Bak hele büyümüş de annesine kendini mi hissettirdi
Günaydın canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)günaydınnnnnn.
Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepinize günaydın . Çokkkkk güzel bir gün diliyorum.
ben sabah çok güzel uayndım. hamileliği öğrendiğimden beri ilk kez rüyamda bebişimi gördüm:)))
çok küçük doğmuştu 2,200 dediler bu premeturemi diyorum rüyamda:)
ama biranda büyüyüverdi nasıl olduysa:) esmerce bi kızdı.. aile de esmer de yok ama hayırlısı bakalım...:) rüyası bile harika Rabbim inş
sağlıkla kucaklmayı da nasip etsin hepimize.
inşallah szler de iyisinizdir gün güzel başlamıştır. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır.
br de kızlar dün bir programda gül dagıttılar ben de kokladım sonra acaba koklamasamıydım dedim. bebekte gül olma durumu olur mu? bunlar bana hurafe olarak geliyor ama insanın aklına da takılıyor...
kızlar günaydın;
yine bi gün ve çabuk geçmesi ümidiyle başladık bakalım hayırlısı:) ya benim aklıma bişey takılıyo ben şimdi 30 nisana randevu aldım zeynep kamile orda 2 li test için randevu alıcam baktım çok uzak bi tarihe veriyo özelde yaptırıcam.Ama 30 nisanda benim yavru kuş 11+3 olucak büyük ihtimal acaba erkenmi olur sizce ben anlamadım gitti bu olayları:)
Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
2,5 seneden sonra geldi bebişim...
İçim çok karışık......
Günaydın anneler ve yavruları eşim saolsun uyandırmıyor sabahları beni uyuyorum zavallım aç gidiyor üzülüyorum ona ama napim( elimde değil inşallah şu 3 ayı doldurunca tüm sıkıntılarım gider herşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun
Amannnn anneler o kadar sıkıntı çekiyor babalarda aç kalıversin canım ne yapalım
Onun bir şikayeti yok zaten 4 yıldır her sabah ben ugurlardım iki aydır kalkamıyorum bile okuldan beni arıyor iyimisin diye ne bileyim hormonlar tavan ya duygusallaştım bu sabah
gunaydın herkeseeee gusel annecıklerrrrrrr
offf sabah sabah eşim canımı sıktı yine. her sabah burdaki hamilelik takvimini onada mail atıyorum. bugün sıvı içinde yüzmeye başlıcak falan yazıodu. aynı babası gibi iyi yüzcek diye cevap vermiş. ki kendiside çok iyi yüzemez. benim babam çok iyi yüzerdi denizde kaybolurdu o derece yani bende dedim o özelliği dedesine çeksin diye. kalkmış kendi babasını sölemiş oda iyi yüzer diye. sinirlerimi bozdu herşeyde kendi ailesini sokuyo. inşallah hiçbir özelliği onlara benzemez sinir oluyorum böle afedersiniz bişey yarıştırır gibi. benim babam yok zaten yani ne var sanki inşallah benzer diyiverse. anca insan sinir etsinler başka bir işleri yok
offf sabah sabah eşim canımı sıktı yine. her sabah burdaki hamilelik takvimini onada mail atıyorum. bugün sıvı içinde yüzmeye başlıcak falan yazıodu. aynı babası gibi iyi yüzcek diye cevap vermiş. ki kendiside çok iyi yüzemez. benim babam çok iyi yüzerdi denizde kaybolurdu o derece yani bende dedim o özelliği dedesine çeksin diye. kalkmış kendi babasını sölemiş oda iyi yüzer diye. sinirlerimi bozdu herşeyde kendi ailesini sokuyo. inşallah hiçbir özelliği onlara benzemez sinir oluyorum böle afedersiniz bişey yarıştırır gibi. benim babam yok zaten yani ne var sanki inşallah benzer diyiverse. anca insan sinir etsinler başka bir işleri yok
Canım ya sıkma canını, hormonlardan asırı hassas oluyoruz sanırm. Erkeklerden cok fazla beklentiye girmeyeceksin cok da takmayacaksın. bebiş senin karnında sen güzel güzel düşün dedesini anlat ona. Sen nasıl istersen oyle yönlenecektir nasıl olsa:)
hem neden canını sıkıp ta bebişi de sıkıyorsun.gülüp geç boşver...
günaydınnn kızlarrrr :) işten anca fırsat buldummmm :) çok yoğun bugün çok yoğunnn :S:S:S:S
Günaydın annişler nasılsınız bakalım bugün ? ben her zamanki gibi çalışmaktan isyannnnn eder haldeyim
Aman kıyamam, duygusallık,alınganlık hat safhada yapacak birşey yok. ya senin yada onun ailesine benzeyecek ama erkeklerde o oluyor dominantlık yapıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?