2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
izledim canım çok hoş mutlaka bakıcam buna. ben kırmızı istiorum kırmızısıda çok güzelmiş

canım pembesi,gümüşü ve komple siyahı da var kraftın sayfasın bakarsın istersen. Yakından inceleme imkanın varsa ona da bak. Şu kendine döndürme işi çok hoş dimi

ayy inşallah canım ya kızımda 12. haftamda tahminini söylemişti kız demişti hep bundada söyler diye umud ediyorum normalde benimde şuan 12 haftanın içinde olmam lazım ama doktorum gec gebelik dedi geriden geliyorum bebeğim sağlıklı olsunda geriden gelsin muhim değil senin tahmin zamanı gelmiş inşallah rabbim kalbinden geceni verir

badem yağınında kıllanma yaptığını duydum canım bizim iş yerinden bir arkadaş eşine acıbadem yağı almıştı. aktardan öle demişler ordan biliyorum.

inşallah hayırlı haberlerler gelirsin tatlımm ... bizim yerimizede sev

nehar ne güzel ciciler bunlar ben şimdilik netten açıp açıp bakıyorum azcık daha zaman geçsin ufak ufak başlıcam almaya

amin canım cümlemize inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evletlarımız olsunda cinsiyet hiç önemli değil

Amin canım dua edin bana bugün sağlıklıdır inşallah bebeişim

nehar ne güzel ciciler bunlar ben şimdilik netten açıp açıp bakıyorum azcık daha zaman geçsin ufak ufak başlıcam almaya

canım teşekkür ederim inan ben de kasada kaç kez bırakmak istedim ama eşim çok ısrarlıydı kıramadım.İlla al al evde bebek olduğu belli olsun diyor, her yere yaydık kıyafetlerini öyle istiyo babası nette çok hoş şeyler var alcam sanırım bi kaç şey dayanamıyorum

Kizlar aglamaktan gözlerim sisti , az önce bulundugum statsiyonu gezerken okadar güzel bebek resimleri vardiki , hatta bende resimcinin kartini aldim ama cok da korkuyorum acaba o günleri görebilecekmiyim , yavrumun kokusunu icime cekebilecekmiYim , bu defada kollarimin bos kalmasindan cok korkuyorum

günaydın......herkese bu kasım anneleri topiği daha yeni bulabildimm..
allah hepimizi bebeğimize sağlıkla kavuştursun kızlar..

insan gerçekten dayanamıyo canım bende zor tutuyorum kendimi o yüzden mağzaları dolaşmıyorum ama annem sağolsun bir sürü şey ördü bile

canımm sen duygusala bağlamışsın kendini gerilmişsin iyce yanındaki dunkoflardan oldu dimi tatlım allahımın izniyle kucağına alırsın bebeğini üzme kendini annesi kuzunu da üzüyosun ama onuda düşün hadi bakım az nefes al derin derin bir sirkelen ben ne yapıyorum de bir kendine gel bakimmm önümüzd çok güzel günler var inşallah

[sıze=3]günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ? Ben yine iş yine iş ama allahtan cuma 2 gün tatil :) dün akşam resmen hamile depresyonuna girdim. Gece bi ağla bi ağla eşim soruyo neden ağlıyorsun diye. Yok kilo alcam yok göğüslerim büyüdü yok sen beni sevmicen ben çirkin olcam :d adamı delirttim napcağını şaşırdı[/sıze]

Gunaydin annecikler .. Hepinize guzel bir gun diyorum ..
Doktora gidecek olanlar iyi haberlerle donerler insallah ..

Nergisyasemin gonlunden gecen neyse o olur insallah canim ..

Nehar cicilere baslanmis :))gule gule giyinmek nasip olur insallah bebisine ..

Herkesi cinsiyet heycani sardi icime dogan benimde erkek .. Esimin ailesinden dolayi oyle hissediyorum kiz torun cok az :))
Annem gibi olmus olsam erkekten sonra kiz :))..
Bir zamanlar internette okumustum .. Bazivucutlar istemeyerekte olsa ya kiz yada erkek cinsi embriyoyu kabul edemiyormus ..
Acaba benim 3 kaybim kizmiydi demeden alamiyorum kendimi .. Hepside cok erken donemde gittiler cennete ..
Rabbim sag salim hayirlisini versin insallah ..

amin canım içiçekleri bi damla suları olsa rabbim verirdi. hayırlısı demekki böyleymiş.

Çok güzelmiş izledim ve bayıldım :) şimdi fiyatını da gördüm ayılmamak üzere bayıldım

Son düzenleme:
gunaydın gobıslı hatunlarbenım gobek cıktı artık.dar bodyler gıysem tam bellı olacak ama ısteyken ozellıkle bol gomlekler gıyıyorum.mıde bulantıları hala devam.bugun hafıften basagrısıyla uyandım.hee bu arada hayırlı cumalar rabbım dualarınızı kabul etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…