2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
geçmiş olsun canımmmm ALLAH acil şifalar versinnn Rabbım kuzuları nasıp etmıs sana duygulandım heeee

canımsınnnnnnn aminnn bebeğimm allah tüm dertlere derman versin inş. çok ama çok zor günler yaşadım atlatmak hiç kolay olmadı. psikolojim bozuldu, hayattan zevk alamıyordum ağrılardan iki büküm olmuştum artık. normal bi insan gibi kaliteli bi yaşam süremiyordum. eşimle birliktelik bile çok zor oluyordu ağrılardan inliyordum. çocuk hiç düşünmezken birdaha çocuk sahibi tedaviyle bile olamayacağımı duyunca deli gibi istedim. rabbime şükürler olsun beni mükafatlandırdı ve birde değil 2 tane birden verdi. inşallah sonuna kadar taşıyabilirim ve hayatımı anlamlandıran minik mucizelerime biran önce kavuşurum. benim gebeliğim sizlerden farklı hala çok sancılarım ağrılarım oluyor. zaten riskli bir gebelikti üstüne ikiz olunca risk 2ye katlandı. ve endometriosizleden dolayı da 5 e katlandı diyebilirim. ama artık ağrılar vız geliyor. sanki bebişlerim içerde yaramazlık yapıyor ve bnmde canım yanıyor gibi bakıyorum olaya. ozaman daha katlanası bir ağrı haline geliyor. gerçekten sizler çook şanslısınız en azından 9 ay sonra rahata erecksiniz. ama ben sezeryanla zaten bi ameliyat geçircem ardından çok değil 1 hafta sonra tekrar o karın açılacak ve makattan da açacaklar tüm organlar dışarı çıkacak temizlenip geri konulacak. ve ben çok ağır bi ameliyat geçircem bi süre kalkamıcam. düşünsenize bebişlere hasret kalıcam kim bakacak o sürede hemde 2 çocuğa hiçç bilmiyorum. şuan bunları düşünmek de istemiyorumm. tek bildiğim rabbimeee şükürler olsunnnn ki bana bu duyguyu yaşattı. gerisi hiç önemli değil. herşeye hazırım.[/QUOTE]

Allah yar ve yardımcınız olsun

Evet şeker birazcık var

Mrb arkadaşlar.Bende kasım 11de anne olucam inşlh.Aranıza yeni katılıyorum benide kabul edermsiniz..
hoşgeldin canım

güzel benim için önemli olan 2 3 yasa kadar zaten o yaşa kadarda büyümeden yatar büyümesi cok sorun degil nasılsa büyümeyen bişide alsam o yaşa kadar kullanacak en fazla :))

Maşallah darısı bizlerin başına

hoşgeldin canım

güzel benim için önemli olan 2 3 yasa kadar zaten o yaşa kadarda büyümeden yatar büyümesi cok sorun degil nasılsa büyümeyen bişide alsam o yaşa kadar kullanacak en fazla :))

beşikken gayet kullanışlıydı..bebeğin herşeyini topluyo çekmeceler

pöff sorma delirdim iyice..
yok adet ağrısı gibi belimde ağrıyo..
kontrole daha iki hafta var nasıl bekliycem hiç bilmiyorum

banada pazar gününden beri hiç hamileymiim gibi gelmiyor. bulantı hariç tabi :) bakalım cuma günü kontrol var hayırlısıyla. son kontrolümün üzerinden 1 ay geçmiş olcak. nasıl dayandım ne sen sor ne ben söliim pazar günü az daha acile gidiodum eşim zorla ikna etti vazgeçtim. bi kere görsem rahatlıcak gibiyim. bide şu 4 ayı bi atlatsak. şimdi herşey tedirginlik yaratıo böle

Allahtan benim dr. biliyo paranoyak olduğumu 2 -3 haftada bir çağırıyo..,ama yinede duramıyorum..
benim bulantıda sapıttı bi gün var bi gün yok...
Dr.a dedim eve ultrason alıcam:)uzanlar almıştı dedi:))demek tek manyak ben değilmişim..
param olsa bende alırdım:)))

OYYYY YERIM ONU BEN GOZUN AYDIN ANNESIIIII

Arkadaşlar merhaba, Herkese neşeli, sağlıklı güzel günler,

Konular yazdıkça farklılaşabiliyor forumlarda, ben de şimdi farklı bir konu ile ilgili soru soracağım :)
Burada yeni olduğum için yeni konuyu nasıl açacağımı bilemedim :) ama bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

İleri yaş gebeliği yaşadığım için, 11 -13 haftalar arası genetik araştırma testi olan "Koryon Villus Biyopsisi" yaptırmam gerekecek.
İçinizde yaptıran var mı, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, hepinize sevgiler ve sorunsuz bir gebelik dilerim.

ileri yaş derken kaç yaşındasın canım.

Merhabalar ben siteye yeni üye olmakla birlikte bugüne kadar dışarıdan hep takipte olan bi anne adayıydım. Bende kasım annesiyim kasımın 2si nasipse biraz pimpirikliym dün doktorda gördüm yine minişimi çok büyümüş ama 36.5 mm normalmi sizce 11+3tü dün.

Selam herkeze uzun zamandır girememiştim düğün dernek işleri bır de hafta sonu panda olmatan şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Malesef üzücü haberler okudum Allahım herkezin yavrusunu bağışlasın herkez sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin. Bu arada midesi bulanan arkadaşlara tavsiyem var . Benim de çok şiddetliydı geçen hafta salıdan beri kendimi iyi hissediyorum. Salı günü bu eczanelerde satılan mide bulantısı bilekliği aldım. İlk taktığım gün uzun zaman üstüne her gece şiddetli olan mide bulantım çok hafifledi ilk gece tesadüf dedim ama dün gece hariç bir haftadır çok iyiydim dün de uzun yoldan geldiğim için olabilır tabiki tamamen geçmedi ama çok azaldı en azından deneyin derim, ben nasıl daha önce almadım diye vahlanıyorum.

hoşgeldinnn canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence çok güzel herşey maşallah herşey normal görünüyo

canım doktorda öyle dedi ama insanın içine bikere girdiği zaman o evham kurtulması zor kimden ne duyduysam etkileniyorum ne zor bi süreçmiş bu

canım doktorda öyle dedi ama insanın içine bikere girdiği zaman o evham kurtulması zor kimden ne duyduysam etkileniyorum ne zor bi süreçmiş bu

kızzz sıkmasana bebişinin de kendininde canınııı :) maşşallah sağlıkla gelişiyor ben de hep tedirginim biyere uzansam gerilsem acaba bebeğime şimdi bişey oldumu diye evham yapmıyor değilim ama sanırım tekmelerini hissetiğimizde bu geçeçek,,, bi hssetmeye başlasak

kızlar merhabaa ;

geçmişi okudum geldim.Amann şu gün bi bitse uff daha 3 saat var uykumm var yeme kyedim ağırlık çöktü zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…