aynen canımmm bıde progestan salgıladıgımız ıcın ustune bıde progestan ıctıgım ıcın oluyormus sımdı baya arastırdımmmduphalac ıcmıs cogu herkez ıcıyım bende napım valla
1/2 ölcek ıcılıyormus bole cekmektense
ben günde 3 kez yarım ölçek içtim..
dr.um tüp bebek Dr.uydu o verdi...
Selam tavşan anneleriBiz bugün kocişle Antalya'nın altını üstüne getirdik.Güya hava almaya çıkmıştık, tüm bebe mağazalarını dolaştık Babamızın zoruyla bunları aldık. Minnağımızın ilk cicileri
Eki Görüntüle 688944 Eki Görüntüle 688945 Eki Görüntüle 688946
bulantılar tam geçti diyorum (tabi bişeymi oldu diye deliriyorum)
2gün sonra tekrar başlıyo..
bu gün 5.kez çıkardım..boğazım mahvoldu..artık kaburgalarım ağrıyo
Kizlar varya hastaneye geldim cok dogum yapan oldugundan iki almanla kaliyorum 1 odada birisi deli edecek yaa görgüsüzün teki .. Ayni utanmadan öküz gibi geniriyoo , kafasina göre ögürüor midemi alt üst etti ya resmen bide öksürügüde var hemsireye dedim ayni odada kalmak istemiyorum diye hic yer yokmus herkesin bu ayda doguracagi tuttu :) bu arada iyiki türküm ve elhamdürillah müslümanim yasamakla ilgileri bile yokk .. Bide bagira cagira karnindaki cocukla konusuyo .. Kafayi siyirmadan bi kurtulsaydim burdan
hadi yaa ayy yazık pazara kadar kalmak zorundamısın kı kanama yoktu cunku sende.rabbım yatırmasın kımseyı hastanede ama hıc sevmıyorum yaa kokusu bıle benı korkutuyor eşimde hıc sevmez ve dr pek gıtmez bıle.
bagıra cagıra karnındakı cocuklamı konusuote allahm yaaaa ayy canım yaaaa bencede bıran once kurtul ıns
Yarin cikis isteyecegim , zaten lekelenme durdu .. Hastane yakin zaten birsey olursa gelirim yine artik rabbime emanet bebegimde .. Insallah atlatacagit bu günleri .. Evt bebegiyle bagirarak konusmasi cok komik bazen banami diYo acaba diyorum , bazen kiziyo bebege sessiz ol diye :)))
Selam tavşan anneleriBiz bugün kocişle Antalya'nın altını üstüne getirdik.Güya hava almaya çıkmıştık, tüm bebe mağazalarını dolaştık Babamızın zoruyla bunları aldık. Minnağımızın ilk cicileri
Eki Görüntüle 688944 Eki Görüntüle 688945 Eki Görüntüle 688946
Haha kiziyor mu bebege deli ya hahaha hey Allahim :)
ilaç konusunda bizide bilgilendir..benim ilaca başlamamda burdaki cahil rus doktor yüzünden sonra buldugumuz türk doktorda başladıysan 20 haftaya kadar kullan diyo ama ben istemiyorum bişey olur diyede korkumdan içiyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?