi şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. ve hemen tüp bebek yapmaya karar verdik. çok hızlı bir şekilde tedaviye başladık. ilk denememde ve bukadar sorunlu olmama rağmen bni ikiz hamile bıraktı. şimdi doğumdan hemn snra ameliyatımı yapacak ve allahın izniyle kurtulacam.

gebe kalana kadar randevu sırası çok oluyordu çok bekliyorduk çnkü adama talep çpk fazla yetişemiyordu artık. ama gebe kaldıktan sonra hiç bekltmyor. önce gebeleri alıyor.

ücretlre gelince çok çok uygun. adam kendini halka adamış yoksa sizinde bildğiniz gibi muayene paraları 300den aşağı değil. ama ben buraya 54,90 gibi komik bi rakam veriyorum. ve 15 gün geçerli oluyor[/QUOTE]

Öncelikle geçmiş olsun ve de gözün aydın.
Ücret gerçekten çok uygun.Ben muayene için 175 tl.veriyorum,ilerleyen testlerde ne kadar vereceğim de meçhul tabi :)

canım beğendimiz bi araba vardı ya Wolleks Newyork.Ankara da hangi mağazalarda var o tam olarak,bakacaktın sen?

bunu istiyorum kullanışını bilemedim şimdi ben ömür boyu burdayım kafama göre bi ev alana kadar tasınma derdimiz yok cok şükür kndi evimiz ama bunu da şey için istiyorum ben odamı bozmycam 4 5 sene bunun çekmecesi dolabı var bide 4 5 cekmeceli bi dolap alırım dedim cocugun esyalarını sıgdırırım o yüzden böyle cekmeceli faalan bi yatak istedim büyümesinden ziyade

ayy beşik konuşulmuş :) bende hemen oda yapmak istemiyorum. zaten şu an kiradayız. 1-1,5 yaşına kadar Allah izin verirse kendi evimizi alırız o zaman odanın şekline göre almak istiyorum bide bebişin renk zevkine göre. çünkü yiğenimden biliyorum 1,5 yaşındayken bile renk seçiyordu :) zaten o zamana kadar bizle uyur. beşik olarakda oyun parkı tarzlarından düşünüyorum. sonrasında ayağa falan kalkmaya başlıyorlar bunlar derin ya o yüzden daha güvenli geldi bana. yiğenimde öyle büyüdü. hatta büyüdükten sonrada oyun parkı olarak kullandılar. herkesin tercihi :) hatta yiğeniminde resmini koyayım onların içinde

aynısını abşam almıştı..beşik hali kullanışlı..büyütüldüğünde çok dandik oluyo..
ayrıca kaldıracağı zaman parçaları çok fazla oldu..yer olmadı koyacak..başkasına verdiler

bu gün karnım ağrıyo..kyfi yok sanki fasulyemin

büyüyodur annesi benimde ağrıyordu bu ara ağrımayınca hissetmiyorum gibi oldu. eşimde hala dalga geçiyor benimle. bizde bi garibiz ağrısa bi dert ağrımasa bi dert bulansak bi dert bulanmasak bi dert ne zormuş anne olmak

bence doğru bir karar benim yiğenim altı aylıkken kendini beşikten aşağıya attı valla o yüzden beşiğin derin olması çok önemli

Merhaba arkadaşlar sayfa uçuyor :) çok hızlı ilerliyoruz maşallah. hepsini okumaya çalıştım arkadaşlardan iyileşenler var,hala kötü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
Bizde bugün bebişimi görmeye gittik 7+1 günlük olmuş takvime göre 7+5 :)
bebeğim gayet sağlıklıymış bakalım öğleden sonrada kan ve idrar sonucunu göstermeye yine hastaneye gideceğim. kalbi de pıt pıt atıyordu teyzeleri. bende korkuyordum midem bulanmıyor bebeğim yaşamıyor mu diye
ALLAH hepimize bebeklerimizi sağ salim versin.

Son düzenleme:

pöff sorma delirdim iyice..
yok adet ağrısı gibi belimde ağrıyo..
kontrole daha iki hafta var nasıl bekliycem hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…