Filiz bencede bi doktorunu ara ben iki gündür gidemiyorum diye her yere not aldilar .. Bende cikamadigim icin karnimda agrida oluyor batma seklinde
Kizlar bugun biraz kotu kalktim . Anca kahvaltimi ettim bilgisayara gecip sizi okuyordum tansiyonum gitti. Yerlerde resmen. Midem de fena. Hepinizi okuyorum ama telefondan . Bebeklerini gorenlere ❤ 
Bilmiyordum zararlı olduğunu canım(
Burcu_81 gözün aydin canim .. Hapi kaclik kullaniyorsun ?? Troid ic .. Benimkide 1.91 di tsh gecen hafta 50 mg da biraktilar .. Insallah yukselmezler hep olduklari gibi kalirlar :))
Bu tetanoz asisi acaba sadece türkiyede yapilan biseymi ?? Burda ogluma hamileyken yapilmadi .. Simdide hic hic konusu gecmedi ???
Birgül38 sen anlatinca kizini gözlerim doldu canim benim oglumda 4,5 yasinda .. Aannen bakiyormus merak etme icin rahat olsun ..
Bat ben oglumu 28 yasinda dogurmustum , sonra 2 yilda 2 dusuk , simdi 32 yasindayim , kismet olursa bu yavrusum 33 de gelecek , cok citir bir anne olamiyacagim
Selam canim gecmis olsun , tuzlu ayran falan icsen iyi gelir eger icebiliyorsan ??
Fliz sagol canim hocaya bile sormusun icim rahatladi :))
Hepimiz icin ediyorum canim .. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza .. Rabbim olmayanlarada versin insallah ..
Kizlar bugun biraz kotu kalktim . Anca kahvaltimi ettim bilgisayara gecip sizi okuyordum tansiyonum gitti. Yerlerde resmen. Midem de fena. Hepinizi okuyorum ama telefondan . Bebeklerini gorenlere ❤ 
Selam tavşan anneleriBiz bugün kocişle Antalya'nın altını üstüne getirdik.Güya hava almaya çıkmıştık, tüm bebe mağazalarını dolaştık Babamızın zoruyla bunları aldık. Minnağımızın ilk cicileri
Eki Görüntüle 688944 Eki Görüntüle 688945 Eki Görüntüle 688946
neharcım o pembe ne kızmı gelıo yoksammmmhadı hayırlı olsunnn cıcısleriii
Selam canim gecmis olsun , tuzlu ayran falan icsen iyi gelir eger icebiliyorsan ??
Fliz sagol canim hocaya bile sormusun icim rahatladi :))
Hepimiz icin ediyorum canim .. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza .. Rabbim olmayanlarada versin insallah ..
ben ilk hamileliğimde çatladım yeteri kadar dahada çatlamadım genişledi galiba karnım hatta çatlamak değil patladım diyebiliriz herşeyi ama herşeyi yaptım hiçbişey fayda etmediilklerde psikolojim bozulmuştu benim çok kötü oldu harita gibi çok zayıftım birden karnım başlayınca büyümeye patladı resmen ama alıştık çatlaklarımla mutluyuz bebeişin hatıurası anıuları kaldı napalım katnımdan şeyin üzerine kadar çatladık tek güzel yönü çatlayan yerlerde kıl çıkmıyor
dustuyse tuzlu ayran ıc canım gecmıs olsun cok
dustuyse tuzlu ayran ıc canım gecmıs olsun cok
Çok beğendik teyzesii alıverdik
off evde vardı bırara gene bole oldum hamıle deıldım ozaman ıcmıstım ama sımdı attım onları hep zararlı dıye haplarımın cogu cope gıttı. neyse dr arıyım sorucam ıc derse alıyım bıde ben cok hap ıcıyorum ya offffffffff
Selam tavşan anneleriBiz bugün kocişle Antalya'nın altını üstüne getirdik.Güya hava almaya çıkmıştık, tüm bebe mağazalarını dolaştık Babamızın zoruyla bunları aldık. Minnağımızın ilk cicileri
Eki Görüntüle 688944 Eki Görüntüle 688945 Eki Görüntüle 688946
canım bu bildiğin şerbet..çocuklara verilen bi şrup..
kabızlıkta ıkınma veya karındaki sancılardan daha zararsız..
ıcmıstım cnm ben onu bılıyorum tadınıda cerrah vermıstı bana kabızlıktan dolayı kanama olmustu cerraha gtmıstım .
dr soruyumda aldırıcam sımdı zeytınyagı ıctım sıcak su ıctım ama yok hala gelen gıden
aynen canımmm bıde progestan salgıladıgımız ıcın ustune bıde progestan ıctıgım ıcın oluyormus sımdı baya arastırdımmmhareketsizlikten oluyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?