allahın izniyle hiç bişey yoktur inşallah canım üzme kendini moralini yüksek tut kafanada takma daha kötü olursun nezaman gidiceksin doktora bu arada başka bir doktora daha görün istersen.
yarın gidicem bakalım eğer yine anlayamaz ise başka bir doktora daha giderim belki bir genel cerraha giderim bilmiyorum
bakalım yarın ola hayrola
çok saol canım.
herkese de iyi aksamlar görüşmek üzre yarın inşallah...
Kızlar ben de geldiim :) İkili tarama testimi ücretsiz yaptırdım. İzmirli varsa yer konusunda bilgi veririm
Bebeğim 11+3 olması gerekirken 11+0 mış. Şaşırmadım 3 gün geriden geliyor çünkü. Testi yanıltır mı diye sordum; bebeğin boyu 38mm olduğu taktirde yapılabilirmiş. bilginizee...
Bugün banada yapti doktorum ama sadece ense kalinligini ölctü .. Sen sonucunu aldinmi ??
[sıze=3] ayy annişler dün akşam 9 gibi evden çıkacaktım merdivenleri inerken ayağım bir kaydı popo üstü 5 6 basamak indim ayy oturdum sinirden nasıl ağladım. Eşimde yoktu evde kalktım eşimle buluşacaktık zaten sinirimi ondan çıkardım dubleks evde hep senin yüzünden oturuyoz bebeğe bişi olursa gösreririm diye. Ayy zavallım çok korktu. Sonra tüm gece uyuymadım bebişime bişi mi oldu diye sabah erkenden dr a gittim ayy çok şükür taş gibi bebeişim bi kıpraştı bi kıpraştı :) eve girmeye korkuyom kalan 7 ay nası geçcek artık bilmiyom. Kalbini duyduk hareket ettiğii gördük ya şükür[/sıze]
kontrolden geldim az önce.kesemiz büyümüş teyzeleri,bebeğim 9+5 olmuş.29mm boyu da.normal kese boyutundan çok az bir fark var ben buna normal derim artık dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,tabi bu arada kanaman olursa mutlaka gel dedi.çok sevindim çoookk.en çok da oğlum için evlatçım kardeşim olcak diye havalarda geziniyordu,büyük allahım yüzümüze güldü,sağlıkla sıhhatle doğar inşallah bebeklerimiz
canım benim hayırlısı olsun hakkında. benimde planlanmayan bi gebelik olduu için bhertürlü şeyi yaptım. yememem gerekenleride yedim. hapta içtim bşde ağır antibiyotiklerdi. ağırda kaldırdım. sonrasında öğrenince çok kötü oldum doktorada hepsini sordum. bide bunları üstüne spor yapıodum mekik falan çekiodum düşün yani. doktorda güldü. hiçbiri bişey yapmaz dedi. sadece kemoterapide kullanılan ağır ilaçlar kullanıldığında sıkıntı olabiliyormuş. onun dışındakilerin hiç bir zararı yok dedi. ve etrafmdaki herkesde hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbirşey bebeğe zarar vermez dedi. öle olunca rahatlamıştım. şimdi maşallah bak 11. haftamı bitircem. rabbim nasip ederse kucağımızada alırız.hiç takılma bunlara. o bebişin yiyip içeceği varsa hiçbirşey olmaz [/QU
aynı şekilde bende mekik çektim grip oldum ilaç kullandım ama allahtan 2 tane kullanıp bıraktım bir de şu 7 boyutlu zıplaya zıplaya izlenen filmlere girdim 10 dk boyunca düşün yani hamile olma ihtimalini bile bilmiyordum kimyasal gebelik üzerine hemen hamile kalmışım kendimi çok suçlu hissettim ama iyiki buraya yazmışım sizlerin cevapları içime su serpti
canım benim hayırlısı olsun hakkında. benimde planlanmayan bi gebelik olduu için bhertürlü şeyi yaptım. yememem gerekenleride yedim. hapta içtim bşde ağır antibiyotiklerdi. ağırda kaldırdım. sonrasında öğrenince çok kötü oldum doktorada hepsini sordum. bide bunları üstüne spor yapıodum mekik falan çekiodum düşün yani. doktorda güldü. hiçbiri bişey yapmaz dedi. sadece kemoterapide kullanılan ağır ilaçlar kullanıldığında sıkıntı olabiliyormuş. onun dışındakilerin hiç bir zararı yok dedi. ve etrafmdaki herkesde hamile olduğunu bilmeden yaptığın hiçbirşey bebeğe zarar vermez dedi. öle olunca rahatlamıştım. şimdi maşallah bak 11. haftamı bitircem. rabbim nasip ederse kucağımızada alırız.hiç takılma bunlara. o bebişin yiyip içeceği varsa hiçbirşey olmaz
ayy uyuyakalmışım tablet elimde anca görüp geri dönüyorum çok sağol tatlım iyi dileklerin içinoyyyy kuzummm çok gecmış olsunnn benım evde dublex ve merdivenlerden çok korkuyorum çunkü mutfagım alt katta pıyır pıtır inip çıkıyorum ..Allahım korusunn ...Çok sevındım iyi oldugunaaa canım.
toksoplazman negatifmi..ya eskiden hiç yoktu bu çiğköfte ..millet hüpletiyodu..
benim acayip canım istiyo ama yiyemiyorum
toksoplazma ne kız ben bilmiyorum ki:) çiğ köfteyi ben de çok severim ama katlanıcaz artık bıdıklar için
allah allah aslıdna aynı olması lazım ama anlamadım bana hemsıre yapıoz dedı ama anlamadım zaten ben orda yaptırmıcam ıcın onemsemedım pek
canım röntgen ılk aylarda zararlı deılmıs benım yengemde sokturucu hap ıcmıstıı sapasaglam suan 10 yasında hıc korkma
ama cıgkoftenın ne zararı olur ??? yıyebılırsın kı zaten
kız yok eskıden odemıodu ama ıyıydı yanii agzı var dılı yok kadının okadar yanı ama kayınpederı hıc sevmemo kaynanadan fena..aman bende ıstemem kuru ekmek peynır yerım gene ıstemem ben zaten yolladıgıda anca gunluk az az paylasıyoruz esımle cok komık yaa.rabbım yardım etsın bıze valla bızde ısterdık kalkıp yapmayı bıseyler ama olmuyorr iştee rabbım kımsenın elıne dusurmesın kımseyiiii ..
canımsınnnnnnn aminnn bebeğimm allah tüm dertlere derman versin inş. çok ama çok zor günler yaşadım atlatmak hiç kolay olmadı. psikolojim bozuldu, hayattan zevk alamıyordum ağrılardan iki büküm olmuştum artık. normal bi insan gibi kaliteli bi yaşam süremiyordum. eşimle birliktelik bile çok zor oluyordu ağrılardan inliyordum. çocuk hiç düşünmezken birdaha çocuk sahibi tedaviyle bile olamayacağımı duyunca deli gibi istedim. rabbime şükürler olsun beni mükafatlandırdı ve birde değil 2 tane birden verdi. inşallah sonuna kadar taşıyabilirim ve hayatımı anlamlandıran minik mucizelerime biran önce kavuşurum. benim gebeliğim sizlerden farklı hala çok sancılarım ağrılarım oluyor. zaten riskli bir gebelikti üstüne ikiz olunca risk 2ye katlandı. ve endometriosizleden dolayı da 5 e katlandı diyebilirim. ama artık ağrılar vız geliyor. sanki bebişlerim içerde yaramazlık yapıyor ve bnmde canım yanıyor gibi bakıyorum olaya. ozaman daha katlanası bir ağrı haline geliyor. gerçekten sizler çook şanslısınız en azından 9 ay sonra rahata erecksiniz. ama ben sezeryanla zaten bi ameliyat geçircem ardından çok değil 1 hafta sonra tekrar o karın açılacak ve makattan da açacaklar tüm organlar dışarı çıkacak temizlenip geri konulacak. ve ben çok ağır bi ameliyat geçircem bi süre kalkamıcam. düşünsenize bebişlere hasret kalıcam kim bakacak o sürede hemde 2 çocuğa hiçç bilmiyorum. şuan bunları düşünmek de istemiyorumm. tek bildiğim rabbimeee şükürler olsunnnn ki bana bu duyguyu yaşattı. gerisi hiç önemli değil. herşeye hazırım.
Mrb arkadaşlar.Bende kasım 11de anne olucam inşlh.Aranıza yeni katılıyorum benide kabul edermsiniz..
pöff sorma delirdim iyice..
yok adet ağrısı gibi belimde ağrıyo..
kontrole daha iki hafta var nasıl bekliycem hiç bilmiyorum
bana gelecek olan dandını kıslar cok ıs goryor buEki Görüntüle 687038 Eki Görüntüle 687039
kontrolden geldim az önce.kesemiz büyümüş teyzeleri,bebeğim 9+5 olmuş.29mm boyu da.normal kese boyutundan çok az bir fark var ben buna normal derim artık dedi ve 1 ay sonra kontrole çağırdı,tabi bu arada kanaman olursa mutlaka gel dedi.çok sevindim çoookk.en çok da oğlum için evlatçım kardeşim olcak diye havalarda geziniyordu,büyük allahım yüzümüze güldü,sağlıkla sıhhatle doğar inşallah bebeklerimiz
Merhaba arkadaşlar sayfa uçuyor :) çok hızlı ilerliyoruz maşallah. hepsini okumaya çalıştım arkadaşlardan iyileşenler var,hala kötü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
Bizde bugün bebişimi görmeye gittik 7+1 günlük olmuş takvime göre 7+5 :)
bebeğim gayet sağlıklıymış bakalım öğleden sonrada kan ve idrar sonucunu göstermeye yine hastaneye gideceğim. kalbi de pıt pıt atıyordu teyzeleri. bende korkuyordum midem bulanmıyor bebeğim yaşamıyor mu diye
ALLAH hepimize bebeklerimizi sağ salim versin.
bana gelecek olan dandını kıslar cok ıs goryor buEki Görüntüle 687038 Eki Görüntüle 687039
alttan neden muayene etti..haftan ilerlemiş tehlikeli olmasın..
burd 12. haftaya kadar alttan muayene ediyorlar, merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?