2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Kızlar ben de geldiim :) İkili tarama testimi ücretsiz yaptırdım. İzmirli varsa yer konusunda bilgi veririm

Bebeğim 11+3 olması gerekirken 11+0 mış. Şaşırmadım 3 gün geriden geliyor çünkü. Testi yanıltır mı diye sordum; bebeğin boyu 38mm olduğu taktirde yapılabilirmiş. bilginizee...

Son düzenleme:

Bugün banada yapti doktorum ama sadece ense kalinligini ölctü .. Sen sonucunu aldinmi ??

Çok geçmiş olsun aman dikkat et , bebişin iyiymiş bi şükür namazı kılsaydın

Ohhh be çok şükür okurken gözlerim doldu valla çok sevindim ya maşallah

Zuzu gelmedi mi kızlar bugün kontrolü vardı.

Kontrolden gelen herkes maşallah güzel haberlerle gelmişler

aynı şekilde bende mekik çektim grip oldum ilaç kullandım ama allahtan 2 tane kullanıp bıraktım bir de şu 7 boyutlu zıplaya zıplaya izlenen filmlere girdim 10 dk boyunca düşün yani hamile olma ihtimalini bile bilmiyordum kimyasal gebelik üzerine hemen hamile kalmışım kendimi çok suçlu hissettim ama iyiki buraya yazmışım sizlerin cevapları içime su serpti

ayy uyuyakalmışım tablet elimde anca görüp geri dönüyorum çok sağol tatlım iyi dileklerin için

filizcim çiğ köftedeki çiğ et bakteri üretiyormuş ve o bebeğe zarar veriyormuş. umarım bende de sorun çıkmaz tedirginim yine de

rabbim yar ve yardımıcın olsun şafi ismiyle muamele etsin bu günlerde geçicek allahın izniyle sen bebişlerini hiç düşünme hayırlısıyla doğsunlar da sende hayırlısıyla ameliyatını olda onlar bakılır bi şekilde allahım her daim yanında olsun dualarımız sizinle [/QUOTE]

canımmm çok saol allah razı olsunnn

Mrb arkadaşlar.Bende kasım 11de anne olucam inşlh.Aranıza yeni katılıyorum benide kabul edermsiniz..

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

pöff sorma delirdim iyice..
yok adet ağrısı gibi belimde ağrıyo..
kontrole daha iki hafta var nasıl bekliycem hiç bilmiyorum

cnm ilk aylar çok normal o ağrılar rahat ol bende öyleyim bir sorun çıkmaz

bana gelecek olan dandını kıslar cok ıs goryor buEki Görüntüle 687038 Eki Görüntüle 687039

burcuuu benim kız kardeşimde bebeğine almıştı. şimdi h.sonu bana getiricekmiş KRAFT'ın aynı bundan. ve yiğenimde biz de çok rahat etmiştik. orda uyuyordu kendi halinde bizde yatağına alıyorduk. sallama derdi yok müzikler de süper ancak ben hangi birini ona bindiricem bilemedim akılları erdikçe kavga ederler kız benimkiler

canımmm çok sevindimmm rahatladım valla. senin korkuların benide geriyordu. çooook mutlu oldum hep böyle güzel haberler alalım inşallah.

Gözün aydın canım keşke benimde midem bulanmasa o kadar kötü durumdayım ki (

Çok sevindim canım korkulacak birşey kalmamış gözün aydın

İyi akiamlar hanımlar sayfalar uçmuş bebk odaları konuşulmuş beşikler inşallah aldığımızda resimleride paylaşırız o günler gelse bir an önce bir sürü şey almak istiyorum :)) bu akşam biraz daha iyiyim en azından henüz kusmadım birşey keşfettim kahvaltılık şeyler yediğim sürece daha iyiyim ama sulu yemek yiyince çok kötü oluyorum peynir zeytin domatesle yaşıcam sanırım bu arada kontrole gitmeme son 15 gün yavrumu kocaman görücem en son 25 martda görmüştüm

Son düzenleme:
Gecemavisy rabbim yardimcin olsun canim ... Insallah beklenenden daha cabuk surede toparlanirsin .. Annen falan yakinmi ? Yardima gelirler ??

Denizkizii cook cook gecmis olsun , rabbim korumus bebeginle seni .. Bende cok korkuyorum merdivenlerden .. Yavas yavas in cik bari ..

Ense kalinligini yaptiran anneleride tebrik ederim .. Cinsiyet soyledimi doktorunuz ??
Ne guzel kasimin ilk haftasi doguracak anneler obden onden ilerliyorlar :)))
Darisi kasim ortasi ve sonlarindakilerin basina

Mavigul gecmis olsun canim , insallah kotu birsey degildir icini ferah tut ..
Cokta arastirma bence internette , insan kendinde olmadik seyleri cikartiyor sonra dusune dusune

bakkkk biz sana demistik dertlenme bu kadar cok diye :))) masallah masallah canim insallah hep boyle guzel devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…