geçmiş olsun canımmmm ALLAH acil şifalar versinnn Rabbım kuzuları nasıp etmıs sana duygulandım heeee
Evet şeker birazcık varben bişey sormuştum ama ya cevap verildi kaçırdım yada verilmedi bilmiyorum kasıklarınızın alt kısmında şişkinlik büyüme genişleme gibi birşey hissediyomusunuz kızlar. bana sanki öleymiş gibi geliyoda:26:
hoşgeldin canımMrb arkadaşlar.Bende kasım 11de anne olucam inşlh.Aranıza yeni katılıyorum benide kabul edermsiniz..
aynısını abşam almıştı..beşik hali kullanışlı..büyütüldüğünde çok dandik oluyo..
ayrıca kaldıracağı zaman parçaları çok fazla oldu..yer olmadı koyacak..başkasına verdiler
gunaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm nasılsınızzzzzzz
ben yıne bulantılı bır gune merhaba dedım
3 ayı doldurduk
çok şükür kazasız belasız
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hoşgeldin canım
güzel benim için önemli olan 2 3 yasa kadar zaten o yaşa kadarda büyümeden yatar büyümesi cok sorun degil nasılsa büyümeyen bişide alsam o yaşa kadar kullanacak en fazla :))
pöff sorma delirdim iyice..
yok adet ağrısı gibi belimde ağrıyo..
kontrole daha iki hafta var nasıl bekliycem hiç bilmiyorum
geçmiş olsun şekerimBunlar da geçecek
banada pazar gününden beri hiç hamileymiim gibi gelmiyor. bulantı hariç tabi :) bakalım cuma günü kontrol var hayırlısıyla. son kontrolümün üzerinden 1 ay geçmiş olcak. nasıl dayandım ne sen sor ne ben söliimpazar günü az daha acile gidiodum eşim zorla ikna etti vazgeçtim. bi kere görsem rahatlıcak gibiyim. bide şu 4 ayı bi atlatsak. şimdi herşey tedirginlik yaratıo böle
Merhaba arkadaşlar sayfa uçuyor :) çok hızlı ilerliyoruz maşallah. hepsini okumaya çalıştım arkadaşlardan iyileşenler var,hala kötü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
Bizde bugün bebişimi görmeye gittik 7+1 günlük olmuş takvime göre 7+5 :)
bebeğim gayet sağlıklıymış bakalım öğleden sonrada kan ve idrar sonucunu göstermeye yine hastaneye gideceğim. kalbi de pıt pıt atıyordu teyzeleri. bende korkuyordum midem bulanmıyor bebeğim yaşamıyor mu diye
ALLAH hepimize bebeklerimizi sağ salim versin.
Arkadaşlar merhaba, Herkese neşeli, sağlıklı güzel günler,
Konular yazdıkça farklılaşabiliyor forumlarda, ben de şimdi farklı bir konu ile ilgili soru soracağım :)
Burada yeni olduğum için yeni konuyu nasıl açacağımı bilemedim :) ama bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
İleri yaş gebeliği yaşadığım için, 11 -13 haftalar arası genetik araştırma testi olan "Koryon Villus Biyopsisi" yaptırmam gerekecek.
İçinizde yaptıran var mı, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, hepinize sevgiler ve sorunsuz bir gebelik dilerim.
Merhabalar ben siteye yeni üye olmakla birlikte bugüne kadar dışarıdan hep takipte olan bi anne adayıydım. Bende kasım annesiyim kasımın 2si nasipse biraz pimpirikliym dün doktorda gördüm yine minişimi çok büyümüş ama 36.5 mm normalmi sizce 11+3tü dün.
canım doktorda öyle dedi ama insanın içine bikere girdiği zaman o evham kurtulması zor kimden ne duyduysam etkileniyorum ne zor bi süreçmiş bu
kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?