1 aydir kesenin sag tarafindaydi seninde oyle bak benim simdi sola gecmis :) geziyor galibamillet keseye yerlesimine gorede cinsiyet tahmini yapiyor ya 13 haftadan sonra galiba kuzu gibi oturuyordu
slm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
şu günler güzel güzel hayırlısıyla sıkıntısız bişekilde çaabbbucak geçse yaa
Kizlar bi sorum olcak aranizda catlak kremi kullanmaya baslayan var mi cok mu erken simdiden baslasammi bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim evde butun gun internet basindayim arastiriyorum ama herkes farkli bisey soylemis kafam karisti size de bi sorayim dedim kasim anneleri
Kesede artık hareketli sağ sol her yer onun :) ben de rahmin sağı solu zannettim . Bu arada sen biliyomusun rahmin sağı ultrasonda sol, rahmin solu da sağda mı görünüyor yoksa sağ sağda , solda soldamı görünüyor
zaten çabucak geçiyomuş, tadını çıkarın diyo tecrübeli olanlar
ya benim başka hastalıklarım var.hamilelikte ilaç alamıyorum..
o yüzden keyfinide çıkaramıyorum..çabucak geçsin .doğunca inş çıkarırım :))
oyle duymustum canim bende ama ult.ciktisinda gorundugu gibi diyorlar ayni nasil bakiyorsan oyle diyorlar
slm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
2,5 seneden sonra geldi bebişim...
İçim çok karışık......
Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
İçim çok karışık......
Öncelikle güzel haberlerle gelen arkadaslara gözünüz aydın diyorum cok sevindim.
aramıza yeni katılan arkadaslara da hoşgeldiniz diyorum
gitmeden sorayım dedim benim bir haftadır kasığımın sağ tarafında bacağımın yanında hep bir agrı var genelde ayakta iken oluyor. arada sancı gibi giriyor.gecen hafta doktor bir kitle gördü 5 cm lik önce yumurtalıgın cok buyumuş dedi sonra kendisi de buna inanmadı ve haftaya gel buyuyor mu bakalım dedi. bebeğin uzağında tam bacağımın yanında ağrı ve kitle..
hiç böyle bişeyle karsılaşan oldu mu aranızda?
inş kötü bişey değildir kist filan(
Herkese merhabaa. Cinsiyet ogrenen oldumu??? Benimki insaallah oglan)) ve etrafimdaki tum hamile arkadaslariminkide erkek. Kiz yokk ortalarda:))
tamam canım eklerım tabi maşallahh bebısıneee .sağol canım benim,ben de sana çok sevindim kanamanın durduğunu bilmiyordum.beni de ekler misin listeye yaş 29-sat 21 ocak(ama geriden geliyor bebek 3 hafta).doğum 21 kasım galiba ama tam bilemiyorum,şu an ki dr bir şey demedi-2. çocuğum olacak inşallah.
babyjem sahıbı bızım tanıdık ben tum bebegın alısverıslerını ordan yaparım ındırımlı
38 mm deıl canım yaa bebegın boyu 5 cm oldumu dedi bana dr yani 12+5 de yapılcak bana zaten suan bebek 38mm 10+3 ümKızlar ben de geldiim :) İkili tarama testimi ücretsiz yaptırdım. İzmirli varsa yer konusunda bilgi veririm
Bebeğim 11+3 olması gerekirken 11+0 mış. Şaşırmadım 3 gün geriden geliyor çünkü. Testi yanıltır mı diye sordum; bebeğin boyu 38mm olduğu taktirde yapılabilirmiş. bilginizee...
ben et yememkı normalde canım cıgkoftede etsız olanını alıo eeşimfilizcim çiğ köftedeki çiğ et bakteri üretiyormuş ve o bebeğe zarar veriyormuş. umarım bende de sorun çıkmaz tedirginim yine de
zuzummmmmmmmmmmslm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
cANImm bebegın 6 haftalıksa duyulmaz mesela benım 6+3 de duyuldu kımısının dahada geç duyuldu o yuzden bol bol dua et bebegın senınledır ınanıyoruzz bizzzKızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
İçim çok karışık......
Öncelikle güzel haberlerle gelen arkadaslara gözünüz aydın diyorum cok sevindim.
aramıza yeni katılan arkadaslara da hoşgeldiniz diyorum
gitmeden sorayım dedim benim bir haftadır kasığımın sağ tarafında bacağımın yanında hep bir agrı var genelde ayakta iken oluyor. arada sancı gibi giriyor.gecen hafta doktor bir kitle gördü 5 cm lik önce yumurtalıgın cok buyumuş dedi sonra kendisi de buna inanmadı ve haftaya gel buyuyor mu bakalım dedi. bebeğin uzağında tam bacağımın yanında ağrı ve kitle..
hiç böyle bişeyle karsılaşan oldu mu aranızda?
inş kötü bişey değildir kist filan(
canım bendede gebeliğin başından beri kist var ilk göründüğüm doktor ben sormadan soylememişti 2 karartı gördüm dediğimde açıklama yapmıştı kist olduğunu ve gebeliğin ilerleyen zamanlarında yokolacağını önemli bişey olmadığını soyledi , netten araştırdığımdada bebekle birlikte bu şekilde kistler oluşabiliyormuş bebek buradanda besleniyormuş 2. gittiğim drda kiistin olduğunu zamanla küçüleceğini soylemişti son gittiğim dr beni korkuttu patlar çatlar vs diye diğer drlar için önemsiz olan bi durumu niye abartıyor pek güvenmedim benim kist 3.3 cm takip edelim dedi büyük ihtimal o doktora tekrar gideyim önemli bişimiş sanayım diye beni tedirgin etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?