- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
bende cok kararsızım kızlar tetenoz asısı hakkında bana dr olmanı ıstemıyorum dedi.evde dogum yapmıcaksın dedi..
ayrıca saglık ocaındakı hemsıreye dedım asılama oldugun ıcın belkıde dusuk tehlıkesı ıcın ıstememıstır dr dedı anlamadım gıttı..
napcamı sasırdımmm
BUARADA AZ ONCE GENE KAHVERENGI LEKE GELDI AMA COK AZ SINIRIM BOZULDU BIDAHA GELMEDI AMA DR ZATEN GELEBILECEGINI SOYLEMISTI KORKMA DEDI INS KIRMIZIYA DONMEZ
ALLAHIM YARDIM ETTT HEPIMIZE SAGLIKLA KAVUSALIMMMMMMM
tamam bıtanem yapıcam mutlaka bıdaha cok saol
alıyorum kuzum yaaa ınsallah gecer hemencecık
aaa banada en fazla c vıtamını kıvıde oldugunu dedı dr.hele ıst buzhane kıs gerı geldı yaa vallaa bune anlamadım
gozun aydın bıtanemmmm hayırlı olsun
dıyorum ya kuzum progestan benı mahvedıyor sımdı gene uyuycam sanırım ılacın etkısı 2 saatte gosterıyor
allah yardımcınız olsun valla calısmakda zor valla anca kalkıyorum yataktan halım kalmıyor kı
bende cok kararsızım kızlar tetenoz asısı hakkında bana dr olmanı ıstemıyorum dedi.evde dogum yapmıcaksın dedi..
ayrıca saglık ocaındakı hemsıreye dedım asılama oldugun ıcın belkıde dusuk tehlıkesı ıcın ıstememıstır dr dedı anlamadım gıttı..
napcamı sasırdımmm
BUARADA AZ ONCE GENE KAHVERENGI LEKE GELDI AMA COK AZ SINIRIM BOZULDU BIDAHA GELMEDI AMA DR ZATEN GELEBILECEGINI SOYLEMISTI KORKMA DEDI INS KIRMIZIYA DONMEZ
tatlım leke ıcın hıc korkma doktorun bastan soylemıs ıste sana.zaten ıstırahat edıyorsun bılıyorum ama yıne de soylıyımtetanoz asısı ıcın de zamanı gelsın tekrar sorarsın doktoruna bence.sonucta ası hem senı hem onu koruyor.dogumu evde yapmayacaksın ama hastanelerın halı de malum bence
inşallah canım yaa. ben şimdi baktım netten. heyet raporunda maaş kesintisi olmuyormuş. maaşlar yatıyor, fakat kullanmadığınız doğum öncesi izinler yanıyormuş. bana da rutin kullandığım ilaçlar dışında elevit, gnc nin balık yağı hapını bir de hemoglobinim yüksek çıkmasına rağmen ikiz gebelik olduğu için demir hapı verdi. beslenme konusunda elimden geleni yapıyorum iyi besleniyorum aslında ama şu ara iştahım kapalı. zorla yiyorum. bebişlerden biri 5 gün geriden geliyormuş. ona üzüldüm biraz. bir de bir tanesinin kalp atışları diğerine göre zayıf gibiydi. doktor açı ile ilgili olduğunu söyledi. geriden gelmesi beslenme ile mi alakalı acaba?[/QUOTE]
kızlar sordum doktoruma tetenoz aşısı 19 haftalıkken yapılacak dedi. bu sağlık ocağı beni ne diye aradı ki şimdi :S:S:S
napcamı sasırdımmm
Filizz canim hic korkma ayni duygulari bende yasiyorum canim bak bendede kesildi yine ama hala hastanedeyim .. Doktor pazara kadar kal dedi ama evde bidaha kizim var yavrum daha 4 yasinda az önce aramis agliyor anne ne zmn geleceksin diyebende cok kararsızım kızlar tetenoz asısı hakkında bana dr olmanı ıstemıyorum dedi.evde dogum yapmıcaksın dedi..
napcamı sasırdımmm
Bendede var biraz .. Bide sirtimda biraz fazla cogalmiskızlar göbeğinde kıllanma yaşayan varmı?erkek bebek belirtisi olabilirmi??
dun gıttım canım bısey olmaz dedı dokturum
kızlar göbeğinde kıllanma yaşayan varmı?erkek bebek belirtisi olabilirmi??
Filizz canim hic korkma ayni duygulari bende yasiyorum canim bak bendede kesildi yine ama hala hastanedeyim .. Doktor pazara kadar kal dedi ama evde bidaha kizim var yavrum daha 4 yasinda az önce aramis agliyor anne ne zmn geleceksin diye( anne olmak gercekten cok ama cok zor
Bendede var biraz .. Bide sirtimda biraz fazla cogalmis
Filizz canim hic korkma ayni duygulari bende yasiyorum canim bak bendede kesildi yine ama hala hastanedeyim .. Doktor pazara kadar kal dedi ama evde bidaha kizim var yavrum daha 4 yasinda az önce aramis agliyor anne ne zmn geleceksin diye( anne olmak gercekten cok ama cok zor
Bendede var biraz .. Bide sirtimda biraz fazla cogalmis
hayır alakası bile yok hurafe bunlar ilk gebelikte hep olur benim ilk kızımda orman gibiydi karnım çizgi gibi aşağı kadar
sonra dökülüyor mu peki cnm yoksa kalıcı mı
hayır alakası bile yok hurafe bunlar ilk gebelikte hep olur benim ilk kızımda orman gibiydi karnım çizgi gibi aşağı kadar
çıkarsa dökülmüyor bacım benimki kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?