- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Arkadaslar ozellikle erkek evladi olacaklar... Biz boyle yetistirmeyelim, bunlari asla yapmayalim ilerde.
iyi yapıosun canım ya ..aynen ole saf gıbı kendıne gıtse neysede işte aman neyse unuttum artık..
şaka gıbı yaa valla kayınpederın yaptıgına bakvalla bencede ıyı kurtarmıssınız bızımkının gozu yok allahtan ole seyde ben aldım anneme verdım hepsını
bende öle dengesizimkii ya çok açımmmm yadaaa hiç iştahım yok :)))))))))) bende 57yle hamile kaldımmmmmmm 2 kiloda aldımmmm vala napcam bilmem
hay allahım yaaa ne ınsanlar var valla yaa aman ne guzel eşin sındırıyorsa sorun yok sanslısınahh ahhh ben anneme vereyım dedim ortalık ayaga kalktı şekerim... bizim iş başlamadan bitiyodu bu altın muhabbetlerinde...herkes bişeyler yaşıo en güsel zamanlar böyle anılıoo sonra işte ona üzülüyorum canım yaaa...neyse gecti ben onları sindirdimm kayınvalidem bayraklııııııı ama eşim sindiro onu:)))))))) artık bebişime yogunlaştım tek derdim o :)))))) birde sizler varsınız ohoooo daha ne olsun:)))
valla hep diorum gelinim olsun el üstünde tutarım
hay allahım yaaa ne ınsanlar var valla yaa aman ne guzel eşin sındırıyorsa sorun yok sanslısın
bende rabbımmm onu korusun bızlere bagıslasın canım yaa
bende ona deli oluyorumya. hepsimi böyle bilmiyorum kiher ay üstüne başına onca şeyi alır. kombine kart alıcam diye ortada dolaşır 1 sene olacak bir faturayı alıpta ödediğini görmedim. kendimi enayinin en önde gideni gibi hissediyorum. çift diplomam var yine de işi bırakıp onlara inat evde oturucam dedim.yinede kendime edicem diye yapamadım. üst baş almayı kenara bırak geldiğimden beri borçlarını yeni temizledim resmen.üstüne üstlük ailem hep destek oluyor. evime gelemiyorlar bile istedikleri zaman. onlara gittiğimde hala çocukmuşum gibi ayrıdan harçlığımı ben görmeden cebime sıkıştırıyorlar. bugünleri göreceğimi bilsem yanaşmazdım. ben bide 4 sene konuştuktan sonra evlendim körmüşüm böyle insanların ailesi olduğunu bilseydim asla yanaşmazdım. kendilerini öyle çok değerli görmelerine ben köpürüyorum. bizimde gelinimiz var ama annemleri yanından ayırmak istemiyor.herşey karşılıklı nasıl davranırsan ne ekersen onu biçersin.
amın canım benım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbım senın bebişinide korusun sağ saliim kucagına almayı nasip etsin inş:))))) doğsunlarda fotolarınıda yüklerisss ay yerim onları:))))
Valla annem hep der gelinine iyi davranan ogluna iyilik yapar diye :)
diyorum ya canım onların gözünde biz ağaç kovuğundan çıktık. benim annemin bir iğnesi yok evi yok barkı yok kadın bir emekli maaşıyla oda söliim aylık 800 tl babamdan kalan. ona rağmen bu ay yine annemden para istettirdi. annem 3 aylık alıo. kadın topladı bize verdi. onun babasının 1500 tl emekli maaşı var 1000 tl çalıştıı yerden alıo görümcem 3000tl maaş alıo. bide her hafta sonu göreve gidio ayda en az 1000 tl da öle alıo 1000 tl burs alıo evleri kendilerinin. kira falanda ödemiolar. onlardan istemioda annemden istio. bide üzerine onlara yardım edioruz. ben ucundan laf söledimmide eşim hemen savunmaya geçio ne kadar çok gelirse o kadar gidermişdeli oluyorum. kimsenin parasında pulunda gözüm yok bize bulaşmasınlar yeter. ama her fırsatta istiyorlar. bizim bu ay 10000 tl ödememiz vardı ki mümkün diil tamamını ödememiz evimiz kira. borçlar üst üste bine bine birikti öyleyken utanmadan evlerine yalıtım yapılcakmışta 7000 tl kredi çekilcekmiş neymiş eşim doldurup o çekcekmiş. hiç sesimi çıkarmadım allahtan eşimde oralı olmadı. benide annem nasıl yetiştirdiyse kızıyorum hep. hayatta hakkımı savunamam yüzlerine bişey diyemem. yüzüme tükürseler sesimi çıkartamam. benimde gücüm eşime yetio eve dönünce ona carlıyorum sona hadi hop kavga. şöle cazgır bişey olsaydım eşimi bulaştırmadan çat çat yapıştırabilseydim keşke
kızlar bileklik geldi geçiri verdim hemen koluma içinde 2 tane var ikisinide aynı andamı kullanıyorum acaba yaaaa :26: birini bi koluma birini bir kolumamı takıcam anlamadım gitti :44:
merhaba arkadaşlar
sabah kocaman bir uçukla uyandım
bir sorun teşkil edermi
merhaba arkadaşlar
sabah kocaman bir uçukla uyandım
bir sorun teşkil edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?