merhaba hoşgeldin bugün cok sakin buralar yarım saatte 1 bilemedin 2 yorum düşerse:) benimde eşim sabah işten geldi şuan uyuyor sıkıntıdan patladım mhtemelen aksam üstü 5 gibi uyanır ve beni gezdirirrrHerkese iyi hafta sonlarıEşim nöbetçi şimdiden bunaldım
merhaba hoşgeldin bugün cok sakin buralar yarım saatte 1 bilemedin 2 yorum düşerse:) benimde eşim sabah işten geldi şuan uyuyor sıkıntıdan patladım mhtemelen aksam üstü 5 gibi uyanır ve beni gezdirirrr
Herkese iyi hafta sonlarıEşim nöbetçi şimdiden bunaldım
kızz amma nöbette oluyor eşin yaaa kıyamam ne zordur maalesef bnm esımde calısıo haftasonları
aaahh sorma Filizciğim biliyosun tatil beldesi burası ve eşimde buranın kararkolunda çalışıyo,küçük karakol olduğu için de personel az, 2 günde bir nöbetçi, inan artık ben de bunaldımBi de sezon da açılıyo şimdi, olayı turiti bitmez iyice başını kşıyacak zamanı kalmayacak
ayy ya nekadar zordur emınım benmkıde sabah 9 aksam 9 hergun bu sekılde bı pazar gunlerı 7 de gelıyor oda benım zorumla gercı yatıyorum bıyerede cıkamam ..ayy evet turıst dolu balayında gelmıstım antalyaya elıze beach otele nerde oldugunu unuttum ama
allah yardımcısı olsun valla polıs olmakta zor
Ben geldimfatih medical parka gittim aysegul hanima,tekrardan idrar tahlili yaptirdim temiz cikti.kum dokmuyorsun dedi cok mutlu oldum ve usg bebegimmmmm.allahim o eller ayaklar hic durmuyor hic kimil kimil oyle oynuyor canimmm benim.her gordugumde gozumden yaslar suzuluyor.
Hadi bakalımmm gözün aydınnnn. Canım sen Bakü de değil miydin? Temelli mi geldin?
Ben geldimfatih medical parka gittim aysegul hanima,tekrardan idrar tahlili yaptirdim temiz cikti.kum dokmuyorsun dedi cok mutlu oldum ve usg bebegimmmmm.allahim o eller ayaklar hic durmuyor hic kimil kimil oyle oynuyor canimmm benim.her gordugumde gozumden yaslar suzuluyor.
Cinsiyeti neymiş bebişinizherkese merhabaaaaa... ben döndüm cok sükür evime:))) kizlar tr de doktora gittim cinsiyetini ögrendimm. bana diet verdi ama diet listesi benim yediklerimden daha cok. anlamadim ben bu isi. ben 19 yillik sigara icicisi olarak bebegimi ögrendigim gün biraktim. be sigarayi biraktigim an 5 kilo aldim. toplamda 3 ayin sonunda 8 kilo aldim... dün diete basladim ama benim bildigimden, doktorun verdiklerini yesem 20 kilo daha alirimmmmm...
herkese merhabaaaaa... ben döndüm cok sükür evime:))) kizlar tr de doktora gittim cinsiyetini ögrendimm. bana diet verdi ama diet listesi benim yediklerimden daha cok. anlamadim ben bu isi. ben 19 yillik sigara icicisi olarak bebegimi ögrendigim gün biraktim. be sigarayi biraktigim an 5 kilo aldim. toplamda 3 ayin sonunda 8 kilo aldim... dün diete basladim ama benim bildigimden, doktorun verdiklerini yesem 20 kilo daha alirimmmmm...
herkese merhabaaaaa... ben döndüm cok sükür evime:))) kizlar tr de doktora gittim cinsiyetini ögrendimm. bana diet verdi ama diet listesi benim yediklerimden daha cok. anlamadim ben bu isi. ben 19 yillik sigara icicisi olarak bebegimi ögrendigim gün biraktim. be sigarayi biraktigim an 5 kilo aldim. toplamda 3 ayin sonunda 8 kilo aldim... dün diete basladim ama benim bildigimden, doktorun verdiklerini yesem 20 kilo daha alirimmmmm...
Cinsiyeti neymiş bebişiniz
Gözünaydın seninle aynı gözüküyoruz cinsiyetini öğrendim deyince bende heyecan yaptım çarşamba gidicem bana söyler diye umut ettim bi de cinsiyet ne senin ve çin takvivmine uydumu?
Allah analı babalı büyütsün bende çok kız istiyorumerkekkkk:) ben ögrendigimden beri kiz olacak diyordum kizim diye seviyordum. ögrendim yüzseksen derce döndümm. evlatttt:)))
ayy dogru askerdı unutttummm:)) ınsallah yogun olursa her ıstedıgımı alırımcanım benim yaa seninkinin de işi zormuş,düğün sezonu da açılıyo,işleri epey yoğundur. Benim eşim de asker canım, polis olsa biraz daha rahat olurdu belki
ayy cok sevındım cnm yaa ıyı bısey cıkmamıs ama sen genede suyu eksık etmeBen geldimfatih medical parka gittim aysegul hanima,tekrardan idrar tahlili yaptirdim temiz cikti.kum dokmuyorsun dedi cok mutlu oldum ve usg bebegimmmmm.allahim o eller ayaklar hic durmuyor hic kimil kimil oyle oynuyor canimmm benim.her gordugumde gozumden yaslar suzuluyor.
aaaaaaaaaaa ne guzel cınsıyetı ney cnmmmmmmmm dr verdıgı dıyette saglıklı beslenmen acısından daha ıyıdır benceherkese merhabaaaaa... ben döndüm cok sükür evime:))) kizlar tr de doktora gittim cinsiyetini ögrendimm. bana diet verdi ama diet listesi benim yediklerimden daha cok. anlamadim ben bu isi. ben 19 yillik sigara icicisi olarak bebegimi ögrendigim gün biraktim. be sigarayi biraktigim an 5 kilo aldim. toplamda 3 ayin sonunda 8 kilo aldim... dün diete basladim ama benim bildigimden, doktorun verdiklerini yesem 20 kilo daha alirimmmmm...
Neharx Filiz bende sizdenim eşim Cumartesi günleri çalışıyorbende bunu fırsata çevirip öğlene kadar uyuyorum sonrada çamaşır yıkıyorum evde takılıyorum evde yalnız olmayı çok seviyorum işte çalışmaktan sonra çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?