2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımm bol bol dinlen çok merak ettim iyi olmana sevindim..Merak etme annesi sıkı sıkı tutunur Allah ın izniyle

filizcim bizde senı merak edioduk iyi olduguna sevındım canımmm merak etme gececek hemencik 4 ay bebişin kucagındayken yazacaksın bize burdannn:)))))))))))

canım valla ben de çok kararsızım. Tüm özel hastaneler bize uzak. Eşim de diyorki doğuma kadar muayeneni özelde yaptıralım ama doğumunu devlette,eğitim ve araştırma hastanesinde yaptır diyor.Aslında çok haklı,deneyimli insanlarla konuşuyorum,topikleri okuyorum hepsi şimdiki aklım olsa doğumu devlette yapardım diyolar. eğitim araştırmanın doğum bölümü temiz ve güzel.üstelik para amacı gütmedikleri için neyse onu yapıyolar,kandırma yok.. gerçi akdeniz şifayı kimse sorsam çok övüyor.hem temiz hem çok iyi tüm doktorları diye.
İkili testi de eğitim ve araştırmada yapcam canım. zaten medicalparka rutin gebelik testinde 200 tl bayılmıştık,hiç gereği yok. O yüzden haftam çok geçmeden 1 mayısta murat beye, 2 mayısta da devlete(eğitim araştırmaya) gitcem. Seçim Yıldırımla Can Baysal arasında kaldım sence hangisi.

ayy çok sevındımmmmmmmmmmm canım rabbım nasıp ederse olur gerısı bos oh sukur olsun vallaa[/QUOTE]

sağol canım benim,ben de sana çok sevindim kanamanın durduğunu bilmiyordum.beni de ekler misin listeye yaş 29-sat 21 ocak(ama geriden geliyor bebek 3 hafta).doğum 21 kasım galiba ama tam bilemiyorum,şu an ki dr bir şey demedi-2. çocuğum olacak inşallah.

ohh çok şükür gözün aydın geçmiş gitmiş olsun

canım hiç bilemedim şimdi,o dr ları hiç duymamıştım.sen araştırmadan randevu aldın mı ikili test için.herhangi bir ücret ödeniyor mu acaba?ben de şine katılıyorum.hatta şu an devlet hastanesindeki drdan çok memnunum,oğlumu da devlet hastanesinde doğurmuştum.akşam 22:00 de gittim hastaneye hafif sancım vardı,gece 00:30 da da doğum yaptım,sabah da 11:00 de taburcu oldum.

bende doktora 30unda gidicem ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum:)))) meraktan çatlamak üzereyım:))))

bende tam da senin gibi düşünüyorum nehar.devlet ve araştırma hastaneleri hem ebeleri hem doktorları dah çok vaka gördükleri için çok tecrübeli oluyolar .artık eskisi gibi değil oralar çok ilgil,ler ve güleryüzlü davranıyolar hastalara .hem araştıra hastanesine hemde özel hasataneye gidicem bende .yoksa doğuma kadar gitmeyip son anada gidince probleem olabiliyomuş yani oradaki bir doktorla irtibatta olmak gerekiyo

canım işte 2 mayısta gitcem doktora.direk ikili test yapmak için geldim dersem gıcıklanıp yapmaz.Sizle devam etmek istiyorum dicem o zaten ikili testi söyler. Ben de söylerim zaten ikilim yapılmadı diye. İşte ordaki doktordan memnun kalırsam en azında bir-iki ayda bir ona da giderim hem de testlerimi yaptırırım hem deeeee doğumu orda yaparsam avantaj olur.devlette hiç bir ücret ödenmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…