2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filizcim sagol evet suya devam.artik icebiliyorumda.
Neharcim evet cok zor ama aradaki ask hep cok taze asiri ozlemden
Miamoreeeee,demek oyle demek oglan geliyor.banada azonce yengem soruyor cinsiyeti bellimi diye hic sormak bile gelmedi aklima dedim.
Buarada ben ikili test yaptirmiycam sanirim.sonucta tedaviye yonelik bir durum soz konusu degil.allah korusun varsa birsey ogreniyorsun sadece.evlat hersekilde benimle olacagina gore dedigim gibi tedavilikte bir durum olmadigina gore tevekkul edip bekliycem sanirim.

selam kızlaarilk sayfadaki tablomuza baktımda c,insiyeti öğrenen arkadaslarımız olmusbenim kontrolüm 30 nisanda acep benim kuzum da gösterir mi kiii

merhaba cnm sanırım bende 2 li test yaptırmıcm gerci karasızım ama dediğin gibi hersekilde onu doguracagım için bilmenın pekte bir önemı yok

Ben geldim :))... Oglumla , birde gobusumdeki yavrumla :)1 saat yuruyus yaptik temiz hava aldik geldik .. Bu cumartesi calismadigim icin evde olmanin tadini cikariyorum kizlar ...

Ozlmalpr84 iyi canim kum dokmuyormusun , yinede bol suyu ihmal etme ..
Ben hamilelikte daha cok icmeye basladim ..

Miamore allah kucagina almayida nasip etsin erkekini canim :) dedigin gibi evladin erkegi kizi olmuyor rabbim saglikli hayirrli versin ..

Ben oglumda taaaaaaa 5 ayda ogrenmistim :)) bakalim bu sefer nezaman olacak , bazende hic soyletmeyeyim supriz olsun diyorum :))) ama dayanamam sanirim

Filizcim listeye ben eklenmemistimtim canim bir ara benide eklermisin

Sat 5 ubat bir oglum var 5. hamileligim 3 dusuk , beklenen dogum tarihi 19. 11.. Yas 32
Diger hamile arkadaslara basarilar diler )))

ekledım canım ay 3 dusukmu oldu rabbım yardımcın olsun ne acıdır kımseye yasatmasın rabbım
saglıkla alalım kucaklarımıza..

ekledım canım ay 3 dusukmu oldu rabbım yardımcın olsun ne acıdır kımseye yasatmasın rabbım
saglıkla alalım kucaklarımıza..

Evet canim ilk hamileligim ve oglumdan sonra 2 kere daha malesef .. Aci ama insanda umut tukenmiyor , insallah rabbim bu sefer nasipeder .. Gecen 2 seferde hic kalp atisi görmemistik , ama bu sefer umutluyum insallah .
O yuzden bu kadar ilac takviyesi yaptilar onlem anacli ..

olsun yaa ıc ılaclarını cnm bende ıcıyorum baya ılac offffff napalım saglık olsun onlar saglıklı dogsunlarda

kızlar bişey sorucam benım onceden prolaktın hormonum yuksek idi.yanı sut hormonu.bebegı cok ıstedıgım ıcın ole olurmus dr demıstı. neyse sımdıde baktım gogusumden sut geldı bide soyulmaya başlamıs sızde varmı bole bır durum

olsun yaa ıc ılaclarını cnm bende ıcıyorum baya ılac offffff napalım saglık olsun onlar saglıklı dogsunlarda
Amin canim butun istegimiz saglikla gelmeleri ..

Simdi boyle birsey olmadi ama eskiden 1 kere SIkInca olmustu hamile degilken ..
Doktorum sIkma sakin demisti canim .. Simdi sende kendiligindenmi oldu .. Hamileligin sonlarina dogru geliyor ama simdi erken daha .. Acaba o hormonlami alakaliki yine bilemedim???

ucunde bısey vardı alıyım dedım bıde soyulma gıbı bısey vardı sıktım heralde geldii
prolaktınden dolayı oluomus sut hormonu

ucunde bısey vardı alıyım dedım bıde soyulma gıbı bısey vardı sıktım heralde geldii
prolaktınden dolayı oluomus sut hormonu

SIKmaa birdaha , soyulunca dikkatlice alirsin veya dusta alirsin ..ilk dogurduktan sonraki halim geldi aklima , hastanede dusa girmistim , sut resmen akiyordu .. Vucudunda ilk defa karsilasiyorsun be tuhaf olmustum :)))))

Sut demisken birde bebek ilk doguyor kucagina veriyorlar , allahim kus yavruusu gibii agzini acip aranmisti oglum :)) , meme ucunu tutup emmeye calismisti .. Sanki anasinin karninda ogrendi :))

ayy canım sıkmam yaa benım gogsumun ucu hıc yokkkkkkkkkk zaten normalde kucuktur goguslerım 75 sımdı sıstıler ama
nasıl emcek cocuk dıye cok dusunuyorum

kızlar ya benımde iki gündür gögüslerımcok şişti dun çok yanıyodum bugun bıraz daha hafıfledı ama hiç sıvı falan gelmedı

Kızlar dün gece 12 de uyudum bu sabah 12 de uyandım progetanın etkisiyle şuan uykusuzluktan ölüyoruumm,resmen kafamın içinde beton var ve göz kapaklarımı açamıyorum ama uyumaktan sıkıldım ki uyku düşkünü bir insandım, resmen günde 15 saat uyumaya başladım oooofffff

ayy canım sıkmam yaa benım gogsumun ucu hıc yokkkkkkkkkk zaten normalde kucuktur goguslerım 75 sımdı sıstıler ama
nasıl emcek cocuk dıye cok dusunuyorum

Ilk basta zor oluyor canim zaten .. Birde bebek dogumdan sonra yoruldugu icin emerken uyuya kaliyor ... Bende emzirememde mamaya gececek diye hastanede o psikolojiyle agliyordum ... Ilk basta gercekten cok sabir gerektiren bir is ... Hemen umudunu yitirip doymuyor diye dusunmemen gerek .. Burdaki ebeler bana cok yardimci olmuslardi hastanede .. Gogus uclarinda yara catlak olusuyor ... 13 ay emdi ama benim buzagi :)))

Rahatsizlik vermiyorsa uyu canim. Sonra zaten uyuyamiyorsun :)).

Bende gece tuvalete kalkmaktan uykularim bolunuyor ... Rahat uyuyamiyorum .. Hep uykusuzum .. Firsatim olursa gunduz 1-2 saat bende uyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…