2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Maşallah canım inşallah normal olur ablam 4600 gramlık bebeği normal doğurdu inşallah biz de normal doğururuz :)

Kızlar rüyamda bebişimi hissettim çok gerçekti
karnımın solu bi sivriliyo elimi koyuyorum çok net hissediyorum
resmen kolu omuzu gibi elime geliyo hatta kızımın da elini koyuyorum
bak kızım kardeşin diyorum çok güzeldiii

günaydınnnnn kızlarrrr ben yenı uyandım daha kahvaltımı yaptım grıp oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa napıcam ben

geçmiş olsun canım yeşil biber falan ye en fazla c vitamini onda varmış. havalar çok dengesiz. ankara acaip soğuk kış günü gibi dikkat etmek lazım bu havalarda.

ayyy beni heycanlandırdın bitanem iyice. hadi hayırlısı. ya vajinal bakınca dr. eşimi almıyor içeri bende o duyguyu onla tatmak istiyorum. karından bakmasını ondan çok istiyorum eşimde duysun kalp atışlarını istiyorum. kontrole gidince fotoğraflarını paylaşırım sende bebişlerinin o günde nasıl olduğunu anlarsın. herşeyimiz aynı nasılsa hemde ikiz[/QUOTE]

aynen canım. bende annem ve kardeşimle gitmiştim bu sefer. ilk kez içeri aldı doktorum. benim de eşime görmek kısmet olmadı fotoğraflarıyla idare ediyor:) canım bu arada senin doktorun söylediklerini sordum bende doktoruma. 16.haftadan itibaren ikiz gebeliklerde risk başlıyor o haftaya geldiğinizde kontrol ederiz gerek olursa heyet raporu çıkartıp, doğuma kadar istirahat edersiniz dedi. canım bir de sana hangi takviyeleri vermişti doktorun?

canım sabah kalktıgımda genzım yanıyordu ve sabahtan berı anıden elım ayagım çekılıyor bayılacak gıbı olyorum sanırım aclık ıycene vurmaya basladı
sen nasılsın canım

Ben gayet iyiyim , canım dr.una sorsan hiçbirşey yiyemiyorum diye serum,vitamin takviyesi yaparlar belki aman dikkat et kendine

kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş yok kuzummm yaa şaka yapıyorummm ne güzel keyfine bak yattt valla.biz yatamıyoruz bizim yrimizede yatın. bazen masanın üzerine kafamı koyup gidiyorum valla başımı kaldıramadığım oluyor havalardan tabi birazda. ama sabahları kahvaltınızı erken yapın yiğenlerimi acıktırmayın! kahvaltı yapın geri yatın minnoşlarım aç kalmasın

aman hiç özleme hatunum ya hamileyken hiç çekilmiyor normal zaman olsa ok ama gebelikte çok çok zormuş onu anladım. ne giyinmek istiyor canın ne makyaj yapmak nede işyerindekilerle muhatap olmak. herşey batıyor, herşeyden herkesden tiksiniyorsun. böyle bildiğin uyuz gibi dolanıyorum anlayacağın. bakın benim dediğim gibi oturup bebişinize yazın bebek anı defterlerinizi mutlaka alın. onlarla vakit geçirin süper bişiiii.. haa filizime de söledim öyle öğleye kadar yatıpda yiğenlerimi aç bırakmak yok! bşiler atıştırın geri yatın izin veriyorum

ya inş. risk olmaz bizde, rahat rahat maaşımızı alırız. acaba heyet raporu verirlerse bize dğuma kadar, ozaman tam maaşımızı alabilirmiyiz ki?
Canımcım bana doktorum dediki çoğul gebelikte her iki bebeğinde gelişiminin eşit olması gerekiyor ve bunu senin kendi yediklernle sağlaman biraz zor, yani nekadar kalsiyum nekadar protein ile beslediğin hesap edemezsin dedi. biz çoğul gebelikte diyetisyen eşliğinde devAm edilmesini öneriyoruz dedi. bende diyetisyenden de randevu aldım aynı hastaneden aynı güne 24 nisana. hazır hormon testlerim fln varya ekranda bidaha teste gerek olmaz diye. başka bi diyetisyene gitsem en başdan tahlil fln zor işler. ama bunun dışında kendi doktorum pekmez içmemi, ceviz,incir,hurma,çiğ fındık,kara üzüm karışımı yememi söledi. meyve hiç yeme dedi. çok canın isterse 100gr ı geçmicek dedi. ilaç olarak da polivit, ferrum fort ve fraxiparin 0,3 kullanıyorum cnm. progestonu kesmiştik ama 12.haftada tekrar progestona başlıcaz dedi. öyle işte bitanem. ama ben 24ünde hem doktora hem diyetisyene gidicem ya sana da yazarım neler dediğini. bende çok merak ediyorum diyetisyenin talimatlarını:18:

Hahhaha yiğenlerin aç kalmasın diye dobiş mi olalım :125::125::125: bu durumda senin 2 katı yemen lazım dimi

ya inş. risk olmaz bizde, rahat rahat maaşımızı alırız. acaba heyet raporu verirlerse bize dğuma kadar, ozaman tam maaşımızı alabilirmiyiz ki?
Canımcım bana doktorum dediki çoğul gebelikte her iki bebeğinde gelişiminin eşit olması gerekiyor ve bunu senin kendi yediklernle sağlaman biraz zor, yani nekadar kalsiyum nekadar protein ile beslediğin hesap edemezsin dedi. biz çoğul gebelikte diyetisyen eşliğinde devAm edilmesini öneriyoruz dedi. bende diyetisyenden de randevu aldım aynı hastaneden aynı güne 24 nisana. hazır hormon testlerim fln varya ekranda bidaha teste gerek olmaz diye. başka bi diyetisyene gitsem en başdan tahlil fln zor işler. ama bunun dışında kendi doktorum pekmez içmemi, ceviz,incir,hurma,çiğ fındık,kara üzüm karışımı yememi söledi. meyve hiç yeme dedi. çok canın isterse 100gr ı geçmicek dedi. ilaç olarak da polivit, ferrum fort ve fraxiparin 0,3 kullanıyorum cnm. progestonu kesmiştik ama 12.haftada tekrar progestona başlıcaz dedi. öyle işte bitanem. ama ben 24ünde hem doktora hem diyetisyene gidicem ya sana da yazarım neler dediğini. bende çok merak ediyorum diyetisyenin talimatlarını:18:

[/QUOTE]

inşallah canım yaa. ben şimdi baktım netten. heyet raporunda maaş kesintisi olmuyormuş. maaşlar yatıyor, fakat kullanmadığınız doğum öncesi izinler yanıyormuş. bana da rutin kullandığım ilaçlar dışında elevit, gnc nin balık yağı hapını bir de hemoglobinim yüksek çıkmasına rağmen ikiz gebelik olduğu için demir hapı verdi. beslenme konusunda elimden geleni yapıyorum iyi besleniyorum aslında ama şu ara iştahım kapalı. zorla yiyorum. bebişlerden biri 5 gün geriden geliyormuş. ona üzüldüm biraz. bir de bir tanesinin kalp atışları diğerine göre zayıf gibiydi. doktor açı ile ilgili olduğunu söyledi. geriden gelmesi beslenme ile mi alakalı acaba?

Birhal hoş bulduk. Ben bişey sormak istiyorum. Gebelikten önce glukofen diye bir ilaç kullanıyordum,diyet yaparken şeker direnci sağlasın diye. Gebe olduğumu öğrenince içmedim ve doktoruma sordum, o da hayır 3 aya kadar kullanabilirsin devam et dedi, içiyorum ama bişey olurmu diye de canım sıkılıyor,aranızda kullanan varmı bu ilacı?

canım ben kullanıyorum. bende pco ve insülin direnci olduğu için vermişti doktorum. gebeliğin sonuna kadar da kullanmam gerektiğini söyledi. 1,5 yıl önce bir gebelik daha yaşamıştım ve 6 haftada inanılmaz şekilde tam 10 kilo aldım ve 6 haftalık düşük yaptım. buna insülin direncinin sebep olabileceğini söylemişti doktorum. o yüzden doktor devam et dediği sürece bırakmak istemiyorum. ama sende insülin direnci yoksa tabii böyle bir mecburiyetin de yok demektir. gebelikte metformin kullanımı hakkında doktorlar görüş ayrılığı içindeler. kimi kullanmayın derken, kimi 12.haftaya, kimi doğuma kadar kullandırıyor.

kızlar sordum doktoruma tetenoz aşısı 19 haftalıkken yapılacak dedi. bu sağlık ocağı beni ne diye aradı ki şimdi :S:S:S

Tşk ederim cevabın için baharınkızı,ben 3 ayımı bekleyim bakalım bırak derse bırakırım,ilaç içmeyi sevmiyorum :)

tamam bıtanem yapıcam mutlaka bıdaha cok saol
Geçmiş olsun bol bol c vitamini almaya çalış.
alıyorum kuzum yaaa ınsallah gecer hemencecık
geçmiş olsun canım yeşil biber falan ye en fazla c vitamini onda varmış. havalar çok dengesiz. ankara acaip soğuk kış günü gibi dikkat etmek lazım bu havalarda.
aaa banada en fazla c vıtamını kıvıde oldugunu dedı dr.hele ıst buzhane kıs gerı geldı yaa vallaa bune anlamadım
merhabalar bebişim büyümüş kızlarr kalp atışlarınıda duyduk çok şükür
gozun aydın bıtanemmmm hayırlı olsun

dıyorum ya kuzum progestan benı mahvedıyor sımdı gene uyuycam sanırım ılacın etkısı 2 saatte gosterıyor
allah yardımcınız olsun valla calısmakda zor valla anca kalkıyorum yataktan halım kalmıyor kı

bende cok kararsızım kızlar tetenoz asısı hakkında bana dr olmanı ıstemıyorum dedi.evde dogum yapmıcaksın dedi..
ayrıca saglık ocaındakı hemsıreye dedım asılama oldugun ıcın belkıde dusuk tehlıkesı ıcın ıstememıstır dr dedı anlamadım gıttı..
napcamı sasırdımmm
BUARADA AZ ONCE GENE KAHVERENGI LEKE GELDI AMA COK AZ SINIRIM BOZULDU BIDAHA GELMEDI AMA DR ZATEN GELEBILECEGINI SOYLEMISTI KORKMA DEDI INS KIRMIZIYA DONMEZ
ALLAHIM YARDIM ETTT HEPIMIZE SAGLIKLA KAVUSALIMMMMMMM

tatlım leke ıcın hıc korkma doktorun bastan soylemıs ıste sana.zaten ıstırahat edıyorsun bılıyorum ama yıne de soylıyımtetanoz asısı ıcın de zamanı gelsın tekrar sorarsın doktoruna bence.sonucta ası hem senı hem onu koruyor.dogumu evde yapmayacaksın ama hastanelerın halı de malum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…