2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım eşinmi istettı annenden para allah allah kendı aılesıne nıe yansıtmıyorrrrrrr
bızde aynı bınadayız annemle evlendıgımız zamanlar cok kavga ederdık hep annemler uzulurdu onların aılesıne yansıtmak yok ne guzel memleket vallaa

canım benımde acık suyu cok ıcıyorum ama suyu az ıctıgım zaman ıse sarı oluyor
off bende kabız oldum ne yaptysam cıkamadım

:) vallahi kabızlık başlarda bende de vardıki norlamde bağırsaklarım çok iyi çalışır birde psikolojik sanırsam ıkınmaktan korktuğum için yapamadığım günler oldu ayıptır söylemesişimdi ise sebzeye ağırlık verdim ve kayısı birde şu malum mevsimi yeni gelen meyveden çok tükettim bir kaçgündür iyiim inşallah öyle devam eder :)sebzeye ağırlık ver biraz kuru gıdalardan uzak durmak lazım :)şu 3 ayı tamamlasak allahın izniyle inşallah biraz daha rahatlayacağız

canım yaa sebze yıyorum zaten sabahları kayısı yıyorum cevızle yok gene olmuyor
kaynanam komposto yapmıs kayısı yok gene cıkamadımmm yaa delı oldum karnım cok agrıo

uyuz bunlar valla. Dün eve girdim migrenim tutmuştu resmen krize girdim ölüyorum annesi diyo ki eşime sen niye çoıktın almaya kendisi geliyodu hava soğuk üşüyosun. delirdim zaten canım burnumda bi bağırdım yolda düşüp kalsamıydım noldu oğlunun incileri mi döküldü diye eşimde bana kızıyo niye cevap veriyosun diye. oturdum ağladım.
kv sonra gelmiş yok neyin var ilaç iç madem o kadar kötüsün yemek ye getirdi yemek ilaç içtim yattım çok şükür şimdi iyiyim eşimde niye cvp veriyosun dedi ölüyorum hala bıdı bıdı ediyo dayanamadım dedim. halimi görmüyo sanki. hayırlısıyla bi kurtulsam şunlardan

kızlarrrrr ben hafıften grip oluyorummm hıssedıyorum burnum akmaya baslıo dun hemen ıhlamur ıctım bol lımonla ama ne yapıcamm başka bıldıgınız bısey varmıııııııııııı yardımmmmmmmmmm

canım yaa sebze yıyorum zaten sabahları kayısı yıyorum cevızle yok gene olmuyor
kaynanam komposto yapmıs kayısı yok gene cıkamadımmm yaa delı oldum karnım cok agrıo

ekstra progestan kullanıyorsun sanırım o da yapar canım ya inşallah biran önce rahatlarsın çok zor oluyor gerçekten ..ben de kullandım hatta doktorum proluton depot veriyor hafta bir önlem için çünkü benimde başlarda kese etrafında kanama odakları vardı çok şükür şimdi düzeldi ama endişeler hiç bitmiyor ..

rengarenk arkadaşım kardeşin derya için dua ettim inşallah alllahım tüm bu yolda uğraşanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

buı arda benim hala karnım çıkmadı ya ne zaman çıkacak merak ediyorym :)

töbeee yarabbimmm yaaa eşinde deseydı anne karım o benimm usursemde sananeeee
ay ıyı yapmıssın cvp vermekle ben pek veremem ama eşimin basının etını yerim o halleder suANA KADAR pek bır sorunumuz olmadı babası dısında
hıc aglama yaaa bırak uzulme bile inşallah canım kurtulursunnnnn kıraya cıkmaya durummu el vermıyor yoksa eşinmi istemıo onları bırakmak :44:

ekstranın ekstrasını alıyorum gunde 4 sefer delı edıo beni o hap
prolutonu 1 sefer oldum gerek gormedı sonra progestanı cok alıosun dedii..aynen benımde olusmus basta yoktu kanama alanım aslında sonradan oldu inş gecer ıgneyıde cok olma canım mumkun oldugunca bana 2 dr pek uygun gormedı progestan gecırıcek dedi
bırı kendı ozel muayenedekı dr. dıerıde memorıalde gıtmıstım gece serum verdıler kanama cok oldugu zaman onermedi igneyi

aslında bende iki doktora gidiyorum biri bulunduğum yerde diğeri diğeri izmirrde ..izmirdeki doktorum progestanı vajinal olarak kullandırıyor günde 3 tane yada iki tane alıyordum geçen hafta kasıklarımda rahatsız edici ağrılar oldu o yüzden oldum iğneyi ve rahatladım ağrılar geçti sadece şuan da kasıklarda arada batma oluyor oda oturunca falan ..sende karın falan çıktı mı belirgin bişey var mı :)benim göğüslerimde hassasiyet var bide bulantılar sabahları onlarda olmasa hamile olduğumu anlamayacağım ya

Gunaydin kizlar
Çok kötüyüm dün akşam üstü 4 den sonra bi baş agrisi basladi kafami kesip atsam anca oh derim, aksam tam 1 saat esim basimi ovdu uyusur gibi oldu uattim hemen ama nerde catliyor kafam. Yataktan kalkamiyorum ayağa kalkinca sanki kafamın 4 bir yanindan çekiçle vuruyorlar cildiracagim
Rengarenk kardesin icin okudum Allah yardimcisi olsun

bende eşimin ailesine öyle kin besliyorum ki resmen 1 yıl olmadan resmen kişil değiştirdim sayelerinde. kendimi tanıyamıyorum. acı çekseler resmen zevk alıcam öyle nefret ediyorum. benzemesinler diye yüzlerine bile bakmıyorum desem yeridir. her akşam ya annemlere gidiyorum ya kardeşime gidip yatma saatine geri dönüyorum. evi resmen otel gibi kullanıyorum. geçen cuma panik atak geçirdiğimde avazım çıktığı kadar bağırdım nefret ediyorum hepinizden diye sonra düşüp bayıldım. sırtıma resmen kambur oldular 2 maaşla 4 kişiye bakıyoruz. buna ben sinir oluyorum utanmadan yanımda kalıyorlar DİYE. bir kaç ayda ha sabredicem inşallah evime geçtiğimde asla gitmicem mecbur kalmadıkça. 1 senede içlerinde sinir hastası oldum. onların yüzünden hamile kaldığıma bile sevinemedim. böyle stresli bir zamanda hamile kaldım . sonumuz hayrolur inşallah

canım nane limon içsen nasıl olur acaba azıcıkta kaynatırken karabiber koysan içine çay kaşının ucuyla iyi geliyo ama

tamam canım okurum dersenız 1 er tane de ondan okuyalım el bırlıgıyle.2 kere kurtaj oldu o da.sımdı yıne ıstıyor.allah yardımcısı olsun.ınsallah da o da aramıza katılır bır an once amın.

çok geçmiş olsun canım ..benim hamilelik önecsinde de sık başağrılarım olurdu yine oluyor dayanmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten dayanacak gibi olmuyor.doktor minoset yada parol önerdi bir zararı yokmuş arada içiyorum yoksa kendimden geçicem ..bu arada bana parol daha iyi geldi ..inşallah geçer canım..

canım çok gecmış olsun dikkat et kendinee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…