2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ay kızlar kafayı yıycem yaaaaaaaa napıcam wc cıkamıyorum cok kotu agrı gırıyor karnıma yaptıklarımı yazıyım sıze başka yorumu olan yazsın
aktıvıa yogurt aldım kayısılı yedım,sabah ac karnına sıyah kayısı yedım 8 tane hemde cevızle bırlıkte,sarı kayısı kompostosu yaptı kaynanam onu ıctım sabah ac karnına yok,
ananas yedım lıflı dıye yok,elma yedım,kıvı yedım ustune sut ıctım,sıcak su ıctım,denemedıgım hıcbırsey kalmadı varmı baska fıkrı olan cok fenayım en sonunda dr gıdıcem sanırım
zeytınyagını ıcemedım cok fena kusasım geldı ama sabah denıycem onuda hepsını 2 haftadır sabahları denıyorum yok cıkamıyorummm

bende aynı durumdayım..sen yine bişeyler yemişsin ben su bile içemiyorum..
hep yatmaktan oluyo..duphaloc iç ben bir şişe bitirdim..
evde olsa içerdim
işe yarıyo ..ve zararsız..

slm kizlar 2 gundur kv lerdeydik yok soyle iyisin boyle iyisin diye diye nazar degdirdiler bana sabahtan beri bas agrisi cekiyordum eve geldim birde usume kat kat giydim midem kalkti bi guzelde cikardim iyi oldu aslinda basimda gecer dedim yok gecmedi hala sersem gibiyim minoset attim bana misin demedi ( cok usuyorum boynum heryerim agriyor eee o kadar dolanirsan is yaparsan olacagi bu

bende aynı durumdayım..sen yine bişeyler yemişsin ben su bile içemiyorum..
hep yatmaktan oluyo..duphaloc iç ben bir şişe bitirdim..
evde olsa içerdim
işe yarıyo ..ve zararsız..

duphalac ıcebılıomuyuz hamıle ıken canım? delırıcem ya cıkamıyorum wc oturmaktan fenalık geldı

duphalac ıcebılıomuyuz hamıle ıken canım? delırıcem ya cıkamıyorum wc oturmaktan fenalık geldı

tabi tabi hiç bir zararı yok..
ben ilk haftalarda 1 şişe bitirdim..şimdi midem almıyor içemiyorum ..
sen içebiliyosan al iç..rahatlarsın
ama sen yinede Dr.una sor..

Son düzenleme:

benide ekleyin lütfenn sat 17 şubat 2013 tahmini doğum tarihi 24/11 /2013 2 çocuk 2 çocuğumda aşılama tedavisiyle oldu darısı olmyanların başına

tabi tabi hiç bir zararı yok..
ben ilk haftalarda 1 şişe bitirdim..şimdi midem almıyor içemiyorum ..
sen içebiliyosan al iç..rahatlarsın

off evde vardı bırara gene bole oldum hamıle deıldım ozaman ıcmıstım ama sımdı attım onları hep zararlı dıye haplarımın cogu cope gıttı. neyse dr arıyım sorucam ıc derse alıyım bıde ben cok hap ıcıyorum ya offffffffff

Evet canım iacı içmeden aç karnına veriyorum kanı ilaç içince hiçbir anlamı yok ki bu arada sen gebeliğe bağlımı troid hapı alıyorsun yoksa daha öncedende varmıydı
Canim benim 2. dusugumden sonra herseyi incelediler orda tsh 5 cikmisti , 50 mg la baslayalim dediler bir ay sonra 1 e dustu .. Bir seneden beride kullaniyorum . Bende gecen hafta tekrardan sordum .. Bizim icin hapla degerinin ne kadar oldugu zaten gunluk bu hapi aliyorsun dediler banada mantikli geldi dedikleri .. Gunluk hapi aliyoruz hapa ragmen yuksek olsa yukselteceklerdi ..
Cok fena bir durum iki gune bir basimda ...
Kuru kayisi aldim bir gun ara ara yedim faydasi oldu filiz .. Birde hayli uzun bir vakit ayirman gerekiyor ..
Doktora sor ama kullananilecek ilaclar var canim..
Cok gecmis olsun canim.. Dun benimde gece boyunca agridi .. Allahtan sabah kendisi gecti..dikkat et kendine ...

slm kızlar nasılsınız

Iyilik sende haberler nasil , bebis nasil :)r canim ??dun iyi haberlerini okudum :))

Cok fena bir durum iki gune bir basimda ...
Kuru kayisi aldim bir gun ara ara yedim faydasi oldu filiz .. Birde hayli uzun bir vakit ayirman gerekiyor ..
Doktora sor ama kullananilecek ilaclar var canim..
)

kıs ne 2 gunu bır ah keske cıkabılsem 2 gunde bır benım nerdeyse 15 gun olcAK SADECE 1 sefer cıktım .
kuru kayısıyı cok yedım cnm yazdımda 8 tane brden yedım yok olmuo

kıs ne 2 gunu bır ah keske cıkabılsem 2 gunde bır benım nerdeyse 15 gun olcAK SADECE 1 sefer cıktım .

Ozaman bence doktorunu ara eczaneden alabilecegin bisey soylesin canim yaa , iki hafta kiz nasil dayaniyorsun hemen ara bence ..karnina bagirsaklarina yazik canim cok sure olmus ... Agrin cok fenadir ..

Ozaman bence doktorunu ara eczaneden alabilecegin bisey soylesin canim yaa , iki hafta kiz nasil dayaniyorsun hemen ara bence ..karnina bagirsaklarina yazik canim cok sure olmus ... Agrin cok fenadir ..
evet cok fenalardayım 15 gunde 1 sefer cıktım 1 seferde cok az zorladım ayy delırıcem vallaaa kurudum kaldım hareketsızlıkten oluyor hep yattıgım ıcın
arıycam sabahada cıkamassamm vallaaa :2:

evet cok fenalardayım 15 gunde 1 sefer cıktım 1 seferde cok az zorladım ayy delırıcem vallaaa kurudum kaldım hareketsızlıkten oluyor hep yattıgım ıcın
arıycam sabahada cıkamassamm vallaaa :2:

Bencede aramalisin .. Daha kotu olmadan canim sanci uyutmazda ..

Bende sana birsey sorayim namaz kiliyordun degilmi canim sen .. Progestan jeli kullanirken normal abdest aliyordun degilmi ?? Bende progestan hapini vajinal aliyorum .. Kuran okuyacagim hep dustan sonra okuyordum bugunde sabah aldim dusu , normal abdest yeterli olur diye dusunuyorumda emin olamadim ???

filizzzzzzzzzzzz 15 gun ne demek ya karnim catlar patlar benim.cerez ye bi yandan su ic bak annen bilir bugday bulguru pisirsin sana oyle bagirsak calistirirki hem sicak sicak yersin tuz atip ckota saglikli

Sen evde yapılacak herşeyi yapmışsın doktorunu ara ve ilaç al canım peki sinamekeyi denedin mi onu içince bana iyi geliyordu istersen bir dene 15 gün gerçekten çok gerçi benim rekor 10 gün

canım o psikolojik olabilir ıkınmaya korktuğundan yani bebek içinb anne içgüdüsü galiba alışıcaksın inşallah yavaş yavaş kendini zorlamadan yavaş yavaş hiçbişey olmaz merak etme

ben ilk hamileliğimde çatladım yeteri kadar dahada çatlamadım genişledi galiba karnım hatta çatlamak değil patladım diyebiliriz herşeyi ama herşeyi yaptım hiçbişey fayda etmediilklerde psikolojim bozulmuştu benim çok kötü oldu harita gibi çok zayıftım birden karnım başlayınca büyümeye patladı resmen ama alıştık çatlaklarımla mutluyuz bebeişin hatıurası anıuları kaldı napalım katnımdan şeyin üzerine kadar çatladık tek güzel yönü çatlayan yerlerde kıl çıkmıyor

evet canım kılıyorum valla sabah sıkıyordum zaten sonra bıraz durup yıkayıp vajınayı alıyrodum abdest.canım ozur sayılıyormus bızımkı bendenn sakır sakır kan geldı dusun yanı hocaya sordum ozur sayılır dedı tabı dr herseyı bana yasakladıgı ıcın 1 haftadırda namaz kılamadım suclu gıbı hıssedıyorum kendımı oku kuranını hıcbısey olmaz canımmm.bızede dua et
filizzzzzzzzzzzz 15 gun ne demek ya karnim catlar patlar benim.cerez ye bi yandan su ic bak annen bilir bugday bulguru pisirsin sana oyle bagirsak calistirirki hem sicak sicak yersin tuz atip ckota saglikli
ya sorma kuzum yaaaaaaaa 15 gunde 1 sefer tam cıktım 1 seferde cok az kız yemedgıım sey kalmadı fındık fıstık badem fındık cevız hep yıyorum kı
ayyyyyyyyy bugdayı bılıyorummmmm cokta severım tuzlu tuzlu kız canım cektı dıyımde yapsınnnnnnnnn

Sen evde yapılacak herşeyi yapmışsın doktorunu ara ve ilaç al canım peki sinamekeyi denedin mi onu içince bana iyi geliyordu istersen bir dene 15 gün gerçekten çok gerçi benim rekor 10 gün
sınameke zararlı hamıle ıken kullanılmıyor canımmm ben onu hamıle deılken ıcıyordum ıyı gelıoooduu
canım o psikolojik olabilir ıkınmaya korktuğundan yani bebek içinb anne içgüdüsü galiba alışıcaksın inşallah yavaş yavaş kendini zorlamadan yavaş yavaş hiçbişey olmaz merak etme

ahh yapabılsem canımmmm oturuyorum 15 dk wc de yok ıkındımda yok olmuyor kahverengı leke geldı sonra kalktım valla

sen ve bebişin iyi olunda kuzum napıcaksın mecbur bir kaçgün hasrete katlanıcaksın olsun yinede tedbiri elden bırakmamak lazım kanamam durdu diye
Haklisin karnimdaki bebegimide düsünmek zorundayim
Insallah ..
Filiz bencede bi doktorunu ara ben iki gündür gidemiyorum diye her yere not aldilar .. Bende cikamadigim icin karnimda agrida oluyor batma seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…