Canım valla kanama durdu ama heran olabılır o yuzden devam edıyorum dınlenmeye ah 4 ayı gecırsem ben rahatlıcam
ayy çok sevındımmmmmmmmmmm canım rabbım nasıp ederse olur gerısı bos oh sukur olsun vallaa
Canım valla kanama durdu ama heran olabılır o yuzden devam edıyorum dınlenmeye ah 4 ayı gecırsem ben rahatlıcam
ayy çok sevındımmmmmmmmmmm canım rabbım nasıp ederse olur gerısı bos oh sukur olsun vallaa
ben de sürekli dua ediyorum hepimiz için.canım Ertuğrul Bey'e gitmedim.buradaki devlet hastanesine gittim,ama ikili test için gideceğim galiba.işin açığı ben özel hastaneye göre çok basit buldum şifa hastanesini yani bir çok özel hastaneye gittim ama,ne bileyim ben gittiğim gün 2,5 saat sistemin gelmesini bekledi hastalar,dr muayeneye başlamadılar.bir çok hasta yakını görevlilerle tartıştı falan.bilemiyorum yani buradakine mi gitsem yoksa antalyaya mı karar veremedim.buradaki dr da op. dr muş.sen ikili testi nerede yaptırmayı düşünüyorsun?
kontrolden geldim az önce.kesemiz büyümüş teyzeleri,bebeğim 9+5 olmuş.29mm boyu da.normal kese boyutundan çok az bir fark var ben buna normal derim artık dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,tabi bu arada kanaman olursa mutlaka gel dedi.çok sevindim çoookk.en çok da oğlum için evlatçım kardeşim olcak diye havalarda geziniyordu,büyük allahım yüzümüze güldü,sağlıkla sıhhatle doğar inşallah bebeklerimiz
bende bugün doktora gidiyorum inş bebişimi görebilirim..
ama çok güzel bende istiyorum ondan
canım valla ben de çok kararsızım. Tüm özel hastaneler bize uzak. Eşim de diyorki doğuma kadar muayeneni özelde yaptıralım ama doğumunu devlette,eğitim ve araştırma hastanesinde yaptır diyor.Aslında çok haklı,deneyimli insanlarla konuşuyorum,topikleri okuyorum hepsi şimdiki aklım olsa doğumu devlette yapardım diyolar. eğitim araştırmanın doğum bölümü temiz ve güzel.üstelik para amacı gütmedikleri için neyse onu yapıyolar,kandırma yok.. gerçi akdeniz şifayı kimse sorsam çok övüyor.hem temiz hem çok iyi tüm doktorları diye.
İkili testi de eğitim ve araştırmada yapcam canım. zaten medicalparka rutin gebelik testinde 200 tl bayılmıştık,hiç gereği yok. O yüzden haftam çok geçmeden 1 mayısta murat beye, 2 mayısta da devlete(eğitim araştırmaya) gitcem. Seçim Yıldırımla Can Baysal arasında kaldım sence hangisi.
canım baksana şu çok tatlı. Ben de ya salıncak ya da oyun halısı alırım,ama oyun halısını her bebek sevmeyebiliyor.
erkek olursa bunu düşünüyorum ama
Fisher Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi - e-bebek.com
canım valla ben de çok kararsızım. Tüm özel hastaneler bize uzak. Eşim de diyorki doğuma kadar muayeneni özelde yaptıralım ama doğumunu devlette,eğitim ve araştırma hastanesinde yaptır diyor.Aslında çok haklı,deneyimli insanlarla konuşuyorum,topikleri okuyorum hepsi şimdiki aklım olsa doğumu devlette yapardım diyolar. eğitim araştırmanın doğum bölümü temiz ve güzel.üstelik para amacı gütmedikleri için neyse onu yapıyolar,kandırma yok.. gerçi akdeniz şifayı kimse sorsam çok övüyor.hem temiz hem çok iyi tüm doktorları diye.
İkili testi de eğitim ve araştırmada yapcam canım. zaten medicalparka rutin gebelik testinde 200 tl bayılmıştık,hiç gereği yok. O yüzden haftam çok geçmeden 1 mayısta murat beye, 2 mayısta da devlete(eğitim araştırmaya) gitcem. Seçim Yıldırımla Can Baysal arasında kaldım sence hangisi.
uyumada zorluk mu çekiosun kzum? kocana sarıll bakiiimmmm nasıl uyursunnnn hemdeee:)))))
güzel ve rahata benziyor canım , uyumakta zorluk çekiyorsan alabilirsin
inşallah canımmmmmmmm hayırlı haberlerle gel
canım hiç bilemedim şimdi,o dr ları hiç duymamıştım.sen araştırmadan randevu aldın mı ikili test için.herhangi bir ücret ödeniyor mu acaba?ben de şine katılıyorum.hatta şu an devlet hastanesindeki drdan çok memnunum,oğlumu da devlet hastanesinde doğurmuştum.akşam 22:00 de gittim hastaneye hafif sancım vardı,gece 00:30 da da doğum yaptım,sabah da 11:00 de taburcu oldum.
uyumada zorluk mu çekiosun kzum? kocana sarıll bakiiimmmm nasıl uyursunnnn hemdeee:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?