- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Aman kıyamam, duygusallık,alınganlık hat safhada yapacak birşey yok. ya senin yada onun ailesine benzeyecek ama erkeklerde o oluyor dominantlık yapıyorlar :)
Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
2,5 seneden sonra geldi bebişim...
İçim çok karışık......
ayyy ne güzel haberler yaslm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
Canım takvime göre hesapta 8.haftadayım ama bebişim 6 haftalık boyutunda...Allah büyük diyorum bende ne diyim..Ama daha önce kucağıma almama 2 ay kala bebeğimi kaybettim 2,5 sene bekledik sezeryan sebebiyle..O yüzden psikolojim bozuldu ilk duyunca...
İnşallah Pazartesi günü yüce Rabbim yaşatır bana bu mutluluğu..Dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım..
Yok canım ilk defa gittik..Özellikle 8.hafta olsun da duyayım diye bekledim muayene için.
Umarım şu geç döllenme olanıdır dye umutlanıyorum içim içten içe.Ama doktor en kötüsüne hazırlamak adına umutlanmayalım dedi...
Yine de kötü düşünmek istemiyorum ben!!
Selam kizlar, bugun doktor kontrolu icin bursa cekirge doruk evrim hanima gittik. Durumumuzu anlatarak sorunlu bir gebelik gecirdigimizi soyledik. Vajinal ultrason ile bakti veeeeeeeeee rabbime sukurler olsun ki ilk defa bebegimizi gorduk, kalbide atiyor hatta babamizda gordu. Kanamamiz durmus tamamen, bebegimizin boyu 1cm imis, cok heyecan verici ve mukemmel bir duyguymus, allahim herkese yasatsin insallah. Yarin raporum bitiyor, obur gun is basi kismetse. Zaten doktorumuzda gunluk yasamimiza devam edebilecegimizi soyledi ki tabi ki kendimizi kollayarak cunku ilk uc ay tehlike devam ediyormus malesef, neyse dikkat edecegiz artik. Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah da bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi ve buyutmeyi de kismet etsin bizlere. Birbirimizden dualarimizi esirgemeyelim arkadaslar.
Insallah birdaha gelmez simdilik ikiside durdu .. Dünde doktorum yaninda calisana fitil ver demisti .. O calisanda hormon düzenleyici kapsel vermis( allahtan diyorum almanca varki icindeki yaziyi okudum hamileler icin tehlikeli yaziyordu .. Ilac kullanmadanda atlatirim insallah
mide işlevini görmüyor sanırım. ilk zamanlar direk yediklerim çıkıyordu ama şimdi öle diil. hatta o sarı suyu mide atmak istiyor istemsiz öğürüyorum. evdeyken eşim başımı sılatıp yatırıo yattıım yerde böle hıçkırık gibi sanki öğürmeye devam ediyorum. istemsiz oluyor yani. çok acayip bişey Allah yardımcımız olsun.
büyücek tabiki annesi daha dur seni sırt üstü bile zor uyutucakGünaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne
günaydın güzel annelere ve kuzularıhepinize güsel günner diliorum. benim bugün tek günüm bi gün iyi bigün kötü oluorum dün berbattım bugün inşallah ii olurum. 3 ten sonra iş yeri zulüm oluyo gün bitmek bilmio. bugün inşallah öle olmaz
Çok sağol tatlımgünaydın canım kolay gelsin.Allah yardımcınız olsun.
günaydın güzel annelere ve kuzularıhepinize güsel günner diliorum. benim bugün tek günüm bi gün iyi bigün kötü oluorum dün berbattım bugün inşallah ii olurum. 3 ten sonra iş yeri zulüm oluyo gün bitmek bilmio. bugün inşallah öle olmaz
kızlar günaydın;
yine bi gün ve çabuk geçmesi ümidiyle başladık bakalım hayırlısı:) ya benim aklıma bişey takılıyo ben şimdi 30 nisana randevu aldım zeynep kamile orda 2 li test için randevu alıcam baktım çok uzak bi tarihe veriyo özelde yaptırıcam.Ama 30 nisanda benim yavru kuş 11+3 olucak büyük ihtimal acaba erkenmi olur sizce ben anlamadım gitti bu olayları:)
günaydın kızlar aynı sıkıntı benim de başımda hala duyamadım kalp atışını ama kese var tek umudum ayın sonlarında hamile kalmış olmam yani şu anda 8 değilde 5-6 haftalık hamileyim bence inşallah öyledir beklemekten başka yapacak bişey yok ve tabii ki bolca dua
günaydınnnnnn.
Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepinize günaydın . Çokkkkk güzel bir gün diliyorum.
ben sabah çok güzel uayndım. hamileliği öğrendiğimden beri ilk kez rüyamda bebişimi gördüm:)))
çok küçük doğmuştu 2,200 dediler bu premeturemi diyorum rüyamda:)
ama biranda büyüyüverdi nasıl olduysa:) esmerce bi kızdı.. aile de esmer de yok ama hayırlısı bakalım...:) rüyası bile harika Rabbim inş
sağlıkla kucaklmayı da nasip etsin hepimize.
inşallah szler de iyisinizdir gün güzel başlamıştır. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır.
br de kızlar dün bir programda gül dagıttılar ben de kokladım sonra acaba koklamasamıydım dedim. bebekte gül olma durumu olur mu? bunlar bana hurafe olarak geliyor ama insanın aklına da takılıyor...
offf sabah sabah eşim canımı sıktı yine. her sabah burdaki hamilelik takvimini onada mail atıyorum. bugün sıvı içinde yüzmeye başlıcak falan yazıodu. aynı babası gibi iyi yüzcek diye cevap vermiş. ki kendiside çok iyi yüzemez. benim babam çok iyi yüzerdi denizde kaybolurdu o derece yani bende dedim o özelliği dedesine çeksin diye. kalkmış kendi babasını sölemiş oda iyi yüzer diye. sinirlerimi bozdu herşeyde kendi ailesini sokuyo. inşallah hiçbir özelliği onlara benzemez sinir oluyorum böle afedersiniz bişey yarıştırır gibi. benim babam yok zaten yani ne var sanki inşallah benzer diyiverse. anca insan sinir etsinler başka bir işleri yok
kızlar madamtusot arkadasımızdan haberi olan var mı bir haftadır yok merak ettim..
Günaydın annişler nasılsınız bakalım bugün ? ben her zamanki gibi çalışmaktan isyannnnn eder haldeyim
hiç istemiorum onlara benzesin. hatta eşime dahi benzemesin. her seferinde bi benzeme muhabbeti yapıolar. yok babası şöle dedesi böle halası şöle. hiç anasıda böle bile diyen yok. benim ablamın oğlu aynı bana benziyor. görüntüsü hareketleri tepkileri. ablam çok dua etmiş hamileyken. bende ediyorum ama korkuyorum bi yandanda. hatta eniştem hep der müsade et de ikinci biraz bana benzesin diye. bende babama benzerim zaten. yani yiğenimde bazı yerleri babamın kopyası. kendi çocuğum olsa bu kadar severmiyim acaba diye düşünürdüm hep. o kadarda seviyorum. uzaktalar. burnumda tütüyo. bende hep ona benzesin istiyorum. o kadar sevimli o kadar akıllı o kadar duygusal bi çocukki anlatamam. babam görebilseydi keşke. oda şimdi 1. sınıfa gidiyor. annem orda sürekli bana dedemi anlatsana anneanne diomuşben dedimi görmeyi çok isterdim keşke ölmeseydi diyormuş. bunu söylerkende ağlıyormuş benim bebeğimde inşallah yiğenime benzer
slm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
Kizlar bi sorum olcak aranizda catlak kremi kullanmaya baslayan var mi cok mu erken simdiden baslasammi bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim evde butun gun internet basindayim arastiriyorum ama herkes farkli bisey soylemis kafam karisti size de bi sorayim dedim kasim anneleri
Kızlar çok kötüyün içim karmakarışık!!Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik kese görüldü 8.haftadayım tam bugün ama bebek 6 haftalık 3,5mm dedi doktor.Kalp atışını duyamadık Altan da muayene etti ve yine yok!!!
Haftaya pzazartesiye kadar bekleyelim bakalım o gün..Ama büyük olasılık sonlandırıcaz gebeliği dedi..
2,5 seneden sonra geldi bebişim...
İçim çok karışık......
Günaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne
hamılelerın duası kabul olurmus.kardesımın de saglıkla sıhhatle hamıle kalıp saglıklı bır evlat dogurabılmesı ıcın okuyanlar 1 er tane fatıha suresı okuyabılır mı?kardesımın adı derya.cok tesekkur ederım
N
Canim benim oncelikle gecmis olsun, biliyorum elinde degil ama hic bosuna icini karartma sadece bol bol dua et, ben ilk ogrendigimde doktora gittik tahlil sonuclarin dusuk buna gore hic hamileyim deme demisti ultrasonla bakip gorememis burda hic birsey yok demis iki gun sonra tekrar bakip burda birsey var ama cok kucuk 4-5 haftalik birsey demisti. Ertesi hafta kanama gecirip iki gun hastanede yattik acildeki doktor bana 7 haftaliksin dedi, hastaneden ciktigim gun ultrasonla bakan ise 5.haftadasin dedi. 1 haftadir evde yatiyorum kanamadan dolayi. Arastirip iyi bir doktor bulduk ve bugun bugun gittik cok sukur bebegimiz 7.haftadaymis ve kalbimizde atiyor. Bunlari sana ornek olmak icin yazdim. İki haftadir karnimda gelismeyen bir kese olduguna ve kesinlikle kurtaj diyeceklerine inandirdim. Ama oyle olmadi sukur. Bence sen biraz daha bekle ve sadece tek bir doktora guvenme kendini de bos yere uzme.
hamılelerın duası kabul olurmus.kardesımın de saglıkla sıhhatle hamıle kalıp saglıklı bır evlat dogurabılmesı ıcın okuyanlar 1 er tane fatıha suresı okuyabılır mı?kardesımın adı derya.cok tesekkur ederım
gectiğimiz cumartesi süpriz yumurtamı belli belirsiz gördüm doktor bu sefer karından baktı rahim duvarım kalın olduğu
için net göremedim doktorum bak kıpır kıpır oynuyo zıplıyo dedi ama ben bi tek kalp atışını görebildim herşey yolundaymış ama tek canımı sıkan her gitmemde gün geriye düşüyo haftam satıma göre 10.haftamda olmam gerekiyo ama cumartesi 8+2 dedi neyse 2 hafta önce aynı gün 6+4 günlüktü bunu söyledim doktora bir iki gün oynar önemli değil dedi bebeğim sağlıklı çok şükür 3 hafta sonra tekrar cağırdı 2li test için mide bulantım içinde emedur diye bi ilaç verdi varmı kullanan işe yaradımı..
canım benım cok uzuldummm bı umut İNŞALLAH pzartesi hersey yoluna gırmıs olur ıstersen bı doktora daha gıt.
günaydın balım inşallah iyi olursun hem bugün hem de bundan sonra hergün... ben de iş yerindeyim günler geçmiyo resmen saatleri bekliyorum uyku hat safhada...
tatlım sıkma canını ya benim eşimde diyo kız kardeşime benzer vs allah korusun diyo o da senin kardeşine benzemesin diyo sinir oluyorum inşallah hiçbirine benzemez evladım babasına annesine benzesin yeter.
inşallah balım yaa üzülmeee bebeğin de üzülür annesi
cnm benım kıpkırmızı kan geldı sonrada kocaman kan parcası dustu phtılasma olmus dedı dr ıykıde dusurmussun dedi 2 dr daKahverengi akintisi gelen arkadaslar benden az önce kücücük bir parca geldi kahverengi sekilde sizce bu normalmi ??bugün bebegimi kipirkipir görmeme ragmen korkuyorum
benım dr 5 cm oldugu zaman yapılıyor dedi test 12+5 de yapılıcak canım bana testkızlar günaydın;
yine bi gün ve çabuk geçmesi ümidiyle başladık bakalım hayırlısı:) ya benim aklıma bişey takılıyo ben şimdi 30 nisana randevu aldım zeynep kamile orda 2 li test için randevu alıcam baktım çok uzak bi tarihe veriyo özelde yaptırıcam.Ama 30 nisanda benim yavru kuş 11+3 olucak büyük ihtimal acaba erkenmi olur sizce ben anlamadım gitti bu olayları:)
selamlar güzel pıtırcıkların anneleri :)
ya bende birgün iyiyim birgün kötü bulantılar bitti diyorum tekrar başlıyor ..ve hamile kaldığımdan beri bu ikinci uçuk çıkarışım moralim bozuldu resmen dük akşam bir baktım çıkmış yine pöff..ya birde birşey sorucam szin idrar renginizde koyulaşma var mı benim başından beri açık idrarımın rengi ..sanırım su içmeyle alakalı birşey..
gectiğimiz cumartesi süpriz yumurtamı belli belirsiz gördüm doktor bu sefer karından baktı rahim duvarım kalın olduğu
için net göremedim doktorum bak kıpır kıpır oynuyo zıplıyo dedi ama ben bi tek kalp atışını görebildim herşey yolundaymış ama tek canımı sıkan her gitmemde gün geriye düşüyo haftam satıma göre 10.haftamda olmam gerekiyo ama cumartesi 8+2 dedi neyse 2 hafta önce aynı gün 6+4 günlüktü bunu söyledim doktora bir iki gün oynar önemli değil dedi bebeğim sağlıklı çok şükür 3 hafta sonra tekrar cağırdı 2li test için mide bulantım içinde emedur diye bi ilaç verdi varmı kullanan işe yaradımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?