2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim gecmis olsun onemli bir sey oldugunu sanmiyorum. maalesef hepimiz netten arastiriyoruz bir seyleri ve genelde kotu senaryolar cikiyor ondan cok fazla derinlere dalmamakta fayda var.

benim de 3 mayista kontrol 6 mayista ikili testttt resmen gun sayiyorum :))

banada zofran verdi yarım içmemi soyledi ,, daha kullanmadım... agzımdaki kötü tat için sürekli diş fırçalayop, karbonatlı su ile gargara yapıyorum ( ne zamannn gecicekkkk....:2:

Benimde mide bulantılarım çok fazlaydı bir haftadan beri bileklik takıyorum hafıflettı zofranı ben 2 gün içtim hiçbir işe yaramadı zaten sonra da herkez kızdı nerden çıktı bu diye bu kadar insan hamilelik bulantısı çekiyor ilaç almak bana da yanlış geldi bileklik kullan belki işe yarar denemeye değer.

slm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan

ben bu ultrasyona her yatisimda kalbim kac atiyor acaba esim sakin demekten doktora cinsiyeti soracaktim dedim daha kucuk dedi kestirip atti zaten oturuyor nasil bakacagiz boyle dedi anca haftaya yatarsa oyle dedi

Kizlar bi sorum olcak aranizda catlak kremi kullanmaya baslayan var mi cok mu erken simdiden baslasammi bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim evde butun gun internet basindayim arastiriyorum ama herkes farkli bisey soylemis kafam karisti size de bi sorayim dedim kasim anneleri

Oh maşallah keyfe bak senin yavrudaki :))) iyi yüzücü olacağını haber vermiş annesi :))

vahsiiiiiii kuzus bu arada 12+4 du yine ultrasyonda 5.53 cm olmus epey buyumus yuzucu olacak nedir baliklama daliyordu

Hahahah iyi olduguna sevindim gecikince endişelendim. 11+1 iken dr 11+3 demişti boyu 4,65 cm idi. 2 hafta sonra kaç cm olur bilmem bide bu ölçümler baş-popo ölçümü biliyosundur bacakları da hesap edersen kocaman olmuşlar Maşallah seninkinin boyu 6 cm olmuş mercimeklikten çıkalı çooook oldu maşallah eee ultrason görüntüsü yok mu yüklesen

Canım benim ilk zamanlar çok kaşınıyodu göbeğim bebe yağı aldım ama sonra kaşıntısı geçince hiç sürmedim daha.

sagol canim meraklanmissin .yok canim vermedi pazar vereyim dedi sola yerlesmis bu sefer gecen sagdaydi bu pazar yatmazsa zorla yatircaz dedi evet canim bastan popoya kadar olcumler tabi :) baya baya buyumus ya kocamandi :) senin gelisimde iyi canim ayni gidiyoruz nerdeyse :)

Offf bizim dr çok yogun 1 dk bile göstermiyor. Evet dr un hesabına göre 2 gün ilerdeyiz o zaman günü gününe aynıyız yani 12+4 ya anlamadıgım sağa yerleşmiş soldaydı falan nasıl yani biraz daha açarmısın

1 aydir kesenin sag tarafindaydi seninde oyle bak benim simdi sola gecmis :) geziyor galiba millet keseye yerlesimine gorede cinsiyet tahmini yapiyor ya 13 haftadan sonra galiba kuzu gibi oturuyordu

şu günler güzel güzel hayırlısıyla sıkıntısız bişekilde çaabbbucak geçse yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…