kızlar ben geldim
kızlar ben geldim
bana gelecek olan dandını kıslar cok ıs goryor buEki Görüntüle 687038 Eki Görüntüle 687039
seni bekliyodum güzel haberler ver lütfeeeeeeeeeeeeeennn
kontrolden geldim az önce.kesemiz büyümüş teyzeleri,bebeğim 9+5 olmuş.29mm boyu da.normal kese boyutundan çok az bir fark var ben buna normal derim artık dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,tabi bu arada kanaman olursa mutlaka gel dedi.çok sevindim çoookk.en çok da oğlum için evlatçım kardeşim olcak diye havalarda geziniyordu,büyük allahım yüzümüze güldü,sağlıkla sıhhatle doğar inşallah bebeklerimiz
kontrolden geldim az önce.kesemiz büyümüş teyzeleri,bebeğim 9+5 olmuş.29mm boyu da.normal kese boyutundan çok az bir fark var ben buna normal derim artık dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,tabi bu arada kanaman olursa mutlaka gel dedi.çok sevindim çoookk.en çok da oğlum için evlatçım kardeşim olcak diye havalarda geziniyordu,büyük allahım yüzümüze güldü,sağlıkla sıhhatle doğar inşallah bebeklerimiz
canım çok güzel,arkadaşımda chicco marka olanını almıştı aynısının.Fakat beşik modeli de mama sandalyesi modeli de çok kısa. Ayrıca beşik modeli çok derin değil,Allah korusun bebek dönmeye başladığı zaman düşebilir.Yani uzun süre kullanılabileceğini düşünmüyorum en fazla 3-4 ay.
ne güzel bişeymiş kız bu bölebana gelecek olan dandını kıslar cok ıs goryor buEki Görüntüle 687038 Eki Görüntüle 687039
h.g canım filiz şuan iyi bildiğimiz kadarıyla lekelenmeleri geçti sadece dinlenmeye devammerhabalar anneler nasılsınız ? filiz den haber var mı ?
ne güzel bişeymiş kız bu böle
h.g canım filiz şuan iyi bildiğimiz kadarıyla lekelenmeleri geçti sadece dinlenmeye devam
amin canım ohh hayırlı haberlerle geldin yüzümüzü güldürdün.rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inş.
Maşallah darısı bizlerin başına
o değilde burcucum şu arkada alt değiştirmek için bişey var galiba resimde ben ona takıldım güzel bişeye benziyo sanki
çookk şükür canım. gözün aydın rahat bi nefes alırsın artık.valla çok dua ettim sana. Ertuğrul beye mi gittin. benim 15 gün sonra randevum var murat beyde. bi sorun kalmamışsa hazirandan itibaren ertuğrul beye gitmeyi düşünüyorum.
o değilde burcucum şu arkada alt değiştirmek için bişey var galiba resimde ben ona takıldım güzel bişeye benziyo sanki
Canım valla kanama durdu ama heran olabılır o yuzden devam edıyorum dınlenmeye ah 4 ayı gecırsem ben rahatlıcammerhabalar anneler nasılsınız ? filiz den haber var mı ?
ayy çok sevındımmmmmmmmmmm canım rabbım nasıp ederse olur gerısı bos oh sukur olsun vallaakontrolden geldim az önce.kesemiz büyümüş teyzeleri,bebeğim 9+5 olmuş.29mm boyu da.normal kese boyutundan çok az bir fark var ben buna normal derim artık dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,tabi bu arada kanaman olursa mutlaka gel dedi.çok sevindim çoookk.en çok da oğlum için evlatçım kardeşim olcak diye havalarda geziniyordu,büyük allahım yüzümüze güldü,sağlıkla sıhhatle doğar inşallah bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?