2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cok tesekkür ederim , hayirlisi ile gececek insallah bu günler

bilmem bana rahatsızlık verırım gıbı geldı bebıse sakıncası yokmuymus

ben i,lk hamileliğimde almamıştım alan arkadaşlar doğumdan sonra bebek için oturtma desteği olarak bile kullandılar alınabilir bence

hımmmm ıcım rahatladı saol bıtanemmmm

oğlusun napıyor öp benım yerıme onu

öperim canim :)) tombis yanagimi :))
sen görmüsmüydün benim bugun ne giydin topigindeki göbekli dogurmadan 3 gün önceki fotomu :)) eski ekledigim zamanlardan ...

merhaba kasım anneleri bende aralık annesiyim ama sanırım doğumun kasımda da olma ihtimali çok yüksek . 7. haftamızı bitirmek üzereyiz. ama ben çok zor günler geçiriyorum hiç birşey yiyemıyorum doğru düzgün. ne yemeye kalksam midem kabul etmiyor istifra ediyorum. doktorum zofran verdi. henüz başlamadım. 3 ayda geçer dedi. ama hastalıklı gibiyim.şöyle hevesle bir sevinemedim yaşayamadım hamileliğin keyfini. inşallah geçer yakında bu halım. sizler atlattınızmı bu bulantı sendromunu

43 yaşındayım :)

çok da yaşlı değilmiş daha ileri yaşlarda doğuranlar var. benimde arkadaşım doğum yaptı 2 ay önce oda 42 yaşındaydı ilk bebeiydi. öyle testler yapıldımı bilmiyorum ama maşallah hamileliğide çok rahat geçti doğumuda. dünyalar tatlısı bi oğluşu oldu. oda çok endişeliydi ama benim şu halimden çok daha kolaydı hamileliği umarım sizinde öyle olur.

bebişin gününü beklerse benimle aynı gün doğmuş olcak :) bende isterdim bebeim benimle aynı burç olsun ama. sanırım o kadar beklemez. bende erken doğururm gibi hissediorum ama hayırlısı bakalım

bu arada zofranı banada verdi. ilk zamanlar ii geliodu ama şu an hiçbir faydası olmuyor bünye onada alıştı sanırım.

Son düzenleme:
sabahtan beri 4üncü kez a-cık-tımmm

bende cok acikiyorum heleki geceleri... aksam yemegini 7-8 de diyorum 1-2 saat sonra yine acikiyorum..

bende cok bulanti olmuyor sükür sadece sabahlari ama bizim kasim annelerinde cok bulananlar var ... gecmis olsun sanada umarim cabucak gecer.. saglikla kucagimiza aliriz hepimiz insallah ....

pek bekleyen yok sanırım bana da aralıkı bulmaz gibi gelıyor. hayırlısı

teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz katlanırız onlar için

Çilek > Baby Dream Bebek Karyolası karyola olarakta bu modeli tercih ettik yatak kısmı kademeli olarak en alta kadar inebiliyor , kızım 1 yaşında ön demirliğini çıkartıp bizim yatağımıza yapıştırdık şuana kadar rahatça kullandık şimdiliksizlere banada önceden olduğu gibi, bebek oylece yatakta yatar gibi geliyor ama doğduktan sonra saat başı emmek istiyor yatağından çok sizin yatağınızda yatıyor bi müddet ayaklanmaya başladığında ön demirlikler tehlikeli oluyor en alta indiğindede koyup çıkarmakta zorlanıyorsunuz

Öncelikle güzel haberlerle gelen arkadaslara gözünüz aydın diyorum cok sevindim.
aramıza yeni katılan arkadaslara da hoşgeldiniz diyorum

gitmeden sorayım dedim benim bir haftadır kasığımın sağ tarafında bacağımın yanında hep bir agrı var genelde ayakta iken oluyor. arada sancı gibi giriyor.gecen hafta doktor bir kitle gördü 5 cm lik önce yumurtalıgın cok buyumuş dedi sonra kendisi de buna inanmadı ve haftaya gel buyuyor mu bakalım dedi. bebeğin uzağında tam bacağımın yanında ağrı ve kitle..

hiç böyle bişeyle karsılaşan oldu mu aranızda?

inş kötü bişey değildir kist filan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…