Evet canım ya wc falan aman iise sorun yok bosver dogumhane önemli temizse tamamdır
canım internete giremiyorum pek ama sonucunu merak ettim çok, ne diyecek doktor inşallah hayırlı haberler verirsin...
hımm orası doğrudur belki ben sadece yattığım odanınkine gittim orasıda gayet temiz...
ara katlardakine hiç gitmedim..
diyorum ya çok kalabalık..çevredeki en iyi hast.e ucuzda olunca devlet hast.gibi oluyo:)
yok ben ferekli yerleri gördüm..doğumhane ,sancı odası,yattığın odalar ve dr.un odası gayet temiz:))
Geçmiş olsun canım ya umarım hersey yoluna girer bel agrısı cogunda vardı amaKizlar size ihtiyacim var suan.2gundur beli felaket agriyor idrar tahlilmde bulaniklik,tortu ve fosfatmiydi ne ondan cikmis.pratisyen arkadaslar kum doktugumu soyledile.yrn.fatih medical park aysegul sofuogluna gidecegim.ilk defa gidecegim ona.umarim iyidir.kum dokme olayina moralim cok bozuldu cok uzuldum ben bu siddetli bel agrisina raziyim yetrki bebegim saglikli olsun.benim gibi olan varmi?
Geçmiş olsun canım ya umarım hersey yoluna girer bel agrısı cogunda vardı ama
Canım su ıcmıyormuydun ki bol bol içmen lazım
Yok filizcim ya su icemedim ben hic,cok az ictim.agrilara raziyim yeterki bebegim saglikli olsun.cok bozuldu moralim cok.
Kizlar size ihtiyacim var suan.2gundur beli felaket agriyor idrar tahlilmde bulaniklik,tortu ve fosfatmiydi ne ondan cikmis.pratisyen arkadaslar kum doktugumu soyledile.yrn.fatih medical park aysegul sofuogluna gidecegim.ilk defa gidecegim ona.umarim iyidir.kum dokme olayina moralim cok bozuldu cok uzuldum ben bu siddetli bel agrisina raziyim yetrki bebegim saglikli olsun.benim gibi olan varmi?
Sagolun kizlar nesli ve filiz.ben sudanda tiksindigim icin ne yedim ne ictim ama simdi mecbur icicem.sulu yemek bile yemedim ki su iceyim. Allah im korusun bizi ve bebeklerimizi.
canim gecmis olsun. bende olmadi ondan net bilgim yok ama bol sivi alman lazim rahat dokebilmek icin kumu. bakalim yarin doktor yol gosterir sana.
Amin cnm bol bol su iç ve corba falan ye cnm ya bişeycik olmaz inş bende çok korktum lekelerden dr ölü kan dio ama korkuyor insan genede
Nesli tr ye ilk geldigimde idareten bir dra gittim tahliller icin.bir tane dusugum var diye coraspirin verdii bana.ama ben kullanmadim yrn dra soracagim.senduydunmu boyle bisey.benim bildigim bikac dusukten sonra pihtilasma testi yapilip verilir.
nasılsınız güzel anne ve bebeekleri
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim .. Bebeginin kalp atislari vardir , rabbim yardimcin olsunÇok saol canım...İnşallah iyi haberler veririm sizlere...Yanımda olmanız inanın güç veriyor
Cok gecmis olsun canim .. Bol bol su icmelisin sakin ihmal etmeKizlar size ihtiyacim var suan.2gundur beli felaket agriyor idrar tahlilmde bulaniklik,tortu ve fosfatmiydi ne ondan cikmis.pratisyen arkadaslar kum doktugumu soyledile.yrn.fatih medical park aysegul sofuogluna gidecegim.ilk defa gidecegim ona.umarim iyidir.kum dokme olayina moralim cok bozuldu cok uzuldum ben bu siddetli bel agrisina raziyim yetrki bebegim saglikli olsun.benim gibi olan varmi?
Nesli tr ye ilk geldigimde idareten bir dra gittim tahliller icin.bir tane dusugum var diye coraspirin verdii bana.ama ben kullanmadim yrn dra soracagim.senduydunmu boyle bisey.benim bildigim bikac dusukten sonra pihtilasma testi yapilip verilir.
Kizlar size ihtiyacim var suan.2gundur beli felaket agriyor idrar tahlilmde bulaniklik,tortu ve fosfatmiydi ne ondan cikmis.pratisyen arkadaslar kum doktugumu soyledile.yrn.fatih medical park aysegul sofuogluna gidecegim.ilk defa gidecegim ona.umarim iyidir.kum dokme olayina moralim cok bozuldu cok uzuldum ben bu siddetli bel agrisina raziyim yetrki bebegim saglikli olsun.benim gibi olan varmi?
burdaki 2.el ürünleremi baksak ne yapsak :))
ya bi arkadaş vardı 3üz onun işi daha zor..herşeyden 3 tane:)
Allah sağlık versin dediğin gibi..
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda herşey olur inş.
ah ah beni düşünen biri olmuşş...allahım sağlık versin de ilk once. babamıza da bool bool kazanç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?