2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
1 aydir kesenin sag tarafindaydi seninde oyle bak benim simdi sola gecmis :) geziyor galiba millet keseye yerlesimine gorede cinsiyet tahmini yapiyor ya 13 haftadan sonra galiba kuzu gibi oturuyordu

Kesede artık hareketli sağ sol her yer onun :) ben de rahmin sağı solu zannettim . Bu arada sen biliyomusun rahmin sağı ultrasonda sol, rahmin solu da sağda mı görünüyor yoksa sağ sağda , solda soldamı görünüyor

Hahaha supermis yahuuu :)))

Cnm benim gogusler buyudu ve karnim da cikmaya basladi o yuzden 2 gundur basladim surmeye. Kakao ozlu hamilelere ozel bir catlak kremiyle basladim.

oyle duymustum canim bende ama ult.ciktisinda gorundugu gibi diyorlar ayni nasil bakiyorsan oyle diyorlar

ya benim başka hastalıklarım var.hamilelikte ilaç alamıyorum..
o yüzden keyfinide çıkaramıyorum..çabucak geçsin .doğunca inş çıkarırım :))

Aynen benim de öyle alerjime hamileyken de kullanılabilen bi ilaç buldum şükür ama bunun dışında da kullanmam gereken ilaçlar var. Amannnn beyazlar varken bebek iyiyken herşey boşşşş

Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
2,5 seneden sonra geldi bebişim...

İçim çok karışık......

Ayyy ne güzel yaaa :) Maşallah diyelim :)

canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür haftaya kadar herşey değişir. hem kalp atışı 6. hafta içinde çok erken. dua edelim üzme canını.

önceden duyulmuşmuydu kalp atışı..
dur canım Allah büyük üzme kendini

inşallah değildir canım....Allah şifanı versin.

tamam canım eklerım tabi maşallahh bebısıneee .
babyjem sahıbı bızım tanıdık ben tum bebegın alısverıslerını ordan yaparım ındırımlı
38 mm deıl canım yaa bebegın boyu 5 cm oldumu dedi bana dr yani 12+5 de yapılcak bana zaten suan bebek 38mm 10+3 üm
filizcim çiğ köftedeki çiğ et bakteri üretiyormuş ve o bebeğe zarar veriyormuş. umarım bende de sorun çıkmaz tedirginim yine de
ben et yememkı normalde canım cıgkoftede etsız olanını alıo eeşim
zuzummmmmmmmmmm oy bebegını yerım yaaaaaaaaaaaa yaramazlık yapıo orda bile

cANImm bebegın 6 haftalıksa duyulmaz mesela benım 6+3 de duyuldu kımısının dahada geç duyuldu o yuzden bol bol dua et bebegın senınledır ınanıyoruzz bizzz

canım bendede gebeliğin başından beri kist var ilk göründüğüm doktor ben sormadan soylememişti 2 karartı gördüm dediğimde açıklama yapmıştı kist olduğunu ve gebeliğin ilerleyen zamanlarında yokolacağını önemli bişey olmadığını soyledi , netten araştırdığımdada bebekle birlikte bu şekilde kistler oluşabiliyormuş bebek buradanda besleniyormuş 2. gittiğim drda kiistin olduğunu zamanla küçüleceğini soylemişti son gittiğim dr beni korkuttu patlar çatlar vs diye diğer drlar için önemsiz olan bi durumu niye abartıyor pek güvenmedim benim kist 3.3 cm takip edelim dedi büyük ihtimal o doktora tekrar gideyim önemli bişimiş sanayım diye beni tedirgin etti

her dr kendıne gore ıste canım yaaa.
ona bakarsanız bende polıkıstlık over var yanı sızde 1 yumurta var ıken benım yumurtalıgımda ıncı gıbı kıstler dolu ve ben asılama oldugum ıcın cogu buyumus haldeydı dr sadece ıkılı testlerı etkıler o yuzden bol bol sıvı al dedii 2 3 lıtre su ıctım hep bıdakı gıtmemde kuculmuslerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…