Tansiyonum normal dunden beri yatiyorum yalnizim evde cit yok zaten
canım çok sevindim olsun gelsin kilolar hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde
tüh yaaa allah yardımcın olsun canım
hergeçen gün biraz daha veriyorum benya kızlar bileklik demişsiniz iyi geliyormuki gerçekten serum yemekten bağımlı gibi oldum yaa
hemmen soruya cevap veriyorum hamile kaldığımı öğrendiğim sabah 70 200 dim dün tartıldım 72 700 olmuşum .hiç miğdem bulanmadı iştahım çok var kızlar böle giderse çook fenalarrdayım .sadece çay ve kahveden tiksindim içemiyorum
nasılsınız annecikler .maşallahh sayfalar akıp gitmiş .geçmişe bi dalayımm
aaaaa sen niye ekim annesi oldun
benimde çok yiyince bide bi kaç çeşit meyva yersem bulanıyo .ama doymuyorum sanki .eşim ben yerken çok mutlu oluyo canımmm yaa ye ye ohh yarasın diyo
aman filizcim allah bi daha göstermesin o günleri de kilo veriliyo nasıl olsa
annen gelmiş gözün aydın allah kabul etsin umresini
aman sakın aksatma ben crıone jel alıodum bazen aksam almıodum dusungelmıo kanama dıye esımden gızlı drdan gızlı ama allahım neydı o kanama adetımde bıle olmadım allahım yasatmasın bıdaha kımseye ıcınde banada...
ben 55 ıle evlendım 58 ıle tedavıye basladım ve 62 ıle hamıle kaldım.
tedavıde cok aldım hormonlar mahvettı 1.68 boyum allahtan cok kotu kılolu durmuom tüp dr prof muydu?
benım asılama dr docenttı o 12 haftaya kadar dedi kendı dr devam dıo sımdılık
memorıalde bır dr gıttım oda ben bıraktırıyorum kullandırmıyorum dedi arastırdımda nebılım bıara cok kafam karısmıstı zaten cok hap alıyoruz dusunsene
kuzum hıc fıkrım yok annem patates yapıodu ısteİlgin için teşekkürler canim.
Sanirim kimsenin bi fikri yok
İlgin için teşekkürler canim.
Sanirim kimsenin bi fikri yok
haklısın aslında canım. bazen sabahları unutuyorum bende almayı. günde tek doz kullanıyorum arada ama doktor bırak demedikçe de bırakamıyorum. 12.haftadan sonra kendi dr uma sorucam bakalım ne diycek. tüp doktorum prof değil canım. çok memnunum aslında ama uzmanlık alanı tüp sonuçta asıl parayı ordan kazanıyorlar o yüzden devam etmek istemiyorum pek. canım bence kilon boyuna göre çok iyi. zaten şu pco kilolularda olur deselerde pek ilgisi yok bence. aman allah korumuş bebeğini canım. bir daha bırakma sakın jeli. biz tedaviyle zor sahip olduk bebeklerimize riske atmaya gelmez. şunun şurasında bir kaç hafta daha kullanırsın. 12 haftadan sonra plesenta progesteron salgılıyor bıraktırıyorlar zaten.
tatlıdan uzaklaşamadım malesef hala yiyorum .hamurişi falan dikkat ediyorumda oluncada yiyorum valla azcık havalar ısınsada yürüyüş yapsak hiç değilse hareket olur .yaz meyvaları sebzeleri bollaşınca onlardan yeriz bol bol napalımaynı sen gibiyim bendebulantı ve kusmam yok diye seviniyorum ama sürekli yemek yeme hissiyatı var . çay ve kahveden bende tiksindim o isabet oldu zaten buna seviniyorum. bide tatlıdan uzaklaştım. resmen limon yerken buldum kendimi. yeşil elma hayatta yemezdim hergün tüketiyorum . inşallah çok kilo almadan tamamlarız.
5 ayda 5 kilo dedi doktorum bana . 2. muay. de 700 gr almıştım iyi gidiyoruz dedi doktorum. pilav makarna hamur işi yememeye çalış dedi ama olunca dayanamıyorum kiçok yiyorum valla :
bende doymuyorum yaaaaaaaa ama zayıfsan sorun yokta ben malum 62 kıloyum
amin tatlım benım gostermesın rabbım kımseye ıcınde banada..
çok sukur anneeme babama kavustum rabbım tum anne babalara nasıp etsın ıns bızede nasıp eder gıtmeyi
kızlar ben yarın doktora gidicem ,kızım ve eşimde gelicek ultrasona giricem acaba bebeğim hareket eder mi yani ultrasondo nasıl hareketler olur .bazılarının yazdıklarını okudum bayağı elini kolunu sallıyomuş bebişler acaba haftamız yeterli olur mu .kızım kardeşini görmek istiyo acaba çok mu erken olur
aynen canım ya bende cok kararsız kaldım ama sonucta docent dr 12 haftaya kadar al dıyınce bende o yuzden bıraktım sımdı
bana gore ıyı kılomda eşime gore ıyı deıl ona kalsa 50 55 ol dıoadam benden süslü
bencede sor kendı dr bakalım ne dıcekk..
aynen pkoda kılo cok oluyor kıl tuy reglı duzensızlıgı oluo ama bende hıcbırı yoktu duzenlıydı reglı 28 gunde bır oluyordum ama kanamam az oluodu ıste..amin canım rabbım hepımızın bebısını korusun mahvedıyor progestan benijelı kestı dr gerı cıkıyor dıye agız yoluyla verdı ıste .ınsallah canım kanama alanım gecerse bıraktırır bana daha hıc vıtamın vs vermedı .3 aydan sonra verıcekmıs
tatlıdan uzaklaşamadım malesef hala yiyorum .hamurişi falan dikkat ediyorumda oluncada yiyorum valla azcık havalar ısınsada yürüyüş yapsak hiç değilse hareket olur .yaz meyvaları sebzeleri bollaşınca onlardan yeriz bol bol napalım
72 kiloyum
aminnn bende çok istiyorum umreye gitmeyi inşallah nasip olur hepimize
aman aman yaaa sankı sen bakmadın ona hee ay paşam lafını hıc sevmıyorum ben
bızımkıler fazlaca tutumsuz canım yaa onca sorun yasadılar hala gerıde kalmıyorlar bıseyden guzel havada bıle yakıo peteklerı kadın ben zaten usuyen bırıyım aman eşime cok yuk olmasın borclar bıtsın dıye sogukta yakmadıgım oldu ama sımdı akıllandım hıcc umurumda deıl bende umursamıyorum paramı alıyorum hergun eşimden cekılıyorumyazık uzuluyorum 2 ev parası ne demek ya mobılya olunca donen paralar daha buyuk oluyor canım mala yatırdı yatırdı dukkanı batırdı eşime teslım etti babam yardım ettı hep eşime cok sınır olmustum ozamanlar pskolojım bozuldu hep
sende eşine tavrını koy canım zaten bebek oldu sesıde cıkmaz artık
ayy cok guldum yaaa senınkınden korkulur valla kuzum benıde gomer dedın yavallaa hıcc tavız verme [/B]
sanki sen üşümedin. allahım ya bu nası bi zihniyet. bizimkide şimdi beni diilde torununu düşünüo. dikkat et üşürsün paşa çocuu taşıosun hazine taşıosun dioyani beni düşündüüne diil. yemin ediom bunların yatcak yerleri yok. kendi kızıda var Allahım onada kendi gibi kv nasip etsinde görsün bakalım nasıl oluyor
Ayrıca kaynanamdan ben de nefreeeett ediyorum vallahi inanmazsınız kızlar suratına bakarken midem bulanıyo tiksiniyorum.Çocuğum ona benzicek diye de ödüm patlıyo :18:
doğru söylüosun canım ama kendi kendimizi yiyoruz neden anlayıslı değiller neden böle yaptılr neden bunu söylediler yıne zarar verioruz kendimize ...üstelik meleklermizde içimizdeyken yapıoruz bunu:/ herkes yaptıgının bedelini öder canım kimsenın hakkı kalmaz kimsede üzülme sennn kıyamam sana yaa
son kavgada bende onların aılesıde uzulsun dıye aradım soyledım gelın dıye babası annesı geldı konustuk eee tabı kendı cocugunu savunduişte sessız olmamak lazımmmmmmm yaaaa
valla benım kocammmı ben cok konusmamla bıktrdmmm o 1 laf dese ben 10 laf dıyorum artık pek konusmuo dedım gecen annen getrmesın yemek falan sınır oluyorum daha cok benım annem yaptıgında bolemı yaptı dedım tencere tencere getrıdı senın annen kucucuk tasla getırıo dedım dusuncesız anennden beklemezdım hıc dedım napalımmm cekıcegımız gorucegımız varmıs sabretces
gecen yelek ormüş ayy allahım belden oturtmalı yesıllerı var kurdelelı dedım sen ıyı alıstırdın kendını kıza dedı yooo erkekte gıyer bısey demedım eve geldım eşime dıom ölsem gıydırmem totosmu olcak cocuk dedım koptuk hep hemde sınırdenn uyuz oldummm
nolcak dıo eşim hep koruo anasını bana ananı koruma bak dıyorum gıt ananla yaşa ozaman dıyorum çok alınıyor cunku benım evımde oturuyooo sonrada uzuluyorum
hahaaaevet karanfil ii fikir ya peki kaç gün sonraya verdiler sana bide muayene olduğunda daha once doktor bebeğin herşeyine bakıyomu.
bende de kıl tüy sorunu yok. sadece adet düzensizliği vardı. herkeste farklı oluyor. progestan ağızdan alınınca iyi de işte o da çok uyku yapıyor. bana da dr ikiz gebelik olmasaydı 12.haftadan sonra verecektim takviyeleri dedi. çoğu doktor da öyle yapıyor sanırım. folik asiti bırakıp, vitaminlere başlatıyor. o yüzden rahat ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?