2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Aman kıyamam, duygusallık,alınganlık hat safhada yapacak birşey yok. ya senin yada onun ailesine benzeyecek ama erkeklerde o oluyor dominantlık yapıyorlar :)

yapabilir. ama bunu normal zamanda söylese neyse ben bişey diyince üzerine söylemesi beni sinir ediyor. böyle sanki bişey yarıştırıoruz. öyle olunca insan art niyetli düşündüğünü düşünüo. valla şu ara eşime bile bakmıcam. ailesiylede görüşmicem. bol bol yiğenimin ablamın annemin babamın resimlerine bakıcam. ablam hep benim resmime bakmış :) oğlu oldu ama aynı ben

canım başka doktora daha git öle hemen moralini bozma...

ayyy ne güzel haberler ya

canım benim herşeyde vardır bir hayır. üzülme dur daha hep arkadaşlar 6+4 de falan duydular kalp atışlarını kötülük kötülük getirir iyi düşün güzel düşünki herşey güzel olsun dualarımız seninle inşallah bebeişinin kalp atışlarını hayırlısıyla duyucaksın. sağlıklada kucağına alıcaksın inşallah....

amin. canım hadi çok geçmiş olsun bundan sonra hep güzel haberler alalım inşallah...

doktoru arayıp deseydin ya yanlış ilaç vermişsiniz naıl oluyor bu diye töbe yarabbim insanı çıldırtırlar.

amin tatlımm aynen ya birebir seninle aynı şeyleri yaşıyorum yani şuan ölüyorum zannediyorum resmen..

Günaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne
büyücek tabiki annesi daha dur seni sırt üstü bile zor uyutucak

aynen canım anım anımı bile tutmuyo diye bilirim yarım saat iyiysem yarım saat sonra resmen dökülüyorum napıcam ne olcak halim hiçbilmiyorum allah yardımcımız olsun inşallah geçicek az daha sabır .çatlıcam ama sabır işte...

gectiğimiz cumartesi süpriz yumurtamı belli belirsiz gördüm doktor bu sefer karından baktı rahim duvarım kalın olduğu
için net göremedim doktorum bak kıpır kıpır oynuyo zıplıyo dedi ama ben bi tek kalp atışını görebildim herşey yolundaymış ama tek canımı sıkan her gitmemde gün geriye düşüyo haftam satıma göre 10.haftamda olmam gerekiyo ama cumartesi 8+2 dedi neyse 2 hafta önce aynı gün 6+4 günlüktü bunu söyledim doktora bir iki gün oynar önemli değil dedi bebeğim sağlıklı çok şükür 3 hafta sonra tekrar cağırdı 2li test için mide bulantım içinde emedur diye bi ilaç verdi varmı kullanan işe yaradımı..

selaam kızlar nasılsınız gunaydınlar buarada oh annem geldı sukur dün hep ordaydımmm

hamılelerın duası kabul olurmus.kardesımın de saglıkla sıhhatle hamıle kalıp saglıklı bır evlat dogurabılmesı ıcın okuyanlar 1 er tane fatıha suresı okuyabılır mı?kardesımın adı derya.cok tesekkur ederım

günaydın balım inşallah iyi olursun hem bugün hem de bundan sonra hergün... ben de iş yerindeyim günler geçmiyo resmen saatleri bekliyorum uyku hat safhada...

tatlım ben taaa haç hafta önce gün aldım bana 30 nisana gün verdi. bu arada hastaneye gidecek misin? zeynep kamile gideceksen özelden msj at saatini vs görüşelim :)

rabbim yardımcın olsun tatlım bende de öyle oldu ama 1 hafta sonra vajinal duyduk kalp atışını üzülme herşey çok güzel olur inşallah...

bende dün gece bebeğimi gördüm rüyamda erken doğmuştu ama sağlıklıydı ve ilk kez kız gördüm hep erkrk görüyordum :) öyle şirindiki dediğin gibi hemen büyüdü rüyamda yürüyordu falan allahım inanılmaz bi duyguymuş..

tatlım sıkma canını ya benim eşimde diyo kız kardeşime benzer vs allah korusun diyo o da senin kardeşine benzemesin diyo sinir oluyorum inşallah hiçbirine benzemez evladım babasına annesine benzesin yeter.

kızlar madamtusot arkadasımızdan haberi olan var mı bir haftadır yok merak ettim..

bende farkettim yok ama inşallah kötü bişey yoktur

Günaydın annişler nasılsınız bakalım bugün ? ben her zamanki gibi çalışmaktan isyannnnn eder haldeyim

isyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
53:53:

inşallah balım yaa üzülmeee bebeğin de üzülür annesi

Yerim ben onuuuuuu yaaa süperrr vallaa böyle görmen bile bence süpr ötesi. şanslısın bak birdaha görmeye gitceksin bebişini bu sayede

cnm benim çok erken çatlamaya başladı ,doktorum LIERAC Paris Phytolastıl Gel aldırdı. onu kullanıyorum çokda memnunum.em göğüse hemde karına kullanıyorum.

cnm öncelikle hakkında ne hayırlı ise o olsun, hayırsızsa da rabbim hayırlara çevirsin. bnce üzülmn için çok erken sen doktora bakma rabbim ne mucizelere kaadir. bnce bir sıkıntı olmayacak biranda büyümüş olcak bebişin.
Günaydın minnak tavşan anneleri
Sabah bi yüz üstü yatmak istedim karnımda sivri bişey varmış gibi battı hemen yan döndüm,kıkır kıkır gülmekten de kendimi alamadım minnoş büyüyo mu ne

yesinler minnoşunuuu. e büyüdü tabiii annesi niye çocuğun üstüne yatıyon sende :2:

Sana da çok çok geçmiş olsun canım..Bende Pazartesi gününü beklemek istiyorum ama sonuç negatif derse başka bir doktor görüşü alıcam bende muhakkak...

Duygularım karıştı bir an iyi bir an kötüyüm, yaşadığımız deneyimden sonra nerdeyse 2,5 sene bekledik o yüzden belki de çok etkileniyorum!

bana fitilini verdi
prospektüste fazla incelenmediği yazıyodu
kullanmadım

canım benım cok uzuldummm bı umut İNŞALLAH pzartesi hersey yoluna gırmıs olur ıstersen bı doktora daha gıt.

İnşallah canım inşallah Pazartesi günü güzel gelişmeler veririm size..ama Pazartesi günü olumsuz olur ve alalım derse o zaman başka doktora muhakkak danışıcam.

saol tatlım valla buraya yazdıkça rahatlıyorum. yoksa kendi kendimi gaza getirip iice sinir olurdum iyiki varsınız ama yani erkeklerde çok düşüncesiz benim babam konusunda hassas olduumu bile bile yapıo bunu insan biraz düşünür. aynı şey bence senin içinde geçerli. sen bide onun ailesiyle kalıosun ben eşimin ailesiyle kalsaydım kafayı yerdim heralde kardeşin kötüde olsa kimse laf sölesin istemezsin. bu herkes için geçerli. o senin canın. yani böle kendilerine yapılmasına tahammül edemicekleri şeyleri bize yapıolar anlamıyorum. annesi bana neler yaptı sesimi çıkarmadım. benim annem eşime bişey yapmadıı halde ben son zamanlarda annesi için konuştum die benim anneme cephe aldı. bende annemi ablamlara gönderdim. bidahada gelmicek. ben gidicem inadıma. çok dua ettim allahtan ablam işe başladıda yiğenime bakıo şimdi. öyleyken bu ay yine sıkıştık annemden para istettirdi utanmadan. kendi ailesi yakınımızda onlara yansıtmaz bile. offf söylencek olsa neler neler var da işte susuluo. bu erkeklere iyilik haram

Son düzenleme:
selamlar güzel pıtırcıkların anneleri :)

ya bende birgün iyiyim birgün kötü bulantılar bitti diyorum tekrar başlıyor ..ve hamile kaldığımdan beri bu ikinci uçuk çıkarışım moralim bozuldu resmen dük akşam bir baktım çıkmış yine pöff..ya birde birşey sorucam szin idrar renginizde koyulaşma var mı benim başından beri açık idrarımın rengi ..sanırım su içmeyle alakalı birşey..

Kahverengi akintisi gelen arkadaslar benden az önce kücücük bir parca geldi kahverengi sekilde sizce bu normalmi ??bugün bebegimi kipirkipir görmeme ragmen korkuyorum
cnm benım kıpkırmızı kan geldı sonrada kocaman kan parcası dustu phtılasma olmus dedı dr ıykıde dusurmussun dedi 2 dr da
o yuzden korkma senın kahverengıymıs bide ama progestan falan ıc mutlaka eşinle yakınlasma olmasın bide alttan fıtıl deılde agız yoluyla alsan bısey daha ıyı dedıler bana bende alttan crıone jel alıodum kestıler 2 dr da

benım dr 5 cm oldugu zaman yapılıyor dedi test 12+5 de yapılıcak canım bana test

canım okurum tabıykı ama ayetel kürsi toplamıstım ben asılama olmadan sonrasındada hamıle kaldımmmmm

canım benımde acık suyu cok ıcıyorum ama suyu az ıctıgım zaman ıse sarı oluyor
off bende kabız oldum ne yaptysam cıkamadım

üzülme annesi bak doktor sorun yok demiş. Benim de hep geri atıyo 2-3 gün ama doktor iyi bişeyi yok diyosa güveniyorum. emeduru ben hamile değilken içiyordum iyi geliyordu ama hamileyken doktor a kv sordu midesi çok bulanıyo bi ilaç versen vs doktor cevabı yapıştırdı sen içtin mi bunun eşine hamileyken içimin yağları eridi ya ben dert etmiuyyorum katlanıyorum o karışıyo zaten dr a benimle 1 kere geldi zorla bidaha da asla götürmem yok kilo aldı yok bilmem ne oldu töbeee dğilim yok benim sanki gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…