2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende kullanıyorum ama yan etkilerinde yazmıyo tüylenme.bide 20.haftaya kadar kullanmak gerekiyomus ama ben kullanmak istemiyorum

ben başıma ne gelse o haptan biliorum. valla iki gündür yutmuorum yarın doktorum ne dicek bakalım ona göre hareket ederim ama bana aşırı dercede baş ağrısı yapıo bide bulantımı tetiklio. çok sıkıldım o haptan

canım iç karın darsa ne yaparsan yap çatlıomuş sanırım benimde öle

senin için hayırlı olsun canım zeytinyağlı sebze istedi ama rusyada ancak lahana ve patates)) bebeğinin cinsiyeti bellimi?

Saol canım kusura bakma eger canını isteddirdiysem ( cinsiyet belli değil doktoruma 2 mayısda gidicem belki belli olur diye ümit ediyorum cinsiyet önemli değil yıllardır bekliyorum sağlıkla kucıma alayımda nasip olsunda :))

cok sevındım canımmmmmm hadı gozun aydın almıstır vucudun gereken vıtamını korkma ama cok kusuyorsan mutlaka dr dan vıtamın falan ıste .
bana 3 aydan sonra verıcekmıs

Saol canım bende çok sevindim sonuçları görünce sırıtmaya bir başladım hala sırıtıyorum :)) 2 günde bir kusuyorum sorun olacağını sanmıyorum doktoruma gidince söylicem sanırım test ister vitamin için ilk gittiğimde sormuştum gerek yok vitamin haplarına folik asit iç yeter dedi bende öyle yapıyorum

benimde göbeğim çıktı hemde baya 4 kilo aldım gerçi 44 kiloydum 48 oldum..ben hergün duştan çıkınca tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum çünkü gögüslerim çok büyüdü ((

ben 30 yaşındayım. 10 aylık evliyim süpriz bi gebelik oldu beklemioduk

ben kaçar kızlar. mesai bitti çok şükür eve bi atsam kendimi. hemen yatıcam çok yoruldum bugün. hepinize ii akşamlar

canım iç karın darsa ne yaparsan yap çatlıomuş sanırım benimde öle
aynen annemın ablamın harıta gıbı yaa napcam bılmıom off ozaman alıp bıseyler kullanmamız gerek kı yavrum yaa az catlasın bare catlasında:))
benımkıde ole dedı vermedı b12 ıcıyordum kestım ıste
benimde göbeğim çıktı hemde baya 4 kilo aldım gerçi 44 kiloydum 48 oldum..ben hergün duştan çıkınca tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum çünkü gögüslerim çok büyüdü ((
oy cok almıssın cnm gercı kılon yokmuss :))
benmde cok buyudu yaa napcam bılmıom

ilaç konusunda bizide bilgilendir..benim ilaca başlamamda burdaki cahil rus doktor yüzünden sonra buldugumuz türk doktorda başladıysan 20 haftaya kadar kullan diyo ama ben istemiyorum bişey olur diyede korkumdan içiyorum ((

bugün çok yorucuydu .başımı kaldıramıyorum eve kendimi atabilirsem daha bişi istemem başım çok ağrıyor. bitmeyen birgün dü çok yoruldum

ben 30 yaşındayım. 10 aylık evliyim süpriz bi gebelik oldu beklemioduk

ben kaçar kızlar. mesai bitti çok şükür eve bi atsam kendimi. hemen yatıcam çok yoruldum bugün. hepinize ii akşamlar

yerim ben süprizi her süpriz böyle tatlı olsa dimi iyi akşamlar canım iyi dinlenmeler benimde çorba yapmam lazım ama hiç kalkasım yok canım hazır çorbalardan bi çorba istedi demiyim şimdi canınız çekmesin ..

dun gıttım canım bısey olmaz dedı dokturum

İnş tez zamanda geçer canım ya :97:

Offf hepimizin yüreği ağzında ya leke gelcek kanama olcak diye , inş birdaha hamilelik boyunca hiç olmaz korkmayız...

Burcu_81 gözün aydin canim .. Hapi kaclik kullaniyorsun ?? Troid ic .. Benimkide 1.91 di tsh gecen hafta 50 mg da biraktilar .. Insallah yukselmezler hep olduklari gibi kalirlar :))

Bu tetanoz asisi acaba sadece türkiyede yapilan biseymi ?? Burda ogluma hamileyken yapilmadi .. Simdide hic hic konusu gecmedi ???

Birgül38 sen anlatinca kizini gözlerim doldu canim benim oglumda 4,5 yasinda .. Aannen bakiyormus merak etme icin rahat olsun ..

Bat ben oglumu 28 yasinda dogurmustum , sonra 2 yilda 2 dusuk , simdi 32 yasindayim , kismet olursa bu yavrusum 33 de gelecek , cok citir bir anne olamiyacagim

Burcu_81 gözün aydin canim .. Hapi kaclik kullaniyorsun ?? Troid ic .. Benimkide 1.91 di tsh gecen hafta 50 mg da biraktilar .. Insallah yukselmezler hep olduklari gibi kalirlar :))

Saol canım ben 100 mg kullanıyorum gebe kalmadan öncede böyleydi devam edelim dedi şimdi değerim 1.53 çıktı :))) 50 mg düşürünce hemen yükseliyor daha önce denemiştik sanırım. Yüzden devam edelim dedi

Oo masallah masallah nazar degmesin cok iyi gercektende ..
Benim gittigim klinikte normal dozaji alip sonra veriyorsun kani :)) yanlismi yapiyorum diye 2 kere sordum :)) ..
Sizde ilacsiz kan veriliyor degilmi ??

3 yıla yakındır evliyiz, yaşım 27 ,babanın askerliği,benim kpss derken ancak fırsat bulduk bebek sahibi olmaya.

Son düzenleme:
Oo masallah masallah nazar degmesin cok iyi gercektende ..
Benim gittigim klinikte normal dozaji alip sonra veriyorsun kani :)) yanlismi yapiyorum diye 2 kere sordum :)) ..
Sizde ilacsiz kan veriliyor degilmi ??

Evet canım iacı içmeden aç karnına veriyorum kanı ilaç içince hiçbir anlamı yok ki bu arada sen gebeliğe bağlımı troid hapı alıyorsun yoksa daha öncedende varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…