yok aslında uyumakta zorluk cekmıyorumdaa yuz ustu yatmayayım dıye
hmmmm ozamansa kullanabilirsin yüzüstü bir kaç ay sonra dahada zor olucak tatlım:)
canım baksana şu çok tatlı. Ben de ya salıncak ya da oyun halısı alırım,ama oyun halısını her bebek sevmeyebiliyor.
erkek olursa bunu düşünüyorum ama
Fisher Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi - e-bebek.com
canım o hamile yastıkları için açılmış topikler var. Çoğu memnun değil şundan kaynaklı: Dikkat edersen yastık kısmı da var, yani kafanı da koymak sorundasın.sadece ince uzun olanını bulursan al, ya da diktir.ben de öyle yapcam,ama şimdi değil iyice karnım çıksın öyle.yani o yastıkta yatabilecekmisin onu düşün.
yok aslında uyumakta zorluk cekmıyorumdaa yuz ustu yatmayayım dıye
Bende düsünüyorum buna benzer yastiktan hatta dogumdan sonra emzirme yastigi olarakda kullaniliyor bildigim kadariyla
çokk begendimmm bendede yüzüstü yatma sorunu varr yüzüstünden baska sekilde uyuyaamam nasıl alısıcam bilmiyorum bendemi alsam
evet harikaaaa ama çok pahalıayy çok güzeller bayıldım bayıldım rsmen şu yağmur ormanı ana kucağı var bide uykucu ona kucağı onlarda çok güzelmiş. uyut çocuğu ört üstünü orda uyusun ohh mışıl mışılll
hımmmm olemııı bende ole yapayım osaman sunun gıbımı olacakEki Görüntüle 687182
kızzz sıkmasana bebişinin de kendininde canınııı :) maşşallah sağlıkla gelişiyor ben de hep tedirginim biyere uzansam gerilsem acaba bebeğime şimdi bişey oldumu diye evham yapmıyor değilim ama sanırım tekmelerini hissetiğimizde bu geçeçek,,, bi hssetmeye başlasak
ben yan yatıyorum canım problemım yokta yuz ustu yatma lışkanlıgımda var mağlesef
neden malesef canim ?? bende yüzüstü yatiyorum , dünde yazmistim doktora sordum gecen hafta hicbir sorun olmaz bebek icin dedi, kendin rahat ettigin sürece karnin cikmaya baslayana kadar yani karninin üstüne yatamayana kadar yatabilirsin..
Ben hatirliyorum önceki hamileligimde karnim iyice büyüyene kadar yatmistim zaten büyüyünce imkansiz :)) su topunun üstüne yatiyormus gibi oluyor :)) Benim cok büyük karnim vardi oglumda sadece 9 kilo almistim ama tam bir su topu olmustu karnim :))
kızlar bana müsadeeee yemek yapmaya gidiyorum ben:/// elimi şıklatsam ve sofra kurulsaaa birsürü yemekle dolsa mutfagım ne mikemmel olacak ama nerdeeeeee:)))) öpüyorum hepiniziii kendinize bebişleriniede iiiiiii bakınnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?