2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)
Gül koklamaya gelince de dikkat etmek gerekiyor ama kötü düşünme, şartlandırma olmayacağı varsa da olur

Günaydın anneler ve yavruları eşim saolsun uyandırmıyor sabahları beni uyuyorum zavallım aç gidiyor üzülüyorum ona ama napim ( elimde değil inşallah şu 3 ayı doldurunca tüm sıkıntılarım gider herşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun

2 li test 12. haftaiçinde oluyor bildiğim kadarıyla geç olmaz inşallah sırayı ileri tarihe atarlar diye mi endişeleniyorsun canım.

canım benım cok uzuldummm bı umut İNŞALLAH pzartesi hersey yoluna gırmıs olur ıstersen bı doktora daha gıt.

Amannnn anneler o kadar sıkıntı çekiyor babalarda aç kalıversin canım ne yapalım

Amannnn anneler o kadar sıkıntı çekiyor babalarda aç kalıversin canım ne yapalım

Onun bir şikayeti yok zaten 4 yıldır her sabah ben ugurlardım iki aydır kalkamıyorum bile okuldan beni arıyor iyimisin diye ne bileyim hormonlar tavan ya duygusallaştım bu sabah

offf sabah sabah eşim canımı sıktı yine. her sabah burdaki hamilelik takvimini onada mail atıyorum. bugün sıvı içinde yüzmeye başlıcak falan yazıodu. aynı babası gibi iyi yüzcek diye cevap vermiş. ki kendiside çok iyi yüzemez. benim babam çok iyi yüzerdi denizde kaybolurdu o derece yani bende dedim o özelliği dedesine çeksin diye. kalkmış kendi babasını sölemiş oda iyi yüzer diye. sinirlerimi bozdu herşeyde kendi ailesini sokuyo. inşallah hiçbir özelliği onlara benzemez sinir oluyorum böle afedersiniz bişey yarıştırır gibi. benim babam yok zaten yani ne var sanki inşallah benzer diyiverse. anca insan sinir etsinler başka bir işleri yok

Son düzenleme:

Canım ya sıkma canını, hormonlardan asırı hassas oluyoruz sanırm. Erkeklerden cok fazla beklentiye girmeyeceksin cok da takmayacaksın. bebiş senin karnında sen güzel güzel düşün dedesini anlat ona. Sen nasıl istersen oyle yönlenecektir nasıl olsa:)

hem neden canını sıkıp ta bebişi de sıkıyorsun.gülüp geç boşver...

Aman kıyamam, duygusallık,alınganlık hat safhada yapacak birşey yok. ya senin yada onun ailesine benzeyecek ama erkeklerde o oluyor dominantlık yapıyorlar :)

Günaydın annişler nasılsınız bakalım bugün ? ben her zamanki gibi çalışmaktan isyannnnn eder haldeyim

hiç istemiorum onlara benzesin. hatta eşime dahi benzemesin. her seferinde bi benzeme muhabbeti yapıolar. yok babası şöle dedesi böle halası şöle. hiç anasıda böle bile diyen yok. benim ablamın oğlu aynı bana benziyor. görüntüsü hareketleri tepkileri. ablam çok dua etmiş hamileyken. bende ediyorum ama korkuyorum bi yandanda. hatta eniştem hep der müsade et de ikinci biraz bana benzesin diye. bende babama benzerim zaten. yani yiğenimde bazı yerleri babamın kopyası. kendi çocuğum olsa bu kadar severmiyim acaba diye düşünürdüm hep. o kadarda seviyorum. uzaktalar. burnumda tütüyo. bende hep ona benzesin istiyorum. o kadar sevimli o kadar akıllı o kadar duygusal bi çocukki anlatamam. babam görebilseydi keşke. oda şimdi 1. sınıfa gidiyor. annem orda sürekli bana dedemi anlatsana anneanne diomuş ben dedimi görmeyi çok isterdim keşke ölmeseydi diyormuş. bunu söylerkende ağlıyormuş benim bebeğimde inşallah yiğenime benzer

Aman kıyamam, duygusallık,alınganlık hat safhada yapacak birşey yok. ya senin yada onun ailesine benzeyecek ama erkeklerde o oluyor dominantlık yapıyorlar :)

erkek olursa zeten genelde kız tarafına benzio. bizim sülalemizde kız yok hep erkek o yüzden bana hep öyle geliyor :) ablamın oğluda aynı ben. demekki erkek kardeşimiz olsaymış öyle olcakmış. oğlan dayıya benzer derler ya. kız çocuk çok istiyordum bunlar yüzünden istemiyorum artık inşallah oğlum olur da yiğenime benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…