2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Evet canım ya wc falan aman iise sorun yok bosver dogumhane önemli temizse tamamdır

hımm orası doğrudur belki ben sadece yattığım odanınkine gittim orasıda gayet temiz...
ara katlardakine hiç gitmedim..
diyorum ya çok kalabalık..çevredeki en iyi hast.e ucuzda olunca devlet hast.gibi oluyo:)
yok ben ferekli yerleri gördüm..doğumhane ,sancı odası,yattığın odalar ve dr.un odası gayet temiz:))

İi bare biraz kalabalık evet uygun die heryer öle valla benım dr özel ben 20 dk bekledımı bılıyorum

Kizlar size ihtiyacim var suan.2gundur beli felaket agriyor idrar tahlilmde bulaniklik,tortu ve fosfatmiydi ne ondan cikmis.pratisyen arkadaslar kum doktugumu soyledile.yrn.fatih medical park aysegul sofuogluna gidecegim.ilk defa gidecegim ona.umarim iyidir.kum dokme olayina moralim cok bozuldu cok uzuldum ben bu siddetli bel agrisina raziyim yetrki bebegim saglikli olsun.benim gibi olan varmi?

Geçmiş olsun canım ya umarım hersey yoluna girer bel agrısı cogunda vardı ama
Canım su ıcmıyormuydun ki bol bol içmen lazım

Son düzenleme:
Yok filizcim ya su icemedim ben hic,cok az ictim.agrilara raziyim yeterki bebegim saglikli olsun.cok bozuldu moralim cok.

Bozma moralını canım hıc bişey olmaz allahın ıznıyle benımde leke gene gelmeye basladı bak ılac verir dr gecer su nie içmiosun ki onca ılac ıcıyoruz bebeginde bizimde saglıgımız için su onemlı ben suana kadar 2 litre içtim geceye kadar 3 olur o

Son düzenleme:

canim gecmis olsun. bende olmadi ondan net bilgim yok ama bol sivi alman lazim rahat dokebilmek icin kumu. bakalim yarin doktor yol gosterir sana.

Sagolun kizlar nesli ve filiz.ben sudanda tiksindigim icin ne yedim ne ictim ama simdi mecbur icicem.sulu yemek bile yemedim ki su iceyim. Allah im korusun bizi ve bebeklerimizi.

Sagolun kizlar nesli ve filiz.ben sudanda tiksindigim icin ne yedim ne ictim ama simdi mecbur icicem.sulu yemek bile yemedim ki su iceyim. Allah im korusun bizi ve bebeklerimizi.

Amin cnm bol bol su iç ve corba falan ye cnm ya bişeycik olmaz inş bende çok korktum lekelerden dr ölü kan dio ama korkuyor insan genede

canim gecmis olsun. bende olmadi ondan net bilgim yok ama bol sivi alman lazim rahat dokebilmek icin kumu. bakalim yarin doktor yol gosterir sana.

Nesli tr ye ilk geldigimde idareten bir dra gittim tahliller icin.bir tane dusugum var diye coraspirin verdii bana.ama ben kullanmadim yrn dra soracagim.senduydunmu boyle bisey.benim bildigim bikac dusukten sonra pihtilasma testi yapilip verilir.

Amin cnm bol bol su iç ve corba falan ye cnm ya bişeycik olmaz inş bende çok korktum lekelerden dr ölü kan dio ama korkuyor insan genede

Evet canim ya seninde o surec zordu.benimde ilki dusuk oldugu icin cok moralim bozuldu.bide butun aile en ufak biseyde korkuya kapiliyor ben daha cok etkileniyorum.

Nesli tr ye ilk geldigimde idareten bir dra gittim tahliller icin.bir tane dusugum var diye coraspirin verdii bana.ama ben kullanmadim yrn dra soracagim.senduydunmu boyle bisey.benim bildigim bikac dusukten sonra pihtilasma testi yapilip verilir.

canim Tr'deki doktorlarla burdakilerin tutumu cok farkli ondan Tr'dekiler nasil bir yol ciziyorlar tam bilmiyorum. kendi doktoruna sormadan bir seye baslama,tahlillerini de gotur yaninda goster. bana hic bir sey vermediler burda valla. multivitamin disinda bir sey kullanmadim.

Çok saol canım...İnşallah iyi haberler veririm sizlere...Yanımda olmanız inanın güç veriyor
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim .. Bebeginin kalp atislari vardir , rabbim yardimcin olsun
Cok gecmis olsun canim .. Bol bol su icmelisin sakin ihmal etme

Ben iki dusukten sonra simdi kullaniyorum hem kan sivilastirici hap hemde gunluk igne .. Sirf onlem amacli kullanmam gerekiyor .. Tr de nasil bilmiyorum canim..

Kac gundur girmiyordun merak etmistim

tatlım ilk hamileliğimde yurtdışındaydım. kum doktugum tespit edildi. cok tehlikeli diye korkuttular bir ton. bol bol su ic. hiiic bişey olmaz. idrar sonrasında ufak tefek kanamalarım bile olmuştu. Allahın izniyle sağlıkla aldım kızımı kucağıma. sıvı almayı ihmal etme yeter...

burdaki 2.el ürünleremi baksak ne yapsak :))
ya bi arkadaş vardı 3üz onun işi daha zor..herşeyden 3 tane:)
Allah sağlık versin dediğin gibi..
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda herşey olur inş.

ah ah beni düşünen biri olmuşş... allahım sağlık versin de ilk once. babamıza da bool bool kazanç.

ah ah beni düşünen biri olmuşş... allahım sağlık versin de ilk once. babamıza da bool bool kazanç.

üçüz annesiiiiiiiiiiii işin zor canım allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza,kul kısmetiyle doğar derler bence sen şimdiden bez almalara başla. dün alışverişte eşim fiyatlarda şok oldu ben de dedim üçüz arkadaşım var ya bizim de öyle olsaydı nolcaktı o da Allah yardımcıları olsun dedi ve sustu
canım şu ara pınarın reklamı var üçüz kızlar oynuyo Allahım bayılıyorum onlara.Ben hiç üçüz erkek görmedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…