2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar bugun biraz kotu kalktim . Anca kahvaltimi ettim bilgisayara gecip sizi okuyordum tansiyonum gitti. Yerlerde resmen. Midem de fena. Hepinizi okuyorum ama telefondan . Bebeklerini gorenlere ❤ 😄

Filiz bencede bi doktorunu ara ben iki gündür gidemiyorum diye her yere not aldilar .. Bende cikamadigim icin karnimda agrida oluyor batma seklinde

canım ya okadar cok hap alıyorum kı aslında hapta vs bıseyde ıcmek ıstemıyorum zaten benım ezelınden berı vardı kabızlık sorunum hamılelıktede daha beter oldu.neyse artık beklıcem 1 2 gun daha sonra arıycam sımdı 2 kasık has zeytınyagı ıctım ustune sıcak su ıcıyorum bakalımmm

Kizlar bugun biraz kotu kalktim . Anca kahvaltimi ettim bilgisayara gecip sizi okuyordum tansiyonum gitti. Yerlerde resmen. Midem de fena. Hepinizi okuyorum ama telefondan . Bebeklerini gorenlere ❤ 

Selam canim gecmis olsun , tuzlu ayran falan icsen iyi gelir eger icebiliyorsan ??

Fliz sagol canim hocaya bile sormusun icim rahatladi :))
Hepimiz icin ediyorum canim .. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza .. Rabbim olmayanlarada versin insallah ..

Canim burda da yapilmiyor tetanoz asisi.

Selam tavşan anneleri Biz bugün kocişle Antalya'nın altını üstüne getirdik.Güya hava almaya çıkmıştık, tüm bebe mağazalarını dolaştık Babamızın zoruyla bunları aldık. Minnağımızın ilk cicileri

yaa kuran hocamız vardı o solemıstı bana bıde onun arkadası var benmde komsum ona sordum faceden bısey olmaz kıl dedii ozur sayılır senınkı adet deıl dedi
amin canımmmmmmm inşallahhhh bende bıraz daha toparlanıyım da baslıycam gerı

Kizlar bugun biraz kotu kalktim . Anca kahvaltimi ettim bilgisayara gecip sizi okuyordum tansiyonum gitti. Yerlerde resmen. Midem de fena. Hepinizi okuyorum ama telefondan . Bebeklerini gorenlere ❤ 

dustuyse tuzlu ayran ıc canım gecmıs olsun cok

Soda iciyorum canim da simdi kalkip onu almaya bile halim yok Allahtan esim isten erken cikip geldi simdi yapar o bi ayran, cok saol

ablamında ole harıta gıbı oldu yaaa cok kotu off ben olmASAM bare dıcem ama ımkansız

canım bu bildiğin şerbet..çocuklara verilen bi şrup..
kabızlıkta ıkınma veya karındaki sancılardan daha zararsız..

canım bu bildiğin şerbet..çocuklara verilen bi şrup..
kabızlıkta ıkınma veya karındaki sancılardan daha zararsız..

ıcmıstım cnm ben onu bılıyorum tadınıda cerrah vermıstı bana kabızlıktan dolayı kanama olmustu cerraha gtmıstım .
dr soruyumda aldırıcam sımdı zeytınyagı ıctım sıcak su ıctım ama yok hala gelen gıden

hareketsizlikten oluyo hep

hareketsizlikten oluyo hep
aynen canımmm bıde progestan salgıladıgımız ıcın ustune bıde progestan ıctıgım ıcın oluyormus sımdı baya arastırdımmm duphalac ıcmıs cogu herkez ıcıyım bende napım valla
1/2 ölcek ıcılıyormus bole cekmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…