saol tatlımvalla buraya yazdıkça rahatlıyorum. yoksa kendi kendimi gaza getirip iice sinir olurdum iyiki varsınız ama yani erkeklerde çok düşüncesiz benim babam konusunda hassas olduumu bile bile yapıo bunu insan biraz düşünür. aynı şey bence senin içinde geçerli. sen bide onun ailesiyle kalıosun ben eşimin ailesiyle kalsaydım kafayı yerdim heralde kardeşin kötüde olsa kimse laf sölesin istemezsin. bu herkes için geçerli. o senin canın. yani böle kendilerine yapılmasına tahammül edemicekleri şeyleri bize yapıolar anlamıyorum. annesi bana neler yaptı sesimi çıkarmadım. benim annem eşime bişey yapmadıı halde ben son zamanlarda annesi için konuştum die benim anneme cephe aldı. bende annemi ablamlara gönderdim. bidahada gelmicek. ben gidicem inadıma. çok dua ettim allahtan ablam işe başladıda yiğenime bakıo şimdi. öyleyken bu ay yine sıkıştık annemden para istettirdi utanmadan. kendi ailesi yakınımızda onlara yansıtmaz bile. offf söylencek olsa neler neler var da işte susuluo. bu erkeklere iyilik haram
canım benımde acık suyu cok ıcıyorum ama suyu az ıctıgım zaman ıse sarı oluyor
off bende kabız oldum ne yaptysam cıkamadım
canım benımde acık suyu cok ıcıyorum ama suyu az ıctıgım zaman ıse sarı oluyor
off bende kabız oldum ne yaptysam cıkamadım
tatlım zeytin yağı yut üzerine sıcak su hemen etkisini gösteriyor.
canım yaa sebze yıyorum zaten sabahları kayısı yıyorum cevızle yok gene olmuyor:) vallahi kabızlık başlarda bende de vardıki norlamde bağırsaklarım çok iyi çalışır birde psikolojik sanırsam ıkınmaktan korktuğum için yapamadığım günler oldu ayıptır söylemesişimdi ise sebzeye ağırlık verdim ve kayısı birde şu malum mevsimi yeni gelen meyveden çok tükettim bir kaçgündür iyiim inşallah öyle devam eder :)sebzeye ağırlık ver biraz kuru gıdalardan uzak durmak lazım :)şu 3 ayı tamamlasak allahın izniyle inşallah biraz daha rahatlayacağız
canım eşinmi istettı annenden paraallah allah kendı aılesıne nıe yansıtmıyorrrrrrr
bızde aynı bınadayız annemle evlendıgımız zamanlar cok kavga ederdık hep annemler uzulurdu onların aılesıne yansıtmak yokne guzel memleket vallaa
canım yaa sebze yıyorum zaten sabahları kayısı yıyorum cevızle yok gene olmuyor
kaynanam komposto yapmıs kayısı yok gene cıkamadımmm yaa delı oldum karnım cok agrıo
uyuz bunlar valla. Dün eve girdim migrenim tutmuştu resmen krize girdim ölüyorum annesi diyo ki eşime sen niye çoıktın almaya kendisi geliyodu hava soğuk üşüyosun. delirdim zaten canım burnumda bi bağırdım yolda düşüp kalsamıydım noldu oğlunun incileri mi döküldü diye eşimde bana kızıyo niye cevap veriyosun diye. oturdum ağladım.
kv sonra gelmiş yok neyin var ilaç iç madem o kadar kötüsün yemek ye getirdi yemek ilaç içtim yattım çok şükür şimdi iyiyim eşimde niye cvp veriyosun dedi ölüyorum hala bıdı bıdı ediyo dayanamadım dedim. halimi görmüyo sanki.hayırlısıyla bi kurtulsam şunlardan
ekstra progestan kullanıyorsun sanırım o da yapar canım ya inşallah biran önce rahatlarsın çok zor oluyor gerçekten ..ben de kullandım hatta doktorum proluton depot veriyor hafta bir önlem için çünkü benimde başlarda kese etrafında kanama odakları vardı çok şükür şimdi düzeldi ama endişeler hiç bitmiyor ..
ekstranın ekstrasını alıyorum gunde 4 sefer delı edıo beni o hap
prolutonu 1 sefer oldum gerek gormedı sonra progestanı cok alıosun dedii..aynen benımde olusmus basta yoktu kanama alanım aslında sonradan oldu inş gecer ıgneyıde cok olma canım mumkun oldugunca bana 2 dr pek uygun gormedı progestan gecırıcek dedi
bırı kendı ozel muayenedekı dr. dıerıde memorıalde gıtmıstım gece serum verdıler kanama cok oldugu zaman onermedi igneyi
hiç istemiorum onlara benzesin. hatta eşime dahi benzemesin. her seferinde bi benzeme muhabbeti yapıolar. yok babası şöle dedesi böle halası şöle. hiç anasıda böle bile diyen yok. benim ablamın oğlu aynı bana benziyor. görüntüsü hareketleri tepkileri. ablam çok dua etmiş hamileyken. bende ediyorum ama korkuyorum bi yandanda. hatta eniştem hep der müsade et de ikinci biraz bana benzesin diye. bende babama benzerim zaten. yani yiğenimde bazı yerleri babamın kopyası. kendi çocuğum olsa bu kadar severmiyim acaba diye düşünürdüm hep. o kadarda seviyorum. uzaktalar. burnumda tütüyo. bende hep ona benzesin istiyorum. o kadar sevimli o kadar akıllı o kadar duygusal bi çocukki anlatamam. babam görebilseydi keşke. oda şimdi 1. sınıfa gidiyor. annem orda sürekli bana dedemi anlatsana anneanne diomuşben dedimi görmeyi çok isterdim keşke ölmeseydi diyormuş. bunu söylerkende ağlıyormuş benim bebeğimde inşallah yiğenime benzer
saol tatlımvalla buraya yazdıkça rahatlıyorum. yoksa kendi kendimi gaza getirip iice sinir olurdum iyiki varsınız ama yani erkeklerde çok düşüncesiz benim babam konusunda hassas olduumu bile bile yapıo bunu insan biraz düşünür. aynı şey bence senin içinde geçerli. sen bide onun ailesiyle kalıosun ben eşimin ailesiyle kalsaydım kafayı yerdim heralde kardeşin kötüde olsa kimse laf sölesin istemezsin. bu herkes için geçerli. o senin canın. yani böle kendilerine yapılmasına tahammül edemicekleri şeyleri bize yapıolar anlamıyorum. annesi bana neler yaptı sesimi çıkarmadım. benim annem eşime bişey yapmadıı halde ben son zamanlarda annesi için konuştum die benim anneme cephe aldı. bende annemi ablamlara gönderdim. bidahada gelmicek. ben gidicem inadıma. çok dua ettim allahtan ablam işe başladıda yiğenime bakıo şimdi. öyleyken bu ay yine sıkıştık annemden para istettirdi utanmadan. kendi ailesi yakınımızda onlara yansıtmaz bile. offf söylencek olsa neler neler var da işte susuluo. bu erkeklere iyilik haram
uyuz bunlar valla. Dün eve girdim migrenim tutmuştu resmen krize girdim ölüyorum annesi diyo ki eşime sen niye çoıktın almaya kendisi geliyodu hava soğuk üşüyosun. delirdim zaten canım burnumda bi bağırdım yolda düşüp kalsamıydım noldu oğlunun incileri mi döküldü diye eşimde bana kızıyo niye cevap veriyosun diye. oturdum ağladım.
kv sonra gelmiş yok neyin var ilaç iç madem o kadar kötüsün yemek ye getirdi yemek ilaç içtim yattım çok şükür şimdi iyiyim eşimde niye cvp veriyosun dedi ölüyorum hala bıdı bıdı ediyo dayanamadım dedim. halimi görmüyo sanki.hayırlısıyla bi kurtulsam şunlardan
hamılelerın duası kabul olurmus.kardesımın de saglıkla sıhhatle hamıle kalıp saglıklı bır evlat dogurabılmesı ıcın okuyanlar 1 er tane fatıha suresı okuyabılır mı?kardesımın adı derya.cok tesekkur ederım
günaydınnnnnn.
Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepinize günaydın . Çokkkkk güzel bir gün diliyorum.
ben sabah çok güzel uayndım. hamileliği öğrendiğimden beri ilk kez rüyamda bebişimi gördüm:)))
çok küçük doğmuştu 2,200 dediler bu premeturemi diyorum rüyamda:)
ama biranda büyüyüverdi nasıl olduysa:) esmerce bi kızdı.. aile de esmer de yok ama hayırlısı bakalım...:) rüyası bile harika Rabbim inş
sağlıkla kucaklmayı da nasip etsin hepimize.
inşallah szler de iyisinizdir gün güzel başlamıştır. bugün kontrolüm var inş herşey yolundadır.
br de kızlar dün bir programda gül dagıttılar ben de kokladım sonra acaba koklamasamıydım dedim. bebekte gül olma durumu olur mu? bunlar bana hurafe olarak geliyor ama insanın aklına da takılıyor...
kızlarrrrr ben hafıften grip oluyorummm hıssedıyorum burnum akmaya baslıo dun hemen ıhlamur ıctım bol lımonla ama ne yapıcamm başka bıldıgınız bısey varmıııııııııııı yardımmmmmmmmmm
cnm benım kıpkırmızı kan geldı sonrada kocaman kan parcası dustu phtılasma olmus dedı dr ıykıde dusurmussun dedi 2 dr da
o yuzden korkma senın kahverengıymıs bide ama progestan falan ıc mutlaka eşinle yakınlasma olmasınbide alttan fıtıl deılde agız yoluyla alsan bısey daha ıyı dedıler bana bende alttan crıone jel alıodum kestıler 2 dr da
benım dr 5 cm oldugu zaman yapılıyor dedi test 12+5 de yapılıcak canım bana test
canım okurum tabıykı ama ayetel kürsi toplamıstım ben asılama olmadan sonrasındada hamıle kaldımmmmm
Gunaydin kizlar
Çok kötüyüm dün akşam üstü 4 den sonra bi baş agrisi basladi kafami kesip atsam anca oh derim, aksam tam 1 saat esim basimi ovdu uyusur gibi oldu uattim hemen ama nerde catliyor kafam. Yataktan kalkamiyorum ayağa kalkinca sanki kafamın 4 bir yanindan çekiçle vuruyorlar cildiracagim
Rengarenk kardesin icin okudum Allah yardimcisi olsun
bılmem kı yasak deılse ıcıyımmm hıc bılgım yok bu konularda :44:canım nane limon içsen nasıl olur acaba azıcıkta kaynatırken karabiber koysan içine çay kaşının ucuyla iyi geliyo ama
okurum tabıykıde canımmmtamam canım okurum dersenız 1 er tane de ondan okuyalım el bırlıgıyle.2 kere kurtaj oldu o da.sımdı yıne ıstıyor.allah yardımcısı olsun.ınsallah da o da aramıza katılır bır an once amın.
Gunaydin kizlar
Çok kötüyüm dün akşam üstü 4 den sonra bi baş agrisi basladi kafami kesip atsam anca oh derim, aksam tam 1 saat esim basimi ovdu uyusur gibi oldu uattim hemen ama nerde catliyor kafam. Yataktan kalkamiyorum ayağa kalkinca sanki kafamın 4 bir yanindan çekiçle vuruyorlar cildiracagim
Rengarenk kardesin icin okudum Allah yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?