2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

amin canımmm çok düşünme o lekeleri ilgilendikçe oluo benimde olmuştu ya en ufak bir akıntıyı ona yorup koştur koştur gidiodum iyce paronayak olmuştum sona dedim düşünmicem. sende ii şeyler düşün hep iyi olsun inşallah

evet ya istanbulda resmen kış gelmiş gibi dün akşam hele dondum resmen...

korkma hayatım bişey olmaz sen yinede dinlenmeye devam et. canını sıkıp moralini bozma...

bencede gerekli gibi hastanelerde insanın başına ne geleceği hiç belli değil ameliyatta adamın sırtında makas unutuyolar düşünün artık

inşallah canım yaa. ben şimdi baktım netten. heyet raporunda maaş kesintisi olmuyormuş. maaşlar yatıyor, fakat kullanmadığınız doğum öncesi izinler yanıyormuş. bana da rutin kullandığım ilaçlar dışında elevit, gnc nin balık yağı hapını bir de hemoglobinim yüksek çıkmasına rağmen ikiz gebelik olduğu için demir hapı verdi. beslenme konusunda elimden geleni yapıyorum iyi besleniyorum aslında ama şu ara iştahım kapalı. zorla yiyorum. bebişlerden biri 5 gün geriden geliyormuş. ona üzüldüm biraz. bir de bir tanesinin kalp atışları diğerine göre zayıf gibiydi. doktor açı ile ilgili olduğunu söyledi. geriden gelmesi beslenme ile mi alakalı acaba?[/QUOTE]

aman çok sevindim maaş alacaksak tek yatarız yoksa naparız onca ay maaşsız:2:. ya canım ben çok zayıfım 47 kg boy 1,68 ve buna rağmen doktorum geçen gittiğimde yanakların dolmuş suratının resmini çek bundan daha fazla kilo almanı istemiorum dedi. ben şoka girdim düşün okadar zayıf olmama rağmen kilo alma yemene dikkat et dedi. siz değil bebişleriniz kilo alacak dedi burda size yemek yiyin kilo alın demiyoruz bebeklere gerekli proteini ve kalsiyumu vermeniz grekiyor dedi. yani beni diyetsiyene göndermesinin sebebide o cnm. yani demem o ki yemek yiyemiyorum die üzülme bence sıkıntı yok aksine iyi bişi. bebişlerin gelişimine gelince ilk aylarda bu prolem olabiliyormuş önemli olan sonaki ayda birbirlerini yakalamasıymış. ve doktorununda dediği gibiulrasondaki açı farkı da olabilir. sen hiç canını sıkma bitanem rahat ol ki bebişlerinde rahat rahat büyüsün

kızlar sordum doktoruma tetenoz aşısı 19 haftalıkken yapılacak dedi. bu sağlık ocağı beni ne diye aradı ki şimdi :S:S:S

ben dedim kuzum sana. sağlık ocaklarına pek güven olmuyor. heralde sat yanlış yazmışlardır haftanı yanlış hesaplamışlardır.

canımın içiiiii hiç takılma son kalan pıhtıları atıyosundur çok normal. fazlalaşmadığı sürece allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz. sen içini ferah tut. dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun. bişi olmucak inş.

Filizz canim hic korkma ayni duygulari bende yasiyorum canim bak bendede kesildi yine ama hala hastanedeyim .. Doktor pazara kadar kal dedi ama evde bidaha kizim var yavrum daha 4 yasinda az önce aramis agliyor anne ne zmn geleceksin diye ( anne olmak gercekten cok ama cok zor
kızlar göbeğinde kıllanma yaşayan varmı?erkek bebek belirtisi olabilirmi??
Bendede var biraz .. Bide sirtimda biraz fazla cogalmis

dun gıttım canım bısey olmaz dedı dokturum

bişey olmaz olurmnu canım nasıl saçmalık bitkin düşüyorsun ayrıca sıvı alamıyorsun yemediğindede bacım sen git su bile içemiyorum sıvı alamıyorum çıkartıyorum de takarlar serum hem vitamin hem mide bulantısı rahatlatıyo bi nebze çekilmez başka türlü çok kötü çokkkk ben serum iğne olmasa canlı cenazeyim resmen
i

doktor kal dediyse riske atma canım kal kızının yanında kim var peki kim bakıyo ona

kızlar göbeğinde kıllanma yaşayan varmı?erkek bebek belirtisi olabilirmi??

canımmm içim parçalandı valla allah yardımcın olsun en kısa sürede gidersin inş. kızının yanına. napalım tek bebişte sende iyi olda

Merhaba arkadaslar herkes iyidir inşallah.

bugün cok yogundu arada okudum ama yazamadım. Aksi gibi bugun cok da halsizim. şükür bitti sayılır gün.

çalışan hamile olmak cidden zor oluyor..Rabbim yardımcımız olsun..

hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum. yarın grş inşallah

sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…