- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
bende kullanıyorum ama yan etkilerinde yazmıyo tüylenme.bide 20.haftaya kadar kullanmak gerekiyomus ama ben kullanmak istemiyorum
kızlar kıl muhabbetı olmus benımde dolu yaa ustune ustelık ben kabak gıbıydımmmmmmmmmm epılasyona gıttım komple hıc kılım tuyum yoktu suan cok berbat durumdayımmmm
gobek genıtal heryerım kıl ıcınde ne yapıcamı sasırdımmm..
bide bugun annemde yengemde ayy gobegın cok cıkmıss bana cekmıssın dıyor annem ıc karnım dar benım..krem al sur dıyrola badem yagı al dedı annem bılemedım yaaa :44:
senin için hayırlı olsun canım zeytinyağlı sebze istedi ama rusyada ancak lahana ve patates)) bebeğinin cinsiyeti bellimi?
cok sevındım canımmmmmm hadı gozun aydın almıstır vucudun gereken vıtamını korkma ama cok kusuyorsan mutlaka dr dan vıtamın falan ıste .
bana 3 aydan sonra verıcekmıs
kızlar kıl muhabbetı olmus benımde dolu yaa ustune ustelık ben kabak gıbıydımmmmmmmmmm epılasyona gıttım komple hıc kılım tuyum yoktu suan cok berbat durumdayımmmm
gobek genıtal heryerım kıl ıcınde ne yapıcamı sasırdımmm..
bide bugun annemde yengemde ayy gobegın cok cıkmıss bana cekmıssın dıyor annem ıc karnım dar benım..krem al sur dıyrola badem yagı al dedı annem bılemedım yaaa :44:
beni gören yok yine
bende sohbete katılmak istiyorum iyiyken bir konu açın muhabbet edelim mesela ben acayım kac yaşında anne oluyorsunuz ben kızımı 27 yaşında
aldım kucağıma bu bebişimide 30 yaşında alacağım peki ya sizler..
aynen annemın ablamın harıta gıbı yaa napcam bılmıom offcanım iç karın darsa ne yaparsan yap çatlıomuş sanırım benimde öle
benımkıde ole dedı vermedı b12 ıcıyordum kestım ısteSaol canım bende çok sevindim sonuçları görünce sırıtmaya bir başladım hala sırıtıyorum :)) 2 günde bir kusuyorum sorun olacağını sanmıyorum doktoruma gidince söylicem sanırım test ister vitamin için ilk gittiğimde sormuştum gerek yok vitamin haplarına folik asit iç yeter dedi bende öyle yapıyorum
oy cok almıssın cnm gercı kılon yokmuss :))benimde göbeğim çıktı hemde baya 4 kilo aldım gerçi 44 kiloydum 48 oldum..ben hergün duştan çıkınca tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum çünkü gögüslerim çok büyüdü ((
slm bat
ben 32 yasındayım tedavıyle anca sımdıye kısmet oldu
zorlu bı sürecti ama cok sukur gectı bişi kalmadı surada 30 hafta[/QUO
kızımda bende ilaç tedavisi gördüm klomen kullandım 2.gebeliğim rabbimin hediyesi ben hep 2.cidede tedavi görürüm diyordum hiç beklemiğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim
inşallah güzel doya doya bi 9 ay geçiririz gerçi kaldı 7 ay
Ben geldim doktordan iyi haberlerle troidim hiç olmadığı kadar iyi bir sonuç geldi doktorumda çok memnun oldu bende tabiiii şüürler olsun korktuğum gibi olmadı sorunsuz devam ediyoruz :)) bu mutlulukla eve geldik eşmle sebze yemeği yapmıştım zeytinyağlı bir güzel yedim blaşıkları makinaya koyana kadar kaldılar içimde sonra hepsi gitti kustum yine( vitaminini almışımdır inşallah bir kaç saat midem bulanmıcak en azından ama hiçbirşey mutluluğumu bozamaz
senin adına
çok sevindim canım gözün aydın
canım ben 27 yasındayım tedavı ıle oldu 3 senedır evlıyımm hemen ıstedık 2 bucuk senedırde olmadı asılama ıle hamıle kaldım
sağlıkla gelsin meleğin canım bende kızımda ilaç tedavisi gördüm rabbim hiç kadının kucağını boş bırakmasın tabi anneliği gerçekten hakeden kadına bazıları var doğurup atıveriyolar evlat kıymeti nedir bilmiyo sen esirge allahım
ben başıma ne gelse o haptan biliorum. valla iki gündür yutmuorum yarın doktorum ne dicek bakalım ona göre hareket ederim ama bana aşırı dercede baş ağrısı yapıo bide bulantımı tetiklio. çok sıkıldım o haptan
ben 30 yaşındayım. 10 aylık evliyim süpriz bi gebelik oldu beklemioduk
ben kaçar kızlar. mesai bitti çok şükür eve bi atsam kendimi. hemen yatıcam çok yoruldum bugün. hepinize ii akşamlar
senin adına
çok sevindim canım gözün aydın
TeşekkR ederim canım saol
KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç
dun gıttım canım bısey olmaz dedı dokturum
bende cok kararsızım kızlar tetenoz asısı hakkında bana dr olmanı ıstemıyorum dedi.evde dogum yapmıcaksın dedi..
ayrıca saglık ocaındakı hemsıreye dedım asılama oldugun ıcın belkıde dusuk tehlıkesı ıcın ıstememıstır dr dedı anlamadım gıttı..
napcamı sasırdımmm
BUARADA AZ ONCE GENE KAHVERENGI LEKE GELDI AMA COK AZ SINIRIM BOZULDU BIDAHA GELMEDI AMA DR ZATEN GELEBILECEGINI SOYLEMISTI KORKMA DEDI INS KIRMIZIYA DONMEZ
ALLAHIM YARDIM ETTT HEPIMIZE SAGLIKLA KAVUSALIMMMMMMM
Burcu_81 gözün aydin canim .. Hapi kaclik kullaniyorsun ?? Troid ic .. Benimkide 1.91 di tsh gecen hafta 50 mg da biraktilar .. Insallah yukselmezler hep olduklari gibi kalirlar :))
Saol canım ben 100 mg kullanıyorum gebe kalmadan öncede böyleydi devam edelim dedi şimdi değerim 1.53 çıktı :))) 50 mg düşürünce hemen yükseliyor daha önce denemiştik sanırım. Yüzden devam edelim dedi
Oo masallah masallah nazar degmesin cok iyi gercektende ..
Benim gittigim klinikte normal dozaji alip sonra veriyorsun kani :)) yanlismi yapiyorum diye 2 kere sordum :)) ..
Sizde ilacsiz kan veriliyor degilmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?