gunaydın gobıslı hatunlarbenım gobek cıktı artık.dar bodyler gıysem tam bellı olacak ama ısteyken ozellıkle bol gomlekler gıyıyorum.mıde bulantıları hala devam.bugun hafıften basagrısıyla uyandım.hee bu arada hayırlı cumalar rabbım dualarınızı kabul etsın
Sonucum çok iyi çıktı 1.53 :))) doktorumun yüzünde güller açdı resmen dozaj aynı devam ediyoruz günaydın bu arada
Çok güzelmiş izledim ve bayıldım :) şimdi fiyatını da gördüm ayılmamak üzere bayıldım
Nazar değmesin cok guzelllll , bakalim ay basinda benim ne cikacak ilac dozuda artti ama belirtilere bakarsam pek umutlu degilim
hahhahahaahadün mağazada satıcı kız anlattı anlattı biz de böyle ağzımız ayran budalası gibi açık seyrettik bayıldık,en son fiyatı söyledi eşim böyle kaskosu var mı dedi ben gülmekten yerlerde kadın da vırt zırt bla ne diceğini bilemedi
insan gerçekten dayanamıyo canım bende zor tutuyorum kendimi o yüzden mağzaları dolaşmıyorum ama annem sağolsun bir sürü şey ördü bile
canımm sen duygusala bağlamışsın kendini gerilmişsin iyce yanındaki dunkoflardan oldu dimitatlım allahımın izniyle kucağına alırsın bebeğini üzme kendini annesi kuzunu da üzüyosun ama onuda düşün hadi bakım az nefes al derin derin bir sirkelen ben ne yapıyorum de bir kendine gel bakimmm önümüzd çok güzel günler var inşallah
Günaydın cnm mrb.Senin artık belli olması normal 4 aylık olcak nerdeyse cinsiyeti bellimiydi?
yok canım ne 4 aylıgı 12+2 yız bugun.cınsıyetını hıc sormadım doktora ama haftaya 2lı teste gıdecegız.orada belkı bellı olabaılır dıye dusunuyorum.allah hayırlısını versın hepımıze
Bu eşler çok fena yaa.Bi de noldu bak.Ben kız anlattıktan sonra dedimki çok pahalı. Eşim de gayet ciddi. "Aaaa Neharcım olur mu öyle şey,ömürlük bu bi kere al askere gidene kadar kullanır" dediBen eşime göstersem onunda ağzı açık izler ve fiyatını görünce ben üzerine bu kadar daha ekleyip araba alırım çocuğa der :))
Çok güzelmiş izledim ve bayıldım :) şimdi fiyatını da gördüm ayılmamak üzere bayıldım
yok canım ne 4 aylıgı 12+2 yız bugun.cınsıyetını hıc sormadım doktora ama haftaya 2lı teste gıdecegız.orada belkı bellı olabaılır dıye dusunuyorum.allah hayırlısını versın hepımıze
Ben eşime göstersem onunda ağzı açık izler ve fiyatını görünce ben üzerine bu kadar daha ekleyip araba alırım çocuğa der :))
günaydınlar aranıza yeni katılıyorum. :) 11+2 haftalık hamileyim. doktor doğumum gerçekleşmesi ekim sonu demesine rağmen ultrason kasım ayına verdi. haftaya perşembe 2 li teste giricem sizler yaptırdınızmı deneyimleriniz neler?
fiyatı ne kadar ki? Bu araba bebekler için kullanışlı, büyüdü mü kullanılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?