nasıl yani kim bu çalışıyomu orada.sigara için para istiyo ve hamilemi..yuh verme canım..ne insanlar var yaa.
alışırsa bırakmaz peşini verme sakın
Yok cnm ya ne calismasi burda hasta ve 3 haftadir hastayim diye yatiyo öksürükten bide alman kendisi dünya umrunda degil bende para yok dedim bu defa esinden istermisin dedi gelince sor dedim esiminde gözü zaten tutmadi kesin tersliyecek .. Zaten az önce ciktim hemsirelere dogum olduktan sonra özel oda istedigimi söyledin günlügü 50 euroymus ama olsun nasip olursa öyle oda kiralayacagim
sen hastanedemi yatıyosun:26:aman boşver canım hiç konuşma bile..nasıl insanlar bunlar
Evt canim sorma carsambadan beri yatiyorum .. Normalde dün cikacaktim ultrasyona alamadilar cok dogum olmus simdi ultrasyona girmeyi bekliyorum , zaten konusmamaya calisiyorum ama buna sinirden basim catladi , inan varya bi izine gelim türkuyede turist alman gördügümde neler sayacagim.. Bazen agizlari acildimi bizim dinimizi örfümüzü adetimizi kücümsediklerine denk geliyorum ama bu defa cok doluyum bunlara karsi türkiyeye gelip kendilerini bi halt saniyorlar
canım gözün aydın inşallah haftaya herşey yolunda giderde cinsiyette ögrenirsin.daha benim randevum 4 mayısta 2 taramaya gidicem ama günler geçmiyo sanki ya inşallah bende senin gibi bebişimden güzel haberler alırım gittigimde:))
anladım canım..bian önce çıkar evinde rahat rahat yatarsın inş..
Amin insallah , birazdan bebegimi görecegim o an zaten herseyi unutuyorum .. Bu bölüm okadae güzel hep hamileler kaliyor .. Dogum yapanlarda var , yeni bebek aglamalari .. Rabbim bizede nasip eder insallah kucagimiza almayi
bişi sorcam kıslar ya benim doktorum bir ay sonra cagırmıstı yani gittigimde 12 hafta bitmek üsere olcak 2li tarama 11inci haftada yapılıyor diye okudum acaba farkedermi gittiğimde yaparmı
Kizlarrr asagidayim 5 dk sonra iceri girecegim bebegimi görmeye benim icin dua edinnn cok heyecanliyim .. Biraz korkumda var kizima dogum yaptigim yerdeyim heyecanlandin o günler aklima gelince
ne dedi doktorrr yas biseee bende 13üncü haftada gidicem 2 hafta sonra merak ediyorum acaba cinsiyeti belli mi bi tahminde bulundu muuuu ?
ben hastanedeydim cnm ekelenmem vardi onun icin gelmistim ..cok sükür bebegim iyiymis simdide evvdeyim
Seninle aramizda 4 gun var canim bana 13 mayisa verdiler 12+6 olmus oluyorum 14 haftaya kadar yapiliyormus ...bişi sorcam kıslar ya benim doktorum bir ay sonra cagırmıstı yani gittigimde 12 hafta bitmek üsere olcak 2li tarama 11inci haftada yapılıyor diye okudum acaba farkedermi gittiğimde yaparmı
ben hastanedeydim cnm ekelenmem vardi onun icin gelmistim ..cok sükür bebegim iyiymis simdide evvdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?