ay evet ya bende 5 yıldır sigara kullanıyorum bebeği öğrendiğim gün sigarayı bıraktım 2 aydırda içmiyorum 2 3 kilo aldım bende uymam gerekn bi yemek listesi verdiler ama ben okadar yemiyorum kiii
Allah analı babalı büyütsün bende çok kız istiyorum
ayy dogru askerdı unutttummm:)) ınsallah yogun olursa her ıstedıgımı alırım
ayy cok sevındım cnm yaa ıyı bısey cıkmamıs ama sen genede suyu eksık etme
aaaaaaaaaaa ne guzel cınsıyetı ney cnmmmmmmmm dr verdıgı dıyette saglıklı beslenmen acısından daha ıyıdır bence
senın pazar evde ozaman cnm bızım pazarda calısıyorrrrr maaleseffben hıc sevmıyorum evde tek kalmayı cnm cok sıkılıoooo
canım benim yaaa ne kdara zordur. EN kısa zamanda hayırlısıyla biter ayrılığınız inşallahEsim orda ben mobilim canim baku-istanbul hattindaben memurum izin rapor bitince pasa pasa geldim kuzucum.
Neharx Filiz bende sizdenim eşim Cumartesi günleri çalışıyorbende bunu fırsata çevirip öğlene kadar uyuyorum sonrada çamaşır yıkıyorum evde takılıyorum evde yalnız olmayı çok seviyorum işte çalışmaktan sonra çok iyi geliyo
canımmm hayırlı olsun oğluşşşşben de kız istiyorum erkek derse üzülmekten korkuyorum ama Allah affetsin de
Bu arada sürekli erkek geliyo,kasım bebekleri komple erkek olacak kesinleşti, artık ben de kendimi yavaş yavaş erkeğe alıştırsam iyi olur
dene bakalım canım bende 2 bucuk kılo almıstım dr cok hızlı gıdıosun dedı zayıfladım zaten kanama oldugu ıcın uzunutuden ıcım almamıstı hıcbıseyısaol canim benimmm. saglikli ama zaten benim yediklerimle ayni verdigi liste. ama daha fazlasi. bakalim bu ay benim dietimi deneyim... bende evde kalmayi cok severim ama bazen gercekten bunaltici oluyor. okulum baslicam mayis taaaa dörttt gözle bekliyorummmm:))
dene bakalım canım bende 2 bucuk kılo almıstım dr cok hızlı gıdıosun dedı zayıfladım zaten kanama oldugu ıcın uzunutuden ıcım almamıstı hıcbıseyı
kanaman mi var? Yoksa var miydi?
alistir kendini... evet ögrenince burukluk oluyor ama hemen toparliyorsun kendini.... yaa bazen öyle oluyor, gecen senede oglan senesiydi. bazende de hep kiz oluyorrrrr. doga bir sekilde kendini dengeliyor bizim aklimiz ermezzz. hayirli evlat olsunlar hem bize hem vatana insalllahhhhh
kanamam oldu canım serum ıgne yedım suandada kahverengı lekelerım gene gelıyor yatıyorum wc dısında kalkmam yasak
kanamam oldu canım serum ıgne yedım suandada kahverengı lekelerım gene gelıyor yatıyorum wc dısında kalkmam yasak
listeye ekleyelım mı kımın kız kımın erkek :) hatrlamıom ben
cinsiyeti belli oldumu bebişin
oldu canimmmm, Insaallah erkek dogacakk:)))
KAYNANAM GELDI BIARA YEMEK YAPTI SAOLSUN ANENM umreden yenı geldı o yaptı getırıyor sukur kocamda evı süpüruyor yemek hazırlıo ben yatıyorum devamlı ama cok sıkıldım bıran once kalkmak dısarı cıkmak ıstıyorum :2:geçmiş olsun çok dikkat et bakacak insanın varmı yanında
ah canım benım cok saollllhic üzülme canim Rabbim cok büyük. sana bagislasin bebegini insalllah. leke kahverengiyse korkmayin diyorlar zatennnn... ama sen yinade ani hareket etmee. iki hafta sonra hesey düzelir bebesin de sikisiki tutunur insalllahhhh....Rabbim yüzününe baksin..
puffy ablanın kesınmı anammm ben hıc merak etmıom erkege alıstırdım kendımıekle canım şöyle pembeli maviliaklıma gelenleri yazayım;
puffy abla erkek
lilyum kız
miamore erkek
nehar: belli değil nheyecandan çatlamak üzere yaz
tembelsin tembeeelll niye aklında tutmuyon
KAYNANAM GELDI BIARA YEMEK YAPTI SAOLSUN ANENM umreden yenı geldı o yaptı getırıyor sukur kocamda evı süpüruyor yemek hazırlıo ben yatıyorum devamlı ama cok sıkıldım bıran once kalkmak dısarı cıkmak ıstıyorum :2:
ah canım benım cok saollllpembe ıle basladı kırmızı parca parca seyler gelmeye basladı gece 4 de acıle kaldırıldım 1 gece yattım hastanede iştee ..ara ara kahverengı gelıyor sımdı ınsallah duzelır hersey cok ozledım dısarı cıkmayı
puffy ablanın kesınmı anammm ben hıc merak etmıom erkege alıstırdım kendımı
kız gecmısı pek okumuyorum kı bazen
bilmem kesindir heralde. Neye kuzum sen iyi olana kadar ben de not alırım sonra sana mesaj atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?