2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar selammm biz geldik doktordan :) cinsiyet sölemedi. 11. Haftadasın dedi ama bebiş iri dedi 5 cm olmuş :) haftaya cuma ikili tarama için çağırdı. Belki o zaman belli olur. Bu arada progestanı sordum yarından itibaren bırakabilirsin dedi :) en çok bına sevindim zaten 2 gündür içmiodum :) ama sölemedim :) ojeyi saç boyasını makyajı sordum. Nerden duyuyosun sen bunları dedi. Sonra eşime döndü bizim milletimiz bi garip dedi nerden öğreniolarsa böyle şeyleri bir dünya şey uyduruyorlar dedi :) bana döndü bi daha öyle söyleyenlere sor bakalım kaç tane bebek doğutturmuşlar bakalım dedi :) yok onu yapma yok bunu yeme veya yok şunu ye bunu yap demio benim doktorum :) sadece kuru beslenmeye devam et küçük küçük ye. İçeceklerini pipetle iç dedi o kadar :) adam geniş olunca eşimde pek sevio :)

Canim cok sevindim ❤

CANIM SENDE pko yokmuydu nıe kestın gelmesın kanama vs .bak 4 tane aldıgım halde gene leke gelıyor benden
buarada neguzel dr benımkıde ole dıyor valla hamılesın hasta deılsın makyaj yapabılrısın dıo :)

Evet canim ya seninde o surec zordu.benimde ilki dusuk oldugu icin cok moralim bozuldu.bide butun aile en ufak biseyde korkuya kapiliyor ben daha cok etkileniyorum.

maalesef var cnm hala leke gelıyor ama yapıcak bısey yok eşimde baska dr goturmuyor zamanında cok gezdın dr dr sımdı en ufak kotu bısey duuyarsan zehır edersın kendıne hayatı dıo haklıda ama genede meraktayım daha 13 gun var randevuma..
hıcbısey olmaz ama bol bol su ıcmen lazımmmm hemde cok 3 lıtre ıcmen laızmmmm cnmmm

Selayhus,sila84,filizcim sagolun desteginiz icin.tabletten giriyorum toplu alinti yapamiyorum.selayhus isbasi yaptim baya yogunum canim aksmda tabletten girmeyi pek sevmiyorum.su icmeye basladim.bel agrim hala cok.bide bisey dsha geldi aklima bundan 1ay once ikinci adetimi olmam gereken tarihte cok bel agrim olmustu simdide 3.adet tarihim geldi sayilir,onunda etkisi varmi bilmiyorum?

Ooy masallah diyelim annesi kocaman olmus bebisin .. Insallah haftayada hersey iyi cikar ..
Oje degilde aceton tam bir zehir , normaldede aceton free yazanlardan aliyordum .. Kokusu cok fena ..
Canim oncedende belin agrirmiydi sIk sIk ?? Benim de oglum hamileyken 11-12 haftalarda cok fena agrimisti doktorum ozamanlar rahim buyumesibe baglamisti .. Czaten normaldede agrir belim ara ara .. Birde is yerinde oturuyordum 8 saat sandalyede , onunda etkisi buyuk .. Simdide gecen hafta yine 1 gun kalkamadim agridan ...

bütün bebekler rızkıyla doğar. kızım da oyle kapılar açıldı ki ummadığımız bir sürü yerden. Rabbim üc tane verir de rızkımız artmaz mı??

normalde en kısa zaman kullanılan bez 1 numara. cok cabuk büyüyo bebişler. ama üç devam edersek kampanyalı 4 paket 1 numara prima reklamı gordum. onlardan almalıyım. ilk günler 7-8 kez bez degistirildigi dusunulrse bana 24 bez gerek günde
bende bakıyorum reklama. bayılıyorum cok tatlılar. Rabbim sağlıkla nasip etsin de bakalım. cinsyetleri ne olur??

Canim evet normalde de cok ayakta kalinca agrir.simdide bi 2.adet tarihimde bide 3.adet tarihim diye sanirim cok agriyor tutulma tarzinda egilip kalkamiyorum.

Canim cok sevindim ❤

Saol canımmm ❤❤❤

Yok canım pko yoktu bende. Kanamam olmuştu acile gittik ordaki doktor vermişti o hapı. Doktorum keşke başlamasaydın şimdi kesersek ona bağlı kanama olanilir demişti. Bugün gidergitmez o hapı kessek hocam dedim. Bişi demedi sona bebişe bakınca kesebilirsin dedi :) sende lekelere çok takılma bence canım kahverengi olandan korkmayın diyolar hamileliği boyunca olanlar varmış. Açık pembemsi olunca korkulurmuş. İçini ferah tut kasım tavşannarı biraz yaramazlar ❤❤❤

Asetonuda sordum canım doktorum ağzımı açtırmıo yok öle bişey dedi. Adam ben doktorum onlarmı iyi bilcek ben mi dio :) bide görsen çok entel bişi. Öle bişey olsa uyarır adam extra large :) bi yöndende iyi ufacık bişi dese ben pipiriklenir dururum :)

hımmm anladım cnmmm dogru hatırladım sımdı .ay benım pembeyle basladı kanamam bı sefer ıste gece 1 den 4 e kadar dayandım saf gıbı 4 de acıle gıttık allahtan bısey yoktu ama ıste dr dedı zaten kahverengı gene geleebılır korkma dedii..
bugun gene aradım ölü kan dıyor ama genede ınsan korkuyor be canım devamlı yatmaktan ınan pskolojım bozuldu
saglıklı olsunda razıyımmm gerci..
beyaza baksana ordakı kucuk cocugaa 20 dk oynuyor allahım ya yerım onuuuu cok tatlı maşallahhhhhhh

Benim doktorum da öyle. Bi de sürekli şunu içme şöyle olur bebek, bunu sürme kessssiiinnlikle zararlı vs. gibi laflara çok üzülüyorum. Direk psikolojimiz bozuluyo. Deodorant parfümü sordum, kızdı bana hatta güldü saçmalıyolar dedi. Hatta sana internet yasak dedi. Ben de şimdi böyle kulaktan dolma bilgilere böyleyim Herşeyin fazlası zarar arkadaşlar,biz şimdi ne kadar kullanmasak da dünyaya gelince mutlaka kullanacaklar. Bu kadar da korumacı olmaya gerek yok, hepsi kıymetli ama sakınan göze....

Kizlar ben arada bebegimin hareketini hissediyor olabilirmiyim yada cokmu erken günde 1 yada 2 defa biraz sert bi tekme gibi oluyor cok fazlada sert degil ama ??

Kizlar ben arada bebegimin hareketini hissediyor olabilirmiyim yada cokmu erken günde 1 yada 2 defa biraz sert bi tekme gibi oluyor cok fazlada sert degil ama ??

bence bebeğin hareketlerini hissetmek için erken. ozellikle ilk bebekse 16. haftadan sonra ancak hissedilebiliyor diye biliyorum. zaten o da tekme gibi değil seyirme gibi bir his.. Allahım hepimize o günleri de gösterir inş.

sayfayı bugün ben açıyım bari herkese günaydın.güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah kelebeklerimizle beraber.

canım gözün aydın inşallah haftaya herşey yolunda giderde cinsiyette ögrenirsin.daha benim randevum 4 mayısta 2 taramaya gidicem ama günler geçmiyo sanki ya inşallah bende senin gibi bebişimden güzel haberler alırım gittigimde:))

bence bebeğin hareketlerini hissetmek için erken. ozellikle ilk bebekse 16. haftadan sonra ancak hissedilebiliyor diye biliyorum. zaten o da tekme gibi değil seyirme gibi bir his.. Allahım hepimize o günleri de gösterir inş.

Insallah nasip olursa ikinci bebegim olacak zaten o tekmenin arkasi segirme olarak kesiliyor .. Bakalim bugün doktora soracagim o ne diyecek .. Insallah hayirlisi ile kipir kipir olduklari zamani görmekde nasip olur

Günaydın güzel anneler ve bebişleri;çok heyecanlıyım kontrolüme az kadı çarşamba gidicem ikil test yapılacak ee tabi belki cinsiyetide belli olur ama en önemlisi 5 haftada üstüne görücem yavrumu en son fasulye gibiydi büyük ihtimal bir bebek görücem artık acayip heyecanlıyım doktora gittiğimde 13 hafta içinde neredeyse olucam sizce söylermi cinsiyet çok merak ediyırum.

günayın..nergis gözün aydın canım kontrolün güzel geçmiş..
hep güzel haberler alalım inş.

Off kizlar kafayi yiyecegim ne olur bi akil verin yanimdaki kadin resmen yapisti bana para istiyo bu odada kafayi yiyecegim , sigara parasi istiyor bildiginiz tuhaf bi kadin bu 3.cocuguymus , diger ikisine devlet el koymus .. Göremiyorda hic umrunda bile degil siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz

nasıl yani kim bu çalışıyomu orada.sigara için para istiyo ve hamilemi..yuh verme canım..ne insanlar var yaa.
alışırsa bırakmaz peşini verme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…