2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ay evet ya bende 5 yıldır sigara kullanıyorum bebeği öğrendiğim gün sigarayı bıraktım 2 aydırda içmiyorum 2 3 kilo aldım bende uymam gerekn bi yemek listesi verdiler ama ben okadar yemiyorum kiii

walla bende bilemedim.. günde 1 saat yürüyüs yaptim iki hafta boyunca ve cok yemedim. tatli yemiyorum zaten canim istemiyor....ama hala kilo aliyorum , kendi dietime basladim dün artikk....

saol canim benimmm. saglikli ama zaten benim yediklerimle ayni verdigi liste. ama daha fazlasi. bakalim bu ay benim dietimi deneyim... bende evde kalmayi cok severim ama bazen gercekten bunaltici oluyor. okulum baslicam mayis taaaa dörttt gözle bekliyorummmm:))

Esim orda ben mobilim canim baku-istanbul hattinda ben memurum izin rapor bitince pasa pasa geldim kuzucum.
canım benim yaaa ne kdara zordur. EN kısa zamanda hayırlısıyla biter ayrılığınız inşallah

ayy sorma ben de bugün 12 de kalktım, çok bunalıyorum hafta sonları

canımmm hayırlı olsun oğluşşşş ben de kız istiyorum erkek derse üzülmekten korkuyorum ama Allah affetsin de
Bu arada sürekli erkek geliyo,kasım bebekleri komple erkek olacak kesinleşti, artık ben de kendimi yavaş yavaş erkeğe alıştırsam iyi olur

alistir kendini... evet ögrenince burukluk oluyor ama hemen toparliyorsun kendini.... yaa bazen öyle oluyor, gecen senede oglan senesiydi. bazende de hep kiz oluyorrrrr. doga bir sekilde kendini dengeliyor bizim aklimiz ermezzz. hayirli evlat olsunlar hem bize hem vatana insalllahhhhh

selamlarrrr.. bir aydır yoktum bakamdım sıteye hıc.sımdı ultrason resımlerını falan gordum.maşallah buyumus bebeklerımız..

dene bakalım canım bende 2 bucuk kılo almıstım dr cok hızlı gıdıosun dedı zayıfladım zaten kanama oldugu ıcın uzunutuden ıcım almamıstı hıcbıseyı

cinsiyeti belli oldumu bebişin

kanamam oldu canım serum ıgne yedım suandada kahverengı lekelerım gene gelıyor yatıyorum wc dısında kalkmam yasak

hic üzülme canim Rabbim cok büyük. sana bagislasin bebegini insalllah. leke kahverengiyse korkmayin diyorlar zatennnn... ama sen yinade ani hareket etmee. iki hafta sonra hesey düzelir bebesin de sikisiki tutunur insalllahhhh....Rabbim yüzününe baksin..

listeye ekleyelım mı kımın kız kımın erkek :) hatrlamıom ben

ekle canım şöyle pembeli maviliaklıma gelenleri yazayım;
puffy abla erkek
lilyum kız
miamore erkek
nehar: belli değil nheyecandan çatlamak üzere yaz
tembelsin tembeeelll niye aklında tutmuyon

geçmiş olsun çok dikkat et bakacak insanın varmı yanında
KAYNANAM GELDI BIARA YEMEK YAPTI SAOLSUN ANENM umreden yenı geldı o yaptı getırıyor sukur kocamda evı süpüruyor yemek hazırlıo ben yatıyorum devamlı ama cok sıkıldım bıran once kalkmak dısarı cıkmak ıstıyorum :2:
ah canım benım cok saollll pembe ıle basladı kırmızı parca parca seyler gelmeye basladı gece 4 de acıle kaldırıldım 1 gece yattım hastanede iştee ..ara ara kahverengı gelıyor sımdı ınsallah duzelır hersey cok ozledım dısarı cıkmayı
ekle canım şöyle pembeli maviliaklıma gelenleri yazayım;
puffy abla erkek
lilyum kız
miamore erkek
nehar: belli değil nheyecandan çatlamak üzere yaz
tembelsin tembeeelll niye aklında tutmuyon
puffy ablanın kesınmı anammm ben hıc merak etmıom erkege alıstırdım kendımı
kız gecmısı pek okumuyorum kı bazen

Bilmem kesindir heralde. Neye kuzum sen iyi olana kadar ben de not alırım sonra sana mesaj atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…