2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür haftaya kadar herşey değişir. hem kalp atışı 6. hafta içinde çok erken. dua edelim üzme canını.

Canım takvime göre hesapta 8.haftadayım ama bebişim 6 haftalık boyutunda...Allah büyük diyorum bende ne diyim..Ama daha önce kucağıma almama 2 ay kala bebeğimi kaybettim 2,5 sene bekledik sezeryan sebebiyle..O yüzden psikolojim bozuldu ilk duyunca...

İnşallah Pazartesi günü yüce Rabbim yaşatır bana bu mutluluğu..Dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım..

önceden duyulmuşmuydu kalp atışı..
dur canım Allah büyük üzme kendini

Yok canım ilk defa gittik..Özellikle 8.hafta olsun da duyayım diye bekledim muayene için.

Umarım şu geç döllenme olanıdır dye umutlanıyorum içim içten içe.Ama doktor en kötüsüne hazırlamak adına umutlanmayalım dedi...

Yine de kötü düşünmek istemiyorum ben!!

Selam kizlar, bugun doktor kontrolu icin bursa cekirge doruk evrim hanima gittik. Durumumuzu anlatarak sorunlu bir gebelik gecirdigimizi soyledik. Vajinal ultrason ile bakti veeeeeeeeee rabbime sukurler olsun ki ilk defa bebegimizi gorduk, kalbide atiyor hatta babamizda gordu. Kanamamiz durmus tamamen, bebegimizin boyu 1cm imis, cok heyecan verici ve mukemmel bir duyguymus, allahim herkese yasatsin insallah. Yarin raporum bitiyor, obur gun is basi kismetse. Zaten doktorumuzda gunluk yasamimiza devam edebilecegimizi soyledi ki tabi ki kendimizi kollayarak cunku ilk uc ay tehlike devam ediyormus malesef, neyse dikkat edecegiz artik. Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah da bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi ve buyutmeyi de kismet etsin bizlere. Birbirimizden dualarimizi esirgemeyelim arkadaslar.

ya o zaman haftasıyla uyumlu
yani kalp atışı henüz duyulmamış..
inş. geç döllenmedir canım..
Allahım kuzunu sağlıkla basip etsin sana

N

Canim benim oncelikle gecmis olsun, biliyorum elinde degil ama hic bosuna icini karartma sadece bol bol dua et, ben ilk ogrendigimde doktora gittik tahlil sonuclarin dusuk buna gore hic hamileyim deme demisti ultrasonla bakip gorememis burda hic birsey yok demis iki gun sonra tekrar bakip burda birsey var ama cok kucuk 4-5 haftalik birsey demisti. Ertesi hafta kanama gecirip iki gun hastanede yattik acildeki doktor bana 7 haftaliksin dedi, hastaneden ciktigim gun ultrasonla bakan ise 5.haftadasin dedi. 1 haftadir evde yatiyorum kanamadan dolayi. Arastirip iyi bir doktor bulduk ve bugun bugun gittik cok sukur bebegimiz 7.haftadaymis ve kalbimizde atiyor. Bunlari sana ornek olmak icin yazdim. İki haftadir karnimda gelismeyen bir kese olduguna ve kesinlikle kurtaj diyeceklerine inandirdim. Ama oyle olmadi sukur. Bence sen biraz daha bekle ve sadece tek bir doktora guvenme kendini de bos yere uzme.

Kahverengi akintisi gelen arkadaslar benden az önce kücücük bir parca geldi kahverengi sekilde sizce bu normalmi ??bugün bebegimi kipirkipir görmeme ragmen korkuyorum

canim Birhal'a katiliyorum gun dogmadan neler dogar..gerilerden gelip sonra haftasini yakalayan cok bebek de oldu. insallah pztesiye kadar gelisimi olumlu surer ve kalp atisi alir doktorun. herseyin hayirlisi olsun sizin icin

Kahverengi akintisi gelen arkadaslar benden az önce kücücük bir parca geldi kahverengi sekilde sizce bu normalmi ??bugün bebegimi kipirkipir görmeme ragmen korkuyorum

canim bende kahverengi akinti oldu ama parca gelmedi ondan bilmiyorum. icin rahat etmezse ya da parca gelmeye devam ederse acile gidebilirsin. insallah gelmez parca falan daha fazla.

canim bende kahverengi akinti oldu ama parca gelmedi ondan bilmiyorum. icin rahat etmezse ya da parca gelmeye devam ederse acile gidebilirsin. insallah gelmez parca falan daha fazla.

Akinti kesildi ama gelmiyor artik ama cok kücük bir sekilde kahverengi parcaydi acaba bende öncedende parca gibi akintilar geliyordu onla ilgisi olabilirmiki ?

Akinti kesildi ama gelmiyor artik ama cok kücük bir sekilde kahverengi parcaydi acaba bende öncedende parca gibi akintilar geliyordu onla ilgisi olabilirmiki ?

Benim bildigim buyuk pihtili parcali kirmiziya donen akintilar tehlikeli canim. Sadece kucuk bir parcaysa ve devam etmiyorsa bir sey oldugunu sanmiyorum ama parcalar devam ederse bir daha gorun istersen icin rahat eder. Insallah devam etmez.

Benim bildigim buyuk pihtili parcali kirmiziya donen akintilar tehlikeli canim. Sadece kucuk bir parcaysa ve devam etmiyorsa bir sey oldugunu sanmiyorum ama parcalar devam ederse bir daha gorun istersen icin rahat eder. Insallah devam etmez.

Insallah birdaha gelmez simdilik ikiside durdu .. Dünde doktorum yaninda calisana fitil ver demisti .. O calisanda hormon düzenleyici kapsel vermis ( allahtan diyorum almanca varki icindeki yaziyi okudum hamileler icin tehlikeli yaziyordu .. Ilac kullanmadanda atlatirim insallah

mide işlevini görmüyor sanırım. ilk zamanlar direk yediklerim çıkıyordu ama şimdi öle diil. hatta o sarı suyu mide atmak istiyor istemsiz öğürüyorum. evdeyken eşim başımı sılatıp yatırıo yattıım yerde böle hıçkırık gibi sanki öğürmeye devam ediyorum. istemsiz oluyor yani. çok acayip bişey Allah yardımcımız olsun.

Günaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne

günaydın güzel annelere ve kuzuları hepinize güsel günner diliorum. benim bugün tek günüm bi gün iyi bigün kötü oluorum dün berbattım bugün inşallah ii olurum. 3 ten sonra iş yeri zulüm oluyo gün bitmek bilmio. bugün inşallah öle olmaz

kızlar günaydın;

yine bi gün ve çabuk geçmesi ümidiyle başladık bakalım hayırlısı:) ya benim aklıma bişey takılıyo ben şimdi 30 nisana randevu aldım zeynep kamile orda 2 li test için randevu alıcam baktım çok uzak bi tarihe veriyo özelde yaptırıcam.Ama 30 nisanda benim yavru kuş 11+3 olucak büyük ihtimal acaba erkenmi olur sizce ben anlamadım gitti bu olayları:)

günaydın kızlar aynı sıkıntı benim de başımda hala duyamadım kalp atışını ama kese var tek umudum ayın sonlarında hamile kalmış olmam yani şu anda 8 değilde 5-6 haftalık hamileyim bence inşallah öyledir beklemekten başka yapacak bişey yok ve tabii ki bolca dua

doktor bakarken ben dikkat etmiştim sağ tarafımdan baktı bana verdiği fotografta da kese sağda bebişte kesenin sağındaydı:)))

Günaydın annecikler....
herkese iyi günler dilerim....
Bebişler sizi üzmesin ,herşey gönlümüzce olur inşallah.
Bebeklerimize kavuşmamız birgün daha azaldı, askerler gibi teskereye gün sayıyorum

günaydınnnnnn.

Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepinize günaydın . Çokkkkk güzel bir gün diliyorum.

ben sabah çok güzel uayndım. hamileliği öğrendiğimden beri ilk kez rüyamda bebişimi gördüm:)))

çok küçük doğmuştu 2,200 dediler bu premeturemi diyorum rüyamda:)

ama biranda büyüyüverdi nasıl olduysa:) esmerce bi kızdı.. aile de esmer de yok ama hayırlısı bakalım...:) rüyası bile harika Rabbim inş
sağlıkla kucaklmayı da nasip etsin hepimize.

inşallah szler de iyisinizdir gün güzel başlamıştır. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır.

br de kızlar dün bir programda gül dagıttılar ben de kokladım sonra acaba koklamasamıydım dedim. bebekte gül olma durumu olur mu? bunlar bana hurafe olarak geliyor ama insanın aklına da takılıyor...

Günaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne

Bak hele büyümüş de annesine kendini mi hissettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…