2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Günaydın cnm mrb.Senin artık belli olması normal 4 aylık olcak nerdeyse cinsiyeti bellimiydi?

Çok güzelmiş izledim ve bayıldım :) şimdi fiyatını da gördüm ayılmamak üzere bayıldım

hahhahahaaha dün mağazada satıcı kız anlattı anlattı biz de böyle ağzımız ayran budalası gibi açık seyrettik bayıldık,en son fiyatı söyledi eşim böyle kaskosu var mı dedi ben gülmekten yerlerde kadın da vırt zırt bla ne diceğini bilemedi

Nazar değmesin cok guzelllll , bakalim ay basinda benim ne cikacak ilac dozuda artti ama belirtilere bakarsam pek umutlu degilim

3 yıldır hastayım ve gördüğün en düşük değer bende beklemiyordum test sonucunumu elime alınca şaştım :)) inşallah seninde düşmüştür değerin biliyorsun mutsuzluğa ve strese gelmiyor bizimkiler iyi düşünücez iyi olacak :))

Ben eşime göstersem onunda ağzı açık izler ve fiyatını görünce ben üzerine bu kadar daha ekleyip araba alırım çocuğa der :))

Iyi güldürdün beni :)) dunkoflardan :)) haklisin kafaya takmamak lazim o güzel günler gelecek insallah

günaydınlar aranıza yeni katılıyorum. :) 11+2 haftalık hamileyim. doktor doğumum gerçekleşmesi ekim sonu demesine rağmen ultrason kasım ayına verdi. haftaya perşembe 2 li teste giricem sizler yaptırdınızmı deneyimleriniz neler?

Kızlar rüyanızda kızınız veya oğlunuz olduğunu gördünüzmü hiç hamileyken.Ben oğlum olmuş emziriyodum.Oğlu olduğunu görmek kızla müjdelenir yazıyo nette ama Allah bilir ne kadar doğru.

Günaydın cnm mrb.Senin artık belli olması normal 4 aylık olcak nerdeyse cinsiyeti bellimiydi?

yok canım ne 4 aylıgı 12+2 yız bugun.cınsıyetını hıc sormadım doktora ama haftaya 2lı teste gıdecegız.orada belkı bellı olabaılır dıye dusunuyorum.allah hayırlısını versın hepımıze

günaydın günaydın günaydınnnnnn..

tatlı mı tatlı minikler size de günaydın:)))

herkesler iyidir inşallah.

nergiscim inşllah kontrolünden güzel haberlerle dönersin.

problemi olan tüm arkadaslarında inşallah sıkıntıları en kısa zamanda geçer Rabbim şifa versin.

dün çok kötüydüm ama bugün daha iyiyim çok şükür.

herkese hayırlı cumalar bu arada.dualarınız kabul olsun..

Ben eşime göstersem onunda ağzı açık izler ve fiyatını görünce ben üzerine bu kadar daha ekleyip araba alırım çocuğa der :))
Bu eşler çok fena yaa.Bi de noldu bak.Ben kız anlattıktan sonra dedimki çok pahalı. Eşim de gayet ciddi. "Aaaa Neharcım olur mu öyle şey,ömürlük bu bi kere al askere gidene kadar kullanır" dedi Ben iyice koptum. Yani süper bi araba tamam ama 900 tl hakikaten çok çok pahalı yani bi de kız öyle bi anlatıyo ki bi al ömürlük kullan demediği kaldı. Len zaten kullanacağım 2-3 hadi bilemedin 4 yıl

pardon cnm ya yanlış okumuşum:) ilk hamileliğin mi senin.Bende 10+3 haftalığım.Haftaya belki belli olur ama erkekse olur kızsa olmaz diye düşünüyorum.

Benimde 11+3 canım. aslında 11+6 olması lazım ama sanırım geç döllenmeden dolayı ultrasonda 11+3 çıkıyor. bende izmirdeyim. Test biraz tuzlu, konak doğum evinde ücretsiz yaptırdım.
Randevu alarak gittim en fazla 1 saatte işim bitti. oldukça sakindi. Tepecik Eğitim Araştırma bağlı olmuş orası. Belki duymuşsundur, bu tarz testler için doğrulu açısından oraya gidin derler. Bana da aile hekimliğim ve hamile kalan tanıdıklar söylemişti. bilgin olsun.

Merhaba arkadaşlar;
Ben de katılayım istedim foruma 10+2 deyim. Cildinizi nemlendirmek için ne tür ürünler kullanıyorsunuz. Ben hiçbir ürüne güvenemiyorum kimyasallar emilir de zarar verir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…