izledim canım çok hoş mutlaka bakıcam buna. ben kırmızı istiorum kırmızısıda çok güzelmiş
bulunabilir canım kimi doktorlar 11. hafatada sölüomuş. birde hep söylenen erkekse daha çabuk öğreniliomuş. benim sat a göre 11. haftam yarın doluo. ama sanırım günümden önde gidio bebek o yüzden umutlu gibiyim. çünkü 25 inde 16 mm demişti burda 11 mm gözüküodu 5mm de 5 gün önde demek oluo. çünkü o dönem günde 1 mm büyüdüü zamanlardı
badem yağınında kıllanma yaptığını duydum canım bizim iş yerinden bir arkadaş eşine acıbadem yağı almıştı. aktardan öle demişler ordan biliyorum.kızlar kıl muhabbetı olmus benımde dolu yaa ustune ustelık ben kabak gıbıydımmmmmmmmmm epılasyona gıttım komple hıc kılım tuyum yoktu suan cok berbat durumdayımmmm
gobek genıtal heryerım kıl ıcınde ne yapıcamı sasırdımmm..
bide bugun annemde yengemde ayy gobegın cok cıkmıss bana cekmıssın dıyor annem ıc karnım dar benım..krem al sur dıyrola badem yagı al dedı annem bılemedım yaaa :44:
bu arada geçmişi okumatkan fırsat bulamadım. herkese günaydınbugün 4.30 da randevum var. erkekse cinsiyeti söyleyebilir doktor diolar. gece ben uyuyamadım heycandan eşimde uyuyamamış. çok nadir rüya görür dün gece ultrasona giriomuşum erkekmiş öle görmüş. hayır olsun bakalım. bana şans dileyin. sağlığı açısından bir problem çıkmasında cinsiyetini öğrenmesemde olur
canım pembesi,gümüşü ve komple siyahı da var kraftın sayfasın bakarsın istersen. Yakından inceleme imkanın varsa ona da bak. Şu kendine döndürme işi çok hoş dimi
ayy inşallah canım ya kızımda 12. haftamda tahminini söylemişti kız demişti hep bundada söyler diye umud ediyorum normalde benimde şuan 12 haftanın içinde olmam lazım ama doktorum gec gebelik dedi geriden geliyorum bebeğim sağlıklı olsunda geriden gelsin muhim değil senin tahmin zamanı gelmiş inşallah rabbim kalbinden geceni verir
badem yağınında kıllanma yaptığını duydum canım bizim iş yerinden bir arkadaş eşine acıbadem yağı almıştı. aktardan öle demişler ordan biliyorum.
inşallah hayırlı haberlerler gelirsin tatlımm ... bizim yerimizede sev
nehar ne güzel ciciler bunlar ben şimdilik netten açıp açıp bakıyorum azcık daha zaman geçsin ufak ufak başlıcam almaya
sizmi konu nasıl açılır demiştiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar-f242/
burda üst solda pembe +yeni konu aç var orayı tıklayıp açabilirsiniz
nehar ne güzel ciciler bunlar ben şimdilik netten açıp açıp bakıyorum azcık daha zaman geçsin ufak ufak başlıcam almaya
insan gerçekten dayanamıyo canım bende zor tutuyorum kendimi o yüzden mağzaları dolaşmıyorum ama annem sağolsun bir sürü şey ördü bilecanım teşekkür ederiminan ben de kasada kaç kez bırakmak istedim ama eşim çok ısrarlıydı kıramadım.İlla al al evde bebek olduğu belli olsun diyor, her yere yaydık kıyafetlerini öyle istiyo babası nette çok hoş şeyler var alcam sanırım bi kaç şey dayanamıyorum
Kizlar aglamaktan gözlerim sisti , az önce bulundugum statsiyonu gezerken okadar güzel bebek resimleri vardiki , hatta bende resimcinin kartini aldim ama cok da korkuyorum acaba o günleri görebilecekmiyim , yavrumun kokusunu icime cekebilecekmiYim , bu defada kollarimin bos kalmasindan cok korkuyorum
insan gerçekten dayanamıyo canım bende zor tutuyorum kendimi o yüzden mağzaları dolaşmıyorum ama annem sağolsun bir sürü şey ördü bile
Bide cinsiyetleri öğrendikmi kimse bizi tutamayacak sanırım:)
Gunaydin annecikler .. Hepinize guzel bir gun diyorum ..
Doktora gidecek olanlar iyi haberlerle donerler insallah ..
Nergisyasemin gonlunden gecen neyse o olur insallah canim ..
Nehar cicilere baslanmis :))gule gule giyinmek nasip olur insallah bebisine ..
Herkesi cinsiyet heycani sardi icime dogan benimde erkek .. Esimin ailesinden dolayi oyle hissediyorum kiz torun cok az :))
Annem gibi olmus olsam erkekten sonra kiz :))..
Bir zamanlar internette okumustum .. Bazivucutlar istemeyerekte olsa ya kiz yada erkek cinsi embriyoyu kabul edemiyormus ..
Acaba benim 3 kaybim kizmiydi demeden alamiyorum kendimi .. Hepside cok erken donemde gittiler cennete..
Rabbim sag salim hayirlisini versin insallah ..
Hak yakaladim seni canlı canlı gunaydin:)))
Dunku gecmisi okuyamadim senin tahlil sonucunu merak ediyorum iyidir insallah
amin canım içiçekleri bi damla suları olsa rabbim verirdi. hayırlısı demekki böyleymiş.
Kızlar vaktiniz varsa izleyin mükemmel bir araba. Ama fiyatı da bi o kadar mükemmel.Bu arada kendine çevirme kısmına dikkat edin süper. Özellikle 3.10 dakikasına dikkat
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube
Nergis bu arada tam olarak senin dediğin gibi port bebe de puset de iskelete takılıyor. Ben de bu şekilde istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?