- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Kızlar selammm biz geldik doktordan :) cinsiyet sölemedi. 11. Haftadasın dedi ama bebiş iri dedi 5 cm olmuş :) haftaya cuma ikili tarama için çağırdı. Belki o zaman belli olur. Bu arada progestanı sordum yarından itibaren bırakabilirsin dedi :) en çok bına sevindim zaten 2 gündür içmiodum :) ama sölemedim :) ojeyi saç boyasını makyajı sordum. Nerden duyuyosun sen bunları dedi. Sonra eşime döndü bizim milletimiz bi garip dedi nerden öğreniolarsa böyle şeyleri bir dünya şey uyduruyorlar dedi :) bana döndü bi daha öyle söyleyenlere sor bakalım kaç tane bebek doğutturmuşlar bakalım dedi :) yok onu yapma yok bunu yeme veya yok şunu ye bunu yap demio benim doktorum :) sadece kuru beslenmeye devam et küçük küçük ye. İçeceklerini pipetle iç dedi o kadar :) adam geniş olunca eşimde pek sevio :)
Kızlar selammm biz geldik doktordan :) cinsiyet sölemedi. 11. Haftadasın dedi ama bebiş iri dedi 5 cm olmuş :) haftaya cuma ikili tarama için çağırdı. Belki o zaman belli olur. Bu arada progestanı sordum yarından itibaren bırakabilirsin dedi :) en çok bına sevindim zaten 2 gündür içmiodum :) ama sölemedim :) ojeyi saç boyasını makyajı sordum. Nerden duyuyosun sen bunları dedi. Sonra eşime döndü bizim milletimiz bi garip dedi nerden öğreniolarsa böyle şeyleri bir dünya şey uyduruyorlar dedi :) bana döndü bi daha öyle söyleyenlere sor bakalım kaç tane bebek doğutturmuşlar bakalım dedi :) yok onu yapma yok bunu yeme veya yok şunu ye bunu yap demio benim doktorum :) sadece kuru beslenmeye devam et küçük küçük ye. İçeceklerini pipetle iç dedi o kadar :) adam geniş olunca eşimde pek sevio :)
Evet canim ya seninde o surec zordu.benimde ilki dusuk oldugu icin cok moralim bozuldu.bide butun aile en ufak biseyde korkuya kapiliyor ben daha cok etkileniyorum.
Ooy masallah diyelim annesi kocaman olmus bebisin .. Insallah haftayada hersey iyi cikar ..Kızlar selammm biz geldik doktordan :) cinsiyet sölemedi. 11. Haftadasın dedi ama bebiş iri dedi 5 cm olmuş :) haftaya cuma ikili tarama için çağırdı. Belki o zaman belli olur. Bu arada progestanı sordum yarından itibaren bırakabilirsin dedi :) en çok bına sevindim zaten 2 gündür içmiodum :) ama sölemedim :) ojeyi saç boyasını makyajı sordum. Nerden duyuyosun sen bunları dedi. Sonra eşime döndü bizim milletimiz bi garip dedi nerden öğreniolarsa böyle şeyleri bir dünya şey uyduruyorlar dedi :) bana döndü bi daha öyle söyleyenlere sor bakalım kaç tane bebek doğutturmuşlar bakalım dedi :) yok onu yapma yok bunu yeme veya yok şunu ye bunu yap demio benim doktorum :) sadece kuru beslenmeye devam et küçük küçük ye. İçeceklerini pipetle iç dedi o kadar :) adam geniş olunca eşimde pek sevio :)
Canim oncedende belin agrirmiydi sIk sIk ?? Benim de oglum hamileyken 11-12 haftalarda cok fena agrimisti doktorum ozamanlar rahim buyumesibe baglamisti .. Czaten normaldede agrir belim ara ara .. Birde is yerinde oturuyordum 8 saat sandalyede , onunda etkisi buyuk .. Simdide gecen hafta yine 1 gun kalkamadim agridan ...Selayhus,sila84,filizcim sagolun desteginiz icin.tabletten giriyorum toplu alinti yapamiyorum.selayhus isbasi yaptim baya yogunum canim aksmda tabletten girmeyi pek sevmiyorum.su icmeye basladim.bel agrim hala cok.bide bisey dsha geldi aklima bundan 1ay once ikinci adetimi olmam gereken tarihte cok bel agrim olmustu simdide 3.adet tarihim geldi sayilir,onunda etkisi varmi bilmiyorum?
üçüz annesiiiiiiiiiiii işin zor canımallah sağlık sıhhat versin yavrularımıza,kul kısmetiyle doğar derler bence sen şimdiden bez almalara başla. dün alışverişte eşim fiyatlarda şok oldu ben de dedim üçüz arkadaşım var ya bizim de öyle olsaydı nolcaktı o da Allah yardımcıları olsun dedi ve sustu
canım şu ara pınarın reklamı var üçüz kızlar oynuyo Allahım bayılıyorum onlara.Ben hiç üçüz erkek görmedim zaten
Ooy masallah diyelim annesi kocaman olmus bebisin .. Insallah haftayada hersey iyi cikar ..
Oje degilde aceton tam bir zehir , normaldede aceton free yazanlardan aliyordum .. Kokusu cok fena ..
Canim oncedende belin agrirmiydi sIk sIk ?? Benim de oglum hamileyken 11-12 haftalarda cok fena agrimisti doktorum ozamanlar rahim buyumesibe baglamisti .. Czaten normaldede agrir belim ara ara .. Birde is yerinde oturuyordum 8 saat sandalyede , onunda etkisi buyuk .. Simdide gecen hafta yine 1 gun kalkamadim agridan ...
Canim cok sevindim ❤
CANIM SENDE pko yokmuydu nıe kestın gelmesın kanama vs .bak 4 tane aldıgım halde gene leke gelıyor benden
buarada neguzel dr benımkıde ole dıyor valla hamılesın hasta deılsın makyaj yapabılrısın dıo :)
Ooy masallah diyelim annesi kocaman olmus bebisin .. Insallah haftayada hersey iyi cikar ..
Oje degilde aceton tam bir zehir , normaldede aceton free yazanlardan aliyordum .. Kokusu cok fena ..
Canim oncedende belin agrirmiydi sIk sIk ?? Benim de oglum hamileyken 11-12 haftalarda cok fena agrimisti doktorum ozamanlar rahim buyumesibe baglamisti .. Czaten normaldede agrir belim ara ara .. Birde is yerinde oturuyordum 8 saat sandalyede , onunda etkisi buyuk .. Simdide gecen hafta yine 1 gun kalkamadim agridan ...
Yok canım pko yoktu bende. Kanamam olmuştu acile gittik ordaki doktor vermişti o hapı. Doktorum keşke başlamasaydın şimdi kesersek ona bağlı kanama olanilir demişti. Bugün gidergitmez o hapı kessek hocam dedim. Bişi demedi sona bebişe bakınca kesebilirsin dedi :) sende lekelere çok takılma bence canım kahverengi olandan korkmayın diyolar hamileliği boyunca olanlar varmış. Açık pembemsi olunca korkulurmuş. İçini ferah tut kasım tavşannarı biraz yaramazlar ❤❤❤
)
Asetonuda sordum canım doktorum ağzımı açtırmıo yok öle bişey dedi. Adam ben doktorum onlarmı iyi bilcek ben mi dio :) bide görsen çok entel bişi. Öle bişey olsa uyarır adam extra large :) bi yöndende iyi ufacık bişi dese ben pipiriklenir dururum :)
Kizlar ben arada bebegimin hareketini hissediyor olabilirmiyim yada cokmu erken günde 1 yada 2 defa biraz sert bi tekme gibi oluyor cok fazlada sert degil ama ??
bence bebeğin hareketlerini hissetmek için erken. ozellikle ilk bebekse 16. haftadan sonra ancak hissedilebiliyor diye biliyorum. zaten o da tekme gibi değil seyirme gibi bir his.. Allahım hepimize o günleri de gösterir inş.
Off kizlar kafayi yiyecegim ne olur bi akil verin yanimdaki kadin resmen yapisti bana para istiyo bu odada kafayi yiyecegim , sigara parasi istiyor bildiginiz tuhaf bi kadin bu 3.cocuguymus , diger ikisine devlet el koymus .. Göremiyorda hic umrunda bile degil siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?