2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese iyi hafta sonları Eşim nöbetçi şimdiden bunaldım
merhaba hoşgeldin bugün cok sakin buralar yarım saatte 1 bilemedin 2 yorum düşerse:) benimde eşim sabah işten geldi şuan uyuyor sıkıntıdan patladım mhtemelen aksam üstü 5 gibi uyanır ve beni gezdirirrr

merhaba hoşgeldin bugün cok sakin buralar yarım saatte 1 bilemedin 2 yorum düşerse:) benimde eşim sabah işten geldi şuan uyuyor sıkıntıdan patladım mhtemelen aksam üstü 5 gibi uyanır ve beni gezdirirrr

Hafta sonu nöbetlerinden nefret ediyorum, herkes gezmede oluyo bi de öyle yalnız kalıyorum

kızz amma nöbette oluyor eşin yaaa kıyamam ne zordur maalesef bnm esımde calısıo haftasonları

aaahh sorma Filizciğim biliyosun tatil beldesi burası ve eşimde buranın kararkolunda çalışıyo,küçük karakol olduğu için de personel az, 2 günde bir nöbetçi, inan artık ben de bunaldım Bi de sezon da açılıyo şimdi, olayı turiti bitmez iyice başını kşıyacak zamanı kalmayacak

ayy ya nekadar zordur emınım benmkıde sabah 9 aksam 9 hergun bu sekılde bı pazar gunlerı 7 de gelıyor oda benım zorumla gercı yatıyorum bıyerede cıkamam ..ayy evet turıst dolu balayında gelmıstım antalyaya elıze beach otele nerde oldugunu unuttum ama
allah yardımcısı olsun valla polıs olmakta zor

canım benim yaa seninkinin de işi zormuş,düğün sezonu da açılıyo,işleri epey yoğundur. Benim eşim de asker canım, polis olsa biraz daha rahat olurdu belki

Ben geldim fatih medical parka gittim aysegul hanima,tekrardan idrar tahlili yaptirdim temiz cikti.kum dokmuyorsun dedi cok mutlu oldum ve usg bebegimmmmm.allahim o eller ayaklar hic durmuyor hic kimil kimil oyle oynuyor canimmm benim.her gordugumde gozumden yaslar suzuluyor.

Hadi bakalımmm gözün aydınnnn. Canım sen Bakü de değil miydin? Temelli mi geldin?

herkese merhabaaaaa... ben döndüm cok sükür evime:))) kizlar tr de doktora gittim cinsiyetini ögrendimm. bana diet verdi ama diet listesi benim yediklerimden daha cok. anlamadim ben bu isi. ben 19 yillik sigara icicisi olarak bebegimi ögrendigim gün biraktim. be sigarayi biraktigim an 5 kilo aldim. toplamda 3 ayin sonunda 8 kilo aldim... dün diete basladim ama benim bildigimden, doktorun verdiklerini yesem 20 kilo daha alirimmmmm...

ayyyyyy evetttt. bende kimil kimil görünce bir hos oluyorummm. can geldiginin simdi farkina vardik bence ondannnn:)))

Neharx Filiz bende sizdenim eşim Cumartesi günleri çalışıyor bende bunu fırsata çevirip öğlene kadar uyuyorum sonrada çamaşır yıkıyorum evde takılıyorum evde yalnız olmayı çok seviyorum işte çalışmaktan sonra çok iyi geliyo

Cinsiyeti neymiş bebişiniz

ay evet ya bende 5 yıldır sigara kullanıyorum bebeği öğrendiğim gün sigarayı bıraktım 2 aydırda içmiyorum 2 3 kilo aldım bende uymam gerekn bi yemek listesi verdiler ama ben okadar yemiyorum kiii

Gözünaydın seninle aynı gözüküyoruz cinsiyetini öğrendim deyince bende heyecan yaptım çarşamba gidicem bana söyler diye umut ettim bi de cinsiyet ne senin ve çin takvivmine uydumu?

Gözünaydın seninle aynı gözüküyoruz cinsiyetini öğrendim deyince bende heyecan yaptım çarşamba gidicem bana söyler diye umut ettim bi de cinsiyet ne senin ve çin takvivmine uydumu?

yok canim iki ayri cin takviminden baktim her ikisib´de degisik cikmisti. ama ben heppp kiz diye hissediyordum. daha ultrason la bakti kadin görüverdim ehmen bagirdim aaa erkek diye:))) biraz buruk gibi oldum ama sonra hemen kendime geldim--- evladin erkegi kizi mi olur.. cok sükür sagligi yerinde olsun....

eger tr deysen doktorlar söylüyor ama burada 25 inci haftada bile söylemiyorlar erken diyorlar:))

canım benim yaa seninkinin de işi zormuş,düğün sezonu da açılıyo,işleri epey yoğundur. Benim eşim de asker canım, polis olsa biraz daha rahat olurdu belki
ayy dogru askerdı unutttummm:)) ınsallah yogun olursa her ıstedıgımı alırım
ayy cok sevındım cnm yaa ıyı bısey cıkmamıs ama sen genede suyu eksık etme
aaaaaaaaaaa ne guzel cınsıyetı ney cnmmmmmmmm dr verdıgı dıyette saglıklı beslenmen acısından daha ıyıdır bence

senın pazar evde ozaman cnm bızım pazarda calısıyorrrrr maaleseff ben hıc sevmıyorum evde tek kalmayı cnm cok sıkılıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…