Eşimde facinde paylaşmış bunu görünce çok güldüm :)))
kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 7+4 günlük hamileyim kasıklarımda sancım var ve sarı renkte akıntı ve yanma var bunun bebeğime zararı olur mu yarın doktora gidecem ama içim bi türlü rahat etmiyor benzer sıkıntısı olan var mı
kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 7+4 günlük hamileyim kasıklarımda sancım var ve sarı renkte akıntı ve yanma var bunun bebeğime zararı olur mu yarın doktora gidecem ama içim bi türlü rahat etmiyor benzer sıkıntısı olan var mı
canim yanma varsa enfeksiyon olabilir, bol su icmen lazim, zaten yarin doktora gidiyormussun mutlaka soyle derdini.
BENMDE AKıntım var ama normal dıye okudum zaten topıkte vardı akıntısı olan kızlar ben gunde 2 lıtre su ıcıyorum en fazla 2.5 3 su cok onemlı cnm bol bol ıckızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 7+4 günlük hamileyim kasıklarımda sancım var ve sarı renkte akıntı ve yanma var bunun bebeğime zararı olur mu yarın doktora gidecem ama içim bi türlü rahat etmiyor benzer sıkıntısı olan var mı
teşekkürler canım bulantılarım hat safada fenayım..su içince bile aşırı bi şekilde midem bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum tek istediğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak...
slm kızlarrrrrrrrr bız geldık mercımegımle bugun doktora gıttık 2lı test ıcın yavrum oturur vazıyetteydı doktor boyle ense olsumu alamam yanlıs cıkar dedı sırt ustu uzanması lazım dedı baya bekledık uzanmadı yuzuyordu :) gelip yerine oturyordu pazar yeniden gidecegiz aksama kadar ugrasirirz yatmazsa dedi :)) ahh kuzum ahhh ne olurdu iki seksen yatsan
Çok gezdim bugün avm de, ilk hamilealışverişimi yaptım kotlarımın göbek kısmı sıkıyordu olmuyordu hamile kotu aldım bi tane :129:
Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (
Doktor benim minnoş adam gibi dursun diye göbeğimi salladı biraz.öyle ölçü.
Güle güle giy :))
Canim bel agrisi çoğumuzda var ama lekene icin doktorunu bir arasan yi olur bu aksam ariyamiyorsan bol bol su iç ve dinlen , lekenin rengi kahverengimi
Asya canim insallah guzel haberler alırsın test sonucunu ne zaman verecekler
canım normal.ben geçen gece resmen kıvrana kıvrana ağladım artık ağrıdan.bazen oluyo bi kaç saat sürüp geçiyor.doktorum rahim genişliyo o yüzden korkma dedi.bol su içmenin faydası var dedi.Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (
Kizlar gorusemiyoruz benim modem arizaliymis ve nihayet bu aksam uzeri halloldu :)) bu boşlukta bebek battaniyesine basladim sarı beyaz kalp motifli , internetten buldum modeli , bayagida ordum :) hadi bakalim sizde bos durmayın
Kizlar gorusemiyoruz benim modem arizaliymis ve nihayet bu aksam uzeri halloldu :)) bu boşlukta bebek battaniyesine basladim sarı beyaz kalp motifli , internetten buldum modeli , bayagida ordum :) hadi bakalim sizde bos durmayın
Evt canim lekemin rengi cok koyu siyah gibi kahverengi
oh hayırlı olsun ya ben sımdı almak ıstemıyorummm ama cokta ozenıyorum altlarım olmuo ama ust grubum oluyor dahaÇok gezdim bugün avm de, ilk hamilealışverişimi yaptım kotlarımın göbek kısmı sıkıyordu olmuyordu hamile kotu aldım bi tane :129:
Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?