2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yarın ıkılı test ıcın hastaneye gıdıcez yaptıran var mı arastırdıgıma gore kan verıyormusuz kaca oluyor acaba ozel hastanelerde ?

Kurtlukiraz cok sevindim iyi haberle gelmene.. Ah bu ogularimiz :)) benim oglumda cok hevesli hergun karnimi opuyor ..
Butun sIkIntini at artik kenara bebisin cok guclu ...

Birgul38 sndede kotu birsey cikmadigina sevindim canim .. Dikkat et kendine ..

Sekeristan insallah gorursun sende bebisini .. Iyi haberlerle gel insallah ..

canım o hamile yastıkları için açılmış topikler var. Çoğu memnun değil şundan kaynaklı: Dikkat edersen yastık kısmı da var, yani kafanı da koymak sorundasın.sadece ince uzun olanını bulursan al, ya da diktir.ben de öyle yapcam,ama şimdi değil iyice karnım çıksın öyle.yani o yastıkta yatabilecekmisin onu düşün.

hımmmm olemııı bende ole yapayım osaman sunun gıbımı olacak

evet harikaaaa ama çok pahalı

hımmmm olemııı bende ole yapayım osaman sunun gıbımı olacakEki Görüntüle 687182

evet canım bu çok iyi alırsam ben de böyle alırım hem ilerde bebeği oturtmak için de kullanabiliriz arkasına ve yanına destek olur

Evet bende çok istiyorum bazen sanki bişiler oluyo gibi geliyo ama heralde psikolojİK daha neler yaşıcaz görcez bakalım biran önce büyüsün istiyo insan aslında bugünleri çok anıcaz gülücez belki ilerde :)

ben yan yatıyorum canım problemım yokta yuz ustu yatma lışkanlıgımda var mağlesef

neden malesef canim ?? bende yüzüstü yatiyorum , dünde yazmistim doktora sordum gecen hafta hicbir sorun olmaz bebek icin dedi, kendin rahat ettigin sürece karnin cikmaya baslayana kadar yani karninin üstüne yatamayana kadar yatabilirsin..

Ben hatirliyorum önceki hamileligimde karnim iyice büyüyene kadar yatmistim zaten büyüyünce imkansiz :)) su topunun üstüne yatiyormus gibi oluyor :)) Benim cok büyük karnim vardi oglumda sadece 9 kilo almistim ama tam bir su topu olmustu karnim :))

içimi rahatlattın ya

kızlar bana müsadeeee yemek yapmaya gidiyorum ben:/// elimi şıklatsam ve sofra kurulsaaa birsürü yemekle dolsa mutfagım ne mikemmel olacak ama nerdeeeeee:)))) öpüyorum hepiniziii kendinize bebişleriniede iiiiiii bakınnnnn:)

kurtlukiraz gözün aydın..inan çok sevindim..
maşallah bebişine bak nasıl sıkı sıkı tutundu ..
Allah tamamına edirsin hepimizinkini inş.

ah canım keşke bı elımızı şıklatmakla olsa herşey bzen bende aynısını dıyorum gule gule canım bızde senı öptuk sende ii bak kendıne ve bebışe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…