http://www.e-bebek.com/i/p/50/36/xBJE-311536_1.jpg
kızlar bu besıkte cok kullanıslı hem sallanan besık hemde oyun alanı
ileri yaş derken kaç yaşındasın canım.
Kurtlukiraz cok sevindim iyi haberle gelmene.. Ah bu ogularimiz :)) benim oglumda cok hevesli hergun karnimi opuyor ..
Butun sIkIntini at artik kenara bebisin cok guclu ...
Birgul38 sndede kotu birsey cikmadigina sevindim canim .. Dikkat et kendine ..
Sekeristan insallah gorursun sende bebisini .. Iyi haberlerle gel insallah ..
43 yaşındayım :)
neden malesef canim ?? bende yüzüstü yatiyorum , dünde yazmistim doktora sordum gecen hafta hicbir sorun olmaz bebek icin dedi, kendin rahat ettigin sürece karnin cikmaya baslayana kadar yani karninin üstüne yatamayana kadar yatabilirsin..
Ben hatirliyorum önceki hamileligimde karnim iyice büyüyene kadar yatmistim zaten büyüyünce imkansiz :)) su topunun üstüne yatiyormus gibi oluyor :)) Benim cok büyük karnim vardi oglumda sadece 9 kilo almistim ama tam bir su topu olmustu karnim :))
bilmem bana rahatsızlık verırım gıbı geldı bebıse sakıncası yokmuymus
hayir canim yokmus.. karnin cikinca zaten yatamiyorsun batiyor ...
sabahtan beri 4üncü kez a-cık-tımmm
canım o hamile yastıkları için açılmış topikler var. Çoğu memnun değil şundan kaynaklı: Dikkat edersen yastık kısmı da var, yani kafanı da koymak sorundasın.sadece ince uzun olanını bulursan al, ya da diktir.ben de öyle yapcam,ama şimdi değil iyice karnım çıksın öyle.yani o yastıkta yatabilecekmisin onu düşün.
hımmmm ıcım rahatladı saol bıtanemmmm
oğlusun napıyor öp benım yerıme onu
acıkmayı unuttum resmenn bırısı yemek dese mıdem ayaga kalkıyorrr
sana MAŞŞALLAHHHHHHH
43 yaşındayım :)
merhaba kasım anneleri bende aralık annesiyim ama sanırım doğumun kasımda da olma ihtimali çok yüksek . 7. haftamızı bitirmek üzereyiz. ama ben çok zor günler geçiriyorum hiç birşey yiyemıyorum doğru düzgün. ne yemeye kalksam midem kabul etmiyor istifra ediyorum. doktorum zofran verdi. henüz başlamadım. 3 ayda geçer dedi. ama hastalıklı gibiyim.şöyle hevesle bir sevinemedim yaşayamadım hamileliğin keyfini. inşallah geçer yakında bu halım. sizler atlattınızmı bu bulantı sendromunu
sabahtan beri 4üncü kez a-cık-tımmm
merhaba kasım anneleri bende aralık annesiyim ama sanırım doğumun kasımda da olma ihtimali çok yüksek . 7. haftamızı bitirmek üzereyiz. ama ben çok zor günler geçiriyorum hiç birşey yiyemıyorum doğru düzgün. ne yemeye kalksam midem kabul etmiyor istifra ediyorum. doktorum zofran verdi. henüz başlamadım. 3 ayda geçer dedi. ama hastalıklı gibiyim.şöyle hevesle bir sevinemedim yaşayamadım hamileliğin keyfini. inşallah geçer yakında bu halım. sizler atlattınızmı bu bulantı sendromunu
pek bekleyen yok sanırım bana da aralıkı bulmaz gibi gelıyor. hayırlısıbebişin gününü beklerse benimle aynı gün doğmuş olcak :) bende isterdim bebeim benimle aynı burç olsun ama. sanırım o kadar beklemez. bende erken doğururm gibi hissediorum ama hayırlısı bakalım
bu arada zofranı banada verdi. ilk zamanlar ii geliodu ama şu an hiçbir faydası olmuyor bünye onada alıştı sanırım.
bende cok acikiyorum heleki geceleri... aksam yemegini 7-8 de diyorum 1-2 saat sonra yine acikiyorum..
bende cok bulanti olmuyor sükür sadece sabahlari ama bizim kasim annelerinde cok bulananlar var ... gecmis olsun sanada umarim cabucak gecer.. saglikla kucagimiza aliriz hepimiz insallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?