2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Vahh vahhhhh yandım desene fena hale geldi. önceden bitane yoktu. aman neyse tek bebişlerimi sağ salim doğuruyumda kıla tüğe razıyım. ilerde gideriz lazere

benim kızımda kıllanma değilde vucudumun belli bölgeleri çok kararmıştı gören kir zannediyodu ya..

doktor kal dediyse riske atma canım kal kızının yanında kim var peki kim bakıyo ona
Bilmiyorumki simdilik hersey yolunda lekelerde durdu .. Bel agrimda kalmadi ama eve cikinca yine dayanamiyo insan kalkiyo yerinden .. Kizim annem de kaliyor babasida var

canımmm içim parçalandı valla allah yardımcın olsun en kısa sürede gidersin inş. kızının yanına. napalım tek bebişte sende iyi olda

Amin cnm bugün ikimizide göremediya ondan üzgündü simdi yanima geliyor kolumda serumla görmesini istemiyordum ama artik napalim

bide göbekmi aldırcaz yaa dökülüyo diye duymuştum (((

Vahh vahhhhh yandım desene fena hale geldi. önceden bitane yoktu. aman neyse tek bebişlerimi sağ salim doğuruyumda kıla tüğe razıyım. ilerde gideriz lazere

valla kızlar benim dökülmedi ilk kızımda çıktı ben aldım hatta gene çıktı tabi azalıyor ozamnki gibi olmuyor ama kalıyor yanibenim göğüsleirmin üzerinde bile çıkmıştı ilk hamileliğimde onlarıda kopartıyorum tek tük hala çıkıyor maalesef

iyi olmuş cnm görünce biraz rahatlar sna da iyi olur kuzunu kokusunu almak.

kızlar göbeğinde kıllanma yaşayan varmı?erkek bebek belirtisi olabilirmi??

var canım bendede oldu. progestan kullanıorum ben ona bağladım direk. hatta 2 gündür yutmuyorum eşime dedim sölicem doktora bıraktırsın başım çok ağrıyo dedim o da dio ben gerçei sölicem göbei tüylendi die bıraktı dicem dio

anammmm sırttadamı çıkıo. offff hiç bakmadım bugün baktıriim bari eşime

hamilelik takvimimi değiştirdim kızlar muhtemel doğum tarihim belli olmamakla beraber 21 kasım ama şu var ben tam olarak adet tarihimi hatırlamıyorum yarı yıl tatilin 2. haftası oldum ama tarih olarak net bişey yok kafamda...

sen ve bebişin iyi olunda kuzum napıcaksın mecbur bir kaçgün hasrete katlanıcaksın olsun yinede tedbiri elden bırakmamak lazım kanamam durdu diye

beni gören yok yine
bende sohbete katılmak istiyorum iyiyken bir konu açın muhabbet edelim mesela ben acayım kac yaşında anne oluyorsunuz ben kızımı 27 yaşında
aldım kucağıma bu bebişimide 30 yaşında alacağım peki ya sizler..

bende kullanıyorum ama yan etkilerinde yazmıyo tüylenme.bide 20.haftaya kadar kullanmak gerekiyomus ama ben kullanmak istemiyorum

slm bat
ben 32 yasındayım tedavıyle anca sımdıye kısmet oldu
zorlu bı sürecti ama cok sukur gectı bişi kalmadı surada 30 hafta

Ben geldim doktordan iyi haberlerle troidim hiç olmadığı kadar iyi bir sonuç geldi doktorumda çok memnun oldu bende tabiiii şüürler olsun korktuğum gibi olmadı sorunsuz devam ediyoruz :)) bu mutlulukla eve geldik eşmle sebze yemeği yapmıştım zeytinyağlı bir güzel yedim blaşıkları makinaya koyana kadar kaldılar içimde sonra hepsi gitti kustum yine ( vitaminini almışımdır inşallah bir kaç saat midem bulanmıcak en azından ama hiçbirşey mutluluğumu bozamaz

EVET CNM SOLEDI DR AZICIK GENE GELICEK DEMISTI YAA AMA ISTEMIYORUM GUNAHH BANA 4 TANE PROGESTAN ALIYORUM ICIM DISIMA CIKIYOR..
YA ASLINDA BENDE ISTIYORUM AMA DR NIE OLE DEDI anlamadım kii...

ay bıtanem 2 sefer oldu bugun ama cok az peceteye geldı suan yok sukur ınsallahta gelmez bugun gec kalktm hapı gec ıctım ondan sanırım
cok saol tatlımmmm ınsallahhhhh gelmez bırdaha
ay kıyamam yaaa yerım kızını dayanamıosun dımı anne yuregı ..
ınsallah gecer cabucakkkk

kızlar kıl muhabbetı olmus benımde dolu yaa ustune ustelık ben kabak gıbıydımmmmmmmmmm epılasyona gıttım komple hıc kılım tuyum yoktu suan cok berbat durumdayımmmm
gobek genıtal heryerım kıl ıcınde ne yapıcamı sasırdımmm..
bide bugun annemde yengemde ayy gobegın cok cıkmıss bana cekmıssın dıyor annem ıc karnım dar benım..krem al sur dıyrola badem yagı al dedı annem bılemedım yaaa :44:

senin için hayırlı olsun canım zeytinyağlı sebze istedi ama rusyada ancak lahana ve patates)) bebeğinin cinsiyeti bellimi?

canım ben 27 yasındayım tedavı ıle oldu 3 senedır evlıyımm hemen ıstedık 2 bucuk senedırde olmadı asılama ıle hamıle kaldım

cok sevındım canımmmmmm hadı gozun aydın almıstır vucudun gereken vıtamını korkma ama cok kusuyorsan mutlaka dr dan vıtamın falan ıste .
bana 3 aydan sonra verıcekmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…