2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

malesef canım halen atlatamadık ama benim doktorumda bana zofran vermişdi beni birazda olsa rahatlattı bu dil altında eriyenlerden değilmi?

malesef canım halen atlatamadık ama benim doktorumda bana zofran vermişdi beni birazda olsa rahatlattı bu dil altında eriyenlerden değilmi?

bilmiyorum ki eşim dün gece aldı ama içmedim bugunde içmedim çıkarınca bir müddet rahatlıyorum bakalım yarın nasıl olucam hergün de almak istemıyorum zaten az 6 tane hap var içinde

Herkese merhabaa. Cinsiyet ogrenen oldumu??? Benimki insaallah oglan)) ve etrafimdaki tum hamile arkadaslariminkide erkek. Kiz yokk ortalarda:))

banada zofran verdi yarım içmemi soyledi ,, daha kullanmadım... agzımdaki kötü tat için sürekli diş fırçalayop, karbonatlı su ile gargara yapıyorum ( ne zamannn gecicekkkk....:2:

sıkma canını canım yoktur kötü bişey. doktorun bişey dersede hemen inanma bir kaç ayrı doktora git. benim kuzenimin başına gelmiştide adam neler sölemişti kızcaızın canını sıkmıştı. sonrada öyle birşey olmadığı çıktı ortaya. o yüzden çok takılma. yorulduğum zamanlarda benimde oluyor öyle ağrılarım

bilmiyorum ki eşim dün gece aldı ama içmedim bugunde içmedim çıkarınca bir müddet rahatlıyorum bakalım yarın nasıl olucam hergün de almak istemıyorum zaten az 6 tane hap var içinde

canım etkisi ağır bir ilaç o yüzden kırıp kullan. sabah aç karnına akşam aç karnına. ben genelde sabahları aç karna yarım içtim akşamları içmemeye çalıştım. ilk zamanlar baya faydası olmuştu. ama şu an pek olmuyor gibi. yarın sabah tüm içicem bakalım nasıl olcak. ilk zamanlar direk yediğimi çıkartıyordum. bu aralar böyle safra dicem ama yeşil diil sarı acı bir su kusuyorum. öğle yemeini 12.30 da yedim biraz önce yine çıkardım. yediklerimden hiçbiri çıkmadı acı sapsarı bi su çıktı. çok garip. onu çıkartmayınca nasıl sıkıntı yapıyor anlatamam. sırtıma kar yağıyo gibi. üşüyorum bi yandanda souk souk ter oluyor garip bir durum yani. belkide üşüttüm bilmiyorum

canım kullan bence benimkisnde 10 tane vardı dilinin altına koyuyorsun eriyor. seninki farklımı acaba :26:
Herkese merhabaa. Cinsiyet ogrenen oldumu??? Benimki insaallah oglan)) ve etrafimdaki tum hamile arkadaslariminkide erkek. Kiz yokk ortalarda:))
bence erkek zamanı banada hep erkekmiş gibi geliyor nedense
banada zofran verdi yarım içmemi soyledi ,, daha kullanmadım... agzımdaki kötü tat için sürekli diş fırçalayop, karbonatlı su ile gargara yapıyorum ( ne zamannn gecicekkkk....:2:

canım demekki farklı senin ilacında benimkide zofran ama dil altında eriyor sabah akşam aç karnıma yemeklerden 15 dk önce alıyorum ama ben tabi sabahları içmiyorum sadece akşamları içiyorum sürekli ilaç kullanıyo olmamak için ... biraz daha sıkıcaz dişimizi bu gidişle diş kalmıcak ya neyse

ben ikisinide kullanmıştım. dil altı diilde dil üstü sanırım eriyor. onuda yarım kullanmıştım. onun içinde 10 tane var sonra aldığımıza bi baktım 6 tane. rengide beyaz diil okudum direk yutuluomuş ama içerikleri aynı. dil üstü olanda boğazda yanma falan varsa onlarıda geçiriyor. boğazdan itibaren etki etmeye başlıo. dierindede direk midede sanırım.

canım üzme kendini inşallah birşey yoktur bence de başka bir doktora daha git. Bak Geçenlerde bizim kuzenlerden biri bebek istyodu kız doktora gitti doktor kist var ameliyat olman gerekiyor demiş sonra dedimki gel bide beim doktora git bakalım ne dicek gitti doktorum ona kızmış sakın demiş kist falan yok kim uyduruyo olmaması için hiç bir sebep yok. sonra aradan bir hafta on gün geçti kız tekrar kontrol içn gidiyor benim doktora doktor diyoki hamilesin yani onun için hemen inanma önce bir araştır. bir kaç doktor aynı şeyi söylerse ozaman ok.

gecemavisy

canım üzme kendini inşallah birşey yoktur bence de başka bir doktora daha git. Bak Geçenlerde bizim kuzenlerden biri bebek istyodu kız doktora gitti doktor kist var ameliyat olman gerekiyor demiş sonra dedimki gel bide beim doktora git bakalım ne dicek gitti doktorum ona kızmış sakın demiş kist falan yok kim uyduruyo olmaması için hiç bir sebep yok. sonra aradan bir hafta on gün geçti kız tekrar kontrol içn gidiyor benim doktora doktor diyoki hamilesin yani onun için hemen inanma önce bir araştır. bir kaç doktor aynı şeyi söylerse ozaman ok.

kızlar çok saolun.kötü bişey değildir inş. umarım doktor yanlış görmüştür ve ağrılarım da normaldir.

netten baktım da lenf bezinin olduğu kısımlar ağrıyor gecenlerde de karnımda sanki bir beze hissetmiştim . çok arastırmakta iyi değil sanırım insan acayip senaryolar yazıyor . Rabbim büyük inş kötü bişey cıkmaz hepimiz burda hep gzel haberler yazarız.

allahın izniyle hiç bişey yoktur inşallah canım üzme kendini moralini yüksek tut kafanada takma daha kötü olursun nezaman gidiceksin doktora bu arada başka bir doktora daha görün istersen.

başım çatlıyor ya ilaç içmemek için zor tutuyorum kendimi.

bende geçen gün çok kötü oldum dayanamadım artık bitane minoset içtim valla napımm :26:

tatlım üşütmüşsündür o zaman ya dikkat et kendine...

ciceek al bendede okadar valla bide daha sıklaştı baş ağrılarım ya

benim migrenim var bide günlerce sürüyo bu ağrı deliriyorum. kv de evde eve gidiyorum yatmak istiyorum yatırmıyo hergün erken uyuyosun daha da çok başın ağrıyo diye deli ediyo beni.

selam kızlar nasılsınız bize zaman geçmiyor uyuşukluğumuzda var hiç çalışalım yok yani... daha 2 hafta var kontrolümüze hayırlısıyla geçse inşallah su günler...

bası ağrıyan arkadaşlarım geçmiş olsun benim drum minoset (ama plus değil) ve parol içebileceğimi söylemişti bende migren var tuttumu süründürüyo o sebepten içmiştim bende 2 kere nöbet geçirince yinede doktorlarınıza danışıp içebilirsiniz doktorum iç kendine eziyet etme demişti bana bilginiz olsun sizlerde danışın doktorlarınıza baş ağrısı zordur...

off valla bu akşam da geçmezse içicem kafamı duvarlara vurasım var ya çıldırıcam

kızlar hepinize ii akşamlar ben kaçar

ben de kaçar kızlar kendinize çok iyi bakın :) sizi seviyorummm

canım benimde öle hatta bu sabah işe gelirken eşim biyere kadar bırakıyor ordan yürüyorum. yürürken miğdem bir bulan çıkardım yolun kenarına ama dediğin gibi sarı su bide sabahları aynı oluyor benimde yedimklerim çıkmıyor. bazen korkuyorum hatta boğuluyorum zannediyorum gözlerimden yaşlar nasıl geliyor sana anlatamam üşütmek değil bence yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…