Vahh vahhhhh yandım desene fena hale geldi. önceden bitane yoktu. aman neyse tek bebişlerimi sağ salim doğuruyumda kıla tüğe razıyım. ilerde gideriz lazere
Bilmiyorumki simdilik hersey yolunda lekelerde durdu .. Bel agrimda kalmadi ama eve cikinca yine dayanamiyo insan kalkiyo yerinden .. Kizim annem de kaliyor babasida vardoktor kal dediyse riske atma canım kal kızının yanında kim var peki kim bakıyo ona
canımmm içim parçalandı valla allah yardımcın olsun en kısa sürede gidersin inş. kızının yanına. napalım tek bebişte sende iyi olda
bide göbekmi aldırcaz yaa dökülüyo diye duymuştum (((
Vahh vahhhhh yandım desene fena hale geldi. önceden bitane yoktu. aman neyse tek bebişlerimi sağ salim doğuruyumda kıla tüğe razıyım. ilerde gideriz lazere
Bilmiyorumki simdilik hersey yolunda lekelerde durdu .. Bel agrimda kalmadi ama eve cikinca yine dayanamiyo insan kalkiyo yerinden .. Kizim annem de kaliyor babasida var
Amin cnm bugün ikimizide göremediya ondan üzgündü simdi yanima geliyor kolumda serumla görmesini istemiyordum ama artik napalim
peki kızlar burnunun içi yara olan varmı?her sabah burnumu silerken kan geliyor!
kızlar göbeğinde kıllanma yaşayan varmı?erkek bebek belirtisi olabilirmi??
Filizz canim hic korkma ayni duygulari bende yasiyorum canim bak bendede kesildi yine ama hala hastanedeyim .. Doktor pazara kadar kal dedi ama evde bidaha kizim var yavrum daha 4 yasinda az önce aramis agliyor anne ne zmn geleceksin diye( anne olmak gercekten cok ama cok zor
Bendede var biraz .. Bide sirtimda biraz fazla cogalmis
Bilmiyorumki simdilik hersey yolunda lekelerde durdu .. Bel agrimda kalmadi ama eve cikinca yine dayanamiyo insan kalkiyo yerinden .. Kizim annem de kaliyor babasida var
Amin cnm bugün ikimizide göremediya ondan üzgündü simdi yanima geliyor kolumda serumla görmesini istemiyordum ama artik napalim
var canım bendede oldu. progestan kullanıorum ben ona bağladım direk. hatta 2 gündür yutmuyorum eşime dedim sölicem doktora bıraktırsın başım çok ağrıyo dedim o da dio ben gerçei sölicem göbei tüylendi die bıraktı dicem dio
EVET CNM SOLEDI DR AZICIK GENE GELICEK DEMISTI YAA AMA ISTEMIYORUM GUNAHH BANA 4 TANE PROGESTAN ALIYORUM ICIM DISIMA CIKIYOR..tatlım leke ıcın hıc korkma doktorun bastan soylemıs ıste sana.zaten ıstırahat edıyorsun bılıyorum ama yıne de soylıyımtetanoz asısı ıcın de zamanı gelsın tekrar sorarsın doktoruna bence.sonucta ası hem senı hem onu koruyor.dogumu evde yapmayacaksın ama hastanelerın halı de malum bence
ay bıtanem 2 sefer oldu bugun ama cok az peceteye geldı suan yok sukur ınsallahta gelmez bugun gec kalktm hapı gec ıctım ondan sanırımamin canımmmçok düşünme o lekeleri ilgilendikçe oluo benimde olmuştu ya en ufak bir akıntıyı ona yorup koştur koştur gidiodum iyce paronayak olmuştum sona dedim düşünmicem. sende ii şeyler düşün hep iyi olsun inşallah
cok saol tatlımmmm ınsallahhhhh gelmez bırdahacanımın içiiiii hiç takılma son kalan pıhtıları atıyosundur çok normal. fazlalaşmadığı sürece allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz. sen içini ferah tut. dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun. bişi olmucak inş.
ay kıyamam yaaa yerım kızını dayanamıosun dımı anne yuregı ..Filizz canim hic korkma ayni duygulari bende yasiyorum canim bak bendede kesildi yine ama hala hastanedeyim .. Doktor pazara kadar kal dedi ama evde bidaha kizim var yavrum daha 4 yasinda az önce aramis agliyor anne ne zmn geleceksin diye( anne olmak gercekten cok ama cok zor
Bendede var biraz .. Bide sirtimda biraz fazla cogalmis
Ben geldim doktordan iyi haberlerle troidim hiç olmadığı kadar iyi bir sonuç geldi doktorumda çok memnun oldu bende tabiiii şüürler olsun korktuğum gibi olmadı sorunsuz devam ediyoruz :)) bu mutlulukla eve geldik eşmle sebze yemeği yapmıştım zeytinyağlı bir güzel yedim blaşıkları makinaya koyana kadar kaldılar içimde sonra hepsi gitti kustum yine( vitaminini almışımdır inşallah bir kaç saat midem bulanmıcak en azından ama hiçbirşey mutluluğumu bozamaz
canım ben 27 yasındayım tedavı ıle oldu 3 senedır evlıyımm hemen ıstedık 2 bucuk senedırde olmadı asılama ıle hamıle kaldımbeni gören yok yine
bende sohbete katılmak istiyorum iyiyken bir konu açın muhabbet edelim mesela ben acayım kac yaşında anne oluyorsunuz ben kızımı 27 yaşında
aldım kucağıma bu bebişimide 30 yaşında alacağım peki ya sizler..
cok sevındım canımmmmmm hadı gozun aydın almıstır vucudun gereken vıtamını korkma ama cok kusuyorsan mutlaka dr dan vıtamın falan ıste .Ben geldim doktordan iyi haberlerle troidim hiç olmadığı kadar iyi bir sonuç geldi doktorumda çok memnun oldu bende tabiiii şüürler olsun korktuğum gibi olmadı sorunsuz devam ediyoruz :)) bu mutlulukla eve geldik eşmle sebze yemeği yapmıştım zeytinyağlı bir güzel yedim blaşıkları makinaya koyana kadar kaldılar içimde sonra hepsi gitti kustum yine( vitaminini almışımdır inşallah bir kaç saat midem bulanmıcak en azından ama hiçbirşey mutluluğumu bozamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?