gecemavisy
canım üzme kendini inşallah birşey yoktur bence de başka bir doktora daha git. Bak Geçenlerde bizim kuzenlerden biri bebek istyodu kız doktora gitti doktor kist var ameliyat olman gerekiyor demiş sonra dedimki gel bide beim doktora git bakalım ne dicek gitti doktorum ona kızmış sakın demiş kist falan yok kim uyduruyo olmaması için hiç bir sebep yok. sonra aradan bir hafta on gün geçti kız tekrar kontrol içn gidiyor benim doktora doktor diyoki hamilesin yani onun için hemen inanma önce bir araştır. bir kaç doktor aynı şeyi söylerse ozaman ok.
kızlar çok saolun.kötü bişey değildir inş. umarım doktor yanlış görmüştür ve ağrılarım da normaldir.
netten baktım da lenf bezinin olduğu kısımlar ağrıyor gecenlerde de karnımda sanki bir beze hissetmiştim . çok arastırmakta iyi değil sanırım insan acayip senaryolar yazıyor . Rabbim büyük inş kötü bişey cıkmaz hepimiz burda hep gzel haberler yazarız.
İyi akiamlar hanımlar sayfalar uçmuş bebk odaları konuşulmuş beşikler inşallah aldığımızda resimleride paylaşırız o günler gelse bir an önce bir sürü şey almak istiyorum :)) bu akşam biraz daha iyiyim en azından henüz kusmadım birşey keşfettim kahvaltılık şeyler yediğim sürece daha iyiyim ama sulu yemek yiyince çok kötü oluyorum peynir zeytin domatesle yaşıcam sanırım bu arada kontrole gitmeme son 15 gün yavrumu kocaman görücem en son 25 martda görmüştüm
Sen nerdesin neslee ?
banada zofran verdi yarım içmemi soyledi ,, daha kullanmadım... agzımdaki kötü tat için sürekli diş fırçalayop, karbonatlı su ile gargara yapıyorum( ne zamannn gecicekkkk....:2:
benim de 3 mayista kontrol 6 mayista ikili testttt resmen gun sayiyorum :))
hoşgeldin anlat hadi, güzel haberler ver bize
slm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
vahsiiiiiii kuzus bu arada 12+4 du yine ultrasyonda 5.53 cm olmus epey buyumus yuzucu olacak nedir baliklama daliyordu
Kizlar bi sorum olcak aranizda catlak kremi kullanmaya baslayan var mi cok mu erken simdiden baslasammi bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim evde butun gun internet basindayim arastiriyorum ama herkes farkli bisey soylemis kafam karisti size de bi sorayim dedim kasim anneleri
Hahahah iyi olduguna sevindimgecikince endişelendim. 11+1 iken dr 11+3 demişti boyu 4,65 cm idi. 2 hafta sonra kaç cm olur bilmem bide bu ölçümler baş-popo ölçümü biliyosundur bacakları da hesap edersen kocaman olmuşlar Maşallah seninkinin boyu 6 cm olmuş mercimeklikten çıkalı çooook oldu maşallah eee ultrason görüntüsü yok mu yüklesen
bacaklariyla bi itiyor kendini hop yukarda bil dalip iniyor asagiya yineOh maşallah keyfe bak senin yavrudaki :))) iyi yüzücü olacağını haber vermiş annesi :))
sagol canim meraklanmissin .yok canim vermedi pazar vereyim dedi sola yerlesmis bu sefer gecen sagdaydibu pazar yatmazsa zorla yatircaz dedi evet canim bastan popoya kadar olcumler tabi :) baya baya buyumus ya kocamandi :) senin gelisimde iyi canim ayni gidiyoruz nerdeyse :)
Offf bizim dr çok yogun 1 dk bile göstermiyor. Evet dr un hesabına göre 2 gün ilerdeyiz o zaman günü gününe aynıyız yani 12+4ya anlamadıgım sağa yerleşmiş soldaydı falan nasıl yani biraz daha açarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?