2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah razi olsun canim hakkini helal et. Temiz havaiyi geliyor evet ama bugün oda bi yerden sonra fayda etmedi. Anca eşim gelince doktora gitmek kaldi tek çare.

tatlım ben maaşımı vermiyorum valla kusura bakmasınlar. bu yüzden evde kıyamet koptu ama umrumda değil. vermiyorum eşim veriyo ama ona diyolar çünkü seni biz büyüttük bize borçlusun ömür boyu bakıcaksın bize diyolar. hayır anlamadım ben de üniv okudum ama ailem hiç bana sen bize borçlusun demedi. okul bitti evlenene kadar da çalıştım babam maaşımın lafını bile ağzına almadı. bi kere vereyim dedim babam kızdı asla almam senin paranı diye. şimdi kp ortalığı yıkıyo vermiyorum diye. ama vermicem işte

oynama olur canım ben 9 haftamda gıttgımde elını kaldırmıstı
10+2 de gıttıgımde zıplıyordu cukulata yedımdeustunede 4 bARDAK su ıctım
ayyy çok heycanlı yaa .o zaman yarın doktora girmeden çukulata yiyeyim garanti olsun
bende öle dengesizimkii ya çok açımmmm yadaaa hiç iştahım yok :)))))))))) bende 57yle hamile kaldımmmmmmm 2 kiloda aldımmmm vala napcam bilmem

ben kızıma hamileyken 15 kiloyu geçmiştim sonrasında daha fazlasını verdim .benimde çok aç kalınca miğdem bulanmaya başlıyo yada çok yersem böle tam arada durmam lazım ortayı kaçırınca başlıyo bulantı ama şükür sadece bulanıyo iki üç galete yiyince geçince .

aynen ole canımmmm ..dusunmuyorum artık bosverdım .ıste o zıhnıyet oldugu surece bole devam eder. bızımkılerde okuttu hepsını unıversıte mezunu hepsı ama esım kendı ısını yapıo ıste çok ıstedım gıt baska ıste calıs dıye ıktısat okudun dıyorum yok ıstemıo napım vallaa uzulmuyrum artık.takma sende salla vallaa ne kadar takarsan okadar sorun cıkıo gorme duyma ısıtme
demem aslında ama sınırlendıgı zaman agzımdan cıktı ıste 1 sefer :)

Son düzenleme:

konuşmanıza dalar gibi oldm ama yarama parmak bastınız valaaa://// benım kayınvalidemde eşim milyoner gibi davranıo ...düğüümüze ellerini ceplerine atmadılar herşeyı benım ailem ve eşim yaptı sonraaa ne oldu kayınvalidem altınlarımı istedi çok borcu varmış ben batırmışım onun oğlunu bilmem ne... tabi eşimin halası duruma el koydu bizi kurtardı tabi olaylar olayları kovaladı kayınvalidem dünyayı söyledi bizee takiiiiiiii ev alana kadar herşeyımızı evımıze bağladık bi ajıtasyon cektim artık siz bize bakın kredi ödüyorus die şimdiii çok şükürr yakamızdan düştülerrrrr...tabiiii görücemmmm ne zamana kadar... gecenlerde gelmiş bana vala toruna ben bişey yapmıcammm zaten senın annen herşeyı yapıo dediii ...sonrada ablasının gelınını arayıp bebege ne öreyım die sordu.... ah ah ölürmüsün öldürürmüsün... benımkide anne paran var mı anne para vereyım mı zııkımın dibini ver:)))) bak nasıl kızdım :))))

Eşim gelince acile gidecegiz artik. Patatesi sabah eşim giderken yaptim once soguk soğuk iyi geldi sonra tekrar basladi

Allah razi olsun canim hakkini helal et. Temiz havaiyi geliyor evet ama bugün oda bi yerden sonra fayda etmedi. Anca eşim gelince doktora gitmek kaldi tek çare.

kuzum ya bende yazdım okumadın sanırım serum yıyebılırsın mıgren teyzemdede var hep serum yedı 3 hap alıcagına

hatırlatman iyi oldu canım. 0,8 mg folik asit varmış elevitin içinde. akşam sorayım doktoruma.

ayy hem uzuldum hemde cok guldum yaaaaaaaaaaaaaa gercekten gulermısın aglarmısın zıkkımın dıbını ver
ne yuzsuzler yaa altınları ıstıolar tobe yarabbım yaaaaaaaaaaa.
benımde altınlarımın bırazını aldı esım hemde habersızzzzz benden 40 tane ceyregımı almıs satmıs babasının borcuna pislık ablamın eşi kuyumcu ona bırakmıstım ceyreklerı hopp dıye gıtmıss ay kızlar nasıl dolmusuz yaaaaaa herkez bısey anlatıoo

bende ona deli oluyorumya. hepsimi böyle bilmiyorum ki her ay üstüne başına onca şeyi alır. kombine kart alıcam diye ortada dolaşır 1 sene olacak bir faturayı alıpta ödediğini görmedim. kendimi enayinin en önde gideni gibi hissediyorum. çift diplomam var yine de işi bırakıp onlara inat evde oturucam dedim.yinede kendime edicem diye yapamadım. üst baş almayı kenara bırak geldiğimden beri borçlarını yeni temizledim resmen.üstüne üstlük ailem hep destek oluyor. evime gelemiyorlar bile istedikleri zaman. onlara gittiğimde hala çocukmuşum gibi ayrıdan harçlığımı ben görmeden cebime sıkıştırıyorlar. bugünleri göreceğimi bilsem yanaşmazdım. ben bide 4 sene konuştuktan sonra evlendim körmüşüm böyle insanların ailesi olduğunu bilseydim asla yanaşmazdım. kendilerini öyle çok değerli görmelerine ben köpürüyorum. bizimde gelinimiz var ama annemleri yanından ayırmak istemiyor.herşey karşılıklı nasıl davranırsan ne ekersen onu biçersin.

:)))))) vala kötü bişey diipte kocamla kötü olmamak için zıkkımın dibi diorum herşeye napiim:)))))))ay kıyamam ya habersizde insan endini ne kötü hisseder:/// benımde düğünde sağda solda ellerine skıştırmışlar kayınpederim kocaman bir poşet getirdi içi zarf dolu bi baktık zarflar boş ama borçları bize yazmışlar:))))) paraları almışlar esamesi okunmuooo altınlarada el koymuşş bide siz sahip çıkamazsını daha demezmi kaynanam:))))))) kurtardıklarımıza dua ettik valaaa:)))))))

aynen canım hepsi bölee malesef....

terbiyesizler. sende birikim yaparsın yine kime kocana çocuuna. ama görülmez bu. ne mecburiyeti var eşinin herkesin rızkı ayrı. herkes okuyo bizde okuduk. belki ailen seni daha zor şartlarda okuttu ama yok onların oğulları. sinir oluyorum. bir an önce kurtulursunuz inşallah ordanda eşinde çocuğu olunca yardım etmez belki hatta sokabildiğin kadar borca sok ev alın araba alın onları ödesinki veremesin. ay bölede cani gibi oldum ama insanları mecbur koşmasalar ihtiyaç olunca oğullarından önce biz yardım ederiz. insan evladıyız sonuçta ama algılayamıolar

iyi yapıosun canım ya ..aynen ole saf gıbı kendıne gıtse neysede işte aman neyse unuttum artık..
şaka gıbı yaa valla kayınpederın yaptıgına bak valla bencede ıyı kurtarmıssınız bızımkının gozu yok allahtan ole seyde ben aldım anneme verdım hepsını

iyi düşmüşler yakandan. inşallah bidaha yapışmazlar bizimkiler düğünde 5 kuruş harcamadıkları gibi üzerine kp hocaya verdiği 50 tl yı istedi şaka gibi allah bilir eşim düğünden önce ceplerinede para koymuştur. ki evlenmeden öncede okuttuklarında harcadıkları paranın fazlasını vermiş. eşim kendi anlatır babası ne para gönderdiyse eşime hesap tutmuş sonra eşim dünyanın parasını verince fazla fazla yırtıp atmış. ne büyük terbiyesizlik. utanmada yok arsızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…