Filizcim sagol evet suya devam.artik icebiliyorumda.
Neharcim evet cok zor ama aradaki ask hep cok taze asiri ozlemden
Miamoreeeee,demek oyle demek oglan geliyor.banada azonce yengem soruyor cinsiyeti bellimi diye hic sormak bile gelmedi aklima dedim.
Buarada ben ikili test yaptirmiycam sanirim.sonucta tedaviye yonelik bir durum soz konusu degil.allah korusun varsa birsey ogreniyorsun sadece.evlat hersekilde benimle olacagina gore dedigim gibi tedavilikte bir durum olmadigina gore tevekkul edip bekliycem sanirim.
ekledım canım ay 3 dusukmu olduBen geldim :))... Oglumla , birde gobusumdeki yavrumla :)1 saat yuruyus yaptik temiz hava aldik geldik .. Bu cumartesi calismadigim icin evde olmanin tadini cikariyorum kizlar ...
Ben oglumda taaaaaaa 5 ayda ogrenmistim :)) bakalim bu sefer nezaman olacak , bazende hic soyletmeyeyim supriz olsun diyorum :))) ama dayanamam sanirim
Filizcim listeye ben eklenmemistimtim canim bir ara benide eklermisin
Sat 5 ubat bir oglum var 5. hamileligim 3 dusuk , beklenen dogum tarihi 19. 11.. Yas 32
Diger hamile arkadaslara basarilar diler)))
ekledım canım ay 3 dusukmu oldurabbım yardımcın olsun ne acıdır kımseye yasatmasın rabbım
saglıkla alalım kucaklarımıza..
Diger hamile arkadaslara basarilar diler)))
ayyy çok güldüüüüüüüüüümmmhatta iyi olan kazansın amaç yarışmak güzel vakit geçirmek
Evet canim ilk hamileligim ve oglumdan sonra 2 kere daha malesef .. Aci ama insanda umut tukenmiyor , insallah rabbim bu sefer nasipeder .. Gecen 2 seferde hic kalp atisi görmemistik , ama bu sefer umutluyum insallah .
O yuzden bu kadar ilac takviyesi yaptilar onlem anacli ..
Amin canim butun istegimiz saglikla gelmeleri ..olsun yaa ıc ılaclarını cnm bende ıcıyorum baya ılac offffff napalım saglık olsun onlar saglıklı dogsunlarda
kızlar bişey sorucam benım onceden prolaktın hormonum yuksek idi.yanı sut hormonu.bebegı cok ıstedıgım ıcın ole olurmus dr demıstı. neyse sımdıde baktım gogusumden sut geldı bide soyulmaya başlamıs sızde varmı bole bır durum
ucunde bısey vardı alıyım dedım bıde soyulma gıbı bısey vardı sıktım heralde geldiiSimdi boyle birsey olmadi ama eskiden 1 kere SIkInca olmustu hamile degilken ..
Doktorum sIkma sakin demisti canim .. Simdi sende kendiligindenmi oldu .. Hamileligin sonlarina dogru geliyor ama simdi erken daha .. Acaba o hormonlami alakaliki yine bilemedim???
ucunde bısey vardı alıyım dedım bıde soyulma gıbı bısey vardı sıktım heralde geldii
prolaktınden dolayı oluomus sut hormonu
SIKmaa birdaha , soyulunca dikkatlice alirsin veya dusta alirsin ..ilk dogurduktan sonraki halim geldi aklima , hastanede dusa girmistim , sut resmen akiyordu .. Vucudunda ilk defa karsilasiyorsun be tuhaf olmustum :)))))
Sut demisken birde bebek ilk doguyor kucagina veriyorlar , allahim kus yavruusu gibii agzini acip aranmisti oglum :)) , meme ucunu tutup emmeye calismisti .. Sanki anasinin karninda ogrendi :))
ekle canım şöyle pembeli maviliaklıma gelenleri yazayım;
puffy abla erkek
lilyum kız
miamore erkek
nehar: belli değil nheyecandan çatlamak üzere yaz
tembelsin tembeeelll niye aklında tutmuyon
ayy canım sıkmam yaa benım gogsumun ucu hıc yokkkkkkkkkk zaten normalde kucuktur goguslerım 75 sımdı sıstıler ama
nasıl emcek cocuk dıye cok dusunuyorum
Kızlar dün gece 12 de uyudum bu sabah 12 de uyandımprogetanın etkisiyle şuan uykusuzluktan ölüyoruumm,resmen kafamın içinde beton var ve göz kapaklarımı açamıyorum ama uyumaktan sıkıldım ki uyku düşkünü bir insandım, resmen günde 15 saat uyumaya başladım oooofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?