- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
ay kızlar kafayı yıycem yaaaaaaaa napıcam wc cıkamıyorum cok kotu agrı gırıyor karnıma yaptıklarımı yazıyım sıze başka yorumu olan yazsın
aktıvıa yogurt aldım kayısılı yedım,sabah ac karnına sıyah kayısı yedım 8 tane hemde cevızle bırlıkte,sarı kayısı kompostosu yaptı kaynanam onu ıctım sabah ac karnına yok,
ananas yedım lıflı dıye yok,elma yedım,kıvı yedım ustune sut ıctım,sıcak su ıctım,denemedıgım hıcbırsey kalmadı varmı baska fıkrı olan cok fenayım en sonunda dr gıdıcem sanırım
zeytınyagını ıcemedım cok fena kusasım geldı ama sabah denıycem onuda hepsını 2 haftadır sabahları denıyorum yok cıkamıyorummm
ben ilk hamileliğimde çatladım yeteri kadar dahada çatlamadım genişledi galiba karnım hatta çatlamak değil patladım diyebiliriz herşeyi ama herşeyi yaptım hiçbişey fayda etmediilklerde psikolojim bozulmuştu benim çok kötü oldu harita gibi çok zayıftım birden karnım başlayınca büyümeye patladı resmen ama alıştık çatlaklarımla mutluyuz bebeişin hatıurası anıuları kaldı napalım katnımdan şeyin üzerine kadar çatladık tek güzel yönü çatlayan yerlerde kıl çıkmıyor
Teşekkür ederim ablacım.Eşim de koyu fb'li.Nerdeyse dün hastane çıkışını bile alıyodu.Zor tuttumTatlım senin cicileri gordum bayıldım ozellikle Fenerbahçe olanına , kesin bicimde alacaklarımızdan ailenin tum erkekleri Fenerli :))
Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin :))
Isırmam mı teyzesicanım bunlar çok ciciymiş. oy dogsunda bunları giydirip totosunu ısırırsın inşallah:))
Acayipler ya sadece öksürük icin 10 gündür yatiyor haftayada sezeryan olacakmis artik haftaya kadar kalir burda :))) acaip sigara iciyor hamile olupda sigara icenlere cok aciyorum nasil kiyarlar iclerindeki o cana illaki yan etkileri vardir
benim ablamda çok zayıftı ve hep öyleydi 1.80 boyu var 56 kiloyla hamile kaldı 25 kilo aldı ve karnından başka yeri büümedi öyleyken bir tane çatlaı yokbenim iç karnım dar gibi vücudum kiloyada alışık ama çatlıcak gibiim
Canım nerden anlıyorsun iç karnının dar ya da geniş olduğunu:44:
Teşekkür ederim ablacım.Eşim de koyu fb'li.Nerdeyse dün hastane çıkışını bile alıyodu.Zor tuttum
Isırmam mı teyzesi
Ben de sigara içen bi insandım.Ama hamile kaldığı öğrendiğim gün bıraktım.Bi 10-15 gün kadar canım acayip istedi.Ama ağzıma dahi sürmedim.Ben hamilelikte sigara içenlerin iradesiz olduklarını düşünüyorum.Ayrıca anneliğe layıklar mı o da ayrı bir konu.Biraz ağır oldu kimse kusura bakamsın ama sırf keyfi bi durum için evlatlarına ömür boyu çekeceği hastalıklar bırakacaklar.Bi arkadaşım hamileliği boyunca nerdeyse günde 1 pakete yakın içerdi.Biz olumsuzluklarını anlatınca da oturup ağlardı ne yapayım bırakamıyorum diye. İradesiz ve zavallı buluyorum....Ki eşim bile şuan bırakmakmak için epey yol kat etti.Ayrıca asker ve tahmin edersin ki inanılmaz stresli bir işi var. Ama sırf çocuğumuz bizim elimizde görmesin diye bu çabamız.
Günaydın cücüler ve anaları
Kızlar bişe sorcam; eşim elini karnıma koyduğunda ve bebekle karnıma dudaklarını dayayarak konuştuğunda sanki içimde bişeler coşuyo. Ne bileyim sanki karnımda bişeler oynuyo. Bebek anlıyo mu acaba?Yoksa ben mi öyle hisediyorumMesela o nöbetçiyken de acayip huzursuz oluyorum.
Kizlar bu arada bende yarin cikiyorum .. Simdi tüm serumlari kestiler vermeyecekler birazda yürüyecegim kanamanim gelip gelmedigine bakacaklar .. Birazdanda bebegimi görecegim dua edin insallah hersey yolundadir
Teşekkür ederim ablacım.Eşim de koyu fb'li.Nerdeyse dün hastane çıkışını bile alıyodu.Zor tuttum
Isırmam mı teyzesi
Ben de sigara içen bi insandım.Ama hamile kaldığı öğrendiğim gün bıraktım.Bi 10-15 gün kadar canım acayip istedi.Ama ağzıma dahi sürmedim.Ben hamilelikte sigara içenlerin iradesiz olduklarını düşünüyorum.Ayrıca anneliğe layıklar mı o da ayrı bir konu.Biraz ağır oldu kimse kusura bakamsın ama sırf keyfi bi durum için evlatlarına ömür boyu çekeceği hastalıklar bırakacaklar.Bi arkadaşım hamileliği boyunca nerdeyse günde 1 pakete yakın içerdi.Biz olumsuzluklarını anlatınca da oturup ağlardı ne yapayım bırakamıyorum diye. İradesiz ve zavallı buluyorum....Ki eşim bile şuan bırakmakmak için epey yol kat etti.Ayrıca asker ve tahmin edersin ki inanılmaz stresli bir işi var. Ama sırf çocuğumuz bizim elimizde görmesin diye bu çabamız.
bu arada geçmişi okumatkan fırsat bulamadım. herkese günaydınbugün 4.30 da randevum var. erkekse cinsiyeti söyleyebilir doktor diolar. gece ben uyuyamadım heycandan eşimde uyuyamamış. çok nadir rüya görür dün gece ultrasona giriomuşum erkekmiş öle görmüş. hayır olsun bakalım. bana şans dileyin. sağlığı açısından bir problem çıkmasında cinsiyetini öğrenmesemde olur
Günaydın cücüler ve anaları
Kızlar bişe sorcam; eşim elini karnıma koyduğunda ve bebekle karnıma dudaklarını dayayarak konuştuğunda sanki içimde bişeler coşuyo. Ne bileyim sanki karnımda bişeler oynuyo. Bebek anlıyo mu acaba?Yoksa ben mi öyle hisediyorumMesela o nöbetçiyken de acayip huzursuz oluyorum.
Kizlar bu arada bende yarin cikiyorum .. Simdi tüm serumlari kestiler vermeyecekler birazda yürüyecegim kanamanim gelip gelmedigine bakacaklar .. Birazdanda bebegimi görecegim dua edin insallah hersey yolundadir
bu arada geçmişi okumatkan fırsat bulamadım. herkese günaydınbugün 4.30 da randevum var. erkekse cinsiyeti söyleyebilir doktor diolar. gece ben uyuyamadım heycandan eşimde uyuyamamış. çok nadir rüya görür dün gece ultrasona giriomuşum erkekmiş öle görmüş. hayır olsun bakalım. bana şans dileyin. sağlığı açısından bir problem çıkmasında cinsiyetini öğrenmesemde olur
oooooooooo çookk heyecanlıııııııııbizi habersiz bırakmaa Ben rüyamda gördüm ikimizin de kızı oluyodu,ama ikimiz de erkek hissediyoruz, senin ki neyse benimki de o olacak
Bu arada nergiscim dün bebek arabalarına baktık kraftın 900 tlydi.Ama mükemmeeeellll ötesi bi araba. Resmen ferrariHatta youtube de videosu var 4 dklık ona istersen yollayayım bi izle. sen tek arabaya binip indirme açısından rahat bişe istiyodun.
Canim sana bir sey anlatayım ornek olsun , son kontrole gittiğimizde ultrasonda doktor bakarken biz esimle gülüşüm konuşuyorduk ben güldükce ziplayip duruyordu benim civciv , doktor bak sen mutlu olunca ondan konusunda nasil anliyor hareketleri artıyor yanii o da su an cok mutlu :))
Nehar sigara konusunda yazdıklarını okuyunca seni cok takdir ettim genc yasina ragmen cok bilinçli bir anne olacaksın , afferim sana bu topikte okudukça ne kadar bilinçli anneler oldugunu görüp cocuklarımızın şanslı oldugunu dusunuyorum.
Asla hic kimse kendi keyfi icin baska bir cana zarar vermemeli , hele bir anne asla. Yazdıkların icin tebrik ediyorum seni.
neharcım birkaç gün geçti artık dış dünyadaki sesleri duyabiliyorlar. o yüzden bolbol müzik dinliyorum. yiğenlerimin ikisinede annesi hep türküler şarkılar dinletiyordu doğduklarında ikiside müzik olmadan uyumazlardı. ben mümkün olduğunca yabancı şarkılar dinliyorum.dinliyorum ki dile de yatkın olsun hemde sakin bir bebek olsun diye. anası yeteri kadar sinirli diye:):) hislerin gerçek olabilir sanki:)
allah yardımcın olsun canım bundan sonrasında güzel haberler alırsın inşallah
hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz o zaman benim görmeme daha tam bir hafta var en son 1 ay önce gördüm. burda yazılanları okudukça merakım daha da artıyor.
banada herkes erkek diye söylüyor ama ben inanılmaz derecede kız gibi hissediyorum.elbette hayırlı bir evlat olsun eli ayağı düzgün olsun tek isteğim bu ama kızım olucak gibi sanki
neharcım birkaç gün geçti artık dış dünyadaki sesleri duyabiliyorlar. o yüzden bolbol müzik dinliyorum. yiğenlerimin ikisinede annesi hep türküler şarkılar dinletiyordu doğduklarında ikiside müzik olmadan uyumazlardı. ben mümkün olduğunca yabancı şarkılar dinliyorum.dinliyorum ki dile de yatkın olsun hemde sakin bir bebek olsun diye. anası yeteri kadar sinirli diye:):) hislerin gerçek olabilir sanki:)
günaydın kızlar:))
oh ne güzel kıyafetler alınmaya başlamış.bizde geçen hafta 2 badi aldık pek alma taraftarı diiliz ama insan dayanamıyo heves ediyo :) bizimkinin önündede DADY I TAKE YOUR CAR :) yazıyor:) resmini çekersem akşam yüklerim..kızlar bişey dicem ben 2-3 gün önce bole bişeyden çok korktum elim ayağım titreyeme başladı bayılcak gibi oldum karnıma ağrı girdi.Ogünden beri şimdi hiçbişey hisstemiyorum .Normaldede zaten mide bulantım feln yoktu . daha kontrolume çok var bebişime bişi olmamıştır dimi
Kızlar vaktiniz varsa izleyin mükemmel bir araba. Ama fiyatı da bi o kadar mükemmel.Bu arada kendine çevirme kısmına dikkat edin süper. Özellikle 3.10 dakikasına dikkat
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube
Nergis bu arada tam olarak senin dediğin gibi port bebe de puset de iskelete takılıyor. Ben de bu şekilde istiyorum.
cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış sanırım ne güzel benim daha 3 haftam var ya randevumda 2 hafta sonra tahminde bulunurmu acaba doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?