2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 7+4 günlük hamileyim kasıklarımda sancım var ve sarı renkte akıntı ve yanma var bunun bebeğime zararı olur mu yarın doktora gidecem ama içim bi türlü rahat etmiyor benzer sıkıntısı olan var mı

canım enfeksiyon kapmış olabilirsin bol bol su içmen lazım en az 3 lt

canim yanma varsa enfeksiyon olabilir, bol su icmen lazim, zaten yarin doktora gidiyormussun mutlaka soyle derdini.

canim yanma varsa enfeksiyon olabilir, bol su icmen lazim, zaten yarin doktora gidiyormussun mutlaka soyle derdini.

teşekkürler canım bulantılarım hat safada fenayım..su içince bile aşırı bi şekilde midem bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum tek istediğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak...

BENMDE AKıntım var ama normal dıye okudum zaten topıkte vardı akıntısı olan kızlar ben gunde 2 lıtre su ıcıyorum en fazla 2.5 3 su cok onemlı cnm bol bol ıc
bıde 1 lıtre kaynamıs suya karbonat at 1 tatlı kasıgı bununla yıka ph sevıyesı yuksek oldugu ıcın kasıntı gecıcektır ben mantar cok olurum yada sistit

ben limonlu soda iciyorum o rahatlatiyor beni, istersen sen de bi dene...

Canim buyuk ihtimalle Mantar enfeksiyonu problemin var , doktorunla görüş endise yapma bebege zararı yok hamilelerin %80 i bu problemi yaşıyor

Çok gezdim bugün avm de, ilk hamile alışverişimi yaptım kotlarımın göbek kısmı sıkıyordu olmuyordu hamile kotu aldım bi tane :129:

Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce ( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (

Kizlar gorusemiyoruz benim modem arizaliymis ve nihayet bu aksam uzeri halloldu :)) bu boşlukta bebek battaniyesine basladim sarı beyaz kalp motifli , internetten buldum modeli , bayagida ordum :) hadi bakalim sizde bos durmayın

Doktor benim minnoş adam gibi dursun diye göbeğimi salladı biraz. öyle ölçü.

Çok gezdim bugün avm de, ilk hamile alışverişimi yaptım kotlarımın göbek kısmı sıkıyordu olmuyordu hamile kotu aldım bi tane :129:

Güle güle giy :))

Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce ( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (

Canim bel agrisi çoğumuzda var ama lekene icin doktorunu bir arasan yi olur bu aksam ariyamiyorsan bol bol su iç ve dinlen , lekenin rengi kahverengimi

Doktor benim minnoş adam gibi dursun diye göbeğimi salladı biraz. öyle ölçü.

Asya canim insallah guzel haberler alırsın test sonucunu ne zaman verecekler

canım mümkün olduğu kadar stres yapma ve bol bol uzan dinlen yarına kadar ve yarın mutlaka doktoruna görün öbür türlüsünü aklına bile getirme Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..

Evt canim lekemin rengi cok koyu siyah gibi kahverengi

Sana bir tavsiye benden yaparsan cok rahatlarsin benim basıma geldi bununla çözdüm ısı , 2 su bardağı kaynamış sogutulmus suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koy , sık sık pamuga dok ve is'te orayı sil bununla

canım normal.ben geçen gece resmen kıvrana kıvrana ağladım artık ağrıdan.bazen oluyo bi kaç saat sürüp geçiyor.doktorum rahim genişliyo o yüzden korkma dedi.bol su içmenin faydası var dedi.

Kizlar gorusemiyoruz benim modem arizaliymis ve nihayet bu aksam uzeri halloldu :)) bu boşlukta bebek battaniyesine basladim sarı beyaz kalp motifli , internetten buldum modeli , bayagida ordum :) hadi bakalim sizde bos durmayın

vuhuuuuuuu ellerine sağlık ablacım.Malesef ben zincir çekmeyi beceremiyorum cinsiyeti belli olsun da odası için bazı el işi fikirlerim var ayrıca bebek şekerlerini felan da yaparım.ama örgü asla yapamam.

Evet yoklugunu farkettim iyi uğraş bulmuşsun, ben beceremem ki ancak dümdüz bişey olursa yapabilirim, motif falan benim neyime :2: annemlere daha bişey ördürtmüyorum ben korkuyorum hala hele bi 6 aylık olsun o zaman yaparız benim kendi battaniyelerim duruyomuş daha annem gösterdi onları da kullanabilirim .Bide ayakkabım duruyodu ah ah birine verdi bikaç yıl önce insan o kadar yıl saklar da verir mi

oh hayırlı olsun ya ben sımdı almak ıstemıyorummm ama cokta ozenıyorum altlarım olmuo ama ust grubum oluyor daha
sımdı alsam 1 2 ay sonra hıc olmıcak 5 ayda alıyım dıyorummm ozamana kadar 2 tane esofman aldım

kahverengıyse korkma dıcem ama progestan falan almıomusun?
durma gıt dr nobetcı mutlka vardır ben gece 4 de gıttım kendı dr uyandırdım valla o benı memorıale yonlendırdı oraya gıttıkk
popo kısmına yakın yastık koy ayaklarınada koy yat dınlen kalkma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…