2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nasıl yani kim bu çalışıyomu orada.sigara için para istiyo ve hamilemi..yuh verme canım..ne insanlar var yaa.
alışırsa bırakmaz peşini verme sakın

Yok cnm ya ne calismasi burda hasta ve 3 haftadir hastayim diye yatiyo öksürükten bide alman kendisi dünya umrunda degil bende para yok dedim bu defa esinden istermisin dedi gelince sor dedim esiminde gözü zaten tutmadi kesin tersliyecek .. Zaten az önce ciktim hemsirelere dogum olduktan sonra özel oda istedigimi söyledin günlügü 50 euroymus ama olsun nasip olursa öyle oda kiralayacagim

sen hastanedemi yatıyosun:26:aman boşver canım hiç konuşma bile..nasıl insanlar bunlar

sen hastanedemi yatıyosun:26:aman boşver canım hiç konuşma bile..nasıl insanlar bunlar

Evt canim sorma carsambadan beri yatiyorum .. Normalde dün cikacaktim ultrasyona alamadilar cok dogum olmus simdi ultrasyona girmeyi bekliyorum , zaten konusmamaya calisiyorum ama buna sinirden basim catladi , inan varya bi izine gelim türkuyede turist alman gördügümde neler sayacagim.. Bazen agizlari acildimi bizim dinimizi örfümüzü adetimizi kücümsediklerine denk geliyorum ama bu defa cok doluyum bunlara karsi türkiyeye gelip kendilerini bi halt saniyorlar

günaydın kasım anneleri. maşallah ben girmeyeli topic almış başını gidiyor. yetişemiyorum valla hızınıza. nasıl gidiyor hamilelik bulantılarınız azalmıştır inşallah hepinizin. ya bizim fasulyeler onlar ne alemde gerçi artık fasulyelikten çıktılar incir tanesi diyelim onlara

anladım canım..bian önce çıkar evinde rahat rahat yatarsın inş..

beren merhaba nasılsın bebişin nasıl :) benden önce gidiyorsun 2 li taramaya bende aslında 4 mayısta gidecektim ama benim dr. c.tesi çalışmıyor herhalde pazartesiye çağırdı bende çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor eve ultrason alıp hergün bakasım var bebişime güzel haberlerini bekliyorum canım

anladım canım..bian önce çıkar evinde rahat rahat yatarsın inş..

Amin insallah , birazdan bebegimi görecegim o an zaten herseyi unutuyorum .. Bu bölüm okadae güzel hep hamileler kaliyor .. Dogum yapanlarda var , yeni bebek aglamalari .. Rabbim bizede nasip eder insallah kucagimiza almayi

Amin insallah , birazdan bebegimi görecegim o an zaten herseyi unutuyorum .. Bu bölüm okadae güzel hep hamileler kaliyor .. Dogum yapanlarda var , yeni bebek aglamalari .. Rabbim bizede nasip eder insallah kucagimiza almayi

hadi güzel haberler al inş..
fasulyeni gör doya doya..amin inş..canım

bişi sorcam kıslar ya benim doktorum bir ay sonra cagırmıstı yani gittigimde 12 hafta bitmek üsere olcak 2li tarama 11inci haftada yapılıyor diye okudum acaba farkedermi gittiğimde yaparmı

bişi sorcam kıslar ya benim doktorum bir ay sonra cagırmıstı yani gittigimde 12 hafta bitmek üsere olcak 2li tarama 11inci haftada yapılıyor diye okudum acaba farkedermi gittiğimde yaparmı

bende 2 gün önce doktora gittim o da 2 hafta sonra gel dedi ben de 10. haftamdayım 12 nin sonuna denk geliyo fark edeceğini sanmıyorum

Kizlarrr asagidayim 5 dk sonra iceri girecegim bebegimi görmeye benim icin dua edinnn cok heyecanliyim .. Biraz korkumda var kizima dogum yaptigim yerdeyim heyecanlandin o günler aklima gelince

ya yüzümün heryerinde sivilce çıktı ..
kocaman kocaman..eski sönenlerin yerinde bile çıkıyo..
ergenliğime döndüm:)

Kizlarrr asagidayim 5 dk sonra iceri girecegim bebegimi görmeye benim icin dua edinnn cok heyecanliyim .. Biraz korkumda var kizima dogum yaptigim yerdeyim heyecanlandin o günler aklima gelince

ne dedi doktorrr yas biseee bende 13üncü haftada gidicem 2 hafta sonra merak ediyorum acaba cinsiyeti belli mi bi tahminde bulundu muuuu ?

Seninle aramizda 4 gun var canim bana 13 mayisa verdiler 12+6 olmus oluyorum 14 haftaya kadar yapiliyormus ...

ben hastanedeydim cnm ekelenmem vardi onun icin gelmistim ..cok sükür bebegim iyiymis simdide evvdeyim

Gözun aydin .. Bebisin iyiymis .. Artik evde rahat rahat dinlenirsin ..

Hepinize iyi haftasonlari arkadaslar .. Bugun yarim saat yuruyuse cikacagim .. Artik miskinlikten daral geldi ..
Bebisleride kucakliyorum :))

Selayhus

Seninle aramizda 4 gun var canim bana 13 mayisa verdiler 12+6 olmus oluyorum 14 haftaya kadar yapiliyormus ...

- bunu duyduğuma sevindim endişeleniyodum hep 11 hafta görünce güzelmiş ozaman:) bende 9 mayıs'ta gidcem büyük ihtimal henüz almadım randevu 9 mayısla 26 27 gün geçmiş oluyo son randevumum üstünden bebişte tam 11+6 12 falan oluyo ama vakit geçmiyo cok merak ediyorum ya eve bi ultrason falan alsam hic doktora gitmem heralde kendimi ona bağlar 9 ay izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…