canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür haftaya kadar herşey değişir. hem kalp atışı 6. hafta içinde çok erken. dua edelim üzme canını.
önceden duyulmuşmuydu kalp atışı..
dur canım Allah büyük üzme kendini
ya o zaman haftasıyla uyumluYok canım ilk defa gittik..Özellikle 8.hafta olsun da duyayım diye bekledim muayene için.
Umarım şu geç döllenme olanıdır dye umutlanıyorum içim içten içe.Ama doktor en kötüsüne hazırlamak adına umutlanmayalım dedi...
Yine de kötü düşünmek istemiyorum ben!!
NYok canım ilk defa gittik..Özellikle 8.hafta olsun da duyayım diye bekledim muayene için.
Umarım şu geç döllenme olanıdır dye umutlanıyorum içim içten içe.Ama doktor en kötüsüne hazırlamak adına umutlanmayalım dedi...
Yine de kötü düşünmek istemiyorum ben!!
Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
2,5 seneden sonra geldi bebişim...
İçim çok karışık......
Kahverengi akintisi gelen arkadaslar benden az önce kücücük bir parca geldi kahverengi sekilde sizce bu normalmi ??bugün bebegimi kipirkipir görmeme ragmen korkuyorum
canim bende kahverengi akinti oldu ama parca gelmedi ondan bilmiyorum. icin rahat etmezse ya da parca gelmeye devam ederse acile gidebilirsin. insallah gelmez parca falan daha fazla.
Akinti kesildi ama gelmiyor artik ama cok kücük bir sekilde kahverengi parcaydi acaba bende öncedende parca gibi akintilar geliyordu onla ilgisi olabilirmiki ?
Benim bildigim buyuk pihtili parcali kirmiziya donen akintilar tehlikeli canim. Sadece kucuk bir parcaysa ve devam etmiyorsa bir sey oldugunu sanmiyorum ama parcalar devam ederse bir daha gorun istersen icin rahat eder. Insallah devam etmez.
canım benimde öle hatta bu sabah işe gelirken eşim biyere kadar bırakıyor ordan yürüyorum. yürürken miğdem bir bulan çıkardım yolun kenarına ama dediğin gibi sarı su bide sabahları aynı oluyor benimde yedimklerim çıkmıyor. bazen korkuyorum hatta boğuluyorum zannediyorum gözlerimden yaşlar nasıl geliyor sana anlatamam üşütmek değil bence yani
n
canim benim oncelikle gecmis olsun, biliyorum elinde degil ama hic bosuna icini karartma sadece bol bol dua et, ben ilk ogrendigimde doktora gittik tahlil sonuclarin dusuk buna gore hic hamileyim deme demisti ultrasonla bakip gorememis burda hic birsey yok demis iki gun sonra tekrar bakip burda birsey var ama cok kucuk 4-5 haftalik birsey demisti. Ertesi hafta kanama gecirip iki gun hastanede yattik acildeki doktor bana 7 haftaliksin dedi, hastaneden ciktigim gun ultrasonla bakan ise 5.haftadasin dedi. 1 haftadir evde yatiyorum kanamadan dolayi. Arastirip iyi bir doktor bulduk ve bugun bugun gittik cok sukur bebegimiz 7.haftadaymis ve kalbimizde atiyor. Bunlari sana ornek olmak icin yazdim. Iki haftadir karnimda gelismeyen bir kese olduguna ve kesinlikle kurtaj diyeceklerine inandirdim. Ama oyle olmadi sukur. Bence sen biraz daha bekle ve sadece tek bir doktora guvenme kendini de bos yere uzme.
Kesede artık hareketli sağ sol her yer onun :) ben de rahmin sağı solu zannettim . Bu arada sen biliyomusun rahmin sağı ultrasonda sol, rahmin solu da sağda mı görünüyor yoksa sağ sağda , solda soldamı görünüyor
Günaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?