2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben günde 3 kez yarım ölçek içtim..
dr.um tüp bebek Dr.uydu o verdi...

bulantılar tam geçti diyorum (tabi bişeymi oldu diye deliriyorum)
2gün sonra tekrar başlıyo..
bu gün 5.kez çıkardım..boğazım mahvoldu..artık kaburgalarım ağrıyo

Kizlar varya hastaneye geldim cok dogum yapan oldugundan iki almanla kaliyorum 1 odada birisi deli edecek yaa görgüsüzün teki .. Ayni utanmadan öküz gibi geniriyoo , kafasina göre ögürüor midemi alt üst etti ya resmen bide öksürügüde var hemsireye dedim ayni odada kalmak istemiyorum diye hic yer yokmus herkesin bu ayda doguracagi tuttu :) bu arada iyiki türküm ve elhamdürillah müslümanim yasamakla ilgileri bile yokk .. Bide bagira cagira karnindaki cocukla konusuyo .. Kafayi siyirmadan bi kurtulsaydim burdan

hadi yaa ayy yazık pazara kadar kalmak zorundamısın kı kanama yoktu cunku sende.rabbım yatırmasın kımseyı hastanede ama hıc sevmıyorum yaa kokusu bıle benı korkutuyor eşimde hıc sevmez ve dr pek gıtmez bıle.
bagıra cagıra karnındakı cocuklamı konusuo te allahm yaaaa ayy canım yaaaa bencede bıran once kurtul ıns

Yarin cikis isteyecegim , zaten lekelenme durdu .. Hastane yakin zaten birsey olursa gelirim yine artik rabbime emanet bebegimde .. Insallah atlatacagit bu günleri .. Evt bebegiyle bagirarak konusmasi cok komik bazen banami diYo acaba diyorum , bazen kiziyo bebege sessiz ol diye :)))

Bebegin hareketlerini ne zmn hissedecegiz acaba bende arada bi hissediyorum ama tam eminde degilim .. Zaten hissetmeye basladiktan sonra en azindan icimiz rahat eder

Haha kiziyor mu bebege deli ya hahaha hey Allahim :)

Hak yakaladim seni canlı canlı gunaydin:)))
Dunku gecmisi okuyamadim senin tahlil sonucunu merak ediyorum iyidir insallah

Gunaydin Hamisler ve minik civcivleri
Dun öğleden sonra bir girmedim topige amma kaynatmissiniz , okuyayım dedim oku okubitmedi vallaha yarım bıraktım yasliyim Kizlar ben kafa kaldırmıyor bir yerden sonra :))

İnsallah herkes iyidir mutlu guzel haberi bir gun olur insallah

Hepimize hayirli cumalar

Tatlım senin cicileri gordum bayıldım ozellikle Fenerbahçe olanına , kesin bicimde alacaklarımızdan ailenin tum erkekleri Fenerli :))
Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin :))

Haha kiziyor mu bebege deli ya hahaha hey Allahim :)

Acayipler ya sadece öksürük icin 10 gündür yatiyor haftayada sezeryan olacakmis artik haftaya kadar kalir burda :))) acaip sigara iciyor hamile olupda sigara icenlere cok aciyorum nasil kiyarlar iclerindeki o cana illaki yan etkileri vardir

günaydın kızlarrr dünün yorgunluğu hala devam ediyor

göbeğimi içe doğru çekiyolar sanki öyle bi ağrı var karın bölgemde.

ve benim mide bulantım yine boğazımda olmaya başladı. garanti yükseliyor tiroidler.

ne çok değişiklik oldu daha 3 ay olmadan geri kalanını merak ediyorum . yürümem bile değişmeye başlamış eşim öyle diyor.bide fazla duygusala bağlamaya başladım . daha yeni yeni hissediyorum hamile olduğumu yafff

#pöffff

ilaç konusunda bizide bilgilendir..benim ilaca başlamamda burdaki cahil rus doktor yüzünden sonra buldugumuz türk doktorda başladıysan 20 haftaya kadar kullan diyo ama ben istemiyorum bişey olur diyede korkumdan içiyorum ((

bilgilendiririm canım. bende senin gibi acildeki doktorun mağduruyum. kendi doktorum keşke başlamasaydın dedi. ama şimdi bıraktırırsak ona bağlı kanaman olabilir dedi ama ben 3 aydan sona kullandırmaz die düşünmüştüm. valla yutmuyorum bugün sorcam bırak derse bırakcam inşallah.

Günaydın cücüler ve anaları
Kızlar bişe sorcam; eşim elini karnıma koyduğunda ve bebekle karnıma dudaklarını dayayarak konuştuğunda sanki içimde bişeler coşuyo. Ne bileyim sanki karnımda bişeler oynuyo. Bebek anlıyo mu acaba?Yoksa ben mi öyle hisediyorum Mesela o nöbetçiyken de acayip huzursuz oluyorum.

Son düzenleme:
Kizlar bu arada bende yarin cikiyorum .. Simdi tüm serumlari kestiler vermeyecekler birazda yürüyecegim kanamanim gelip gelmedigine bakacaklar .. Birazdanda bebegimi görecegim dua edin insallah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…